onada maşallah
yuvarlanmanında aşırısı fazla canım 1 dk durmuyor hep dönme halinde hiç oturmuyor ne zaman oturabilecek acaba?
http://www.kadinlarkulubu.com/dostl...-evimizin-nesesi-balim-tatli-kizim-duman.htmlbu daha öce açtığım konu kızımın resimleri mevcut
canım görmemişimmgünaydın herkese karam kız neyapyn hemşom
sagol canım tüm iyi dileklerin sana dönsünselam bayanlar giremiyorum bu ara nete geçmiş yaptım ama alıntı yapamadım keyifler yerinde herhalde
blis geçmiş olsun canım yanlış hatırlamıyorsam hastaydınız
mattika bugün yola çıkıyorsunuz sanırım iyi yolculuklar
süksük mayo çok güzelmiş canım
karam evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım kocanla oğlunla bir ömür boyu mutluluklar kuaför dönüşü haberleri bekliyorum
seboş kolay gelsin canım yoğunsun bu aralar
albümlere bakamadım henüz aklımda kalanlar bunlar unuttuklarım için kusura bakmayın kızlar
geldimmerhaba güzel bayanlar
bugün pisime çok kızdım gözümün içine baka baka perdeyi yırttı:)sıpa niyemiş camı açıcam orada güneşlencekmiş oda haklı
karam gelmedimi daha merak içindeyizzzzzzzzzz
değişiklik olmazsa bende hafta sonu boyatıcam bal köpüğü istiyorum bakalım hayırlısı artık.
bu yaz bizde tatile gidicez belli değil nereye gitceğimiz oğluşu denize sokucaz inşallahhhhhhhhhh geçen sefer bodruma gitmiştik arkadaşın apart oteli vardı oraya bu yıl yakın biryerlere gideriz
karammmm evlilik yıl dönümünüzmü ...........rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah
saç, makyaj,evlilik yıldönümü,kutlama=2.bebek:))))))))))))))))ha ha
arzuralcim sağol tatlım perdler koltuk altları:)) hep tırnak izi canı sağolsun ne yapalım:))))))
senin meleğinde fenamış ozman .birdaha düşünüyormusun pisi almayı
noldu kız naptın?
günaydın canım geceniz güzel geçmiştir inş.
50 kere kalktım ben sersem gibiyim, gece 3 te uyanmış kaka yapmış anlamadım ben bu işi
çok tatlı canım
Günaydin hanimlarr ve tatlimi tatli bebislerrr umarim herkezde keyfler yerindediirr
iyiyiz canım çok şükürr
sen nasılsın eylül nasıl
of ya sırf bu ciciler için kız dogurtcanız bana hahiç yapasım da yok
canım eylülün dediği çağla şikelin yeni saçı senin yüklediğin resimlerdeki eski saç rengi.şuanki dediği gibi bal köpüğü eskisi daha koyu bi renkevet canım hem istiyom hem istemiyom
bal köpügümü yani saçı kuaförde yaptırcam zaten ama ne bilim çekiniyorum da
saçlarım saglıklı parlak şimdiama renk gelsin azcık diyom of 11 de randevu aldım ama daha ddüşünüyom
çok tatlı oluyor degil mi alkışlarken yumuk elleritle tam da açamıyorlar parmaklar egri egri
ohh bol oksijen ne güzel
merhaba hanımlar dün eylüle kuzu kıyması aldım annelerden biri söylemişti bi telefonuma msj geliyo milupadan haftada 3 kere ceviz büyüklüğünde corbalara kuzu kıyması atabilirsiniz diye bugün yapıcam bakalım kzıımız için alınca kuzunun bacak kemiklerinden verdiler markettekiler onlarıda kaynattım atıcam buzluga kemik suyu iyi olur kendimi cok yorgun hissediyorumm
oğluştan fırsat bulursam takipteyim canım sizitabi canım ben burda değilsem orda oluyorum genelde.
