2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağol canım sende ahmete almışsın oda güle güle kullansın ben bir şapka almadım hoşuma giden yoktu bu hafta onada bakayım.
bilmemki kontrol yazıyor kağıtta eşim gittiğinde eline vermişlerdi 1 ay önce 6 mayısta kontrol diyor anlıyacağız yarın

sıhatler olsun canım
boya sütü etkilemiyo diye biliyorum ve ben her ay boyatıyorum:44:

ben kaçayım kızlar mert durmuyor bide ortalık toplanıcak görüşürüz.

Tahmin etmistim anlamini gercekten guzel
Agustos anneleri baya renkli tipler

geceyi yarıladık yine geldinizde geç geldiniz bacılar
ben kaçıyorum hepinizi çok öpüyorum hayırlı geceler

sıhatler olsun canım
boya sütü etkilemiyo diye biliyorum ve ben her ay boyatıyorum:44:
Sağol tatlım
Valla ne biliyi kuaför de öyle söyle di vazgeçtim şimdilik boya yaptırır isem organik yaptırmak istiyorum içim rahat etmez şimdi

iyi geceler kızlar bi merhaba deyip çıkıcam gezmelerdeydik bugün çok yorgunum.

geçmişe şöle bi baktımda yazmassam içimde kalır

bende kv lere bu konuda gıcık oluyorum sürekli siz bu çocuğu zıplamaya alıştırmışsınız gezmeye alıştırmışsınız kucağa alıştırmışsınız bilmemneye alıştırmışsınız.allah allah ya napalım bişeye alışmasın diye hiçbişey yapmayalımmı bebeğimizle.yok efendim onalrın akrabalarının çocukları armışta koyduğu yerde kalıyrmuş oynuyormuş falan .napıyım bizimki durmuyor oynamak istiyor durduğu yerde durmuyor napabilirimki anlamadım.

Herkese günaydın toplamda 8 saat uyumuşum ama hala yorgunum
8 ayın yorgunlugu ve bu ne zaman geçecek düşüncesi beni yoran

karam efenin uyku problemi varmış çok zor allah yardımcın olsun salıncağınız var mı orda uyut mızmızlandıkça sallarsın tekrar dalar ben öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…