10 ml cok az suyu her yerde yanimda tasiyorum bir iki cekiyor ondan sonra oynuyorrr her türlü Zaman denedim sevmedi cadi bi ara Doktor yarim kesme Seker koy dedi ozaman icti biraz onuda birakti geri ancak sofradan biraz tuzlu birsey yiyince iciyor suyu yoksa icmiyor bardaktan bile teklif ettim acaba biberonu sulugu sevmiyormu diye onunlada oyun oynuyorr
ya gerçekten aynı reklamlarımı görüyoruz
mesela bende full tombul kadınlar ve nasıl zayıfladıkları ile ilgili şeyler var
tekstil reklamlarıda şimdi çıkıyor
tarhanayı sever heralde ben sebze çorbasına tarhana atıyorum öylede güzel oluyor
sağol cnm.ya diş buğdayı yapılıyor ama yapayım mı yapmayım mı karar veremedim:44:sizde var mı?nasıl yapılıyor?
sağol tatlım..
sağol canım..yok çok şükür fazla huysuzluk olmadı..sadece biraz kuru öksürük salyaları birikiyormuş ondan olabilirmiş , birazda mız mızlık herşeyi ağzına götrüp dişlerini kaşımak istiyodu..ama çok sürmedi 2-3 gün..
sağol cnm..yok yok fazla huysuzlanmadı..hı birde uykusuzluk çok oluyordu ben dişe bağlıyordum..gece çok sık uyanıp emmek istiyordu.maaşallah gece çok az uyandı diş çıktığından beri.
insaallah sever canim eylül seviyor gerci eylül yemek konusunda cok sikintili bir bebek degil maasallahi varo konuda tarhana iyi olur bende cok severim bendemi yapsam napsam
ama gerçektende çok terletiyomuş.karnıma ve bacağıma sardım eşofmandan dışarı çıkmış ter.işemiş gibibazi yetişkinlerde sevmiyor gerçi ama sevse iyi olur kokoş
tekrar hayırlı olsun darısı başımıza
sağol canım amiin inşallh
üşenmiyomusun anacım yürüyüş bide üstüne kendini sarıyosun
canım belki gereksinim duymuyordur şuan kakası falan nasıl kabız oluyormu
canım geçen spor aletlerini konuşurken de çıkmıştı dimi bisiklet reklamı sana demiştim şurda indirimdeymiş diye
bende içine bişi atsammı diye düşündüm ama bu sefer sadece kıyma koydum bakalım napıcak.sevrse bende sebze çorbalarına falanda atarım
maşallah canım inşallah diğer dişleride böle sıkıntısız çıkarır
sağol canım amiin inşallahhh
maşallah canım eylüle
benim oğlanda yemek konusunda seçici değildir iştahlıdırda ama ilk defa yiyecekya tarhanayı merak ettim severmiki diye
yap canım sende
evet konuşmalara göre veya zaaflara göre çıkıyorcanım belki gereksinim duymuyordur şuan kakası falan nasıl kabız oluyormu
canım geçen spor aletlerini konuşurken de çıkmıştı dimi bisiklet reklamı sana demiştim şurda indirimdeymiş diye
bende içine bişi atsammı diye düşündüm ama bu sefer sadece kıyma koydum bakalım napıcak.sevrse bende sebze çorbalarına falanda atarım
maşallah canım eylüle
benim oğlanda yemek konusunda seçici değildir iştahlıdırda ama ilk defa yiyecekya tarhanayı merak ettim severmiki diye
yap canım sende
sen emziriyomuydun yesim sütü olumsuz etkiliyormu bide ben karnıma ve basenlere sarsam bisiklete çıksam bölgesel işe yararmıama gerçektende çok terletiyomuş.karnıma ve bacağıma sardım eşofmandan dışarı çıkmış ter.işemiş gibi
herkesin yazısının en alt sağ köşesinde küçük ekran ve artı işareti varya orayı tıklıtosun kaç yazı seçiceksen hepsine tıklayıp en son konuya cevap vere basıp yazıyorsun yanlız yazarken kimin yazısı nerde başlıyo nerde bitiyo dikkat etmezsen yazılar karman çorman oluyorkızlar ben nie çoklu alıntı yapamıyorum ya karman çorman çıkıyo benimkiler..
fatmagülmüyaa geçmiş çok sık yapamıyorum..bu fatmagül ne yaneyi kaçırdım ben
sağol cnım 700 gr cık karamda aynı vermiş:13:tarhanayı verdim ağlamaya başladı anlamadım valla
normalde bişeyi yemek istemese ağzını kitler eliyle falan iter kafasını falan çevirirdi.ama hiç ağlamadı bugüne kadar yemek yedirirken.
neden ağlıyor anlamadım bi iki kaşık içti sonra ağlamaya başladı.
