güldürdün beni sebosTamam bildim gavur isi benim bi tanidigim da yapmisti bunu ama kadin 6 ay avrupada 6 ay t.c.de yasiyodu bize uygun bi sistem degil
Kiz agzi olan konusuyo
Benim de en nefret ettigim sey sutle emzirmekle ilgili olanlar
Hele k.valideyi bogasim geliyo sutum bol da kendim iciyorum gizli gizli
Tovbe tovbe
Tamam bildim gavur isi benim bi tanidigim da yapmisti bunu ama kadin 6 ay avrupada 6 ay t.c.de yasiyodu bize uygun bi sistem degil
Kiz agzi olan konusuyo
Benim de en nefret ettigim sey sutle emzirmekle ilgili olanlar
Hele k.valideyi bogasim geliyo sutum bol da kendim iciyorum gizli gizli
Tovbe tovbe
Canim sizin durum topikte en vahim durum galibaUzman destegi şart oldu nereye kime gideyim hele akıl verin lütfen
güle güle kulansin pasa canim ben daha hediye almadim ne alacagimida bilmiyorumneyse birazda güzel şeylerden bahsedelim
bugün alışverişe gittim anneler günü hediyelerini aldım ohhh rahatladım üstümden yük kalktı resmen
tabi ahmetimede rengarenk tişörtler şortlar aldım bitanede şapkaçok yakıştı acayip şirin oldu ama hiç hoşlanmadı ben takıp takıp sevdim o ağladı
Canim sizde güle güle giyin cicileriniziGule gule kullanin cicilerinizi cnm
Ben de aldim sebosuma bolca yazlik kiyafet hele sapkasi cok komik
Sen ne aldin cnm anneler gunu icin ben daha alamadim
tebrikler camimmBu arada lilyum olmusum
Oyle acim ki bugun tum gun yediklerimi normalde bi ogunde yiyodum
Hayatimda ilk defa dort gun bozmadan diyet yaptim
Ve nedense kendi kendime konustugumu hissetmeye basladim artik
güle güle giyinsin kuzucuk canim ! Devamli sallamak mutlaka zordur ya esin ya sen salliyorsundur herhalde?Hayırlı olsun ben de efeye kot şort tulum thisirtler almıştım
Güle güle giysin ahmetim
Berbatım seboş psikolojikmen de çöküyorum bugün beterim özellikle
Ne zaman biter sallanmadan iki saat uyur bilmiyorum ona razıyım ben iki saatte bir kalksın devamlı sallamak çok zor
iti uykular canımKızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler nöbet eşimde gözlerim yanıyor uykusuzluktan
Dua edin uyusun efe sallanmadan tabi yazık bize
Valla ben de degilim de yazik kadin cocuklarima bakiyo oburu de annem ne de olsaOlsun kız senin tpibin ninni gibi gelir bize
Oh hayırlı ugurlu olsun ben bişi almayacam çicekle geçiştirecem hiç havamda degilim
Bu yıl gezemem magaza magaza
Kiz ben 60 kilo olayim gider masukiyede kahvalti yaparimevet paylaşalım
eşime dedim 60 kilo olayım çilingir sofrası kurucam
sarev in mağazasından aldım bu bahsettiğim pike takımı 135 ten 100 e düşmüş
nevresim tk mıda aldım oda 100 den 75 e düşmüş
çift kişilik iyimi bu fiyatlar sebosValla ben de degilim de yazik kadin cocuklarima bakiyo oburu de annem ne de olsa
Bana da odunum hicbisey almaz umudum yok
Kiz ben 60 kilo olayim gider masukiyede kahvalti yaparim
Bu fiyatlar tek kisilik mi cift mi cnm
Iyi geceler cnm dinlen bolca nesen yerine gelsin kudur yineKızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler nöbet eşimde gözlerim yanıyor uykusuzluktan
Dua edin uyusun efe sallanmadan tabi yazık bize
Sutum bolken azmis gibi konusurdu azalinca da cocugu emzirmeyip kasitli azaltmisim gibi konusuyo ben oglum icin 90 kilo oldum pisman degilim simdiye kadr iyi kotu icti sukurgüldürdün beni sebos
hayırdır kv ne diyor
He valla ictim ictim sistimKız seboş giderken tebessüm ettirdin ya bana
İçe içe aldın o kiloları bilmiyom mu bol yaglı anne sütü
Saol cnmCanim sizin durum topikte en vahim durum galibabir doktoruna danis yada sabredip azicik aglamasina razi gelip yatakta yan yana yatip uyumayi dene istersen ama zor butun gece sallanip uyumasi
güle güle kulansin pasa canim ben daha hediye almadim ne alacagimida bilmiyorum
Canim sizde güle güle giyin cicilerinizi
tebrikler camimm
güle güle giyinsin kuzucuk canim ! Devamli sallamak mutlaka zordur ya esin ya sen salliyorsundur herhalde?
Amin cnm aminiti uykular canım
rabbim tez zamanda hayırlı şekilde efeye sağlıklı güzel ve rahat uykular nasip etsin inşallah
sen gönlünü ferah tut herşey bigün geçicek az sabır
çift kişilik iyimi bu fiyatlar sebos
bak bak nereleride bilirmiş maşukiyeler felanaslında doğru vereyim kiloları açık büfesi iyi plan istanbulda bi yere gideyim
analar konuşuyo işte torun diyince hepsine bişiyler oluyor benim anam başta kadın karekter değiştiriyor resmenIyi geceler cnm dinlen bolca nesen yerine gelsin kudur yine
Sutum bolken azmis gibi konusurdu azalinca da cocugu emzirmeyip kasitli azaltmisim gibi konusuyo ben oglum icin 90 kilo oldum pisman degilim simdiye kadr iyi kotu icti sukur
He valla ictim ictim sistim
Saol cnm
Amin cnm amin
Bence iyi
Niye bilmeyim kiz masukiyeyi gizli bi yer falan mi
Yine ezikliyon sen beni yalniz
aaaa bunu yazman iyi oldu canımSelam bacilar
Ciok kisa ugradim, kacicam
Birkac sayfa geride gordum, uyku sorunkarindan dert yanmissiniz.
