kız bende boyda yokbenim fazlasındada gözüm war yarın albüme 60 kilo oldugum resmi yükleyim bi bak
ewet ya kimsecikler yok karam kocişle yemekte bence anneside yanında efede ona emanet ikisi basbasa romantik bi yemek:))buralar çok sessizmiş kimseler uğramamış pek hadi karamın düğünü vardadiğerleri nerde?
yavrum bende 1.75 değilim ki 1.63 buçuk bak buçuğuda var ama vücut olarak orantılı alıyorum tamam cnm
ewet ya kimsecikler yok karam kocişle yemekte bence anneside yanında efede ona emanet ikisi basbasa romantik bi yemek:))
aynen kız boyda kiloda senle ama bucuk yok bende
ewet ya kimsecikler yok karam kocişle yemekte bence anneside yanında efede ona emanet ikisi basbasa romantik bi yemek:))
aynen kız boyda kiloda senle ama bucuk yok bende
olurmu oluryakında i,kinci bebek haberini alırmışız karamdan
olurmu olur
merak ettik ama ne oldu acaba:26::26:
ben birazdan gelirimhepiniz
merhaba kızlar geliyorum yazamıyorum tam yazacam oğlan uyanıyor bugün gündüzde 2 kere yarım sat uyudu noldu bu çocuğa gene anlamadım
slm bende biryadan bizimkiyle uğraşıyorum bir yandan buraya bakıyorum.
benimkide uyanır gibi oldu gene yatırdım uyusunda büyüsünler .
hoşgeldin eliföykücüm
benimkide uyanır gibi oldu gene yatırdım uyusunda büyüsünler .
hoşgeldin eliföykücüm
amin uyusunda büyüsünler tıpış tıpış yürüsünler
kızlar yanlız değiliz 3 üye 4 ziyaretçi
selam canım ne zaman düzelecek bu bebelerin uykusu yaaa
hoşbuldum canım aminnnn uyuşunda büyüsünler gerçekten.yine uyandı yine gittimuyuttum
aminn.cnm. geleceğin üyeleri onlar:)))))))))))))))
evet ah ah bir zamanlar bende öyleydim
diş falan mı çıkarıcak cnm yoksa hep mi böyle :26:
geçen gün muhabbeti geçti diye söyledim ben bu sabah oğluma 2 kaşık pirinç unu, elma , iki tane bebe bisküvisi,pekmezle bulamaç yaptım severek yedi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?