ağlamış mızmızlanmış azcık babası kucağına almış öyle kesmişler uzuyor hemen şimdi uzadı bayağı rahatlıyorlar iyi oluyor.
canlar nasılsınız..direk muhabbete giriyorum geçmiş yapmadan.annem gittiahh ahh yerleştim ama anneme çok alışmıştım.yemeğim falan ohh ne güzel yapılıyordu neysem sağlık olsun artık...bu arada adet oldum nihayet..7 ay sonra gelen adet ayy uzundur olmuyordum ya tuaf oldum... geçen kadın doğuma gitmiştim kızlar dikişlerimi göstermeye..sızlıyordu çok...ağır kaldırdım falan die galiba dikişlerde zedelenme olmuş benim.fitil verdi...çok şükür geçti şimdi...ya birde ne sorucam bebişlere çorba yaparken et suyu tavuk suyu kullanıyor musunuz?birde ceviz falan vereniniz oldumu?
cnm baya ufala ince bulgur kadar olsun ne kadar ezilirse okadar iyi .Amin canım çok sağol...cevizli tarifinden deneyim bende ozaman canım.bayağı un ufak mı yaptın.boğazına takılacak die korkuom da
canım görmemişimm
sagol canım tüm iyi dileklerin sana dönsün
geldim
HERKESE MERHABA
iyisiniz inşallah
ben bu sıralar pek uğrayamıyorum akşam uğrayabilirsem gelirim
sıkıntı yoktur topikte umarım
merhaba canım öncelikle Allah kavustursun anne gidince zor oluyo dimi.bende adet oldum ilk defa değişik geldi biraz agrılarım var gecmiş olsun sezeryan mı yapmıstın sen?bende kemik suyu hasladım buz kalıbı seklinde posetler var cok pratik oluyo onlara koydum corabalarına haftada 1 atarım artık cevizde kahvaltılarına koyuyorum ben rondodan gecirdim 1 cay kasıgı atıyorum mesela ceviz,yumurta sarısı,bebe bisküvisi terayag ıhlamurla karıstırıyorum cicmcimemiz sabah kahvaltısı bu:)canlar nasılsınız..direk muhabbete giriyorum geçmiş yapmadan.annem gittiahh ahh yerleştim ama anneme çok alışmıştım.yemeğim falan ohh ne güzel yapılıyordu neysem sağlık olsun artık...bu arada adet oldum nihayet..7 ay sonra gelen adet ayy uzundur olmuyordum ya tuaf oldum... geçen kadın doğuma gitmiştim kızlar dikişlerimi göstermeye..sızlıyordu çok...ağır kaldırdım falan die galiba dikişlerde zedelenme olmuş benim.fitil verdi...çok şükür geçti şimdi...ya birde ne sorucam bebişlere çorba yaparken et suyu tavuk suyu kullanıyor musunuz?birde ceviz falan vereniniz oldumu?
HERKESE MERHABA
iyisiniz inşallah
ewet mooncum cok sessiz sen napıyosun?
iyiyim tatlım oğluşu ayağımda sallıyorum aradada forumları turluyorum havalar ısındı kimse kalmadı.sen neler yaptın bebişin nasıl adet olmuşsun gözün aydın benimki daha yok heralde oğlum 1 yaşına gelince olcak anneminde öyle olmuş çünkü.adet olamıyorum diye bazen sivilce basıyor ateş basıyor beni sendede oluyormuydu
Allah iyilik versin canım bende uyuttum eylülü genelde saat 10:00 uyuyoruz öyle bi rutin tutturduk ewet bugün cok güzeldi ewet bugün biraz agrım oldu oldum rahatlıcam heralde 2 gün önce burnumun 2 yanında cıktı sivilce cok cıkmaz bende annemde hemen olurmus kime cektim bilmem ki 7,5 ay sonra oldum canım sorma olsa bi türlü olmasa ayrı menopozdaki kadınlar derya bi üşüyorum bi ates basıyo aynısıydı lohusa gibi hissediyodum kendimi insallah gecicek azcıkta kilo gitse fena olmıycak:))
kiloları hiç deme cnm ya benim memelr büyük anacım küçülmedilernereye saklasak bilemedim yaz geliyo:13:72 kiloya çakıldım kaldım hoş gebe kalmadan önce 68-69 dum
aynen canım saklanmıyoki benden önce gidiyolarbende 72-73 kiloyum 67 kilo ile hamile kaldım 78 le doguma girdim dogumdan 15 gün sonra 69 a düşmüstüm anam ye ye böyle oldum veremiyom simdi ilk evlendiğim kiloya dönmek istiyorummmm58-60 cok mu istiyorum yaw
canlar nasılsınız..direk muhabbete giriyorum geçmiş yapmadan.annem gittiahh ahh yerleştim ama anneme çok alışmıştım.yemeğim falan ohh ne güzel yapılıyordu neysem sağlık olsun artık...bu arada adet oldum nihayet..7 ay sonra gelen adet ayy uzundur olmuyordum ya tuaf oldum... geçen kadın doğuma gitmiştim kızlar dikişlerimi göstermeye..sızlıyordu çok...ağır kaldırdım falan die galiba dikişlerde zedelenme olmuş benim.fitil verdi...çok şükür geçti şimdi...ya birde ne sorucam bebişlere çorba yaparken et suyu tavuk suyu kullanıyor musunuz?birde ceviz falan vereniniz oldumu?
Kiz noldu ne bu tripler
Yildonumunuz kutl olsun bu arada
HERKESE MERHABA
iyisiniz inşallah
kız bende boyda yokbende 57 kiloydum cnm ama bana okadar kilo yakışmıyor 65 olsam yeter fazlasında gözüm yok
ewet mooncum cok sessiz sen napıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?