2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende tek başıma çıkaramıyorum çok ağır doğru düzgün süremiyorum bileevet hava almak iyi geldi canım

bende tek başıma çıkaramıyorum çok ağır doğru düzgün süremiyorum bileevet hava almak iyi geldi canım

gittim arabanın kac kilo olduguna baktım geldim 8,8 kiloymus aynı benim kızımda o civarlar topla = 18 cok fazla bide 8 katönerisi olan bayanlarr

gittim arabanın kac kilo olduguna baktım geldim 8,8 kiloymus aynı benim kızımda o civarlar topla = 18 cok fazla bide 8 katönerisi olan bayanlarr

sen baktın diye bende baktım bizimki 9.9 muş bizim ev 4.kat bende hayatta indiremem imkansız yani bizimkide araba kadar var hemen hemen 20 kiloyu nasıl taşıyayım

bizimkini banyo yaptırmamız lazım umarım akşam muhabbete gelebilirim

sen baktın diye bende baktım bizimki 9.9 muş bizim ev 4.kat bende hayatta indiremem imkansız yani bizimkide araba kadar var hemen hemen 20 kiloyu nasıl taşıyayım
ewet ya cok zor ben alım bidaha napcaz alıcaz vasviye teyze gibi oldu napcan alcan ne cektik beee
bizimkini banyo yaptırmamız lazım umarım akşam muhabbete gelebilirim
bende 6 da yaptırdım 1 saat uyudu simdi mama yedirdim 10 da uyutcam canım seninkide banyodan sonra terliyomu?

Selam kizlarr
Ben de 1 saat kadar once banyo yaptirdim oglusumu, mis oldu prensim mis

hepinize teşekkür ederim kızlar
gelebilirsem akşam gelirim konuşuruz şimdi eve geldim yemek yiycem çocuklar yedirilip yatırılacak iş çok anacım

Ya/masallah stres nazar degmesin sana ben bi oglana zor yetisiyrm, bitap dusuyorum. Sen iki taneyle ilgileniyosun. Buyugun isi de kucukten az degil yani, tü tü tü sana bakalim ac saatte saydigin isleri bitirip buraya gelebileceksin

Bu arada fotografi albume koydum, bakin 3 dk soinra kaldircam derdi karam olsa
Cok iyi cikmadi fotoda,aslinda biraz daha acik ve kizilimsi. Sanirim isik iyi degil ondan.

canım şu hafif arabalar varya şemsiye pusetmi diyolar ne tam adını bilmiyorum ondan alabilirsin veya arabayı apartmanın girişinde biryere koyarsın devamlı orda kalır giderken alır sonra yine yerine bırakırsın:44:

canım eşim çok yardımcı hatta eşit iş paylaşımı yapıyoruz yoksa mümkün değil yapamam hiçbişey oturup ağlarım heralde çareşizlikten

Cok iyi cikmadi fotoda,aslinda biraz daha acik ve kizilimsi. Sanirim isik iyi degil ondan.
baktım saçtan başka bişey göremedim gül cemalinide göreydik iyiydi mertoşada ne kadar masumlar

sagol canım allah hepimizin yuvasını korusun
sagol canımm cümlemizinkini
foto fotoo
yagız nasıl oldu
teşekkür ederim canımmamin cümlemizinki
sen bana çenen düşük mü diyorsun
Tesekkur ederiz zehracan, ikimizde de burun akintisi disinda ciddi bi sey kalmadi.
Oglum benden daha hafif atlatti neyse ki, anne sutu koruyor galiba.

Ben de pirasa yemegi yaptim ogluma az once.
pırasa efeyi gazmana çeviriyoorr:18:
stress oh ne güzel zayıflamışsın ayoll
kızkandım 3 kilo şişkoyum senden bend e acil zayıflamalıyım
canım karamcığım
yıldönümünüzü tüm kalbimle kutluyorum rabbim nice nice yılları mutlulukla geçirmenizi nasip etsin inşallah
sevgili bıldırcınınla hep böyle kalın
bıldırcınım benim her şeyimmsagol can kuşummm
geçmiş olsun canım yainş en hafif yollu atlatırsınız
sayfalar sana kurban
ben de vermiyorum demiri kabız oluyor paşam
tayin aldım bugün 1 kaşık verecem her gün
dr a sorayım bu şurubu ama iştah da açıyor:44:

hayırlı olsun dişinizz
artık hedik yapma vakti

cnm apatmanın içine koyayamam giren cıkan belli diil cok hırsız girio(o dediğini bi arastırayım cnm saol

ben göremedimm bills arkadas olarak kabul et teklif gönderdim

herkese slm
bugün hava süperdi sanki yaz gelmiş gibiydi bizde çıktık alışveriş yaptık eve merte hava aldırdık geldik.
evet ya açıldım saçıldım ama göbek çok çirkin
pusetler en ideali canım asansör yok mu :26:

dur bakacam kaldırma hemen de laf sok ben senin yüzünü gördüm mü ki sana göstereyim benimkini

bliss ben öyle foto koysam ömür boyu bırakırım orda be
yüzünü gözünü göreydik ama
buarada yagız dedim yeşiminkiydi dimi o seninki mert :44:

karamcım emin ol sen benden bayağı bi zayıf görünüyosun hem bende erkenden regl oldum 3 gün önce daha 10 gün vardı ama erkenden oldum o yüzdende ödem attım heralde:44:
ha bu arada bizden başka tartı yazan yok bide bilisi ve yeşim yazmış yanlış hatırlamıyorsam dimi
kızlar hani alsakta versekte yazacaktık bu bizi motive edicek

evet ya açıldım saçıldım ama göbek çok çirkin

pusetler en ideali canım asansör yok mu :26:

dur bakacam kaldırma hemen de laf sok ben senin yüzünü gördüm mü ki sana göstereyim benimkini
VValla bu bilgisayarda yuzumun gorundugu duzgun foto olsa hemen koycam, tabi senle anlasmali es anli olarak bakiim var mi

karamcım ew yeni aslında asönsör yeri var ama asönsör yok:))müteahhit kacmıs canım maalesef ki yok 8 kat cok zorrr

evet kimse yazmamış lamamma da yazmış digerleri
marji bile yazmıştı ben de haftaya zayıflarım inş
alyansım oldu bugün ama rahatsız ediyor sanırım az daha öden atmalıyım bacaklarıma bastırınca hala
beyaz oluyor etrafı kırmızı ne çektim bu ödemden be ne çektim
VValla bu bilgisayarda yuzumun gorundugu duzgun foto olsa hemen koycam, tabi senle anlasmali es anli olarak bakiim var mi

tamam koyarı eş zamanlı haa tövbee

karamcım ew yeni aslında asönsör yeri var ama asönsör yok:))müteahhit kacmıs canım maalesef ki yok 8 kat cok zorrr
müteahit evi dikmiş asansörden kaçmış töbe töbe daha neler duyucaz asansörsüz 8. katta oturulmaz ya ben olsam ayda 1 dışarı çıkarım in çık kolaymı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…