2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

güldürdün beni sebos
hayırdır kv ne diyor

Kız seboş giderken tebessüm ettirdin ya bana
İçe içe aldın o kiloları bilmiyom mu bol yaglı anne sütü

Uzman destegi şart oldu nereye kime gideyim hele akıl verin lütfen
Canim sizin durum topikte en vahim durum galiba bir doktoruna danis yada sabredip azicik aglamasina razi gelip yatakta yan yana yatip uyumayi dene istersen ama zor butun gece sallanip uyumasi
güle güle kulansin pasa canim ben daha hediye almadim ne alacagimida bilmiyorum

Gule gule kullanin cicilerinizi cnm
Ben de aldim sebosuma bolca yazlik kiyafet hele sapkasi cok komik
Sen ne aldin cnm anneler gunu icin ben daha alamadim
Canim sizde güle güle giyin cicilerinizi
Bu arada lilyum olmusum
Oyle acim ki bugun tum gun yediklerimi normalde bi ogunde yiyodum
Hayatimda ilk defa dort gun bozmadan diyet yaptim
Ve nedense kendi kendime konustugumu hissetmeye basladim artik
tebrikler camimm

güle güle giyinsin kuzucuk canim ! Devamli sallamak mutlaka zordur ya esin ya sen salliyorsundur herhalde?

Kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler nöbet eşimde gözlerim yanıyor uykusuzluktan
Dua edin uyusun efe sallanmadan tabi yazık bize
iti uykular canım
rabbim tez zamanda hayırlı şekilde efeye sağlıklı güzel ve rahat uykular nasip etsin inşallah
sen gönlünü ferah tut herşey bigün geçicek az sabır

Olsun kız senin tpibin ninni gibi gelir bize
Oh hayırlı ugurlu olsun ben bişi almayacam çicekle geçiştirecem hiç havamda degilim
Bu yıl gezemem magaza magaza
Valla ben de degilim de yazik kadin cocuklarima bakiyo oburu de annem ne de olsa
Bana da odunum hicbisey almaz umudum yok
Kiz ben 60 kilo olayim gider masukiyede kahvalti yaparim
Bu fiyatlar tek kisilik mi cift mi cnm

Valla ben de degilim de yazik kadin cocuklarima bakiyo oburu de annem ne de olsa
Bana da odunum hicbisey almaz umudum yok

Kiz ben 60 kilo olayim gider masukiyede kahvalti yaparim
Bu fiyatlar tek kisilik mi cift mi cnm
çift kişilik iyimi bu fiyatlar sebos
bak bak nereleride bilirmiş maşukiyeler felan aslında doğru vereyim kiloları açık büfesi iyi plan istanbulda bi yere gideyim

Kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler nöbet eşimde gözlerim yanıyor uykusuzluktan
Dua edin uyusun efe sallanmadan tabi yazık bize
Iyi geceler cnm dinlen bolca nesen yerine gelsin kudur yine
güldürdün beni sebos
hayırdır kv ne diyor
Sutum bolken azmis gibi konusurdu azalinca da cocugu emzirmeyip kasitli azaltmisim gibi konusuyo ben oglum icin 90 kilo oldum pisman degilim simdiye kadr iyi kotu icti sukur
Kız seboş giderken tebessüm ettirdin ya bana
İçe içe aldın o kiloları bilmiyom mu bol yaglı anne sütü
He valla ictim ictim sistim
Saol cnm
iti uykular canım
rabbim tez zamanda hayırlı şekilde efeye sağlıklı güzel ve rahat uykular nasip etsin inşallah
sen gönlünü ferah tut herşey bigün geçicek az sabır
Amin cnm amin

analar konuşuyo işte torun diyince hepsine bişiyler oluyor benim anam başta kadın karekter değiştiriyor resmen

