- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
koymamıssın foto merak ettim
selam canım günes herkezte o istegi uyandırıyo tatilllllll:)
ewet dün aksam gelirim diyodun cook gecmiş olsun canım cok zor bebeklerin hasta olması artı üstüne sen ama kilolar hopp gitmiş tebrikler
masallah oglusuna dişler birer birer geliyo bendekızımı götürcem alerji için
ewet canım harikaydı ya mertte temiz hava almıs iyi olmus. biz malesef evdeyiz babamız h.içi izinli oluyo o zaman cıkıyoruz artık kendimde tek basıma kızımı cıkarmaya baslıcam cok hafif olan bi bebek arabası almam lazım ve ucuz bizimki cok agır tek basıma hem kızımı hem arabayı 8.kattan asagı indiremem varmı önerisi olan kızlar??
hepinize teşekkür ederim kızlar
gelebilirsem akşam gelirim konuşuruzşimdi eve geldim yemek yiycem çocuklar yedirilip yatırılacak iş çok anacım
bende tek başıma çıkaramıyorum çok ağır doğru düzgün süremiyorum bileevet hava almak iyi geldi canım
gittim arabanın kac kilo olduguna baktım geldim8,8 kiloymus aynı benim kızımda o civarlar topla = 18 cok fazla bide 8 kat önerisi olan bayanlarr
sen baktın diye bende baktım bizimki 9.9 muşbizim ev 4.kat bende hayatta indiremem imkansız yani bizimkide araba kadar var hemen hemen 20 kiloyu nasıl taşıyayım
bende 6 da yaptırdım 1 saat uyudu simdi mama yedirdim 10 da uyutcam canım seninkide banyodan sonra terliyomu?bizimkini banyo yaptırmamız lazım umarım akşam muhabbete gelebilirim
hepinize teşekkür ederim kızlar
gelebilirsem akşam gelirim konuşuruzşimdi eve geldim yemek yiycem çocuklar yedirilip yatırılacak iş çok anacım
canım şu hafif arabalar varya şemsiye pusetmi diyolar ne tam adını bilmiyorum ondan alabilirsin veya arabayı apartmanın girişinde biryere koyarsın devamlı orda kalır giderken alır sonra yine yerine bırakırsın:44:gittim arabanın kac kilo olduguna baktım geldim8,8 kiloymus aynı benim kızımda o civarlar topla = 18 cok fazla bide 8 kat önerisi olan bayanlarr
Selam kizlarr
Ben de 1 saat kadar once banyo yaptirdim oglusumu, mis oldu prensim mis
Ya/masallah stres nazar degmesin sanaben bi oglana zor yetisiyrm, bitap dusuyorum. Sen iki taneyle ilgileniyosun. Buyugun isi de kucukten az degil yani, tü tü tü sana bakalim ac saatte saydigin isleri bitirip buraya gelebileceksin
baktım saçtan başka bişey göremedimBu arada fotografi albume koydum, bakin 3 dk soinra kaldircam derdi karam olsa
Cok iyi cikmadi fotoda,aslinda biraz daha acik ve kizilimsi. Sanirim isik iyi degil ondan.
sagol canım
o 5 i de görsek tabi yeter:))
günaydın canım bu bebelerin hepsi öyle walla
canım bende öyle duydum aynı zamanda kuaförler diyo boya tutmuyomus.ben tahmin etmiştimm
inşallah bir ömür boyu cok mutlu olursunuz canım torunlarınızıda görün beraber
sürprizde cok hos
sagol canımm cümlemizinkiniMerhaba anneler,
Oglusuma ve bana gecmis olsun diyen herkese tesekkur ederim. Tek tek takip edip yazamadim kusura bakmayin, malum hasta olunca daha da bi zor oluyo.
Kilo bildirimimi de yapayim:62.1. Pek bi sey gitmemis yani, kaplumbaga hiziyla ilerliyorum.
Karam mutlu yuvanizda nice huzurlu gunler diliyorum
Sacimi boyadim dun aksam, foto koyarim birazdan tabi guzel cikarsa
teşekkür ederim canımmselam kızlar, umarım anneler ve bebişleri iyidir. çok şükür kızımla ben iyiyiz. güneşli günlerin tadını çıkarmak lazım. hava o kadar güzel ki bir an önce tatile gidesim var bebişimle. zaten kıştan ayarlamıştık. ancak tatilden önce forma girmek lazım. ne güzel kilolarınız bir bir gidiyor. geçmiş yaptım sanırım bizde de ek gıda gaz yapıyor. ancak her zaman olmuyor belli besinlerde problem var sanırım. bugün burası tenha olur gibime geliyor. hele karam yoksa sayfalar pek ilerlemiyor. bu arada karamcım nice seneler dilerim eşin ve oğlunla. mutluluğunuz daim olsun...
pırasa efeyi gazmana çeviriyoorr:18:Tesekkur ederiz zehracan, ikimizde de burun akintisi disinda ciddi bi sey kalmadi.
Oglum benden daha hafif atlatti neyse ki, anne sutu koruyor galiba.
