inş canım eylüle kadar 6 kiloyu da verdim mi
göbek biraz tuhaf ama efe akıllanırsa spora giderim 1 ay yazın karın için
lamamma su içmiyor musun hala
evet canım öyleymişhala alyansım olmuyor o ayrı
yakında i,kinci bebek haberini alırmışız karamdan
o 5 i de görsek tabi yeter:))
ehe buçuk çok önemli
ya 5 kilo versek yeter şimdilik cnm
günaydın canım bu bebelerin hepsi öyle wallagünaydın kızlar herkese güzel hafta sonları..yağız gece hiç uyumadı ne oluyor anlamadım.emziriyorum yatırıyorum 10 dk sonra gene kalkıyor galiba süt azaldı bende istediği gibi gelmiyor.......az önce tartıldım 66..tam 10 kilo fazlam kaldı ha gayret
of pof coff durumlarındaydım dün
tam evden çıkacam regl oldum moralmen çöktüm
günah diye duymuştum o yüzden yapmadım..
akşamüstü kuaföre gittim süslendim eşim güzel bir yerde rezerve yaptırmış yemek meyve çerez
kutladık geldikçok güzeldi çok güzel sohbet ettik özlemişim böyle sohbeti
efeye ablam baktı annemde evdeydi 7 de çıktık 11 de geldim gençleştim bir gecede
sinir olmuştum ondanböyleyapıyordum
ama gecenin sonunda böyleydim
evet canım abdestsiz oluyormuşsun ya günahmış ondan
eşime diyom 3 gün önce bugün olmadım iyiyki
sizinkine de az kalmış kutlayalım beraber
inşallah bir ömür boyu cok mutlu olursunuz canım torunlarınızıda görün beraberEve gelen sürprizim bu da
sağol cnm.inşallah tamemen düzene girer annesicanım arada yapıyo böle bende anlamıyorum 1 hafta iyiysek 1 hafta kötü.tam düzene girdik diyorum bozuyoruz.tamamen uyuya geçene kadar cebelleşiyoruz.10 da yatırıyorum yarım saat sonra uyanıyo pışpışlıyorum gazını çıkarıyorum kucağımda koyuyorum uyuyo bu böle 12 ye 1 e kadar devam ediyo.uykuya geçince 5-6 bazen 7 saat kesintisiz uyuyo ama geçmek mesele gazdan sanırım ya gazı tamamen çıkana kadar uyuyamıyo
ohh yarasın fatihe canım maşallah sevmişte küçük paşa
haftalık bildirimimi yapıyorum 56.4
dedim bende size uyayım gitgide eriyorum sankiyorgunluktan ve uykusuzluktan
Merhaba anneler,
Oglusuma ve bana gecmis olsun diyen herkese tesekkur ederim. Tek tek takip edip yazamadim kusura bakmayin, malum hasta olunca daha da bi zor oluyo.
Kilo bildirimimi de yapayim:62.1. Pek bi sey gitmemis yani, kaplumbaga hiziyla ilerliyorum.
Karam mutlu yuvanizda nice huzurlu gunler diliyorum
Sacimi boyadim dun aksam, foto koyarim birazdan tabi guzel cikarsa
Tesekkur ederiz zehracan, ikimizde de burun akintisi disinda ciddi bi sey kalmadi.geçmiş olsun uzun zamandır girememiştim canım. umarım atlatmışsınızdır. hele bebişle zor olmalı. sağlık olsun kilolar bir şekilde gidiyor.
kızlar birkaç gündür giremedim sebebi ahmetim sürekli hırıltılıydı
ama keyfi iyiydi öksürük tıksırık felan yoktu sadece genzi ful balgamdı
hırıl hırıl yavrum uyuyamıyor emerken zorlanıyor iştahsız vs. cuma dr götürdüm
büyük oğlum allerjik astım hastası tedavi görüyor yıllardırallerji dr çok iyi yılların akademisyeni bi dr
hamileyken karnımdakide bu hastalığa yakalanırmı demiştim oda hep bir atlar genetik hastalıklar yani abide var bunda muhtemelen olmaz ama 3. yü doğurursan onda büyük ihtimalle olacaktır demişti fakat ahmetimde malesef allerjik çıktı şimdi onada allerji ilaçları başlandıne diyim Allah başka dert vermesin
bende onlarla ilgilenmekten acayip yorgun düştüm tatile ihtiyacım var ama nerdeeeee
annen nasıl canım bunlar biraz genetik benimki kilolu bırakırsam sonum o
o yüzden bırakmıyorum kendimi
Merhaba anneler,
Oglusuma ve bana gecmis olsun diyen herkese tesekkur ederim. Tek tek takip edip yazamadim kusura bakmayin, malum hasta olunca daha da bi zor oluyo.
