ya sabahları niye kimse yok
hayırlı olsun annenlerin ve ahmetin cicileri güle güle giysinler, ben daha yazlık biişler almadımanneme iyi bi deri ayakkabı yazlık tabi
öğretmene sarar varya erkek giyim genelde onun ev tekstilinde çok güzel çarşaflı yastık kılıflı pikeli takımı
kv ye eşim para vericek işte durum bu
Ooo topigi de açarmış
Korku flimi çok mu seviyorsunuz siz eşinle:18:
evet korku seviyoruz ama dün geceki gerilim filmi çıktı
dandik bi filmdi yine de sonuna kadar baktık çünkü benim veletler hala ayaktaydı ve kendi haline bırakılmışlardı
canım senin oğlanın derdi gaz heralde ya kendi yediklerine ve oğlana yedirdiklerini çok dikkat et bence
kız stres dün gece benim 30luğu ninni söyleyrek salladım ayağımda
rezillik diz boyu
Bir de her kakasında bagırıyor aglıyor efe gaz çıkarırken de öyle bir sorun var ama nerde:44:
herkese slm kızlar
bugün sabahın köründe sağlık ocağıa gittik yavrum zaten geç uyumuştu tatlı tatlı uyuyordu üzerini değiştireyim derken uyandı neyse gittik çağıran ebe orda değildi boyunu kilosunu ölçtüler bide bel çevresi kafa ölçüsü filan haziranda kızamık aşısına çağırdılar.
boyunun maşallahı var 78 cmkilosuda iyi 1 ayda 300 gram almış
ben 5 yıldır korku filmi izlemiyorum yoksa etkisinden çıkamıyorum çok korkağım çok:18:
Ben hiç izleyemem eşim de korkarevet korku seviyoruz ama dün geceki gerilim filmi çıktı
dandik bi filmdi yine de sonuna kadar baktık çünkü benim veletler hala ayaktaydı ve kendi haline bırakılmışlardı
canım senin oğlanın derdi gaz heralde ya kendi yediklerine ve oğlana yedirdiklerini çok dikkat et bence
kız stres dün gece benim 30luğu ninni söyleyrek salladım ayağımda
rezillik diz boyu
herkese slm kızlar
bugün sabahın köründe sağlık ocağıa gittik yavrum zaten geç uyumuştu tatlı tatlı uyuyordu üzerini değiştireyim derken uyandı neyse gittik çağıran ebe orda değildi boyunu kilosunu ölçtüler bide bel çevresi kafa ölçüsü filan haziranda kızamık aşısına çağırdılar.
boyunun maşallahı var 78 cmkilosuda iyi 1 ayda 300 gram almış
canım kabız olmadığı zamanlardamı bağırıyor ya anlamadımki neden.araştırsanda gerçekten iyi bi doktora götürsen sen bu efeyi bi sorun olmasa kaka yaparken neden ağlayıp bağırsınki yavrucak.buda huy olmazki uyku konusundada huy olduğunu sanmıyorum ya bi sorunu olmasa onlarında uykuya ihtiyacı var uyur bence.canım ihmal etmeden sen tekrar iyi bi doktora götür efeyi herşeye baksınlar.
maşallah mert paşaya çok güzel boyu.artık eskisi gibi kilo almayacaklar kilo alımıda güzel.bizm hemşire hazirana kadar çağırmadı bizi boyunu kilosunu bilmiyorum şuan.
hazirandada salgın devam ediyosa kızamık aşısı var sizin ki gibi
Ben hiç izleyemem eşim de korkar
Ben de bazen öyle düşünüyorum çünkü gaz çıkarırken bagırıyor çagırıyor kaka yaparken de
Bebeleri tuvalete tutarız ya öyle yapıyor ve aglıyor kaskatı oluyor uyurken de yüzünü buruşturuyor
Ama her şeyde gaz olur mu ya onu kes bunu kes bişi kalmıyor ki ortada 4 ay
İlaç kullandık gaz için kestik böyle oldu poff
Maaşallah merte selvi boylum benim güzel bakıyosun annesi maaşallah
Avatarın hayırlı olsun canım degişiklik iyidir
kızlar benim oğlanın kakası çok koyu olmaya başladı günde 2-3 kez yapıyor ama az az ve çok katı bu kabızmı sayılıyor.
kayısılı yoğurt verirsem akşamına sulu kaka yapıyor sadece.yoksa hep katı
eşim kilosunu çok bekliyordu şaşırdı eskiden ayda 1kg aldığı oluyordu 300 gram almasını az buluyor bende diyorum eskisi kadar hızlı kilo alsa çoçuk obez olur normalboyumuz çok uzun üst sınırıda geçmiş selvi boylu olacak belli
Kız her ay bir kilo alsa smogüreşçisi gibi olur yavrucaklar
eşim kilosunu çok bekliyordu şaşırdı eskiden ayda 1kg aldığı oluyordu 300 gram almasını az buluyor bende diyorum eskisi kadar hızlı kilo alsa çoçuk obez olur normalboyumuz çok uzun üst sınırıda geçmiş selvi boylu olacak belli
Yok canım efe de çamur gibi yapıyor bazen kıvam olarak su vermeyi arttırdım ben bakalım ne olacak
Sizinkiler zorlanmıyor degil mi efe hem kakasında hem gazında bagırıyor popo deligine de baktırdık normalmiş
Eşim buaralar çok yogun önce kendi drumuza görürelim dedigin gibi sonrası allah kerim
belli canım sende uzun boyluydun normal heralde.
oooo eskisi gibi kilo alsalar enleri boylarını bastırır yuvarlanırlar artık.
bizimki 6. ay kontrolünde 74 cm di şimdi ne kadardır bilmiyorum.
canım bende makattan şüphelenmiştim ama baktırmışsınız iyi olmuş.
yok canım benimki ağlamıyor gazda yada kakada çok katı yapsada ağlamıyor.
ama gazı varsa gece ağlayarak uyanabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?