2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydınlar herkese

anneme iyi bi deri ayakkabı yazlık tabi
öğretmene sarar varya erkek giyim genelde onun ev tekstilinde çok güzel çarşaflı yastık kılıflı pikeli takımı
kv ye eşim para vericek işte durum bu
hayırlı olsun annenlerin ve ahmetin cicileri güle güle giysinler, ben daha yazlık biişler almadım

annelere de hiç bir şey almayacam arayıp kutlayacam nasılsa aynı şehirde değiliz
bu kızla hiç bir yere gidilmiyor, bi ara güzel bişiler görürsem alırım yazın veririm
şimdiden başladm kara kara düşümeye anneler gününde yemeğe nasıl gidecem ben ne zevk alacam

Ooo topigi de açarmış
Korku flimi çok mu seviyorsunuz siz eşinle:18:

evet korku seviyoruz ama dün geceki gerilim filmi çıktı
dandik bi filmdi yine de sonuna kadar baktık çünkü benim veletler hala ayaktaydı ve kendi haline bırakılmışlardı
canım senin oğlanın derdi gaz heralde ya kendi yediklerine ve oğlana yedirdiklerini çok dikkat et bence
kız stres dün gece benim 30luğu ninni söyleyrek salladım ayağımda
rezillik diz boyu

herkese slm kızlar

bugün sabahın köründe sağlık ocağıa gittik yavrum zaten geç uyumuştu tatlı tatlı uyuyordu üzerini değiştireyim derken uyandı neyse gittik çağıran ebe orda değildi boyunu kilosunu ölçtüler bide bel çevresi kafa ölçüsü filan haziranda kızamık aşısına çağırdılar.
boyunun maşallahı var 78 cm kilosuda iyi 1 ayda 300 gram almış

ben 5 yıldır korku filmi izlemiyorum yoksa etkisinden çıkamıyorum çok korkağım çok:18:

Bir de her kakasında bagırıyor aglıyor efe gaz çıkarırken de öyle bir sorun var ama nerde:44:

canım kabız olmadığı zamanlardamı bağırıyor ya anlamadımki neden.araştırsanda gerçekten iyi bi doktora götürsen sen bu efeyi bi sorun olmasa kaka yaparken neden ağlayıp bağırsınki yavrucak.buda huy olmazki uyku konusundada huy olduğunu sanmıyorum ya bi sorunu olmasa onlarında uykuya ihtiyacı var uyur bence.canım ihmal etmeden sen tekrar iyi bi doktora götür efeyi herşeye baksınlar.

maşallah mert paşaya çok güzel boyu.artık eskisi gibi kilo almayacaklar kilo alımıda güzel.bizm hemşire hazirana kadar çağırmadı bizi boyunu kilosunu bilmiyorum şuan.
hazirandada salgın devam ediyosa kızamık aşısı var sizin ki gibi

ben 5 yıldır korku filmi izlemiyorum yoksa etkisinden çıkamıyorum çok korkağım çok:18:

canım bende korku filmi izlmeyi çok seviyorum ama izleyemiyorum çünkü rüyama giriyor o zaman korkuyorum.benim günlük izlediğim diziler duyduğum haberler yolda gördüğüm insanlar bile rüyama giriyor.ve çok rüya görürüm.hadi onlardan korkmuyorumda korku filmi izlediğim zaman rüyamda gördüğüm zaman korkuyorum.eşimde izletmiyor.

Ben hiç izleyemem eşim de korkar
Ben de bazen öyle düşünüyorum çünkü gaz çıkarırken bagırıyor çagırıyor kaka yaparken de
Bebeleri tuvalete tutarız ya öyle yapıyor ve aglıyor kaskatı oluyor uyurken de yüzünü buruşturuyor
Ama her şeyde gaz olur mu ya onu kes bunu kes bişi kalmıyor ki ortada 4 ay
İlaç kullandık gaz için kestik böyle oldu poff

Maaşallah merte selvi boylum benim güzel bakıyosun annesi maaşallah
Avatarın hayırlı olsun canım degişiklik iyidir

kızlar benim oğlanın kakası çok koyu olmaya başladı günde 2-3 kez yapıyor ama az az ve çok katı bu kabızmı sayılıyor.
kayısılı yoğurt verirsem akşamına sulu kaka yapıyor sadece.yoksa hep katı

Sekoş bebekle çok zor olur yaramaz ise ben efeyle avmde sürekli kucakta gezerek
Durabiliyorum başka şekilde bizi zorluyor mümkün degil
Rahat vermez

eşim kilosunu çok bekliyordu şaşırdı eskiden ayda 1kg aldığı oluyordu 300 gram almasını az buluyor bende diyorum eskisi kadar hızlı kilo alsa çoçuk obez olur normalboyumuz çok uzun üst sınırıda geçmiş selvi boylu olacak belli

sağol canım .evet değişiklik yaptım aradada değiştiricem.

Yok canım efe de çamur gibi yapıyor bazen kıvam olarak su vermeyi arttırdım ben bakalım ne olacak
Sizinkiler zorlanmıyor degil mi efe hem kakasında hem gazında bagırıyor popo deligine de baktırdık normalmiş
Eşim buaralar çok yogun önce kendi drumuza görürelim dedigin gibi sonrası allah kerim

Kız her ay bir kilo alsa smogüreşçisi gibi olur yavrucaklar

belli canım sende uzun boyluydun normal heralde.
oooo eskisi gibi kilo alsalar enleri boylarını bastırır yuvarlanırlar artık.

bizimki 6. ay kontrolünde 74 cm di şimdi ne kadardır bilmiyorum.

canım bende makattan şüphelenmiştim ama baktırmışsınız iyi olmuş.
yok canım benimki ağlamıyor gazda yada kakada çok katı yapsada ağlamıyor.
ama gazı varsa gece ağlayarak uyanabiliyor.

evet canım uzun sayılırım 1.70 im kardeşim çok uzun 1.87 filan genetik sanırım seninkide uzunmuş canım.
önemli olan sağlık minyonda olsalar uzunda olsalar farketmez.

buna sinir oluyorum işte müzikle uyuyor ya efe tam dalacaktı reklam çıktı nr tv de
uyandı şimdi işin yoksa salla yatana kadar yatınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…