2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım belki gereksinim duymuyordur şuan kakası falan nasıl kabız oluyormu

ya gerçekten aynı reklamlarımı görüyoruz
mesela bende full tombul kadınlar ve nasıl zayıfladıkları ile ilgili şeyler var
tekstil reklamlarıda şimdi çıkıyor

canım geçen spor aletlerini konuşurken de çıkmıştı dimi bisiklet reklamı sana demiştim şurda indirimdeymiş diye

tarhanayı sever heralde ben sebze çorbasına tarhana atıyorum öylede güzel oluyor

bende içine bişi atsammı diye düşündüm ama bu sefer sadece kıyma koydum bakalım napıcak.sevrse bende sebze çorbalarına falanda atarım

maşallah canım inşallah diğer dişleride böle sıkıntısız çıkarır

insaallah sever canim eylül seviyor gerci eylül yemek konusunda cok sikintili bir bebek degil maasallahi var o konuda tarhana iyi olur bende cok severim bendemi yapsam napsam

maşallah canım eylüle

benim oğlanda yemek konusunda seçici değildir iştahlıdırda ama ilk defa yiyecekya tarhanayı merak ettim severmiki diye

yap canım sende

ama gerçektende çok terletiyomuş.karnıma ve bacağıma sardım eşofmandan dışarı çıkmış ter.işemiş gibi

evet konuşmalara göre veya zaaflara göre çıkıyor
fatmagülü ilk kim görmiştü itiraf etsin kim başımıza sardı onu
bende arpa aldım çok faydalıymış diye kaynat kaynat kayış sanki içinede börülce attım yemek gibi bişey yapıcam tabi becerebilirsem
yemekten öncede az ayırıp arpadan ahmetin yarınki çorbasına atıcam bakalım nasıl olucak

tarhanayı verdim ağlamaya başladı anlamadım valla
normalde bişeyi yemek istemese ağzını kitler eliyle falan iter kafasını falan çevirirdi.ama hiç ağlamadı bugüne kadar yemek yedirirken.
neden ağlıyor anlamadım bi iki kaşık içti sonra ağlamaya başladı.
bi yarım saat sonra tekrar deneyim bari

bu arada kilo veren hatunlar hepinizi tebrik ederim en çokta stress seni 1 kiloya yakın vermişsin tebrikler.en fazla sen verdin heralde

kızlar ben nie çoklu alıntı yapamıyorum ya karman çorman çıkıyo benimkiler..
herkesin yazısının en alt sağ köşesinde küçük ekran ve artı işareti varya orayı tıklıtosun kaç yazı seçiceksen hepsine tıklayıp en son konuya cevap vere basıp yazıyorsun yanlız yazarken kimin yazısı nerde başlıyo nerde bitiyo dikkat etmezsen yazılar karman çorman oluyor

yaa geçmiş çok sık yapamıyorum..bu fatmagül ne yaneyi kaçırdım ben
fatmagülmü kıllı tuhaf tipli korkunç tiksinç ucube evlerden ırak

sağol cnım 700 gr cık karamda aynı vermiş:13:
800 gr olsa 69.9 olacaktım olmadı
kaan niye öyle yaptı belki uykusunu alamamıştır veya susamıştı ondanda yapıyolar

sen emziriyomuydun yesim sütü olumsuz etkiliyormu bide ben karnıma ve basenlere sarsam bisiklete çıksam bölgesel işe yararmı

canım evet ben emziriyoeum oyüzden diyette yapamıyorum...bence işe yarar canım streçler var ya yiyecek sardığımız onlarla sar farkı göreceksin bak..yok sütü etkilemio ama çok terlediğimden bol bol su içmem lazım..yoksa sütüm azalıo..

sağol cnım 700 gr cık karamda aynı vermiş:13:
800 gr olsa 69.9 olacaktım olmadı
kaan niye öyle yaptı belki uykusunu alamamıştır veya susamıştı ondanda yapıyolar

karam sanada tebrikler canım

canım snaıırm uykusu var şimdi hala mız mız uyutmaya çalışıyorum

sağol canım..çıktımı sizin de dişle?nasıl yapacaksınız?r
evet bizim bir ay oldu cikali insaallah kurabiyeler dis seklinde yapmak istiyorum dis seklinde Pasta eylülün disi cikti yazan ,kapiya tülden dis seklinde süs tabiki bugdayimiz, kolyemiz misafirlerimizede dis mignatisi hediye birde mevlüt okutamamisdik eylül dogudugunda mevlüt okutmak istiyorum insaallah böyle hepsi bir arada ALLAH nasip edersetabiki

bazi yetişkinlerde sevmiyor gerçi ama sevse iyi olur kokoş

tekrar hayırlı olsun darısı başımıza

üşenmiyomusun anacım yürüyüş bide üstüne kendini sarıyosun
evett canim kokoslugu biliyor ama suyla arasi yok cadinin
dogdugunda ilk aylarda cok kabizlik cektik ama simdi kivamli yapiyor ama rahat yapiyorr

mutlaka isisina bakmissindir ama belki o an icin ona sicak gelmis olabilir yada uykusu var yemek istemedi canim birdaha denersin

tuvaletemi gittin sebos ne farkı oooo

Orayi karistirmayin
Sana da tebrikler tatlim
Efe çarptı ki ne çarpma dörde kadar nöbet tuttum sonra 8 de güler gelmiş eşim demiş karam uyuyo
O da demiş ütüye başlarım ben ses yapmam canım ya seviyom onu da
Dokuz buçuga kadan uyudum iyi geldi
Anam bu bebe niye uyumuyo yaw

Kiz benim tebriklik bi durumum yok aldiklarimi anca verdim
Hadi hzlanak braz bacim yaz geliyo
Kiz sen de cok cektin mertosun popisinden
bugün evde köskös loturdum
bilgisayar elime değerse bakıp çıkıyorum
Hic cikma bosver disardayim ben feci sicak bu yaz napicaksak

canım bende öle düşündüm ısısına baktım acısız diye aldım ama acımı diyede baktım gerçi pişirirkende bakmıştım ama

uykusu geldiğinden heralde uyuyor zaten şimdi

sebos harıl harıl geçmiş okuyor ayak seslerini duyuyorum
elifoyküde açık kaldı kesin
hadi kaçtım

burdayım kız bende girip çıkıyom oğlanı uyuttum gerçi birazdan uyanır

rahatsın herale bugün Mehmet anneanneisndemi

seboş napıyon bacım kız ben utanıyom hala geçenki karışırmalarımdan

kızmadın dimi

Tmm cnım bazı anneler ınek sutu verıyor o yuzden srdum bkle bıraz yıne yprsa gotur havalardan yada dısten dolayı olabılır bu arada kakasını. Rengı nasıl

canım kakası altın sarısı şuan çok yaparsa beklemiyecem bakalım.

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar şuan azaldı bakalım durum ne olucak damla damla yaptı.
umarım devamı hiç gelmez tamamen düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…