Bizim doktorumuz dedi ki, en iyi duzenli uyuyan cocugun bile 8. Ay civarinda uyku duzeninin bozulmasi normaldir hatta beklenir. Cunku uygu dalgalari degisirmis. İnsallag kolay atlatiriz bu donemi..
neyse birazda güzel şeylerden bahsedelim
bugün alışverişe gittim anneler günü hediyelerini aldım ohhh rahatladım üstümden yük kalktı resmen
tabi ahmetimede rengarenk tişörtler şortlar aldım bitanede şapkaçok yakıştı acayip şirin oldu ama hiç hoşlanmadı ben takıp takıp sevdim o ağladı
güle güle giyin kıyafetlerinzi ben de yazlık alışverişine çıkcam da farklı mağaza arayışındayım. şapkası yoktu yolculukla ilk denk geleni aldım kötü ama idare etti.Gule gule kullanin cicilerinizi cnm
Ben de aldim sebosuma bolca yazlik kiyafet hele sapkasi cok komik
Sen ne aldin cnm anneler gunu icin ben daha alamadim
dediğin gibi keyfinden sallamıyosun, uyuyana kadar sallamaya alıştırdın diyelim hadi ama uyurken sallanmak istemesi başka bişey, zamanı gelince bırakır dalamıyo demek ki gaz vs. bi derdi var. ya da öğrenemiyo derin uyumayı. her bebek hazır olduğunda derin ve uzun uyur diye okumuştum inş düzelir kolay gelsin çok zordurSallansın uyusun sorun degil yarım saat bile sallayayım ama yatagına koyunca iki saat geceleri gündüzleri bir saatte yakın kesintisiz uyusun razıyım ben ama uyurken adamakıllı uyusun sallanmadan paşalık yapmadan
analar konuşuyo işte torun diyince hepsine bişiyler oluyor benim anam başta kadın karekter değiştiriyor resmen
yok kız ben bilmiyodumdaeşime dedim maşukiye neresi diye kendisi herbokolog olduğu için biliceğinden emindim
oda söyleyince ben öğrendim
eziklenen benim yani
ben bugün bücürük panço kanz hepsine baktım hiç içime sinen renkli şeyler bulamadımgüle güle giyin kıyafetlerinzi ben de yazlık alışverişine çıkcam da farklı mağaza arayışındayım. şapkası yoktu yolculukla ilk denk geleni aldım kötü ama idare etti.
şapkalı fotolarınızı koyun bi de şapkaları nerden aldınız
dediğin gibi keyfinden sallamıyosun, uyuyana kadar sallamaya alıştırdın diyelim hadi ama uyurken sallanmak istemesi başka bişey, zamanı gelince bırakır dalamıyo demek ki gaz vs. bi derdi var. ya da öğrenemiyo derin uyumayı. her bebek hazır olduğunda derin ve uzun uyur diye okumuştum inş düzelir kolay gelsin çok zordur
güle güle giyin kıyafetlerinzi ben de yazlık alışverişine çıkcam da farklı mağaza arayışındayım. şapkası yoktu yolculukla ilk denk geleni aldım kötü ama idare etti.
şapkalı fotolarınızı koyun bi de şapkaları nerden aldınız
dediğin gibi keyfinden sallamıyosun, uyuyana kadar sallamaya alıştırdın diyelim hadi ama uyurken sallanmak istemesi başka bişey, zamanı gelince bırakır dalamıyo demek ki gaz vs. bi derdi var. ya da öğrenemiyo derin uyumayı. her bebek hazır olduğunda derin ve uzun uyur diye okumuştum inş düzelir kolay gelsin çok zordur
slm kızlar
geçmiş yapamıyacam 5 dk uğradım ne var ne yok bizim bu gece misafirlerimiz vardı bizimkiler geldi düğün cdsini izledik.
bugün anneler günü hediyelerimi ve merte yazlıklar aldım kendimide unutmadım tabi
ishal yok kesildi çok şükür
yarın sağlık ocağından çağırdılar ona gidicez.
Net bi sey soylemedi canimaaaa bunu yazman iyi oldu canım
peki nekadar sürermiş bu durum
Saol cnm
Ben pazardan aldim sapkayi on lira
Marjim seninkileri de gule gule giyin
güle güle kullansın paşamslm kızlar
geçmiş yapamıyacam 5 dk uğradım ne var ne yok bizim bu gece misafirlerimiz vardı bizimkiler geldi düğün cdsini izledik.
bugün anneler günü hediyelerimi ve merte yazlıklar aldım kendimide unutmadım tabi
ishal yok kesildi çok şükür
yarın sağlık ocağından çağırdılar ona gidicez.
kartepeyi biliyorumEvet cnm buyukler bizi bisey bilmez saniyo biz de onlarin devri gecti biz cocugumuzu modern yontemlerle yetistirelim istiyoruz
E kusak catismasi da var
Herbokolog ne kiz
Masukiye guzel yer
Kartepe yolunda manzara restaurant var oraya kahvaltiya gidin bi gun siddetle oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?