Günaydınnnn kızlarrrr......yarın benimde randavum var......bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirim........
yarın başka randavusu olan var mı???
Kızlar almanyada bebek arabaları daha ucuz kesinlikle. Ben de sanırım oradan alacağım. Bir de park yatak taşıyabilsem oradan süper olacak. Ama ikisini birden nasıl taşırım bilmem
ilk baslarda bebegi anneye yada babaya kayıt ediyorlardı ama değişti sanırım ben kokuya hala alısamadım
hakkınızda hayırlısı olsun canım msj atıyorum sana
Ben mesaj atamıyorum amaa
benimki haftaya pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz canım
böyle mi yatak istiyorsun canım en ucuzu bu
aslında sen bilirsin alman alısveris sitelerini ordan sipariş verebilirsin bilmiyorum türkiye'ye gönderirler mi
Evet bunlar çok çok kullanışlıymış.Ben yılda 2-3 kere Almanyaya giderim ya da alman arkadaşlarım gelir yanıma, ama hamilelikte gidebilir miyim bilmem...
msj ların belli bi sayıya ulasması lazım oyuzden canımcevabı burda ver ozaman evet mi hayır mı
ecrin1001
canım dediğin model bumu saka gibi ama 65 bi sitede buldum
bana doktorum izin verdi konus sende benim bi tanıdıgım 28 haftalıkken kıta değiştirdi Avustralya'ya gitti ve yanında 1 yasında bi cocuguda vardı
oyy teşekkür ederiz teyzesiii:)afiyet bal seker olsun sana kas bebege kan olsun canım
bende üzüm kompostosu falan sevmiyorum ama vişne erik hafif ekşi olduğu için onları içebilirim sanırım cnm.evet çok daha sağlıklı ama ben hiç sevmem komposto. Annem küçükken zorla içirirdi bir tepki oluştu..
Kızlar ne kadar çok bebek aksesuarı ve eşyası var. Tecrübeli olanlar yazsın lütfen, şu gerekli şu gereksiz diye. Sonuçta 3 ay kullanmak içinde dünyanın parasını verip almayalım boş yere..
Ben mama sandalyesini çok kaliteli bir şey almak istiyorum. Kararımdan vazgeçmezsem de park yatak almak düşüncesindeyim. Araba koltuğu mecburen alacağız (ya da ablam saklamışsa bebek arabası ve araba koltuğunu onların eskilerini de kullanabilirim hiç fark etmez benim için). Bebek odası yapayım mı yapmayayım mı karar veremedim. Bir de bu anakucağı, zıp zıp vsy çok kullanılıyormu yoksa fuzuli şeyler mi??
Hayır
Bi de benim aklıma ne takıldı kızlar,daha çok erken bunu düşünmek için belki ama,bugün tv.de bebeği yastıkla yatırmışlardı bi dizide,dikkatimi çekti,sağlıksız değil mi dedim,araştırdım da,yastıksız yatırmak iyiymiş,ama ya kusarsa ve ben görmezsem,boğazında kaçarsa falan,ben kardeşimi böyle kaybettim de,şimdiden panik bir anne oldum heralde
Kızlar ne kadar çok bebek aksesuarı ve eşyası var. Tecrübeli olanlar yazsın lütfen, şu gerekli şu gereksiz diye. Sonuçta 3 ay kullanmak içinde dünyanın parasını verip almayalım boş yere..
Ben mama sandalyesini çok kaliteli bir şey almak istiyorum. Kararımdan vazgeçmezsem de park yatak almak düşüncesindeyim. Araba koltuğu mecburen alacağız (ya da ablam saklamışsa bebek arabası ve araba koltuğunu onların eskilerini de kullanabilirim hiç fark etmez benim için). Bebek odası yapayım mı yapmayayım mı karar veremedim. Bir de bu anakucağı, zıp zıp vsy çok kullanılıyormu yoksa fuzuli şeyler mi??