görmüşsün sevdiysen sık sık gel oynarız karşılıklı
merhaba güzel bayanlar
bugün pisime çok kızdım gözümün içine baka baka perdeyi yırttı:)sıpa niyemiş camı açıcam orada güneşlencekmiş oda haklı
değişiklik olmazsa bende hafta sonu boyatıcam bal köpüğü istiyorum bakalım hayırlısı artık.
bu yaz bizde tatile gidicez belli değil nereye gitceğimiz oğluşu denize sokucaz inşallahhhhhhhhhh geçen sefer bodruma gitmiştik arkadaşın apart oteli vardı oraya bu yıl yakın biryerlere gideriz
merhaba güzel bayanlar
yaramaz o zaman
sağol teyzesi iyi sayılır evin içinde yuvarlanıp duruyor laptopun olduğu sephanın yanına gitmiş döne döne kabloyu çekiştirip gülüyorduçok korkuyorum:18: bu çoçuktan 1 dk yanlız bırakmaya gelmiyor fatih nasıl ?
maşallah oğluşa .dikkat şart ya tamda yaramazlık öğrenme karıştırma dönemlerine girdiler allah esirgesin.
oda uyuyor cnm öğlen bazen uyuyor bazen hiç uyumuyor sağı solu bellideğil.bu arada ayakta durma merakı başladı iki gündür yatırmaya çalışırken direniyor ayaklarıyla kalkmaya çalışıyor.benimki yuvarlanmıyor ağır top anacım bana çekmiş. ya oturcak ya kucak armut piş ağzıma düş modunda
güneşi görünce coşmuş senin pisi
herkes saç boyatıyor bende beklemedeyim kızım emmeyi bırakınca ilk iş saç boyatıcam
annesi o yaramazı kokla benim yerime
fatihte benim kız gibiymiş hazırcı herşeyi eline bekliyor
herkes saç boyatıyor bende beklemedeyim kızım emmeyi bırakınca ilk iş saç boyatıcam
canım biz oğlanın saçını kestireceğiz bidahaki hafta babasıyla gidecekler saçlarını kestirrecekler.siz kestirmiştinizya mert çok sorun çıkardımı birde hemen uzuyormu saçları.bizimkinin çok saçı yok ama çok karışık ön taraf çok uzun göüzne giricek nerdeyse şimdi kaşlarında arka tarafta çok kısa.kestireyimde hepsi beraber düzgünce uzasın istiytorum.bidahaki ay düğünde var 18 19unda ertelemesemmi bilmiyorum ama ertelemeyeceğim sanırım.
canlar nasılsınız..direk muhabbete giriyorum geçmiş yapmadan.annem gittiahh ahh yerleştim ama anneme çok alışmıştım.yemeğim falan ohh ne güzel yapılıyordu neysem sağlık olsun artık...bu arada adet oldum nihayet..7 ay sonra gelen adet ayy uzundur olmuyordum ya tuaf oldum... geçen kadın doğuma gitmiştim kızlar dikişlerimi göstermeye..sızlıyordu çok...ağır kaldırdım falan die galiba dikişlerde zedelenme olmuş benim.fitil verdi...çok şükür geçti şimdi...ya birde ne sorucam bebişlere çorba yaparken et suyu tavuk suyu kullanıyor musunuz?birde ceviz falan vereniniz oldumu?
allah tekrar kavuştursun cnm alışınca zor oluyor bilirim o duyguyu.ben ara sıra et suyu koyuyorum et derken kemik haşlamıştım küçük plastik bardaklara koydum yada buzluğu koyuyorlar çorba yaparken atıyorum .tavuk ta gögüsten bir parça koyuyorum genelde şehriye çorbası yaparken sonra blendirden geçiriyorum güzel oluyor.cevizde geçen gün verdim gene blenirde ufaladım bebe bisküvisi pekmez ,ceviz , az su ile bulamaç yaptım yedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?