2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

arzuralcim sağol tatlım perdler koltuk altları:)) hep tırnak izi canı sağolsun ne yapalım:))))))

senin meleğinde fenamış ozman .birdaha düşünüyormusun pisi almayı

günaydın herkese karam kız neyapyn hemşom
canım görmemişimm
sagol canım tüm iyi dileklerin sana dönsün
geldim
karammmm evlilik yıl dönümünüzmü ...........rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah

saç, makyaj,evlilik yıldönümü,kutlama=2.bebek:))))))))))))))))ha ha

arzuralcim sağol tatlım perdler koltuk altları:)) hep tırnak izi canı sağolsun ne yapalım:))))))

senin meleğinde fenamış ozman .birdaha düşünüyormusun pisi almayı

ewet canım:))almam diyorum ama kendi sözüme kendim inanmıyorum:)canım sonrası cok zor oldu cok üzüldüm ama bilmiyorum

günaydın canım geceniz güzel geçmiştir inş.
50 kere kalktım ben sersem gibiyim, gece 3 te uyanmış kaka yapmış anlamadım ben bu işi

canım bizde çok kalktık bu gece çok gazlıydı ve benimkide kaa yapmış gece.normalde gece hiç kaka yapmaz.

Eki Görüntüle 696093

kızıma mayo alıcamm tatıl ıcınn bu nasıl sızce
çok tatlı canım

Günaydin hanimlarr ve tatlimi tatli bebislerrr umarim herkezde keyfler yerindediirr

merhaba canım bizim keyifler yerinde sen nasılsın

iyiyiz canım çok şükürr
sen nasılsın eylül nasıl

of ya sırf bu ciciler için kız dogurtcanız bana ha hiç yapasım da yok

tabi tabi hiç yapasıda yok ama

canım eylülün dediği çağla şikelin yeni saçı senin yüklediğin resimlerdeki eski saç rengi.şuanki dediği gibi bal köpüğü eskisi daha koyu bi renk

canım afiyet olsun eylüle bende bugün kıymalı sebze çorbası yaptım.ama dana kıyması kullanıyorum ben.

tabi canım ben burda değilsem orda oluyorum genelde.

görmüşsün sevdiysen sık sık gel oynarız karşılıklı
oğluştan fırsat bulursam takipteyim canım sizi

merhaba canım nasılsın boyat canım değişiklik olur foto beklliyoruz
bizde tatile gidicez kısmet olursa oğluşla denize girmek istiyorum.bebeler için can simidi falan arıyorum bitane buldum çok güzel öneririm
swimtrainer diye bişey yazınca Google çıkıyo canım.videosu falanda var.

karaammmm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım

:123: :123: :123: :123: :123: :123:

eliföykücüm sağol bende bakıyım simide lazım olcak

karam hayırdrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

güneşi görünce coşmuş senin pisi
herkes saç boyatıyor bende beklemedeyim kızım emmeyi bırakınca ilk iş saç boyatıcam

annesi o yaramazı kokla benim yerime

fatihte benim kız gibiymiş hazırcı herşeyi eline bekliyor

aynen çok hazırcı cnm.bende emiyor diye istemiyordum ama moral olsun diye istiyorum gerekirse sağıcam boyadan sonra öyle emzircem

Hepsi aynı canım bu bebelerin benimkide beni parmağında oynatmaya çalışıyor çpğu zamanda başarıyor

canım biz oğlanın saçını kestireceğiz bidahaki hafta babasıyla gidecekler saçlarını kestirrecekler.siz kestirmiştinizya mert çok sorun çıkardımı birde hemen uzuyormu saçları.bizimkinin çok saçı yok ama çok karışık ön taraf çok uzun göüzne giricek nerdeyse şimdi kaşlarında arka tarafta çok kısa.kestireyimde hepsi beraber düzgünce uzasın istiytorum.bidahaki ay düğünde var 18 19unda ertelemesemmi bilmiyorum ama ertelemeyeceğim sanırım.

ağlamış mızmızlanmış azcık babası kucağına almış öyle kesmişler uzuyor hemen şimdi uzadı bayağı rahatlıyorlar iyi oluyor.

canlar nasılsınız..direk muhabbete giriyorum geçmiş yapmadan.annem gittiahh ahh yerleştim ama anneme çok alışmıştım.yemeğim falan ohh ne güzel yapılıyorduneysem sağlık olsun artık...bu arada adet oldum nihayet..7 ay sonra gelen adet ayy uzundur olmuyordum ya tuaf oldum...geçen kadın doğuma gitmiştim kızlar dikişlerimi göstermeye..sızlıyordu çok...ağır kaldırdım falan die galiba dikişlerde zedelenme olmuş benim.fitil verdi...çok şükür geçti şimdi...ya birde ne sorucam bebişlere çorba yaparken et suyu tavuk suyu kullanıyor musunuz?birde ceviz falan vereniniz oldumu?

allah tekrar kavuştursun cnm alışınca zor oluyor bilirim o duyguyu.ben ara sıra et suyu koyuyorum et derken kemik haşlamıştım küçük plastik bardaklara koydum yada buzluğu koyuyorlar çorba yaparken atıyorum .tavuk ta gögüsten bir parça koyuyorum genelde şehriye çorbası yaparken sonra blendirden geçiriyorum güzel oluyor.cevizde geçen gün verdim gene blenirde ufaladım bebe bisküvisi pekmez ,ceviz , az su ile bulamaç yaptım yedi.

Amin canım çok sağol...cevizli tarifinden deneyim bende ozaman canım.bayağı un ufak mı yaptın.boğazına takılacak die korkuom da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…