2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inş canım eylüle kadar 6 kiloyu da verdim mi
göbek biraz tuhaf ama efe akıllanırsa spora giderim 1 ay yazın karın için
lamamma su içmiyor musun hala

verirsin canım sende o ışığı görüyorum
canım günde zorlarsam anca 2 litre o da nadiren genelde 1 lt anca içiyorum

evet canım öyleymişhala alyansım olmuyor o ayrı

benimde olmuyor canım alyansım

yakında i,kinci bebek haberini alırmışız karamdan

ehe buçuk çok önemli
ya 5 kilo versek yeter şimdilik cnm
o 5 i de görsek tabi yeter:))

günaydın canım bu bebelerin hepsi öyle walla

canım bende öyle duydum aynı zamanda kuaförler diyo boya tutmuyomus.ben tahmin etmiştimm

Eve gelen sürprizim bu da
inşallah bir ömür boyu cok mutlu olursunuz canım torunlarınızıda görün beraber
sürprizde cok hos

sağol cnm.inşallah tamemen düzene girer annesi
haftalık bildirimimi yapıyorum 56.4
dedim bende size uyayım gitgide eriyorum sankiyorgunluktan ve uykusuzluktan

çıtır sen bildirme:)))))))))))))kilonu

ben aynıyım ya sanırım kortizondan dolayı veremiyorum spor yapmam lazım

kilo verenleri tebrik ederim

karam ye çukularııııııııııııııııı

sevgili eşim kalkarsa bizde salcaz kendimizi dışarıııııııııııııııı

Merhaba anneler,
Oglusuma ve bana gecmis olsun diyen herkese tesekkur ederim. Tek tek takip edip yazamadim kusura bakmayin, malum hasta olunca daha da bi zor oluyo.
Kilo bildirimimi de yapayim:62.1. Pek bi sey gitmemis yani, kaplumbaga hiziyla ilerliyorum.

Karam mutlu yuvanizda nice huzurlu gunler diliyorum

Sacimi boyadim dun aksam, foto koyarim birazdan tabi guzel cikarsa

selam kızlar, umarım anneler ve bebişleri iyidir. çok şükür kızımla ben iyiyiz. güneşli günlerin tadını çıkarmak lazım. hava o kadar güzel ki bir an önce tatile gidesim var bebişimle. zaten kıştan ayarlamıştık. ancak tatilden önce forma girmek lazım. ne güzel kilolarınız bir bir gidiyor. geçmiş yaptım sanırım bizde de ek gıda gaz yapıyor. ancak her zaman olmuyor belli besinlerde problem var sanırım. bugün burası tenha olur gibime geliyor. hele karam yoksa sayfalar pek ilerlemiyor. bu arada karamcım nice seneler dilerim eşin ve oğlunla. mutluluğunuz daim olsun...

geçmiş olsun uzun zamandır girememiştim canım. umarım atlatmışsınızdır. hele bebişle zor olmalı. sağlık olsun kilolar bir şekilde gidiyor.

geçmiş olsun uzun zamandır girememiştim canım. umarım atlatmışsınızdır. hele bebişle zor olmalı. sağlık olsun kilolar bir şekilde gidiyor.
Tesekkur ederiz zehracan, ikimizde de burun akintisi disinda ciddi bi sey kalmadi.
Oglum benden daha hafif atlatti neyse ki, anne sutu koruyor galiba.

Ben de pirasa yemegi yaptim ogluma az once.

merhabalar kızlar
kilo bildirimi yapıyorum 70.700
bu hafta diyeti askıya almıştım şöyleki zaten bağdemcik hastasıyım 2 haftadır atlatamadım geceleri yutkunamıyorum dahi bide ateş yapıyor tabi
2 bebemde bu hafta hasta oldu bide onlar eklenince yediğim halde hem hastalık hem fazla hareketten kilo vermişim sabah tartılınca şok oldum herhalde bu hafta bana iyi gelen tek şey bu oldu

canım karamcığım
yıldönümünüzü tüm kalbimle kutluyorum rabbim nice nice yılları mutlulukla geçirmenizi nasip etsin inşallah
sevgili bıldırcınınla hep böyle kalın

