2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slmmm hanimlarrr sohbetiniz boll olsuuunnn neler yaptiniz bugun bakimmmm
biz maaile pikniğe gittik

dogru diyosun bacım yaa ben yaza pilatese yazılacam kesin böyle olmuyor göbegim bıngıl bıngıl penyelerde yürürken çok feci
afiyet olsun sezonu açtın dimi
haklısın bacım platesi benim arkadaşlarda çok övüyor
dondurma 2. yiyişim

moon canım ben de çok hırslıyım görsen 101 oynuyoz biz bilir misiniz :44:
çok iddalı oynarımm karşı tarafa 300 liraya mal oldu hepsi

bol gazlı ve kuduruk hala düzene girmeyen uyku arlanmayan huyu var
seninki,ler nasıl

beni bogar mı stress öyle dedi:44:

slmm canım gezdik tozduk
efeyle 2 saat eşimle 4 saat gezdik
siz naptınız

biz bugun evdeydik canim iyi yapmissiniz gezmek iyi olur insanin kafasi dagliyorrr bu arada sayfadami birsey var pc de mi cözemedim cok agir calisiyor

bol gazlı ve kuduruk hala düzene girmeyen uyku arlanmayan huyu var
seninki,ler nasıl

beni bogar mı stress öyle dedi:44:

slmm canım gezdik tozduk
efeyle 2 saat eşimle 4 saat gezdik
siz naptınız

bilmem ki canım bir kuoföre sor bakalım bakarsın yakışır

Buaralar saç rengiyle bozdum bu nasıll

canım renk çok güzel ama sana gitmez bence dünkü resimdeki saç sana çok yakışır.

moon sende boyatacaksın diye söylüyorum bak bu renk sana güzel olur

ben hep o likitlerden kullanıyorum büyük oğlanın sivrisinek allerjiside var

aynen cicim:18:

beğenmedim bu renkte kızıl çok esmeri boğar

geldim dünür senin damadıda yatırdım geldim

canım bebelere zararı yoksa bende kullanayım ya rahat oluyo.sen doktora sormuşmuydun oğlun alerjik bünyeye sahip mutlaka sormuşsundur heralde.

ben yıllardır kullanıyorum çünkü başka türlü baş edemiyorum çok sinek var burda dr a sormadım da başka yapıcak şeyim yok
sadece odası genişse takarsın yoksa zehirleyebilir çünkü ilk 1 hafta bu likitler berbat koku salıyor

moon canım ben de çok hırslıyım görsen 101 oynuyoz biz bilir misiniz :44:
çok iddalı oynarımm karşı tarafa 300 liraya mal oldu hepsi
biliyorum cnm bende çok hırslıyımdır ya hele yenilirsem çamur bile atarım :)))))))))

güzel renkmiş cnmm benim saçlarım açılma eğilimli normalde kumralım denize gidiyim sarı oluyor çabuk açılıyor renkleri o yüzden bu rengide kaldırabilir. bir aşk hikayesi başladıya fox tvde orda şarkıcı oğlanın aşık olduğu kız edamıydı adı onun renginide beğeniyorum

karam bu renk sana olmaz sen açtır yavrum koyu karamel arasına bal köpüğü balyaj attır :)))))) sen açtır rengi koyu renklere bakma teninin rengine göre çok sarı renkler olmaz ama bal köpüğü , karamel ama açık olcak yakışır cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…