2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız bende boyda yokbenim fazlasındada gözüm war yarın albüme 60 kilo oldugum resmi yükleyim bi bak

yavrum bende 1.75 değilim ki 1.63 buçuk bak buçuğuda var ama vücut olarak orantılı alıyorum tamam cnm

buralar çok sessizmiş kimseler uğramamış pek hadi karamın düğünü varda diğerleri nerde?
ewet ya kimsecikler yok karam kocişle yemekte bence anneside yanında efede ona emanet ikisi basbasa romantik bi yemek:))

yavrum bende 1.75 değilim ki 1.63 buçuk bak buçuğuda var ama vücut olarak orantılı alıyorum tamam cnm

aynen kız boyda kiloda senle ama bucuk yok bende

ewet ya kimsecikler yok karam kocişle yemekte bence anneside yanında efede ona emanet ikisi basbasa romantik bi yemek:))

yakında i,kinci bebek haberini alırmışız karamdan

ehe buçuk çok önemli
ya 5 kilo versek yeter şimdilik cnm

merhaba kızlar geliyorum yazamıyorum tam yazacam oğlan uyanıyor bugün gündüzde 2 kere yarım sat uyudu noldu bu çocuğa gene anlamadım

benimkide uyanır gibi oldu gene yatırdım uyusunda büyüsünler .

hoşgeldin eliföykücüm

slm bende biryadan bizimkiyle uğraşıyorum bir yandan buraya bakıyorum.

selam canım ne zaman düzelecek bu bebelerin uykusu yaaa

benimkide uyanır gibi oldu gene yatırdım uyusunda büyüsünler .

hoşgeldin eliföykücüm

hoşbuldum canım aminnnn uyuşunda büyüsünler gerçekten.yine uyandı yine gittimuyuttum

selam canım ne zaman düzelecek bu bebelerin uykusu yaaa

hoşbuldum canım aminnnn uyuşunda büyüsünler gerçekten.yine uyandı yine gittimuyuttum

diş falan mı çıkarıcak cnm yoksa hep mi böyle :26:

evet ah ah bir zamanlar bende öyleydim
geçen gün muhabbeti geçti diye söyledim ben bu sabah oğluma 2 kaşık pirinç unu, elma , iki tane bebe bisküvisi,pekmezle bulamaç yaptım severek yedi kızlar

bende kaçtım kızlar hepinize iyi gecelerrrrrrrrrrrrr iyi uykular

diş falan mı çıkarıcak cnm yoksa hep mi böyle :26:

canım arada yapıyo böle bende anlamıyorum 1 hafta iyiysek 1 hafta kötü.tam düzene girdik diyorum bozuyoruz.tamamen uyuya geçene kadar cebelleşiyoruz.10 da yatırıyorum yarım saat sonra uyanıyo pışpışlıyorum gazını çıkarıyorum kucağımda koyuyorum uyuyo bu böle 12 ye 1 e kadar devam ediyo.uykuya geçince 5-6 bazen 7 saat kesintisiz uyuyo ama geçmek mesele gazdan sanırım ya gazı tamamen çıkana kadar uyuyamıyo

geçen gün muhabbeti geçti diye söyledim ben bu sabah oğluma 2 kaşık pirinç unu, elma , iki tane bebe bisküvisi,pekmezle bulamaç yaptım severek yedi kızlar

ohh yarasın fatihe canım maşallah sevmişte küçük paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…