2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ewet ya cok zor ben alım bidaha napcaz alıcaz vasviye teyze gibi oldu napcan alcan ne cektik beee
bende 6 da yaptırdım 1 saat uyudu simdi mama yedirdim 10 da uyutcam canım seninkide banyodan sonra terliyomu?

hemde nasıl terliyor canım.
ne çektin be gülistanne çektin be arzune çektin be marjinal gibi oldu

benim eşimdede geç kalkma huyu var ama geçte olsa çıkıyoruz biz.ben olsam bende sinirlenirdim güpgüzel hava mahfolmuş

strescim oğluşuna geçmiş olsun inşallah hemen atlatır.

bendede kondisyon bisikleti varda kim biniyor:))))) çamaşır seriyorum üstüne:)))))))) şaka bir yana en güzel spor aleti diyebilirim günde 20 dakkayla 1 ayda forma girersin cnm bede ra var dizleri zorlamak istemiyorum yoksa severim müzik aç ohhhhhhhhhhhhh

biz diyoz bebeleri soyalım sen 40 kat giydiriyosun nerde yaşıyodun canım

Ben regl iken sacimi boyatmistim
Ama iyi bi kuafore gidip bu durumu da soylemek gerekiyo

Eve gelen sürprizim bu da
Supruz guzelmis cnm zevkli kocan var cnm

Slm millet gecmis yapamiycam
Stresim buyuk gecmis olsun
Ne cektin be stres
Tebrikler bacim iyi kilo vermissin

karamcım benim kocamın yanında süpürge çalıştırsan ona ninni gelir :))))))))))))

kanguru kullanıyormusunuz kullanıyorsanız marka model plase
kangurunu kilosu kısıtlı diye hiç almadık biz canım efem tosun da
kıyma kız kıyma

kız bu bisikleti ben niye aldım ne yapsamda günde 10-15 dk binsem bi akıl verin hele:44:
aç pcden flim dizi yapcanım tv vardı odada heralde izle yap benim halim kalmıyor
koy koyy hep biz koyuyoruz

napacan mecbur benimki hiç yemiyor çorba
incir koyup vermeyi düşünmüyor degilim

sagol canım beni almasından belli zevk adamı

foto diyom bliss diyom çekecemm diyommmm

işte geç kalkıncada ben ifrit oluyorum trip atıyorum:))))))) kısmet yarınaa cnm
aynen tatlım tek başıma çıkaramıyorum yoksa alırım yallahh onumu beklicem neyse az daha büyüsün bak beni tutabiliyormu.koycam foto cnm bir revizyona girim korkmayın

blisl kız bende yüzünü görücem diye bekliyorumbiz yüzümüzü koyuyoruz ama
karam senin resmide gördüm fit görünüyorsun pantolonda tam olmuş.

karammmmm kız hani tombiktin sen kız maşallahın var güzelsin kilonda yok.pantolonun da çok güzel.

korkmayız beaa çok güzelsin gördük seni ama bir daha görsek fena olmaz
blisl kız bende yüzünü görücem diye bekliyorumbiz yüzümüzü koyuyoruz ama
karam senin resmide gördüm fit görünüyorsun pantolonda tam olmuş.

sagol canımm
bliss kaçmışş anaa

mooncum kabguru kilo kısıtlı en fazla 9-10 kiloya kadar kullanılabiliyo

karam ne kadar zayıf cıkmıssın kız yoksa zayıfsında 70 küsür kilodayım diye bizimi kandırıyon sen

bills bende merak ettim bi gördüm sactan baska bişi yok rengindede gelince önceden nasıldı bilemediğim için bişi diyemiycem.canım oglusunu Allah bagıslasın masallah

Karamm cok sik olmussunn maasallah bende eylüsün fotografini koydum bakmak isteyen baka bilirrr cekeceeeem ( karam )

bende çok giydiriyorum sanırım uzun kollu çıtçıtlı üstüne uzun kollu tişört altada iki kat penye altlık.

Benimki uzun kollu body ustune kisa kollu body ustune uzun kol pijama altina kilotlu corap ustune pijama ve bi corap daha k.valide bi de bunun ustune yelek giydiriyo yuz kere soyledim giydirme diye evin sicakligi da 23-24 derece

sağol canım
cidden o kadar işe yarıyormu iyleşeyim başlayayım hemen

bende çok giydiriyorum sanırım uzun kollu çıtçıtlı üstüne uzun kollu tişört altada iki kat penye altlık.
bide kaban giydir kız mertoş terlemiyormu terlemiyorsa sorun yok gerçi:44:

Ben regl iken sacimi boyatmistim
Ama iyi bi kuafore gidip bu durumu da soylemek gerekiyo

Supruz guzelmis cnm zevkli kocan var cnm

Slm millet gecmis yapamiycam
Stresim buyuk gecmis olsun
Ne cektin be stres
Tebrikler bacim iyi kilo vermissin
sağol canım sen tartı yazmıycanmı:18:

bunada şükür sebos nelerle uğraşanlar var canım böyle diyip teselli buluyorum
kız ne odası alet salonun baş köşesinde tv manzaralı ama eşim dahil yüzüne bakan yok

belki foto çekmeye gitmiştir kız
yok kız kandırdı beni valla kullandı attı

yok beaa her şey ortada
blissin oyununa geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…