bi yarım saat sonra tekrar deneyim bari
bu arada kilo veren hatunlar hepinizi tebrik ederim en çokta stress seni 1 kiloya yakın vermişsin tebrikler.en fazla sen verdin heralde
sen emziriyomuydun yesim sütü olumsuz etkiliyormu bide ben karnıma ve basenlere sarsam bisiklete çıksam bölgesel işe yararmı
sağol cnım 700 gr cık karamda aynı vermiş:13:
800 gr olsa 69.9 olacaktım olmadı
kaan niye öyle yaptı belki uykusunu alamamıştır veya susamıştı ondanda yapıyolar
evet bizim bir ay oldu cikali insaallah kurabiyeler dis seklinde yapmak istiyorum dis seklinde Pasta eylülün disi cikti yazan ,kapiya tülden dis seklinde süs tabiki bugdayimiz, kolyemiz misafirlerimizede dis mignatisi hediye birde mevlüt okutamamisdik eylül dogudugunda mevlüt okutmak istiyorum insaallah böyle hepsi bir arada ALLAH nasip edersetabikisağol canım..çıktımı sizin de dişle?nasıl yapacaksınız?r
evett canim kokoslugu biliyor ama suyla arasi yok cadininbazi yetişkinlerde sevmiyor gerçi ama sevse iyi olur kokoş
tekrar hayırlı olsun darısı başımıza
üşenmiyomusun anacım yürüyüş bide üstüne kendini sarıyosun
dogdugunda ilk aylarda cok kabizlik cektik ama simdi kivamli yapiyor ama rahat yapiyorrcanım belki gereksinim duymuyordur şuan kakası falan nasıl kabız oluyormu
maşallah canım eylüle
yap canım sende
tarhanayı verdim ağlamaya başladı anlamadım valla
normalde bişeyi yemek istemese ağzını kitler eliyle falan iter kafasını falan çevirirdi.ama hiç ağlamadı bugüne kadar yemek yedirirken.
neden ağlıyor anlamadım bi iki kaşık içti sonra ağlamaya başladı.
bi yarım saat sonra tekrar deneyim bari
bu arada kilo veren hatunlar hepinizi tebrik ederim en çokta stress seni 1 kiloya yakın vermişsin tebrikler.en fazla sen verdin heralde
tuvaletemi gittin sebos ne farkı oooo
Orayi karistirmayinO fark be ayol wc ye mi gittin stresin dedigi gibi
Yazarken kaç gram gittigini de yazalım bacılar unutuyoruz kim kaç kiloydu
Ya da ben unutuyorum dün ne yedigimi bile hatırlamıyorum
Hava durumunu bildiriyorum72.4 yani 700 gram vermişim
Anam bu bebe niye uyumuyo yawEfe çarptı ki ne çarpma dörde kadar nöbet tuttum sonra 8 de güler gelmiş eşim demiş karam uyuyo
O da demiş ütüye başlarım ben ses yapmam canım ya seviyom onu da
Dokuz buçuga kadan uyudum iyi geldi
selam canlar kaç gündür selam diyorum gerisini getiremiyorum dün girdim o kadar alıntı yaptım sonra görümce geldi hiçbirşey yazamadan çıktım artık geçmiş yapmak bana hayal oldu
herkesler iyidir yaramaz bir durum yoktur umarım
bu arada bu hafta 300 gr gitmiş offf of gitmiyor bu kilolar yapıştı kaldı sanki
Kiz benim tebriklik bi durumum yok aldiklarimi anca verdimevet canım son 5 ay bu gidişler bana yapışıp kalacak son günlerde düşünüyorum tüp mide mi yaptırsam acaba ama korkuyorum ben ameliyat işlerinden yaaa
bu arada stres, seboş, karam tebrikler kilolar gitmiş blis yarım kilo birşey değil canım verirsin
Kiz sen de cok cektin mertosun popisindenherkese selam kızlar kolaylık dileyenlerede teşekkürler dün akşam 12 ye doğru bizimki ishal oldu derdi buymuş
bu saate kadar 3 kere yaptı yine ne oldu bu çoçuğa yediği birşey dokundu sanırım geçmezse pazartesi yine doktor yolu gözüküyor
Hic cikma bosver disardayim ben feci sicak bu yaz napicaksakbugün evde köskös loturdum
bilgisayar elime değerse bakıp çıkıyorum
evet bizim bir ay oldu cikali insaallah kurabiyeler dis seklinde yapmak istiyorum dis seklinde Pasta eylülün disi cikti yazan ,kapiya tülden dis seklinde süs tabiki bugdayimiz, kolyemiz misafirlerimizede dis mignatisi hediye birde mevlüt okutamamisdik eylül dogudugunda mevlüt okutmak istiyorum insaallah böyle hepsi bir arada ALLAH nasip edersetabiki
evett canim kokoslugu biliyor ama suyla arasi yok cadinin
dogdugunda ilk aylarda cok kabizlik cektik ama simdi kivamli yapiyor ama rahat yapiyorr
mutlaka isisina bakmissindir ama belki o an icin ona sicak gelmis olabilir yada uykusu var yemek istemedi canim birdaha denersin
sebos harıl harıl geçmiş okuyorayak seslerini duyuyorum
elifoyküde açık kaldı kesin
hadi kaçtım
Tmm cnım bazı anneler ınek sutu verıyor o yuzden srdum bkle bıraz yıne yprsa gotur havalardan yada dısten dolayı olabılır bu arada kakasını. Rengı nasıl
seboş napıyon bacım kız ben utanıyom hala geçenki karışırmalarımdan
kızmadın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?