kızlar birkaç gündür giremedim sebebi ahmetim sürekli hırıltılıydı
ama keyfi iyiydi öksürük tıksırık felan yoktu sadece genzi ful balgamdı
hırıl hırıl yavrum uyuyamıyor emerken zorlanıyor iştahsız vs. cuma dr götürdüm
büyük oğlum allerjik astım hastası tedavi görüyor yıllardır allerji dr çok iyi yılların akademisyeni bi dr
hamileyken karnımdakide bu hastalığa yakalanırmı demiştim oda hep bir atlar genetik hastalıklar yani abide var bunda muhtemelen olmaz ama 3. yü doğurursan onda büyük ihtimalle olacaktır demişti fakat ahmetimde malesef allerjik çıktı şimdi onada allerji ilaçları başlandıne diyim Allah başka dert vermesin
bende onlarla ilgilenmekten acayip yorgun düştüm tatile ihtiyacım var ama nerdeeeee

kaç gündür giremeyince yazacak çok şey birikmiş aklıma geldikçe yazıyorum bu sayfa benim olsun bari
ahmetim geçen ay uzamamıştı bu ay 2cm uzamış 250 gr da kilo almış
dr fena değil ama boyuna göre biraz zayıf dedi demir yazdı daha doğrusu demir içeren vitamin şurubu yazdı iştahınıda açarmış hemde bu ilaç kabızlık felan yapmazmış gerçi daha veremedim ama başlıycam vitaminin adı minadex ferr

Cok gecmis lsun strescim, wen bizden daha zor gunler gecirmissin.
Benim esim de kucukken allerjik bronsit gecirmis. Oglumuzda da ona bagli olarak atopik dermatit cikti, insallah astima cevirmez diye dua ediyorum. 7-8 ay civarinda ortaya cikiyormus. Allah daha kotu hastaliklardan korusun. Bu da can sıkıci tabi ama dikkat edilirse kolay kontrol edilebilir bir sey. Ve daha da guzeli cocuk buyudukce azalarak kayboluyor buyuk ihtimalle.
Ben de tatil istiyorum hem de cok ama nasil olcak, nerde olcak bilemiyorum

mrb kızlar
nasılsınz bakalım ?? oğlumun ikinci dişi patladı tabi huysuzluk mızmızlık dışında herşey güzel
karam evlilk yıldönümünüz kutlu olsun
bilisl geçmiş olsun çok sana ve bebğine
sters ahmetede çok geçmiş olsun neye alerjisi vr nasıl anladın

bnim oğlumdada son zamanlada yoğurt yiyince kızarıklıklar oluyodu vermiyorm şimdi ama ara ara denedim yine aynısı oldu alerji dr götürmk istiyorm en yakın zamanda
peynr falan veriyorm olmuyo neden sadece yoğrtta oluyo acaba

bende çok sıklıyorm kacgündr
havalr ısınınca insanın aklına hep tatil geliyoo
zaten evde otur otur bunaldm
hepimiz hava değişkliğine ihtiyacı varrr
pooofffff

annen nasıl canım bunlar biraz genetik benimki kilolu bırakırsam sonum o
o yüzden bırakmıyorum kendimi

annem kilolu canım boyuda kısa 1.58 filan ,ben 1.70 im fiziken pek benzemiyoruz ama ilerde kilo alma tehilkem olabilir.

koy fotunu bekliyoruz.

çok geçmiş olsun canım hem sana hem yavrularına.bu şurup kabızlık yapmıyormuş demek demir açısından ne kadar etkili acaba:44:

herkese slm
bugün hava süperdi sanki yaz gelmiş gibiydi bizde çıktık alışveriş yaptık eve merte hava aldırdık geldik.

koymamıssın foto merak ettim

selam canım günes herkezte o istegi uyandırıyo tatilllllll:)

ewet dün aksam gelirim diyodun cook gecmiş olsun canım cok zor bebeklerin hasta olması artı üstüne sen ama kilolar hopp gitmiş tebrikler

masallah oglusuna dişler birer birer geliyo bendekızımı götürcem alerji için

herkese slm
bugün hava süperdi sanki yaz gelmiş gibiydi bizde çıktık alışveriş yaptık eve merte hava aldırdık geldik.
ewet canım harikaydı ya mertte temiz hava almıs iyi olmus. biz malesef evdeyiz babamız h.içi izinli oluyo o zaman cıkıyoruz artık kendimde tek basıma kızımı cıkarmaya baslıcam cok hafif olan bi bebek arabası almam lazım ve ucuz bizimki cok agır tek basıma hem kızımı hem arabayı 8.kattan asagı indiremem varmı önerisi olan kızlar??

hepinize teşekkür ederim kızlar
gelebilirsem akşam gelirim konuşuruz şimdi eve geldim yemek yiycem çocuklar yedirilip yatırılacak iş çok anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…