günaydınn
günaydınlarrr
bir zamanlar bir sekoş vardı hatırlayanlarrr el kaldırsınnnn:))(gülücüklerim yine çalışmıyooorr)
nasılsınnız bakim keyifler yernde mi bebişler nasıl? gerçi bebişlikten çıktılar kuzucuklarımız çook tatlı oluyorlar artık annelik çook güzel bir duygu oluyor gün geçtikçe
foto koyayım sonra da plates hivdam uyanmadan halledeyim bu işleri bu sefer
sordum topik topik gerzdim aradım bulamadım seni
önceki sayfalarda atmıştım fırçayınerdesin sen
bu bebeler spora karşıahh ahh ben de bilmiyordum nerede olduğumu kaybolmuştum bi sallandım geldim kendime temizlik yapmaktan helak oldum
annem bendeydi demiştim bir hafta kaldı gitti
hivda uyanmadan demekle iyi demişim sesimi duydu annem spor yapmasın uyanayım dedi vee yanımda oturuyor
vee ince ben karşınızdaa esskiden ne de zayıfmışım beee
3 yıl önceki 53kgbu bebeler spora karşı
evet canım gördüm ne kadan zayıfsın kaç kilosun orda
Gunaydin kizlar.
Karam aşırı ekşimediyse lor eksi olmaz sanirim.
Yok kizlar kaynana savaslarindayim hala haftssonu döncez.
Yavrum rezil oldu hep. Yerini yabanciladi uyumadi ilk gunler. Nazar degdi hep agladi.
Simdi biraz alisti ama gunduz uyumuyo yine. Kaynana suraya gidelim buraya gidelim diyd cocuk gosteriyo millete.
En son dün aksam bi agladi arabaya bindirip gezdirmeyince susmadi cok kizdim ben de.
Saolsunlar hevesliler ama bunaltiyo beni her seye bi yorum
Sizde ne var ne yok annelerin ve bebislerin keyfi iyi mi
Telefon iyi cekmiyo giremiyorum pek
günaydın cnm biz iyiyiz cok sükür herkeste iyidir inşgünaydın bayanlar 2-3 gündür uğrayamadım bugün güne erken başladık biz iyiyiz umarım herkeslerde iyidir
öyle cnm gittikce cok tatlı oluyorlar kızında cok sevimli masallahgünaydınn
günaydınlarrr
bir zamanlar bir sekoş vardı hatırlayanlarrr el kaldırsınnnn:))(gülücüklerim yine çalışmıyooorr)
nasılsınnız bakim keyifler yernde mi bebişler nasıl? gerçi bebişlikten çıktılar kuzucuklarımız çook tatlı oluyorlar artık annelik çook güzel bir duygu oluyor gün geçtikçe
köy yumurtası almıştık geçen bugün yaptım kahvaltıda anam ne kadan güzel ne kadan sarı
ah bizim zamanımızdaki yumurtalar gibi
ondan alacaz artık
diger yumurtalar gibi de ezilmiyor pütür kalıyor kaliteli yumurta ne de olsa
ctesi devam tabi zayıflayıcık şurdasizlerden ayrılmak yaramadı bana kilo aldım mı bilmiyorum ama çook yiyorum sizler hala ctesi tartı günümüz değil mi var mı bi değişiklik?
sporlar ne alemde
23 nisanda görüştük arkadaşlarla herkes ne kadar da zayıflamışsın diyince şımardım ama h sonu alışveriş yaptım hala eski bedenlere girdim gerçi zorlasam bi küçük bedene de girerdim ama 2 beden fazlayım kendime
ah ah Allah kolaylık wersin canım hangi biriyle ugrasacaksın degilmi cocuktan beterler walla
günaydın cnm biz iyiyiz cok sükür herkeste iyidir inş
öyle cnm gittikce cok tatlı oluyorlar kızında cok sevimli masallah
öyle walla karamcım pazt. köye gittiğimde bende aldım sarısı baya yogun sütte aldım yogurt yaptım sapsarı rengi burdakiler bembeyaz arada gidersem alıcam bizim köy yakında
aksama görüşürüz insallah kızlar biz gezmeye
günaydınn
günaydınlarrr
foto koyayım sonra da plates hivdam uyanmadan halledeyim bu işleri bu sefer[/QUOTE
ne kadar çabuk büyüyorlar değil mi sanki hep hayatımızdaydılar
köy yumurtası almıştık geçen bugün yaptım kahvaltıda anam ne kadan güzel ne kadan sarı
ondan alacaz artık
kesinlikler farkediyor canım köy yumurtası biz organik de almıştık ama en iyisi köy yumurtası
efe almış başını gidiyor salondan çıktı şimdi de koridora gitti daha dün gibi kucakta koridor gezmesi yaptıgımız
artık kendi işini kendi görüyor wc ye de gitmeyi ögrense iyi eder burnum düşüyor artık
efe yürüteçle mi geziyor karam boyu yetişiyor mu artık
ah ah Allah kolaylık wersin canım hangi biriyle ugrasacaksın degilmi cocuktan beterler walla
öyle walla karamcım pazt. köye gittiğimde bende aldım sarısı baya yogun sütte aldım yogurt yaptım sapsarı rengi burdakiler bembeyaz arada gidersem alıcam bizim köy yakında
iyi gezmeler canım güzel havalar geldi tadını çıkarmak lazım
parca parca derken sabahtan geceye kadar kac kere uyuyor
biz sabah 8 de kalkıyoruz günde 2 kere uyuyo 1 veya 1,5 saat
geceleri cok kalkıyo ya söyle uyuyan cocuk olsalarya annelerininde canları cıkmasa
Gunaydin kizlar.
Karam aşırı ekşimediyse lor eksi olmaz sanirim.
Yok kizlar kaynana savaslarindayim hala haftssonu döncez.
Yavrum rezil oldu hep. Yerini yabanciladi uyumadi ilk gunler. Nazar degdi hep agladi.
Simdi biraz alisti ama gunduz uyumuyo yine. Kaynana suraya gidelim buraya gidelim diyd cocuk gosteriyo millete.
En son dün aksam bi agladi arabaya bindirip gezdirmeyince susmadi cok kizdim ben de.
Saolsunlar hevesliler ama bunaltiyo beni her seye bi yorum
Sizde ne var ne yok annelerin ve bebislerin keyfi iyi mi
Telefon iyi cekmiyo giremiyorum pek
bi bana çıkmadı heralde bu fatmagül
günaydın herkese
günaydınn
günaydınlarrr
ondan alacaz artık
canım sabah kacta uyanıyor gün içinde kac defa kac saat uyuyo?akıllı cocuk tek basına uyunurmu ayol
Arzural masallah seninki geceler disinda bi duzen tutturmus. Sen mi duzene alistirdin yoksa kendi mi oyle alisti? Bana da bi akil versen ya gundzu uyumasiyla uyanmasi bir oluyo bizimkinin. Gece 11-12 arasi uyuyo, sabah 6:30-7:30 arasi ayaktayiz. Gece uyanmasi da var bazen cok bazen az. En azindan gunduz 1 seferde 1 saat uyusa keske.parca parca derken sabahtan geceye kadar kac kere uyuyor
biz sabah 8 de kalkıyoruz günde 2 kere uyuyo 1 veya 1,5 saat
geceleri cok kalkıyo ya söyle uyuyan cocuk olsalarya anneleriinde canları cıkmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?