ama burda ayva yook
nerdesin canım bende daha yeni buldum malesef
Pakistan'dayım ben. Aslında çoğu şey var çok şükür,tadları Türkiye'deki gibi olmuyor malesef ama yine de şanslıyız.Peynirim yok,zeytinim de çok az kaldı Türkiye'den getirmiştik,bi de en çok kaşıklar dolusu yoğurt yemeyi özledim,burdaki yoğurtlarla pek aram yok,sulu ve yağlı oluyor.
Öyle işte
:26: cok kötüymüş ya gelcekmisiniz türkiye peki yakın zamanlarda peki türk marketi de yok mu
Malesef,türk marketi yok,türk ürünleri de yok,bazen üzerinde türkçe yazılı bi şey görünce mutlu oluyorum,ama onlar da 2.kalite oluyor,zaten genelde bisküvi çikolata gibi şeyler var türk ürünü olarak.
haziranda gelcez inşaallah,ama temmuzun sonunda geri döncez,32 haftalık olcam inşaallah,doktor izin vermezse,ben kalcam eşim döncek ve doğumda bulunamıycak,biraz karışık yani durumlar ama yine de buna da şükür,sağlıklıyız,aradığımız meyveleri bulabiliyorum mesela,sebzeler de var ama tadları yok pek,yine de türk tariflerine göre yemek pişircek her şey var
evet çok daha sağlıklı ama ben hiç sevmem komposto. Annem küçükken zorla içirirdi bir tepki oluştu..kızlar akşam vişne kurusu aldım komposta yapacağım...hazır meyvesularından daha yararlıdır die düşünüyorum.
Pakistan'dayım ben. Aslında çoğu şey var çok şükür,tadları Türkiye'deki gibi olmuyor malesef ama yine de şanslıyız.Peynirim yok,zeytinim de çok az kaldı Türkiye'den getirmiştik,bi de en çok kaşıklar dolusu yoğurt yemeyi özledim,burdaki yoğurtlarla pek aram yok,sulu ve yağlı oluyor.
Öyle işte
başka bir ülkede olmak daha zor bizde bi aksilik cıkmazsa nisanda gidicez cok şükür biz buralarda bulabiliyoruz hiç bir şey türkiyenin yerini tutmuyor benm burda pakistanlı komsum varda yemekler cok farklıtürkiyede kal bence annenler yanında olur enazından
Saç rimeli ablam da kullanıyor ve çok memnun. Türkiye'de nereden alıyorsun saç rimelini? Çok şükür şimdilik beyazım yok. Saçım da boya değil. Ama ablam hep bana getirttiriyordu, burada varsa yurtdışından bulmaya kasmayalım.
kızlar akşam vişne kurusu aldım komposta yapacağım...hazır meyvesularından daha yararlıdır die düşünüyorum.
Gulpembe benim dedigim sitedeki baston kahgve mavi olan.125 euro ise cok iyi fiyat ya.kuzenim dun begendi bende orda akrabalarimiz var ucuzsa getiririz dedik soyleyeyimde baksin tekrar.cok sagol.surusu gayet rahatti bende denedim dun cunku.satici 550 lira dedi bize.
Zor valla kolay gelsin. Yanınıza gelecek birileri varsa ona ısmarlayın bari peynir zeytin...yoğurtu evde sen de yapabilirsin en azından doğal olur..Türk peyniri bulamıyorsan marketlerde yunan peynirlerine bak feta cheese diye. Daha pahalı olur ama tadı bizim normal beyaz peynir ebenziyor en azından.
Evet yemekleri aşırı yağlı ve baharatlı,öyle ki yağ akıyor yani
O zaman eşim yanımda olmıycak ve ben yeni doğmuş bebekle uçağa tek binmeye korkarım en az bi 20 günlük olsun isterim,o zaman da baya bi ayrı kalmış oluyoruz,o da tabi burda olayım istiyor aklım kalır benim diyor,annemi getirmeye çalışcaz buraya,bakalım.
siz nerdeydiniz,unuttum ben,kafam karıştı
birde kokuyorlar Allahım apartmanda hintlisi ürdünlüsü pakistanlısı var bu 3 ü birleşince benim mide havaya kalkıyor
bide ufaklıga pasaport lazım erken gitme sansınız yok mu peki bizde normalde hep temmuz gibi düşünüyorduk bebekden önce ama şimdi nisana aldı eşim iznini annenin gelmesi iyi olur benimkide gelcek agustos gibi inş
ben almanyadayım
Evet,buraya ilk geldiğimde çok kokuyodu bana şimdi alıştım galba ama bütün şehir biryani kokuyo gerçekten
Pasaport olayını hiç düşünmemiştim doğrusu,eşim burda çok yoğun çalışıyor ve tatillerimiz çok kısa,o yüzden erken gitme şansımız da yok,doğum burda olcak gibi duruyor,annem gelirse işte iyi olur,hastaneler kötü normalde,1-2 tane iyi hastane var,bizim gittiğimiz onlardan biri,pahalı ama eşimin çalıştığı yer karşılıyor büyük bir kısmını,o yüzden çok sorun olacağını düşünmüyorum ama tabi gurbet ne olursa olsun gurbet,memlekette olmak bir başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?