2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

efe sebze çorbası yemiyor kızlar ya hele kıyma varsa ilk kaşıkta kusmaya çalışıyor
tek derdi kayısılı yogurt devam sütlü kahvaltı 1 kaseye yakın yer versem

kızlar ben tam diyet modunda diilim o yuzden unuttum ac karnına tartılmayı ama ben 1 aydır 72-73 civarındayım regl oldum 2 gün önce azcık werdiysem haftaya söz yazarım

zor tabi canım ya 8 kat
1.kattakiyle kanka ol oraya bırak
bi alemsin kız sen hiç aklıma gelmemişti inan

müteahit evi dikmiş asansörden kaçmış töbe töbe daha neler duyucaz asansörsüz 8. katta oturulmaz ya ben olsam ayda 1 dışarı çıkarım in çık kolaymı
sorma canım ya herseyi bitirdi catı izalosyonunu bile,baska işler varmıs baska kadınla kacmıs falan öyle kaldı ew bende haftada 1 cıkıyorum kız dısarıama manzarayı görsen burdan cıkmam dersin

ödem atmak için bol hareket benimde ara ara ödemim oluyor
alyans benimde zorlasam giriyoda parmağımı morartır o derece sıkı yani yanlıııız benim önceden bana biraz büyük pantalonlarım şimdi cuk oluyor buna çok sevindim ya

efe sebze çorbası yemiyor kızlar ya hele kıyma varsa ilk kaşıkta kusmaya çalışıyor
tek derdi kayısılı yogurt devam sütlü kahvaltı 1 kaseye yakın yer versem
ben çok az yani 3 fındık büyüklüğünde koyuyorum 2-3 gün zorla yediriyorum aynı çorbayı dün hepsini çokardı
bugünde blendırlayıp tel süzgeçten geçirdim süzgeçte blendırın parçalayamadıkları kaldı attım o kısmı ne yapayım yoksa öğürüyor

moonn fatihh
bliss mert
lamamma ada
eliföykü emir
stress marji mert
seboş kıvanç
sekoş hivda
yeşim yagız
aryam rüzgar
eylül eylül
tontikcan çok kullanmıyorsunuz galiba hatırlayamadım:26:
mattika

başka unuttugum var mı acaba

Kesilmesii ve aldirilmasi vücüttaki her türlü kili abestizken günah oldugunu biliyordumm ama boyatmayi bilmiyordum dogrudur saglik olsun canim haftaya boyatirsiin
dün çok sevdigim şalvar tipli pantolonum oldu
çok sevindim bir de olmayan topuklularumdan biri şişlerim gidiyor heralde
oh oh maasallah güzün aydinn

canim coook gecmis olsun insaallah cabucak atlatirsinizz benim esimde alerjik astim hastasii hele iki gündür basladi hapsirik tiksitik geniz akintisi daralma ne ararsan varr ama türkiyedeyken dogru düzgün tedavi edilmemis bayan kuaförüde oluncaa daralma zaten daha cok oluyor bir fis fis verirdi doktor tamam allahtan bugunyagmurr yagdidaa polenler yerle bir olduu sizede cok gecmis olsun canimm

herkese slm
bugün hava süperdi sanki yaz gelmiş gibiydi bizde çıktık alışveriş yaptık eve merte hava aldırdık geldik.
ohh güness geldi güzel havanin tadini cikarmak laziim iyi yapmissiniz canim

havalar ısındı bebişleri nasıl giydiriyorsunuzz
ben hala uzun kollu badi ile icine ince penye iclik üstünede tayt ve once penye buluz gidiyorum daha bir anda soymak istemedim sade cok sicak oldugunda gecen günlerde üstüne bir yelek aliyordum onuda günesin altinda gidirmiyordum hatta sizee resim paylasiimm tosbagimiin

cnm apatmanın içine koyayamam giren cıkan belli diil cok hırsız girio(o dediğini bi arastırayım cnm saol

ben göremedimm bills arkadas olarak kabul et teklif gönderdim
Kabul ettm canim
Karam bana yuzunu gosterirse ben de gostercem, ona da bakarsin

bliss ben öyle foto koysam ömür boyu bırakırım orda be
yüzünü gözünü göreydik ama
buarada yagız dedim yeşiminkiydi dimi o seninki mert :44:
Zaten birakicam ki, onceki yazdigim sirf sana ozeldi tatlim
Evet benim ki mertgillerden
Hadi koyuyo muyuz yuzlu foto?

Ben bildirdim ortmenimm

atlet çok ince uzun kol penya ama böyle giderse kısa kola geçicem çünkü ahmet terloşşşş

benim pc mi hızlı siz mi çok yavaşsınız
ben uzun cümleler kuruyorum mu ne bide pc berbat

ben rahatlık taraftarıyım canım ya hiç manzarayla işim olmazcamdan bakma huyum bile yok

selamlar bugün kocam geç kalktı biz bir yere çıkamadık acayip sinirliydim bugün .oğlum kustu babası hoppala yaparken çocuğun içini dışına çıkardı yani

sonra illa dıişarı çıkalım dedi fatihin uykusu geldi sonra oğluşumla uyuduk .dediim sen biraz çıkar yarımsaat çıkardı getirdi yemek bulaşık derken ancak geldim

ben belki saç kesimine kuaföre gidip boyasını kendim yapabilirim eskiden kendim yapardım ama hafta içine kaldı bebişi ofise bırakıp öyle gideirm yoksa imkanı yok durmaz kuaförde

hareket edecek ortam mı var ayol
ne fındık büyüklügünde
o pantolonların olması müthiş mutluluk

ses yapsaydın uyandırsaydın bu güzel gün evde geçer mi deseydin
eylül koy foto bekliyoz
bliss alemsin ha tamam dur koyuyorum

tontikcan ömer
mattika ahmet

sağol canım eşinede geçmiş olsun küçükken tedavi önemli eylülün resimlerini bekliyoruz

karamcım benim kocamın yanında süpürge çalıştırsan ona ninni gelir :))))))))))))

kanguru kullanıyormusunuz kullanıyorsanız marka model plase

cıtcıtlı body uzun kollu penye üstüne yelek altta 2 tane ince pijama

kız ben varımkız eylülün annesi

bewnde olsam cok gıcık olurdum neyse canım seninde resmi bekleriz ben foto koycaktım benimki dün format atmıs pc ye karttan aktarp koyarım artık bos waktimde

Ben terletip usuttum, hasta etti bebeyi. O yuzden hic soylemiim.

benim pc mi hızlı siz mi çok yavaşsınız
Sen hizlisin bence, ben yavasliktan uyuz oluyorum burda iki saat acilmiyo sayfalar..

Bizimki armut seviyo. Bugun pirasayi cok az yedi sonra agzini kitledi. Ben de iyi bi sey degil ama armutla kandirarak bi kase yedirdim bi kasik armut, bi kasik pirasa napiim, sut yok denecek kadar azaldi, surekli mama vermek istemiyorum, karni doysun diye yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…