2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kimsecikler yok şuan in cin top oynuyor burdabir ben varım

herkes gezmelere gitmiş bizde gidiceğiz ama geç çıkıcaz bir uğrayayım dedim

canım bende geliyorum gidiyorum kimse yok.bende evdeyim bugün çıkmadık eşimde şimdi işe gitti hiç çıkamayız.

Aynen oyle canim kisa kollu ve sort giydirdim ama bortu bocek gelirse diye penye mi giydirsem diyorum

doğru diyorsun canım böcek sorunu falan var nasıl koruyacağız piknikte falan.bende offun sinek kene kovarı var ondanmı alsam diyorum.ama zararlı olurmuki diyede korkuyorum.kullanan varmı kızlar bu tür şeyleri kullanan varmı.

Pazar gnu de mi calisiyo
Yazik yaw adama

Oh oh herkez gezmelere gitmiss biz evdeyiz burda cok soguk hava varr yagmur yagiyorr bizde oturuyoruz
Günes kremi eczanede almayi düsüniyorum havalar az daha isinsin üc gün bahcedeydik nekadar günesden korumaya calissan direk cildi hem al al olmusss böceklere karsida bilmiyorum sivriler yavas yavas cikiyor bi sormak lazim ecz. Yada dr.
Hepinizeee iyi pazarlar aksama grsss

Pazar gnu de mi calisiyo
Yazik yaw adama
canım benim kociş ayın 15 günü normal çalışıyor gündüz gidip akşam geliyor cumartesi pazarda tatil oluyor.diğer 15 günde 6 gün işe gidiyor bu 6 günde akşam 6 sabah 9 çalışıyor.

canım benim güneşe alerjim var oğlanı denedim yok ama ben yinede güneş kremi alıcam eczaneye sorup.nolur nolmaz ciltleri çok hassas.

sivrilerden nasıl koruycaz bilmiyorum.ben bile acayip rahatsız oluyorum ısırdıklarında.bebeleri düşünemiyorum.eczaneye sormak lazım dediğin gibi zararlı olmassa ciltlerine ben şu offlardan almayı düşünüyorum dışarı için.ev içinde olmassa camlara sineklik taktırırım yapacak bişey yok.biz sivriler için normalde şu prize takılan likitlerden kullanıyoruz ama oğluş varken kullanmak istemiyorum

bizde bugün çıkamadık maalesef.
annem geldi merti görmeye 1-2 saatliğine sonrada yemek filan derken geç oldu 1 mayısta çıkabilmeyi umuyorum.

Bugün burası sessizmiş bayagı millet gelse de konuşsak azcık
Geldim datlum
Dunurum nerde
Seboşş canım 30 kişinin içinden mi sesleniyorsun helal sana
Sustum o zaman konya ya selamm söyle
30-40 Allah ne verdiyse soyleyim bacim
Yaz gelmis valla buralar da sicak
Oglani da soydum iyice ayaklar falan cibil hasta olmasa bari
Buaralar saç rengiyle bozdum bu nasıll

Bence guzel bi renk

Geldim datlum
Dunurum nerde

Bence guzel bi renk

hoş geldinn yaabunalıyordum neredeyse
kız ayaklar niye cıbıldak ettin gaz almasa bari kaç derece ki evinizz
yakışır dimi kız bana kafaya koydum boyatacam ifadem yumuşusun azcık

ben hep o likitlerden kullanıyorum büyük oğlanın sivrisinek allerjiside var

Çok sıcak ya ev şuan 25 derece
aynen cicim:18:
Buaralar saç rengiyle bozdum bu nasıll
beğenmedim bu renkte kızıl çok esmeri boğar

Geldim datlum
Dunurum nerde

Bence guzel bi renk
geldim dünür senin damadıda yatırdım geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…