2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ah canım benim enerjisini mi atmıyor acaba gün içinde yürüteçe koy yorulsun iyice
sabah kaçta kalkıyor marji

hatırlar mı karam tabiki hatırlamaz

koyuyorum canım fayda etmiyorki peşimden dolanıyor 1 saat sonra sıkılıyor binmiyor yerlerde yuvarlanıyor tehilkeli yerlere gidiyor ben çeviriyorum o dönüyor ben yoruluyorum o yorulmuyor allah şükrediyorum sağlıklı diye şikayet etmeye hakkım yok ama insanın bünyeside kaldırmıyor belli bir saatten sonra gece 1,5ta uyuyup zırt pırt uyanıyor en geç sabah 10da uyanıyor tamamen.

kızmadım cicim ben sadece mehmete ve kocişe kızarım

haklısın bacım ben çok enerjik ve hareketliyim oyun zamanı güzel hoş uzun süre kudurabilirim onunla ama geceleri uyumuyor ya o zaman delleniyorum daha dur onlar hareketlenince daha zor olacak en güzel yaş üç yaş bence üç yıl çekecez

kızmadım cicim ben sadece mehmete ve kocişe kızarım
kızmaya değmezsiniz diyon yani
haftalık geliyo cnm
he valla hatırlatmayaydım iyiydi:18::18:

kız aslan gibi oğlun var şikayet etme gençsin daha ya biz napalım 32,5 olduk yaşlandık artık

hay maşallah yarılamışın yolu
dünürüm ablam canım
sağol seboş yol yarılanmış felan

amin canım

uyku genetik bişey bence benim ikisie bana çekmiş babamız uykucu ona çekmemişler

evet bide bu iyi halimiz dimi yürüyünce fenaannelerin hakkı ödenmez

haftalık geliyo cnm

kız aslan gibi oğlun var şikayet etme gençsin daha ya biz napalım 32,5 olduk yaşlandık artık

o buçuk ne seboş 33 de yuvarla
ev işlerinde yoruyor kendini marji ondan zorlanıyor garibim

haftalık geliyo cnm

kızayım istiyosan sebos
baba oğula zırt pırt kızdığımdan sinirim kalmıyo canım

sağol seboş yol yarılanmış felan

amin canım

uyku genetik bişey bence benim ikisie bana çekmiş babamız uykucu ona çekmemişler
e efe kime çekmiş ikimiz de uykuyu çok severiz
uykuya geç dalarım dogru ama daldım mı da çıkmam kolay kolay
evet bide bu iyi halimiz dimi yürüyünce fenaannelerin hakkı ödenmez

hiçç ödenmez onun için çiçek yollayacam tüm annemleree

haftalık geliyo cnm

niye öyle diyon seboş senin benden fazlan var hem oğlun hem kızın daha şanslısın.şikayet etmemeye çalışıyorum canım ama bende insanım ne yapayım enerjinize hayranım 10 yıl sonra sizin gibi olsam keşke

ben sen yaşlarda bardağımı kaldırmazdım yerinden ama işte çok aktiftim sadece ev işi sevmezdim yapmazdımda
ama sen çok erken başladın hayata o yüzden yaşının verdiği bi sıkılma olabilir gerçi ben tümden bunalıyorum oda ayrı konu

bu yaşta bu enerji hayret diyosun yani
her dönemin zorluğu ayrı her geçen gün daha fazla yoracaklar bunu bilsin herkeste sonra hayal kırıklığı olmasın dimi sebos:18:

ayne oyle cnm ben söyleyip de gözlerini korkutmak istemedim ama sen acımadın maşallah

canım marjimm enerjim bitti deme inanki beyin öyle alıyor ve bitiyorsunbeni ve eşimi düşün 8 aydır uyku nedir tv nedir beraber yemek yenek kahvaltı etmek sohbet etmek nedir nedirler bitmiyor canım ama ben napıyorum bu bir süreç geçeçek diyorum ve kendimi bırakmıyorum dün bak bunalıma girer gibiydim ne oldu evde bütün işler aksadı canım hiç bişi yapmak istemiyordu her yer her yerdeydi kalk karam dedim böyle olmaz ve toparladım kendimi napalım ara ara geliyor çok haklısın ama en az zararla atlatırız inş
her dönemin zorluğu ayrı her geçen gün daha fazla yoracaklar bunu bilsin herkeste sonra hayal kırıklığı olmasın dimi sebos:18:

biliyom olanlar olacakların teminatıdır

stres topu onlar desene

kız kızmıyor sana ne meraklısın stresin kızmasına tövbe tövbee
hemde ne toplar topitop gerçi kociş bugünü azarsız geçirdi ama mehmet okadar şanslı değildi

niye 33 e yuvarlayım kız 32 ye yuvarlarım o zaman
haklısın kız sen geriye yuvarla

kız mert hem babasına hem bana çekmiş bu konuda gece kuşu çoçuğun suçu yok ozama genetikse
inan genetik mert ikinizede çekmiş öyleyse sorun yok

teyzeler bizim şımarık gece kuşunun yeni fotolarını yükledim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…