2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam kizlar evimizdeyiz sonunda. 6 saat yol geldikzordu baya.
Ahmet pusetten al diye agladi almadim ama.
Gecmis yapamadim nasilsiniz bebierin ve analarinin keyfi yerinde mi
Orda surekli ellerindn tutup yuruttu dedesi yandim alisti hep isticek
Bi de yataginda tutunup ayaga kalkiyo diye park yatagi asagi indirdik bi garip oldu
Gece fln nasil alcam onu iyice egilmek lazik baska bi yatak mi alsak ne yapsak park yatak kullanan var mi siz nasil yaptiniz

sükür sonunda gelmissiniz sonunda hosgelmişsiniz:)
artık sıra sana gelmiş annesi ewde sürekli tut elinden dolas artık:)biz iyiyiz canım park yataga gelince 1,5 ay önce kademesini alta aldık tehikeli olur cünkü hareketlendiler iyice
ilk zamanlar garipsiyosun sonra alısıyosun canım

Evet garipsedim baya alısırsın diyosun yani. Ahmet de garipsedi yazik eliyle tutuncak bi yer bulamadi
Cok sukur geldik anlatirim kv nin incilerini
Yururken istedigi tarafa gitmezsen kiziyo bi de. Oy oyy

Evet garipsedim baya alısırsın diyosun yani. Ahmet de garipsedi yazik eliyle tutuncak bi yer bulamadi
Cok sukur geldik anlatirim kv nin incilerini
Yururken istedigi tarafa gitmezsen kiziyo bi de. Oy oyy

ewet cnm alısırsın yeni bişi almaya kalkma sakın zaten ilk kademe 6 aya kadar diye geciyo
anlat bakalım bezdirdimi seni
ahmette biliyo bütün bebişlerde biliyo işini illa istedikleri olucak

karam sanada tebrikler canım

canım snaıırm uykusu var şimdi hala mız mız uyutmaya çalışıyorum
Sagol canım inş devamı gelir zorlaştı artıl
bugün evde köskös loturdum
bilgisayar elime değerse bakıp çıkıyorum
Çıkaydın niye çıkmadın
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar şuan azaldı bakalım durum ne olucak damla damla yaptı.
umarım devamı hiç gelmez tamamen düzelir.
İnş canım bişi olmamıştır iyileşir
kızlar yeni resimler yükledim
:126::126::126::126::126::126::126:
Dur bakam

kızlar yeni resimler yükledim
:126::126::126::126::126::126::126:

baktım iyi gezmişsiniz ailecek anıtkabiri bende çok merak ediyorum birgün gelicem oralara.ne zayıfsın 0 bedensin galiba.

hoşgeldin mattika
sonunda atlattın evine kavuştun sevindim ev gibisi yok.

slm kızlar çok şükür devamı gelmedi ishalinöbürü gibi değil çabucak biticek inşallah.

yazın ne yapıcam diye tam stres oldum

rahat değilde arsızdım bugün cümleten evdeydikte ben arsızdım kimseyi çok tınmadım bugün böyle iyiymiş

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar şuan azaldı bakalım durum ne olucak damla damla yaptı.
umarım devamı hiç gelmez tamamen düzelir.
inşallah canım

Yok kiz niye kizayim rahat ol canim
Kizlar bugun english home dan yatak ortusu aldim %50 indirim vardi yatak ortulerinde ilgilenenlere duyurulur
güle güle kullan dünürüm yarın çıkabilirsem bakayım

hoşgeldin canım
ahmet paşa bayağı yol almış yakında yürüdü haberini alırız inşallah

Sagol canım inş devamı gelir zorlaştı artıl

Çıkaydın niye çıkmadın

İnş canım bişi olmamıştır iyileşir

Dur bakam
tam şu an mehmetin ödevleri bitti belki inanmazsın sabah 11 den bu saate

slm kızlar çok şükür devamı gelmedi ishalinöbürü gibi değil çabucak biticek inşallah.

amin canım aman hasta olmasın bebeler

bizimki hiç uyumuyor şuan sallıyoruz ama banamısın demiyor hangi gece uyudu ki zaten aman bir derdi olmasında.
efenin bir yeri mi ağrıyor,gazı mı var yoksa uyumak mı istemiyor?
çocuk büyütmek ne zor iş ya
eskiden insanlar 5-10 çocuk doğurup nasıl büyütmüşler:44: para yok dr yok yürüteç yok bez yok yok yok yok

çocuk büyütmek ne zor iş ya
eskiden insanlar 5-10 çocuk doğurup nasıl büyütmüşler:44: para yok dr yok yürüteç yok bez yok yok yok yok

bende anlamıyorum çoçuklar yokluk içinde büyürmüş demekki insanoğlu rahatlığa alışıyor o zamanki şartlarda bizde olsaydık bizde mecbur kalırdık.

iyi geceler anneler umarım keyifler yerindedir ben oğlanı uyuttum geri uyandı onla uğraşıcam sanırım gelemiycem yine.

oyunmu istiyor yoksa huzursuzmu
Uykusuzluktan dellenmiş ama mık mık yapıyo yarım saat oldu babası sallıyor
bizimki hiç uyumuyor şuan sallıyoruz ama banamısın demiyor hangi gece uyudu ki zaten aman bir derdi olmasında.
efenin bir yeri mi ağrıyor,gazı mı var yoksa uyumak mı istemiyor?

Uykusu var dünyadan kopamıyor marji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…