Ben de pirasa yemegi yaptim ogluma az once.
stressmerhabalar kızlar
kilo bildirimi yapıyorum 70.700
bu hafta diyeti askıya almıştım şöyleki zaten bağdemcik hastasıyım 2 haftadır atlatamadım geceleri yutkunamıyorum dahi bide ateş yapıyor tabi
2 bebemde bu hafta hasta oldu bide onlar eklenince yediğim halde hem hastalık hem fazla hareketten kilo vermişim sabah tartılınca şok oldum herhalde bu hafta bana iyi gelen tek şey bu oldu
bıldırcınım benim her şeyimmcanım karamcığım
yıldönümünüzü tüm kalbimle kutluyorum rabbim nice nice yılları mutlulukla geçirmenizi nasip etsin inşallah
sevgili bıldırcınınla hep böyle kalın
geçmiş olsun canım yakızlar birkaç gündür giremedim sebebi ahmetim sürekli hırıltılıydı
ama keyfi iyiydi öksürük tıksırık felan yoktu sadece genzi ful balgamdı
hırıl hırıl yavrum uyuyamıyor emerken zorlanıyor iştahsız vs. cuma dr götürdüm
büyük oğlum allerjik astım hastası tedavi görüyor yıllardırallerji dr çok iyi yılların akademisyeni bi dr
hamileyken karnımdakide bu hastalığa yakalanırmı demiştim oda hep bir atlar genetik hastalıklar yani abide var bunda muhtemelen olmaz ama 3. yü doğurursan onda büyük ihtimalle olacaktır demişti fakat ahmetimde malesef allerjik çıktı şimdi onada allerji ilaçları başlandıne diyim Allah başka dert vermesin
bende onlarla ilgilenmekten acayip yorgun düştüm tatile ihtiyacım var ama nerdeeeee
sayfalar sana kurbankaç gündür giremeyince yazacak çok şey birikmiş aklıma geldikçe yazıyorumbu sayfa benim olsun bari
ahmetim geçen ay uzamamıştı bu ay 2cm uzamış 250 gr da kilo almış
dr fena değil ama boyuna göre biraz zayıf dedi demir yazdı daha doğrusu demir içeren vitamin şurubu yazdı iştahınıda açarmış hemde bu ilaç kabızlık felan yapmazmışgerçi daha veremedim ama başlıycam vitaminin adı minadex ferr
mrb kızlar
nasılsınz bakalım ?? oğlumun ikinci dişi patladı tabi huysuzluk mızmızlık dışında herşey güzel
karam evlilk yıldönümünüz kutlu olsun
bilisl geçmiş olsun çok sana ve bebğine
sters ahmetede çok geçmiş olsun neye alerjisi vr nasıl anladın
bnim oğlumdada son zamanlada yoğurt yiyince kızarıklıklar oluyodu vermiyorm şimdi ama ara ara denedim yine aynısı oldu alerji dr götürmk istiyorm en yakın zamanda
peynr falan veriyorm olmuyo neden sadece yoğrtta oluyo acaba
canım şu hafif arabalar varya şemsiye pusetmi diyolar ne tam adını bilmiyorum ondan alabilirsin veya arabayı apartmanın girişinde biryere koyarsın devamlı orda kalır giderken alır sonra yine yerine bırakırsın:44:
canım eşim çok yardımcı hatta eşit iş paylaşımı yapıyoruz yoksa mümkün değil yapamam hiçbişey oturup ağlarım heralde çareşizlikten
baktım saçtan başka bişey göremedimgül cemalinide göreydik iyiydi mertoşada ne kadar masumlar
evet ya açıldım saçıldım ama göbek çok çirkinherkese slm
bugün hava süperdi sanki yaz gelmiş gibiydi bizde çıktık alışveriş yaptık eve merte hava aldırdık geldik.
pusetler en ideali canım asansör yok mu :26:gittim arabanın kac kilo olduguna baktım geldim8,8 kiloymus aynı benim kızımda o civarlar topla = 18 cok fazla bide 8 kat önerisi olan bayanlarr
Bu arada fotografi albume koydum, bakin 3 dk soinra kaldircam derdi karam olsa
Cok iyi cikmadi fotoda,aslinda biraz daha acik ve kizilimsi. Sanirim isik iyi degil ondan.
VValla bu bilgisayarda yuzumun gorundugu duzgun foto olsa hemen koycam, tabi senle anlasmali es anli olarakevet ya açıldım saçıldım ama göbek çok çirkin
pusetler en ideali canım asansör yok mu :26:
dur bakacam kaldırma hemen de laf sok ben senin yüzünü gördüm mü ki sana göstereyim benimkini
evet kimse yazmamış lamamma da yazmış digerlerikaramcım emin ol sen benden bayağı bi zayıf görünüyosunhem bende erkenden regl oldum 3 gün önce daha 10 gün vardı ama erkenden oldum o yüzdende ödem attım heralde:44:
ha bu arada bizden başka tartı yazan yok bide bilisi ve yeşim yazmış yanlış hatırlamıyorsam dimi
kızlar hani alsakta versekte yazacaktıkbu bizi motive edicek
VValla bu bilgisayarda yuzumun gorundugu duzgun foto olsa hemen koycam, tabi senle anlasmali es anli olarakbakiim var mi
karamcım ew yeni aslında asönsör yeri var ama asönsör yok:))müteahhit kacmıs canım maalesef ki yok 8 kat cok zorrr
müteahit evi dikmiş asansörden kaçmış töbe töbe daha neler duyucaz asansörsüz 8. katta oturulmaz ya ben olsam ayda 1 dışarı çıkarımkaramcım ew yeni aslında asönsör yeri var ama asönsör yok:))müteahhit kacmıs canım maalesef ki yok 8 kat cok zorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?