Kilo bildirimimi de yapayim:62.1. Pek bi sey gitmemis yani, kaplumbaga hiziyla ilerliyorum.
kızlar birkaç gündür giremedim sebebi ahmetim sürekli hırıltılıydı
büyük oğlum allerjik astım hastası tedavi görüyor yıllardırallerji dr çok iyi yılların akademisyeni bi dr
hamileyken karnımdakide bu hastalığa yakalanırmı demiştim oda hep bir atlar genetik hastalıklar yani abide var bunda muhtemelen olmaz ama 3. yü doğurursan onda büyük ihtimalle olacaktır demişti fakat ahmetimde malesef allerjik çıktı şimdi onada allerji ilaçları başlandıne diyim Allah başka dert vermesin
bende onlarla ilgilenmekten acayip yorgun düştüm tatile ihtiyacım var ama nerdeeeee
kaç gündür giremeyince yazacak çok şey birikmiş aklıma geldikçe yazıyorumbu sayfa benim olsun bari
ahmetim geçen ay uzamamıştı bu ay 2cm uzamış 250 gr da kilo almış
dr fena değil ama boyuna göre biraz zayıf dedi demir yazdı daha doğrusu demir içeren vitamin şurubu yazdı iştahınıda açarmış hemde bu ilaç kabızlık felan yapmazmışgerçi daha veremedim ama başlıycam vitaminin adı minadex ferr
koymamıssın foto merak ettimMerhaba anneler,
selam canım günes herkezte o istegi uyandırıyo tatilllllll:)selam kızlar, umarım anneler ve bebişleri iyidir. çok şükür kızımla ben iyiyiz. güneşli günlerin tadını çıkarmak lazım. hava o kadar güzel ki bir an önce tatile gidesim var bebişimle. zaten kıştan ayarlamıştık. ancak tatilden önce forma girmek lazım. ne güzel kilolarınız bir bir gidiyor. geçmiş yaptım sanırım bizde de ek gıda gaz yapıyor. ancak her zaman olmuyor belli besinlerde problem var sanırım. bugün burası tenha olur gibime geliyor. hele karam yoksa sayfalar pek ilerlemiyor. bu arada karamcım nice seneler dilerim eşin ve oğlunla. mutluluğunuz daim olsun...
merhabalar kızlar
kilo bildirimi yapıyorum 70.700
bu hafta diyeti askıya almıştım şöyleki zaten bağdemcik hastasıyım 2 haftadır atlatamadım geceleri yutkunamıyorum dahi bide ateş yapıyor tabi
2 bebemde bu hafta hasta oldu bide onlar eklenince yediğim halde hem hastalık hem fazla hareketten kilo vermişim sabah tartılınca şok oldum herhalde bu hafta bana iyi gelen tek şey bu oldu
ewet dün aksam gelirim diyodun cook gecmiş olsun canım cok zor bebeklerin hasta olması artı üstüne sen ama kilolar hopp gitmiş tebriklerkızlar birkaç gündür giremedim sebebi ahmetim sürekli hırıltılıydı
masallah oglusuna dişler birer birer geliyo bendekızımı götürcem alerji içinmrb kızlar
nasılsınz bakalım ?? oğlumun ikinci dişi patladı tabi huysuzluk mızmızlık dışında herşey güzel
karam evlilk yıldönümünüz kutlu olsun
bilisl geçmiş olsun çok sana ve bebğine
sters ahmetede çok geçmiş olsun neye alerjisi vr nasıl anladın
bnim oğlumdada son zamanlada yoğurt yiyince kızarıklıklar oluyodu vermiyorm şimdi ama ara ara denedim yine aynısı oldu alerji dr götürmk istiyorm en yakın zamanda
peynr falan veriyorm olmuyo neden sadece yoğrtta oluyo acaba
ewet canım harikaydı ya mertte temiz hava almıs iyi olmus. biz malesef evdeyiz babamız h.içi izinli oluyo o zaman cıkıyoruz artık kendimde tek basıma kızımı cıkarmaya baslıcam cok hafif olan bi bebek arabası almam lazım ve ucuz bizimki cok agır tek basıma hem kızımı hem arabayı 8.kattan asagı indiremem varmı önerisi olan kızlar??herkese slm
bugün hava süperdi sanki yaz gelmiş gibiydi bizde çıktık alışveriş yaptık eve merte hava aldırdık geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?