2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sen az mı yiyorsun canım günlük ne yiyorsun yazsana merak ettim

sabah değişiyor ama genelde 1 kibrit kutusu peynir,6-7 zeytin,kuşburnu marmelatı,yarım ekmek bide hergün olmasada yumurta
öğlen geçiştiriyorum bir sandeviçle yada 1 tabak sebze yemeği
akşam hep değişiyor 1 tabak sebze yemeği yanına salata veya et yiyorum yanına salata mantı filan yersem yanında birşey yemiyorum
çorba yanına pilav salata filan akşam yemeklerim hep değişken

200 de iyidir karam hem de annen yanındayken

canım sabah ki yarım ekmeği görmesem diyet mi yapıyorsun dicem abur cubur yiyor musun

sen çok yavaş gidiyorsun ama lamamma
az daha gayret canımeriyelim hepberaber

ideal yiyorsun ben felaket yiyorum
bir de sen gençsin tabi

doğumdan bu yana bayağı değiştim doğum yaptığım ilk 2 hafta filan herkes daha doğum yapmamış gibisin sanki karnında diyordu
halbuki o zamanda çok kilolu değildim doğum yaptığım resmi görmüşsünüzdür albümde
şimdi herkes hiç çoçuk doğurmuş gibi değilsin diyor hem mutluyum hem şaşkın umarım dahada vermem böylesi iyi fazla vermekte iyi durmuyor.

gördüm canım yüzün gözün şiş karnın davul
ama şidi dal gibisin
helal sana ben hala davulum hele de göbegim

bir de sen gençsin tabi

onunda etkisi vardır tabi 17-18 yaşlarındayken 44 ün üstüne çıkamıyordum 20 den sonra almaya başladım kiloyu.
10 yıl sonra ne halde olurum kim bilir

kızlar ben bir merti doyurayım altını değiştireyim yine görüşürüz

bir de sen gençsin tabi

canım farkındayım ama ben kolay veremiyorum yaş ilerledikçe zor oluyor vermesi bir de su içmiyorum ya fazla belki de ondandır
ben adadan önce kimyasal gebelik yaşadım ondan önce hamile kalıcam diye diyet yaptım 1.5 ayda 4 kilocuk verebildim sadece delirmek üzereydim yani

canım doğumdan sonra şişlik oluyor ya gerçekten hamileymişsin gibi duruyor bu halin iyi bencede yakışıyor sana şuan ki kilon

ohh yarasın cips kokusu geliyor benim burnuma şuan çok özledim
ama hiç yemedim bayadır

annemle ablam dayanamadı yedi ailedden geliyor çuku sevdası

hımmm bende dedim karam faresi mi hüpletti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…