neyse birazda güzel şeylerden bahsedelim
bugün alışverişe gittim anneler günü hediyelerini aldım ohhh rahatladım üstümden yük kalktı resmen
tabi ahmetimede rengarenk tişörtler şortlar aldım bitanede şapkaçok yakıştı acayip şirin oldu ama hiç hoşlanmadı ben takıp takıp sevdim o ağladı
canım bi pedegoga gidebilirsiniz bi arkadaşım gitmişti hem annenin ruhsal durumu hem bebeğe nasıl davranılması gerektiği konuusnda yardımcı oluyo
ama tabi bebekler konusunda uzman olan bi pedegog şart.
Amin gerçekten feci bir durum sabır çekiyorum efenin dr ferber yapın diyoefenin dr hiç sodunmu cnm
onun tanıdıkları vardr työnlendirir sizi
Allah kolaylık versin cnm çok zor
hiç sallanmadan uyumaması
Amin aminCanlarim benim kiyamam size
Biraz daha buyuyunce meme isi de bitince duzeleceklerini umuyorum
Allah kolaylik versin hepimize
Ben de çorbasını atlıyorum genelde kahvsltı yogurt meyve gece yatarken de mama veriyorumben tembel anne miyim neyim çocuk elma muz yoğurtla yaşıyo. çorba yaparsam şükrediyo :26:
ne zaman bizim yediklerimizden yicekler
akşam farklı bişey yerse gece kaka veya gaz uyandırıyo sürekli
pratik ne yapıyosunuz bebüşlere
merhabalar bayanlar;
nasılsınız? önce kilo bildirimi maalesef almışım 70.2 olmuşum
uykuya geçmekte direnen, sürekli emmek isteen bi mızmızım var. dün bugün babası ilgilendi ama yarın yok kaldı mı banahiiç bakacak gücüm kalmadı inanırmısınız hala da gerginimmm mızmızlaşıyor büyüdükçe, uyku gözlerinden akıor ama memede dolu dolu süt olsun ben 15 dk boyunca emeyim öyle dalayım diyo
hele dünn aman allahımm sahile inelim dedik akşam üzeri, arabadan indik pusetine bindirdik 2 adım attı başladı biraz yürüyelim geçer yok olmadı geri dön arbaya emzireyim uyusun yok yoğurt yesin yok altı mı yokk, ayaklarımı uzatıp salladım arabada iki büklüm yokk, yavrummm ne istiyon dedimm, yanımızda 6 aylık bi çoocuk da vardı benle aynı anda emzirdi uyudu hemen o uykusunu aldı benimkiuymadı geri denize dahi bakamadım eve
çok yazdım ama doldum yaa kızlarr
kaç aylık olduk hala meme meme oturtamadık bi düzen
Hayırlı olsun ben de efeye kot şort tulum thisirtler almıştımneyse birazda güzel şeylerden bahsedelim
bugün alışverişe gittim anneler günü hediyelerini aldım ohhh rahatladım üstümden yük kalktı resmen
tabi ahmetimede rengarenk tişörtler şortlar aldım bitanede şapkaçok yakıştı acayip şirin oldu ama hiç hoşlanmadı ben takıp takıp sevdim o ağladı
Karaaaam
Nbr cnm dinlenebildin mi biraz
Efos nasil
Gule gule kullanin cicilerinizi cnm
Ben de aldim sebosuma bolca yazlik kiyafet hele sapkasi cok komik
Sen ne aldin cnm anneler gunu icin ben daha alamadim
Bu arada lilyum olmusum
Oyle acim ki bugun tum gun yediklerimi normalde bi ogunde yiyodum
Hayatimda ilk defa dort gun bozmadan diyet yaptim
Ve nedense kendi kendime konustugumu hissetmeye basladim artik
Bu arada lilyum olmusum
Oyle acim ki bugun tum gun yediklerimi normalde bi ogunde yiyodum
Hayatimda ilk defa dort gun bozmadan diyet yaptim
Ve nedense kendi kendime konustugumu hissetmeye basladim artik
Hayırlı olsun ben de efeye kot şort tulum thisirtler almıştım
Güle güle giysin ahmetim
Berbatım seboş psikolojikmen de çöküyorum bugün beterim özellikle
Ne zaman biter sallanmadan iki saat uyur bilmiyorum ona razıyım ben iki saatte bir kalksın devamlı sallamak çok zor
Amin gerçekten feci bir durum sabır çekiyorum efenin dr ferber yapın diyo
Bana uymadı o dayanamadım pedagog işe yararmı acaba bana kesin çözüm lazım da ne
Amin amin
Ben de çorbasını atlıyorum genelde kahvsltı yogurt meyve gece yatarken de mama veriyorum
