herkese günaydınlar kızlar mert beni hiç uyutmadı bugün bende buraya damladım.
merhaba canım öncelikle Allah kavustursun anne gidince zor oluyo dimi.bende adet oldum ilk defa değişik geldi biraz agrılarım var gecmiş olsun sezeryan mı yapmıstın sen?bende kemik suyu hasladım buz kalıbı seklinde posetler var cok pratik oluyo onlara koydum corabalarına haftada 1 atarım artık cevizde kahvaltılarına koyuyorum ben rondodan gecirdim 1 cay kasıgı atıyorum mesela ceviz,yumurta sarısı,bebe bisküvisi terayag ıhlamurla karıstırıyorum cicmcimemiz sabah kahvaltısı bu:)
sağol canım amin inşallah..yaa evet cnm ben sezeryan olmuştum....sabah kahvaltı menümüz aynı bir tek ceviz koymadım ben şimdiye kadar artık onuda koyarım..
günaydın kızlar herkese güzel hafta sonları..yağız gece hiç uyumadı ne oluyor anlamadım.emziriyorum yatırıyorum 10 dk sonra gene kalkıyor galiba süt azaldı bende istediği gibi gelmiyor.......az önce tartıldım 66..tam 10 kilo fazlam kaldı ha gayret
karaammmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
:123: :123: :123: :123: :123: :123:
Kiz noldu ne bu tripler
Yildonumunuz kutl olsun bu arada
karam nerdesin merak ettim bennnnnnnnnnnnnnnn:26:beğenedinmi saçı.
of pof coff durumlarındaydım dün
tam evden çıkacam regl oldum moralmen çöktüm
günah diye duymuştum o yüzden yapmadım..
akşamüstü kuaföre gittim süslendim eşim güzel bir yerde rezerve yaptırmış yemek meyve çerez
kutladık geldikçok güzeldi çok güzel sohbet ettik özlemişim böyle sohbeti
efeye ablam baktı annemde evdeydi 7 de çıktık 11 de geldim gençleştim bir gecede
olsun almamışsın en azındagünaydın bayanlar akşam buralar pek sessizmiş tartı bu hafta sabit bildirimimi yapayım herkese güzel haftasonları diliyorum
niye diyecektim gaz demişsinherkese günaydınlar kızlar mert beni hiç uyutmadı bugün bende buraya damladım.
kız marji eridin bittin valla verme kız o kadar dinlen ev işlerini de sallahaftalık bildirimimi yapıyorum 56.4
dedim bende size uyayım gitgide eriyorum sankiyorgunluktan ve uykusuzluktan
geçen hafta tartı yok ayagına yattın bu hafta bahanen neGunaydin cnm
Biz bu hafta zor bildirim yapariz
günaydın kızlar herkese güzel hafta sonları..yağız gece hiç uyumadı ne oluyor anlamadım.emziriyorum yatırıyorum 10 dk sonra gene kalkıyor galiba süt azaldı bende istediği gibi gelmiyor.......az önce tartıldım 66..tam 10 kilo fazlam kaldı ha gayret
ondan mı trip atıyorsunkısmet değilmiş demekki daha iyi bir zamanda boyatırsın günahmıymış bende bunu ilk defa duydum:44:
ooh tadını çıkarmışsınız bizimkide 21 haziranda
olsun almamışsın en azında
niye diyecektim gaz demişsinbizimki de ögle aglayıp duruyor geceleri
ek gıdalardan biri fena yapıyor ama ne yogurttan şüpheleniyorum
kız marji eridin bittin valla verme kız o kadar dinlen ev işlerini de salla
geçen hafta tartı yok ayagına yattın bu hafta bahanen ne
benimki de öyle canım benimki de
ne zaman adamakıllı uyuyaccak merak içindeyim
veririz inş canımyaza da az kaldı
sinir olmuştum ondanböyleyapıyordum
ama gecenin sonunda böyleydim
evet canım abdestsiz oluyormuşsun ya günahmış ondan
eşime diyom 3 gün önce bugün olmadım iyiyki
sizinkine de az kalmış kutlayalım beraber
evet canım kendiliğinden oluyor özel birşey yapmıyorum yani doğumdan bu yana 21 kilo gitmiş tamdoğuma giderken 77 kgdum
konuşuyom konuşuyom kilo bildirimi yapmadım bea
73.1 200 gram vermişim ama hiç beklemiyordum aldım bile diyordum deliş gibi
tatlı yemek yedim bu hafta hele dün gece mezeler,yemekler,çerezler,meyveler
gelip gidiyorduucuz atlatmışım
haftalık bildirimimi yapıyorum 56.4
dedim bende size uyayım gitgide eriyorum sankiyorgunluktan ve uykusuzluktan
Gunaydin cnm
Biz bu hafta zor bildirim yapariz
of pof coff durumlarındaydım dün
tam evden çıkacam regl oldum moralmen çöktüm
günah diye duymuştum o yüzden yapmadım..
akşamüstü kuaföre gittim süslendim eşim güzel bir yerde rezerve yaptırmış yemek meyve çerez
kutladık geldikçok güzeldi çok güzel sohbet ettik özlemişim böyle sohbeti
efeye ablam baktı annemde evdeydi 7 de çıktık 11 de geldim gençleştim bir gecede
evet canım kendiliğinden oluyor özel birşey yapmıyorum yani doğumdan bu yana 21 kilo gitmiş tamdoğuma giderken 77 kgdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?