Evet canim model.inanmiyorum bedava gibi ya.birde baska model baktik ama onu nette bulamadim mobilim pc ye gecince atarim sana.bunun tekerlegi daha kucuktu digeri daha iyi gibiydi ama fiyat supermis.nisanda 7 kisi gelcek ordan ucakta bagaj hakki cok olur onlarin siparis gecerim ben cinsiyeti belli olsun.
oyy teşekkür ederiz teyzesiii:)
evet çok daha sağlıklı ama ben hiç sevmem komposto. Annem küçükken zorla içirirdi bir tepki oluştu../QUOTE]
bende üzüm kompostosu falan sevmiyorum ama vişne erik hafif ekşi olduğu için onları içebilirim sanırım cnm.
benim bebek arabam anakucağı yürüteçim hep var gelecek olan kızda olsa erkekte olsa.
abimin kızı yeni yaşına girdi.park yatağını falan ben alacağım:)yürüteçe zaten hiç binmemişti..bence yürüteç almadan önce tanıdık birinde deneyin:)bazı çocuklar sevmiyorlar..ben kıyafette çok almam sanırım mis gibi yeni yeni yeğeniminkilerde.
En güzeli, sonuçta 6 ay - 1 yıl kullanacağımız şeyler için dünyanın parasını vereceğiz. Ablam da hep saklamış yeğenimin eşyalarını benim için.. Alabildiğimi ondan alırım ben de...
bende üzüm kompostosu falan sevmiyorum ama vişne erik hafif ekşi olduğu için onları içebilirim sanırım cnm.
benim bebek arabam anakucağı yürüteçim hep var gelecek olan kızda olsa erkekte olsa.
abimin kızı yeni yaşına girdi.park yatağını falan ben alacağım:)yürüteçe zaten hiç binmemişti..bence yürüteç almadan önce tanıdık birinde deneyin:)bazı çocuklar sevmiyorlar..ben kıyafette çok almam sanırım mis gibi yeni yeni yeğeniminkilerde.
Canım ben de mart sonunda, mayısta, ve temmuzda yapacağım yurtdışı yolculuğu mecburen. Ama valiz taşı, onun stresi falan çekiniyorum da.... Kendimi ancak taşırken böyle şeyler taşıyabilir miyim onu düşünüyorum...
Yi
Yurueci doktorlar asla onermiyor hele erkek bebeklerde testislerde sorun oluyormus.ben kizima kullanmadim 10 bucuk ayylik yurudu.yurutece binen cocuk ayak ucunda yurur ve gec yurur genelde.
bende ablamdan biliyorum yürüteç ve zıpzıp gereksiz hemde yer kaplıyor ama mama sandalyesi olmazsa olmaz...
yastık olayında bende duydum ama yastık da değilde bebeğin arkasına koyuyormussun destek amaclı bide kafası güzel olsun diye mothercare de varmıs türkiyede kardeşin için üzüldüm dikkat gerekiyor gerçekten
ben şimdi girdim cıldırdım bi an önce cinsiyetini ögrensem de alsam diyorum gerçekten tecrübeliler yazsın bizde senin gibi düşünüyoruz araba koltugunu cunku belli aylarda değişiyor bebek odası biz yapmıcaz ev bizim değil ne kadar kalcağımız belli değil oyuzden gereksiz bizim için anakucagını bende istiyorum
kesinlikle modeli kesinlestir ve aldır 7 kişi az değil ve bana da söyle bende ona göre alırım
yastık olayında bende duydum ama yastık da değilde bebeğin arkasına koyuyormussun destek amaclı bide kafası güzel olsun diye mothercare de varmıs türkiyede kardeşin için üzüldüm dikkat gerekiyor gerçekten
ben şimdi girdim cıldırdım bi an önce cinsiyetini ögrensem de alsam diyorum gerçekten tecrübeliler yazsın bizde senin gibi düşünüyoruz araba koltugunu cunku belli aylarda değişiyor bebek odası biz yapmıcaz ev bizim değil ne kadar kalcağımız belli değil oyuzden gereksiz bizim için anakucagını bende istiyorum
kesinlikle modeli kesinlestir ve aldır 7 kişi az değil ve bana da söyle bende ona göre alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?