- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
ewet ya cok zor ben alım bidaha napcaz alıcaz vasviye teyze gibi oldu napcan alcan ne cektik beee
bende 6 da yaptırdım 1 saat uyudu simdi mama yedirdim 10 da uyutcam canım seninkide banyodan sonra terliyomu?
selamlar bugün kocam geç kalktı biz bir yere çıkamadık acayip sinirliydim bugün .oğlum kustu babası hoppala yaparken çocuğun içini dışına çıkardı yani
sonra illa dıişarı çıkalım dedi fatihin uykusu geldi sonra oğluşumla uyuduk .dediim sen biraz çıkar yarımsaat çıkardı getirdi yemek bulaşık derken ancak geldim
ben belki saç kesimine kuaföre gidip boyasını kendim yapabilirim eskiden kendim yapardım ama hafta içine kaldı bebişi ofise bırakıp öyle gideirm yoksa imkanı yok durmaz kuaförde
biz diyoz bebeleri soyalım sen 40 kat giydiriyosuncıtcıtlı body uzun kollu penye üstüne yelek altta 2 tane ince pijama
kız ben varımkız eylülün annesi
bewnde olsam cok gıcık olurdum neyse canım seninde resmi bekleriz ben foto koycaktım benimki dün format atmıs pc ye karttan aktarp koyarım artık bos waktimde
biz diyoz bebeleri soyalım sen 40 kat giydiriyosunnerde yaşıyodun canım
Ben regl iken sacimi boyatmistimof pof coff durumlarındaydım dün
tam evden çıkacam regl oldum moralmen çöktüm
günah diye duymuştum o yüzden yapmadım..
akşamüstü kuaföre gittim süslendim eşim güzel bir yerde rezerve yaptırmış yemek meyve çerez
kutladık geldikçok güzeldi çok güzel sohbet ettik özlemişim böyle sohbeti
efeye ablam baktı annemde evdeydi 7 de çıktık 11 de geldim gençleştim bir gecede
olsun almamışsın en azında
niye diyecektim gaz demişsinbizimki de ögle aglayıp duruyor geceleri
ek gıdalardan biri fena yapıyor ama ne yogurttan şüpheleniyorum
kız marji eridin bittin valla verme kız o kadar dinlen ev işlerini de salla
geçen hafta tartı yok ayagına yattın bu hafta bahanen ne
Evde degilim konyadayim tarti yok
Piknkteydim tum gun
benimki de öyle canım benimki de
ne zaman adamakıllı uyuyaccak merak içindeyim
veririz inş canımyaza da az kaldı
Supruz guzelmis cnm zevkli kocan var cnmEve gelen sürprizim bu da
kangurunu kilosu kısıtlı diye hiç almadık biz canım efem tosun dakaramcım benim kocamın yanında süpürge çalıştırsan ona ninni gelir :))))))))))))
kanguru kullanıyormusunuz kullanıyorsanız marka model plase
aç pcden flim dizi yapcanım tv vardı odada heralde izle yap benim halim kalmıyorkıyma kız kıyma
kız bu bisikleti ben niye aldım ne yapsamda günde 10-15 dk binsem bi akıl verin hele:44:
koy koyy hep biz koyuyoruzcıtcıtlı body uzun kollu penye üstüne yelek altta 2 tane ince pijama
bewnde olsam cok gıcık olurdum neyse canım seninde resmi bekleriz ben foto koycaktım benimki dün format atmıs pc ye karttan aktarp koyarım artık bos waktimde
Ben terletip usuttum, hasta etti bebeyi. O yuzden hic soylemiim.
Sen hizlisin bence, ben yavasliktan uyuz oluyorum burda iki saat acilmiyo sayfalar..
Bizimki armut seviyo. Bugun pirasayi cok az yedi sonra agzini kitledi. Ben de iyi bi sey degil ama armutla kandirarak bi kase yedirdimbi kasik armut, bi kasik pirasa napiim, sut yok denecek kadar azaldi, surekli mama vermek istemiyorum, karni doysun diye yaptim
hemde nasıl terliyor canım.
ne çektin be gülistanne çektin be arzu ne çektin be marjinal gibi oldu aynen öyle oldu :) her cocukta var o zaman
biz diyoz bebeleri soyalım sen 40 kat giydiriyosunnerde yaşıyodun canım
yelegi uyanınca giydirip yarım saat tutyorum canım ama hava sogukken ew 20 dereceydi kombiyi kapattım 20 derece yavas yavas cıkarmak lazım cok ince giydikleri pamulku atlet cıtcıtlı bir badi 2 tane penye pijama altı cok mu yani siz tek pijama mı?
