2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar muhtesem yüzyılı bıraktım artık basladıgından itibaren heyecanla her hafta izliyodum
merhamet solladı be muhtesem yüzyılı böyle dizi görmedim ya cok duygusal

ben muhteşem yüzyılı hiç izlemiyorum merhametede bir iki kere baktım güzel dizi ama bizim gece kuşuyla izlediğimden birşey anlamadığım için pek birşey izlemiyorum bu aralar.

canım sabah kacta uyanıyor gün içinde kac defa kac saat uyuyo?akıllı cocuk tek basına uyunurmu ayol

ben muhteşem yüzyılı hiç izlemiyorum merhametede bir iki kere baktım güzel dizi ama bizim gece kuşuyla izlediğimden birşey anlamadığım için pek birşey izlemiyorum bu aralar.
hiç kacırmıyodum ama merhameti izliyorum cok süper bi dizi ya cok duygulanıyorum izlerken(benim kızda bugün erken uyuyunca kesintisiz izledim)

canım sabah kacta uyanıyor gün içinde kac defa kac saat uyuyo?akıllı cocuk tek basına uyunurmu ayol

gece 1 de uyuyor 1,5 2 yi bile buluyorsallaya sallaya geceleri uykusu çok kötü ağlıyarak 3-4 kere uyanıyor emzirerek sakinleştiriiyorum sabahları 10 da uyanıyor tam olarak sonra günde gece yarısına kadar yarım saat en fazla 1 saat parça parça uyuyor

parca parca derken sabahtan geceye kadar kac kere uyuyor
biz sabah 8 de kalkıyoruz günde 2 kere uyuyo 1 veya 1,5 saat
geceleri cok kalkıyo ya söyle uyuyan cocuk olsalarya annelerininde canları cıkmasa

ben bi yandan ütüye baslayayım bari az zati yarım saat sürer
arada bakarım topiğe

fatmgül yine cıktı

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)
arzural

yalnız diilimm

Gunaydin kizlar.
Karam aşırı ekşimediyse lor eksi olmaz sanirim.
Yok kizlar kaynana savaslarindayim hala haftssonu döncez.
Yavrum rezil oldu hep. Yerini yabanciladi uyumadi ilk gunler. Nazar degdi hep agladi.
Simdi biraz alisti ama gunduz uyumuyo yine. Kaynana suraya gidelim buraya gidelim diyd cocuk gosteriyo millete.
En son dün aksam bi agladi arabaya bindirip gezdirmeyince susmadi cok kizdim ben de.
Saolsunlar hevesliler ama bunaltiyo beni her seye bi yorum
Sizde ne var ne yok annelerin ve bebislerin keyfi iyi mi
Telefon iyi cekmiyo giremiyorum pek

Gunaydin bacilaar
Zor is valla canim. Cocuj huzursuz oldukca sen gerilirsin, sen gerildikce kv nin yaptigi hervsey batar.. bizde de benzer durumlar oluyo. Sabretmek mi lazim acaba, ben de sinirden catliyorum oyle zamanlarda maalesef. Rahat, genis olmayi telkin ediyorum bu aralar kendime ama yapabilirsem ne ala tabi..

allah kolaylık versin canım gerçekten sinir bozucu bir durum
tez zamanda dönersiniz de biter bu işkence

günaydınn
günaydınlarrr
bir zamanlar bir sekoş vardı hatırlayanlarrr el kaldırsınnnn:))(gülücüklerim yine çalışmıyooorr)

nasılsınnız bakim keyifler yernde mi bebişler nasıl? gerçi bebişlikten çıktılar kuzucuklarımız çook tatlı oluyorlar artık annelik çook güzel bir duygu oluyor gün geçtikçe

foto koyayım sonra da plates hivdam uyanmadan halledeyim bu işleri bu sefer

köy yumurtası almıştık geçen bugün yaptım kahvaltıda anam ne kadan güzel ne kadan sarı
ah bizim zamanımızdaki yumurtalar gibi

ondan alacaz artık
diger yumurtalar gibi de ezilmiyor pütür kalıyor kaliteli yumurta ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…