- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
ah canım benim enerjisini mi atmıyor acaba gün içinde yürüteçe koy yorulsun iyice
sabah kaçta kalkıyor marji
hatırlar mı karam tabiki hatırlamaz
hay maşallah yarılamışın yolu
dünürüm ablam canım
kızmadım cicim ben sadece mehmete ve kocişe kızarım
koyuyorum canım fayda etmiyorki peşimden dolanıyor 1 saat sonra sıkılıyor binmiyor yerlerde yuvarlanıyor tehilkeli yerlere gidiyor ben çeviriyorum o dönüyor ben yoruluyorum o yorulmuyor allah şükrediyorum sağlıklı diye şikayet etmeye hakkım yok ama insanın bünyeside kaldırmıyor belli bir saatten sonragece 1,5ta uyuyup zırt pırt uyanıyor en geç sabah 10da uyanıyor tamamen.
kızmaya değmezsiniz diyon yanikızmadım cicim ben sadece mehmete ve kocişe kızarım
haftalık geliyo cnmefe hep öyleydi yürüteç de yoktu işimiz gücümüz kucakta gezmek
allah yürüteçi yapandan razı olsun
seboş senin yardımcın günlük mü haftalık mı geliyor ve ne yapıyor
beni de geçtin seboşdedikodu yaptık ya ona kızmıştı hatırlatmasana
koyuyorum canım fayda etmiyorki peşimden dolanıyor 1 saat sonra sıkılıyor binmiyor yerlerde yuvarlanıyor tehilkeli yerlere gidiyor ben çeviriyorum o dönüyor ben yoruluyorum o yorulmuyor allah şükrediyorum sağlıklı diye şikayet etmeye hakkım yok ama insanın bünyeside kaldırmıyor belli bir saatten sonragece 1,5ta uyuyup zırt pırt uyanıyor en geç sabah 10da uyanıyor tamamen.
sağol seboş yol yarılanmış felanhay maşallah yarılamışın yolu
dünürüm ablam canım
amin canımefe hep öyleydi yürüteç de yoktu işimiz gücümüz kucakta gezmek
allah yürüteçi yapandan razı olsun
seboş senin yardımcın günlük mü haftalık mı geliyor ve ne yapıyor
beni de geçtin seboşdedikodu yaptık ya ona kızmıştı hatırlatmasana
uyku genetik bişey bence benim ikisie bana çekmiş babamız uykucu ona çekmemişlerkoyuyorum canım fayda etmiyorki peşimden dolanıyor 1 saat sonra sıkılıyor binmiyor yerlerde yuvarlanıyor tehilkeli yerlere gidiyor ben çeviriyorum o dönüyor ben yoruluyorum o yorulmuyor allah şükrediyorum sağlıklı diye şikayet etmeye hakkım yok ama insanın bünyeside kaldırmıyor belli bir saatten sonragece 1,5ta uyuyup zırt pırt uyanıyor en geç sabah 10da uyanıyor tamamen.
haklısın bacım ben çok enerjik ve hareketliyim oyun zamanı güzel hoş uzun süre kudurabilirim onunla ama geceleri uyumuyor ya o zaman delleniyorumdaha dur onlar hareketlenince daha zor olacak en güzel yaş üç yaş bence üç yıl çekecez
kızmaya değmezsiniz diyon yani
haftalık geliyo cnm
he valla hatırlatmayaydım iyiydi:18::18:
kız aslan gibi oğlun varşikayet etme gençsin daha ya biz napalım 32,5 olduk yaşlandık artık
kızayım istiyosan seboskızmaya değmezsiniz diyon yani
haftalık geliyo cnm
kız aslan gibi oğlun varşikayet etme gençsin daha ya biz napalım 32,5 olduk yaşlandık artık
sağol seboş yol yarılanmış felan
amin canım
uyku genetik bişey bence benim ikisie bana çekmiş babamız uykucu ona çekmemişler
e efe kime çekmiş ikimiz de uykuyu çok severizsağol seboş yol yarılanmış felan
amin canım
uyku genetik bişey bence benim ikisie bana çekmiş babamız uykucu ona çekmemişler
evet bide bu iyi halimiz dimi yürüyünce fenaannelerin hakkı ödenmez
kızmaya değmezsiniz diyon yani
haftalık geliyo cnm
her dönemin zorluğu ayrı her geçen gün daha fazla yoracaklar bunu bilsin herkeste sonra hayal kırıklığı olmasın dimi sebos:18:evet bide bu iyi halimiz dimi yürüyünce fenaannelerin hakkı ödenmez
stres topu onlar desenekızayım istiyosan sebos
baba oğula zırt pırt kızdığımdan sinirim kalmıyo canım
cahit sıtkı deyince şey ettiydim
kızma hemen:18::18::18::18:
o buçuk ne seboş 33 de yuvarla
ev işlerinde yoruyor kendini marji ondan zorlanıyor garibim
sağol seboş yol yarılanmış felan
amin canım
ben sen yaşlarda bardağımı kaldırmazdım yerinden ama işte çok aktiftim sadece ev işi sevmezdim yapmazdımdaniye öyle diyon seboş senin benden fazlan var hem oğlun hem kızın daha şanslısın.şikayet etmemeye çalışıyorum canım ama bende insanım ne yapayım enerjinize hayranım 10 yıl sonra sizin gibi olsam keşke
bu yaşta bu enerji hayret diyosun yaniniye öyle diyon seboş senin benden fazlan var hem oğlun hem kızın daha şanslısın.şikayet etmemeye çalışıyorum canım ama bende insanım ne yapayım enerjinize hayranım 10 yıl sonra sizin gibi olsam keşke
her dönemin zorluğu ayrı her geçen gün daha fazla yoracaklar bunu bilsin herkeste sonra hayal kırıklığı olmasın dimi sebos:18:
canım marjimm enerjim bitti deme inanki beyin öyle alıyor ve bitiyorsunniye öyle diyon seboş senin benden fazlan var hem oğlun hem kızın daha şanslısın.şikayet etmemeye çalışıyorum canım ama bende insanım ne yapayım enerjinize hayranım 10 yıl sonra sizin gibi olsam keşke
her dönemin zorluğu ayrı her geçen gün daha fazla yoracaklar bunu bilsin herkeste sonra hayal kırıklığı olmasın dimi sebos:18:
hemde ne toplar topitopstres topu onlar desene
kız kızmıyor sana ne meraklısın stresin kızmasına tövbe tövbee
haklısın kız sen geriye yuvarlaniye 33 e yuvarlayım kız 32 ye yuvarlarım o zaman
inan genetik mert ikinizede çekmiş öyleyse sorun yokkız mert hem babasına hem bana çekmiş bu konuda gece kuşu çoçuğun suçu yok ozama genetikse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?