Ben regl iken sacimi boyatmistim
Ama iyi bi kuafore gidip bu durumu da soylemek gerekiyo
Supruz guzelmis cnm zevkli kocan var cnm
Slm millet gecmis yapamiycam
Stresim buyuk gecmis olsun
Ne cektin be stres
Tebrikler bacim iyi kilo vermissin
işte geç kalkıncada ben ifrit oluyorum trip atıyorum:))))))) kısmet yarınaa cnmhemde nasıl terliyor canım.
ne çektin be gülistanne çektin be arzu ne çektin be marjinal gibi oldu
benim eşimdede geç kalkma huyu var ama geçte olsa çıkıyoruz biz.ben olsam bende sinirlenirdim güpgüzel hava mahfolmuş
aynen tatlım tek başıma çıkaramıyorum yoksa alırım yallahh onumu beklicem neyse az daha büyüsün bak beni tutabiliyormu.koycam foto cnm bir revizyona girim korkmayıncıtcıtlı body uzun kollu penye üstüne yelek altta 2 tane ince pijama
korkmayız beaa çok güzelsin gördük seni ama bir daha görsek fena olmazişte geç kalkıncada ben ifrit oluyorum trip atıyorum:))))))) kısmet yarınaa cnm
aynen tatlım tek başıma çıkaramıyorum yoksa alırım yallahh onumu beklicem neyse az daha büyüsün bak beni tutabiliyormu.koycam foto cnm bir revizyona girim korkmayın
blisl kız bende yüzünü görücem diye bekliyorumbiz yüzümüzü koyuyoruz ama
karam senin resmide gördüm fit görünüyorsun pantolonda tam olmuş.
korkmayız beaa çok güzelsin gördük seni ama bir daha görsek fena olmaz
sagol canımm
bliss kaçmışş anaa
karammmmm kız hani tombiktin sen kız maşallahın var güzelsin kilonda yok.pantolonun da çok güzel.
bende çok giydiriyorum sanırım uzun kollu çıtçıtlı üstüne uzun kollu tişört altada iki kat penye altlık.
sağol canımstrescim oğluşuna geçmiş olsun inşallah hemen atlatır.
bendede kondisyon bisikleti varda kim biniyor:))))) çamaşır seriyorum üstüne:)))))))) şaka bir yana en güzel spor aleti diyebilirim günde 20 dakkayla 1 ayda forma girersin cnm bede ra var dizleri zorlamak istemiyorum yoksa severim müzik aç ohhhhhhhhhhhhh
bide kaban giydirbende çok giydiriyorum sanırım uzun kollu çıtçıtlı üstüne uzun kollu tişört altada iki kat penye altlık.
sağol canım sen tartı yazmıycanmı:18:Ben regl iken sacimi boyatmistim
Ama iyi bi kuafore gidip bu durumu da soylemek gerekiyo
Supruz guzelmis cnm zevkli kocan var cnm
Slm millet gecmis yapamiycam
Stresim buyuk gecmis olsun
Ne cektin be stres
Tebrikler bacim iyi kilo vermissin
kız ne odası alet salonun baş köşesinde tv manzaralıkangurunu kilosu kısıtlı diye hiç almadık biz canım efem tosun da
aç pcden flim dizi yapcanım tv vardı odada heralde izle yap benim halim kalmıyor
koy koyy hep biz koyuyoruz
napacan mecbur benimki hiç yemiyor çorba
incir koyup vermeyi düşünmüyor degilim
yok kız kandırdı beni valla kullandı attıbelki foto çekmeye gitmiştir kız
mooncum kabguru kilo kısıtlı en fazla 9-10 kiloya kadar kullanılabiliyo
karam ne kadar zayıf cıkmıssın kız yoksa zayıfsında 70 küsür kilodayım diye bizimi kandırıyon sen
bills bende merak ettim bi gördüm sactan baska bişi yok rengindede gelince önceden nasıldı bilemediğim için bişi diyemiycem.canım oglusunu Allah bagıslasın masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?