2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sordum topik topik gerzdim aradım bulamadım seni
önceki sayfalarda atmıştım fırçayınerdesin sen

efe almış başını gidiyor salondan çıktı şimdi de koridora gitti daha dün gibi kucakta koridor gezmesi yaptıgımız
artık kendi işini kendi görüyor wc ye de gitmeyi ögrense iyi eder burnum düşüyor artık

sordum topik topik gerzdim aradım bulamadım seni
önceki sayfalarda atmıştım fırçayınerdesin sen

ahh ahh ben de bilmiyordum nerede olduğumu kaybolmuştum bi sallandım geldim kendime temizlik yapmaktan helak oldum

annem bendeydi demiştim bir hafta kaldı gitti
hivda uyanmadan demekle iyi demişim sesimi duydu annem spor yapmasın uyanayım dedi vee yanımda oturuyor

bu bebeler spora karşı
vee ince ben karşınızdaa esskiden ne de zayıfmışım beee

evet canım gördüm ne kadan zayıfsın kaç kilosun orda

sizlerden ayrılmak yaramadı bana kilo aldım mı bilmiyorum ama çook yiyorum sizler hala ctesi tartı günümüz değil mi var mı bi değişiklik?
sporlar ne alemde
23 nisanda görüştük arkadaşlarla herkes ne kadar da zayıflamışsın diyince şımardım ama h sonu alışveriş yaptım hala eski bedenlere girdim gerçi zorlasam bi küçük bedene de girerdim ama 2 beden fazlayım kendime

ah ah Allah kolaylık wersin canım hangi biriyle ugrasacaksın degilmi cocuktan beterler walla

günaydın bayanlar 2-3 gündür uğrayamadım bugün güne erken başladık biz iyiyiz umarım herkeslerde iyidir
günaydın cnm biz iyiyiz cok sükür herkeste iyidir inş

öyle cnm gittikce cok tatlı oluyorlar kızında cok sevimli masallah

öyle walla karamcım pazt. köye gittiğimde bende aldım sarısı baya yogun sütte aldım yogurt yaptım sapsarı rengi burdakiler bembeyaz arada gidersem alıcam bizim köy yakında

aksama görüşürüz insallah kızlar biz gezmeye

ctesi devam tabi zayıflayıcık şurda

işin gücün gezmek evde otur az be
biz çıkıyoz mu yok bak oturuyoz evde
kk başını bekliyoz

parca parca derken sabahtan geceye kadar kac kere uyuyor
biz sabah 8 de kalkıyoruz günde 2 kere uyuyo 1 veya 1,5 saat
geceleri cok kalkıyo ya söyle uyuyan cocuk olsalarya annelerininde canları cıkmasa

iki kere filan 15 dk bazen yarım saat toplam 1 saat yani gündüzleri en fazla 1,5 saat.

slmçoğu bitmiş azı kalmış canım,çoçuğun yadırgaması çok normal bütün düzeni bozulmuş bizimki 1 satliğine annanesine bile gitsek yabancılık çekiyor eşyaları inceleyip ağlıyor resmen.

bi bana çıkmadı heralde bu fatmagül
günaydın herkese

sanada çıksında sende gör

uzun zamandır yoktun hoşgeldin şekoşniye unutalım sen unutulacak kadın mısın
evet gün geçtikçe insan anneliğin tadına daha çok varıyor çok tatlılar.

bizede köyden getişmişlerdi dedemler değişiklik bariz ortada.

iyi gezmeler canım bizim yerimizede gez.

canım sabah kacta uyanıyor gün içinde kac defa kac saat uyuyo?akıllı cocuk tek basına uyunurmu ayol

parca parca derken sabahtan geceye kadar kac kere uyuyor
biz sabah 8 de kalkıyoruz günde 2 kere uyuyo 1 veya 1,5 saat
geceleri cok kalkıyo ya söyle uyuyan cocuk olsalarya anneleriinde canları cıkmasa
Arzural masallah seninki geceler disinda bi duzen tutturmus. Sen mi duzene alistirdin yoksa kendi mi oyle alisti? Bana da bi akil versen ya gundzu uyumasiyla uyanmasi bir oluyo bizimkinin. Gece 11-12 arasi uyuyo, sabah 6:30-7:30 arasi ayaktayiz. Gece uyanmasi da var bazen cok bazen az. En azindan gunduz 1 seferde 1 saat uyusa keske.
Bu donemde gunde toplam 14 saat kadar uyumalari gerekiyomus. Burda cogumuzunki bu kadar uyumuyo galiba.

Gezenlere iyi gezmeler, ben de hazirlaniyorum simdi, ise gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…