Şimdi köfte yapıyorum yeni yeni haftada üç dört gün vermeyi planlıyorum
Hayırlı olsun ben de efeye kot şort tulum thisirtler almıştım
Güle güle giysin ahmetim
Berbatım seboş psikolojikmen de çöküyorum bugün beterim özellikle
Ne zaman biter sallanmadan iki saat uyur bilmiyorum ona razıyım ben iki saatte bir kalksın devamlı sallamak çok zor
sebosa bak trip yapıyo haOooo havaya bak konuşuyor yazmayınca da trip
Helal sana bu hafta sen ol yıldızımız
bende hep dedimki ahmedi hiç sallamıycam diye tabi hamileykenFerber de ne ki:26:
Su sallama isi berbat bisi
Ben 30 kiloyu ayagimda salladigimdan ve kizimi da k.valide sallanmaya alistirdigindan sebosu ayaginda sallarken yakalayina iyice bi fircaliyorum
Hakediyo ama napiyim
Ferber de ne ki:26:
Su sallama isi berbat bisi
Ben 30 kiloyu ayagimda salladigimdan ve kizimi da k.valide sallanmaya alistirdigindan sebosu ayaginda sallarken yakalayina iyice bi fircaliyorum
Hakediyo ama napiyim
Afiyet olsun bacim sen on kilo verdin hakettin ben de seksen olunca bi ziyafet cekerim kendime insallah
ben bugün kebapları dondurmaları götürdüm
sebosda efede güle güle kullansın
sen yorulmuşsun canım acil durum sinyali veriyosun güzelce dinlen
Sarevin nevresim takimini aldim ben de internetten gercekten kaliteli pike de alayimanneme iyi bi deri ayakkabı yazlık tabi
öğretmene sarar varya erkek giyim genelde onun ev tekstilinde çok güzel çarşaflı yastık kılıflı pikeli takımı
kv ye eşim para vericek işte durum bu
Kiz aclik basima vurdu idare ediver azcikOooo havaya bak konuşuyor yazmayınca da trip
Helal sana bu hafta sen ol yıldızımız
Sebos memede zor sartlar altinda yaziyorumsebosa bak trip yapıyo hahadi nerdesin trip yapmayı biliyosun senin üstüne kaçıncı yazışımız
Ben de neler dedim de evdeki hesap hic carsiya uymadibende hep dedimki ahmedi hiç sallamıycam diye tabi hamileykenşimdi sıpa sallanmadan uyumuyor doğduğu andan beri sallanıyor
Sallansın uyusun sorun degil yarım saat bile sallayayım ama yatagına koyunca iki saat geceleri gündüzleri bir saatte yakın kesintisiz uyusun razıyım ben ama uyurken adamakıllı uyusun sallanmadan paşalık yapmadan
Afiyet olsun bacim sen on kilo verdin hakettin ben de seksen olunca bi ziyafet cekerim kendime insallah
Havalar iyice isinsinda yazlik kiyafetleriyle foto cekip paylasiriz
Sarevin nevresim takimini aldim ben de internetten gercekten kaliteli pike de alayim
Kiz aclik basima vurdu idare ediver azcik
evet paylaşalımAfiyet olsun bacim sen on kilo verdin hakettin ben de seksen olunca bi ziyafet cekerim kendime insallah
Havalar iyice isinsinda yazlik kiyafetleriyle foto cekip paylasiriz
Sarevin nevresim takimini aldim ben de internetten gercekten kaliteli pike de alayim
Kiz aclik basima vurdu idare ediver azcik
En çok da neye sinir oluyorum biliyor musunuz
Bana oo sallamaya alıştırmışsın diyorlar ya o an sinir oluyorum sanli keyfimden salladım
Manyagım ya ben rahat battı ondan kalıyordu aglamaktan napaydım yani ferber çocugu atıyosun yataga aglaya zırlaya uyuyor
Ne zaman ögrenirse bir arkadaşım yaptı iki ay aglamış kızı gece gündüz her uyumada
Ben yapamam eşimle bize ters
boşver milleti çeken bilir bacım takma milletiEn çok da neye sinir oluyorum biliyor musunuz
Bana oo sallamaya alıştırmışsın diyorlar ya o an sinir oluyorum sanli keyfimden salladım
Manyagım ya ben rahat battı ondan kalıyordu aglamaktan napaydım yani ferber çocugu atıyosun yataga aglaya zırlaya uyuyor
Ne zaman ögrenirse bir arkadaşım yaptı iki ay aglamış kızı gece gündüz her uyumada
Ben yapamam eşimle bize ters
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?