anchusa ve gulpembe gerçekten Emlayı kullandınız mı bir kaç kere ve işe yaradı mı diyorsunuz. Kendimi uykudan yeni uyanmış gibi hissettim şu an. Ben gerçekten ilk defa duyuyorum böyle bir kremi, benim için gerçekten mucize eğer işe yarıyorsa
benim de çok canım yanıyor hem de daha şimdiden. Epilasyon ve ağda yaparım hep kendim. Geçen epilasyon yaptım bacagima kızlar yok böyle bir acı ya. Gozlerinden nasıl yaşlar aktı. Ve zaten tüylerim uzaniyor ve çok seyreldi. Bende dayanamadım ve şu pembe banyo jiletleri var ya onla aldim 2 hafta da az birşey uzuyor. Şu emla denen kremi eczane ye bir sorayım epilasyon da kullanılır mi peki
Paticim ben düşkünüm biraz böyle şeylere. Dermaroller ve epilasyondan önce ben de kullandım (bir kaç yıl). Gayet te işe yarıyor. Bir de anestol diye bir krem var. O emla kadar kuvvetli değil ama onun da işe yaradığını bizzat gördüm. İğneli epilasyonun acısını bile hafifletiyor bunlar. Dr. uma soracağım yine de kullanmamın bir sakıncası var mı diye çok canım acırsa. Şimdilik dayanılmayacak bir acı değil. Ben alt bölgeye yaparken korkuyorum. Acaba ağdadan, acıdan bebek düşer mi diye??
allah korusun evet bahsettiğin acı benim de hissettiğim acıysa, dediğin gibi şeylere yol açma ihtimali var. Ama sadece orası için. Benimde bacağım falan acımaz. Üst bacağımı bile alırım, acır tabi de açarım bir film ben bile anlamam ne olduğunu. Ama genital bölge.... Ben Emla incelemesindeyim şu an. Amerika keşfedildi benim için o derece heyecanlıyım :):):)
sağlık ocağında ki doktor yazar mi ki. Bir de ben kızımda hep ağda yaptım alt bölgeme de bir tehlikesi olduğunu düşünmüyorum bir sorun olmadı yani.ama bunda çok hassas olmuşum. Geçen aynada kas alıyorum eşim gördü ne yapıyorsun dedi ne oldu ya dedi. Gözlerinden yas akıyordu burnum akıyordu ve kıpkırmızı olmuştum.inşallah 9 ay böyle olmaz ne yaparım ben.
sağlık ocağında ki doktor yazar mi ki. Bir de ben kızımda hep ağda yaptım alt bölgeme de bir tehlikesi olduğunu düşünmüyorum bir sorun olmadı yani.ama bunda çok hassas olmuşum. Geçen aynada kas alıyorum eşim gördü ne yapıyorsun dedi ne oldu ya dedi. Gözlerinden yas akıyordu burnum akıyordu ve kıpkırmızı olmuştum.inşallah 9 ay böyle olmaz ne yaparım ben.
saglık ocakları yazıyor ama yanık var diye alın ben hep öle yaptırıyordum
kızlar burda mide bulantısından çok çeken arkadaşlar gördüm.
bende hamileliğimi öğrendiğimden beri çok çekiyordum..
ta ki ayvanın iyi geldiğini öğreninceye kadar....
geçen hafta yemeye başladım 3 gün boyunca hiç kusmadım..haftasonu ayvam bitmişti yemedim
haftasonum berbat geçti((
dün akşam eşime hemen ayva aldırdım.bugün sürekil kemiriyorum...gerçekten yararını gördüm
ne leblebi ne kraker hiç biri işe yaramıyor...
kesinlikle ayva tavsiye ederim.....
hem bebeğede çok yaralıymış benden söylemesi
Yanık var deyince bepanten falan yazmasınlar???bu daha iyidir diye...
Ben şu ana kadar her gün 1 tane yedim ama dün onu bile yiyemedim... 2 ısırıp attım bir kenara... Gerçekten çok iyi geliyor. Bir de zencefil çayını dene. Mideyi çok yatıştırıyor o da ayva gibi...
11,12, 13 hafatalarda yapılıyor. bende şuan 11+0 ım ve 28 inde gitcem benimkide o tarihe denk geliyor
gülpembe ya ben öyle diyemem ki :) açık açık söylesem yazmaz mi ki yalan değil alamıyorum açıdan kıvranıyorum. Anchusa canım ben son ay harIÇ ağda yaptım benim karnım küçüktü ayna yardımı da alıyordum arada. AMA çok hızlı uzuyordu bende öyle kalmayıM diye jilet kullandım zaten 2. Alisim da da doğum a gittim. Ama bu sefer olur mu bilemem.
Kızlar küçük bir yardıma ihtiyacım var?
ilk gebeliğinizi öğrendiğinizde yapılan toxoplazma, rubella ve sytomegalavirus ( SMV ) testlerinde isimlerinin sonlarında IgG mi yazıyor, IgM mi yazıyor? Lütfen bakabilecek olanlar bakıp bana söyleyebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?