Bence iyi
Niye bilmeyim kiz masukiyeyi gizli bi yer falan mi
Yine ezikliyon sen beni yalniz

yok kız ben bilmiyodumda eşime dedim maşukiye neresi diye kendisi herbokolog olduğu için biliceğinden emindim
oda söyleyince ben öğrendim
eziklenen benim yani

Selam bacilar
Ciok kisa ugradim, kacicam
Birkac sayfa geride gordum, uyku sorunkarindan dert yanmissiniz.
Bizim doktorumuz dedi ki, en iyi duzenli uyuyan cocugun bile 8. Ay civarinda uyku duzeninin bozulmasi normaldir hatta beklenir. Cunku uygu dalgalari degisirmis. İnsallag kolay atlatiriz bu donemi..

aaaa bunu yazman iyi oldu canım
peki nekadar sürermiş bu durum

Gule gule kullanin cicilerinizi cnm
Ben de aldim sebosuma bolca yazlik kiyafet hele sapkasi cok komik
Sen ne aldin cnm anneler gunu icin ben daha alamadim
güle güle giyin kıyafetlerinzi ben de yazlık alışverişine çıkcam da farklı mağaza arayışındayım. şapkası yoktu yolculukla ilk denk geleni aldım kötü ama idare etti.
şapkalı fotolarınızı koyun bi de şapkaları nerden aldınız

Sallansın uyusun sorun degil yarım saat bile sallayayım ama yatagına koyunca iki saat geceleri gündüzleri bir saatte yakın kesintisiz uyusun razıyım ben ama uyurken adamakıllı uyusun sallanmadan paşalık yapmadan
dediğin gibi keyfinden sallamıyosun, uyuyana kadar sallamaya alıştırdın diyelim hadi ama uyurken sallanmak istemesi başka bişey, zamanı gelince bırakır dalamıyo demek ki gaz vs. bi derdi var. ya da öğrenemiyo derin uyumayı. her bebek hazır olduğunda derin ve uzun uyur diye okumuştum inş düzelir kolay gelsin çok zordur

slm kızlar
geçmiş yapamıyacam 5 dk uğradım ne var ne yok bizim bu gece misafirlerimiz vardı bizimkiler geldi düğün cdsini izledik.
bugün anneler günü hediyelerimi ve merte yazlıklar aldım kendimide unutmadım tabi
ishal yok kesildi çok şükür
yarın sağlık ocağından çağırdılar ona gidicez.

Evet cnm buyukler bizi bisey bilmez saniyo biz de onlarin devri gecti biz cocugumuzu modern yontemlerle yetistirelim istiyoruz
E kusak catismasi da var
Herbokolog ne kiz
Masukiye guzel yer
Kartepe yolunda manzara restaurant var oraya kahvaltiya gidin bi gun siddetle oneririm

ben bugün bücürük panço kanz hepsine baktım hiç içime sinen renkli şeyler bulamadım
C&I var ona girdim çok güzel şeyler vardı karışık olmayan ama renkli ordan aldım herşeyini tabi şapkayıda fiyatıda 14-15 o ara yanlış hatırlamuyorsam

Saol cnm
Ben pazardan aldim sapkayi on lira
Marjim seninkileri de gule gule giyin

güle güle kullansın paşam sende tabi bebelerin lafı olunca büyükleri unutuyoruz
sağlık ocağı neden çağırdı:18:

kartepeyi biliyorum önerini dikkate alıcam
herbokoloğu ağustos analarından öğrenmiştim her b.ku bilen demek çok güzel dimi

Herkese selamlar

İki gündür geziyoruz gelmedim topic e.şimdide cepten girip bi selam vereyim de dedim. Cumartesi gunu saçlari mi kestirdi m ama boya yaptırma dim kuaför organik boya yapalım dedi ama istediğin ton tutmaz dedi emzirme bitince kısmet artık.
İşin tuhaf tarafı herkes saç ı n ı mi boyadım diye soruyor kestirme olunca ucundaki boyalar gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…