2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

konuşmaya başlayınca sakinleşiylar biraz yanlız bu önemli bi detaydı

bizimkide pek farklı değil canım doğru dürüst gece uykusu nedir bilmiyoruz bende eşimde herzaman sabrediyorum ama bugece çok bunaldım bazen böyle oluyor insanın enerjisi birden bitiyor.

bu yaşta bu enerji hayret diyosun yani

ayne oyle cnm ben söyleyip de gözlerini korkutmak istemedim ama sen acımadın maşallah

sizde pek alıngansınız bu arlar laflarımı başka yerlere çekiyorsunuz ne yaşlığılı canım öyle birşey demedim ki ben.

marji mertime maaşallaahhhhallah size bagışlasın
efe gözünü açamıyor yavrum aglıyor aldım kucagıma koklattım kendimi geri koydum sallıyom ıgkk mıkk yine

sağolun canlar hepimizinkini bağışlasın bizimkide öyle zırlıyorki şuan mecburen kaçıyorum görüşürüz

ben kaçıyorum kızlar ahmet zırt pırt ağlayıp uyanıyor meme istiyor belli bi sıkıntısı var
üpüyorum hepinizi

iyi geceler kızlar herkes dağılmış yetişemedim.
ahmet de 8 de uyku moduna geçti daha yeni daldı ağladı durdu.
bi de ev çok sıcak terliyo sürekli napıcaz bu yaz bilmiyorum. uykusunda su verdim nasıl içti.
hiç giremez oldum gündüz uykusu diye bişey kalmadı en fazla yarım saat uyuyo o da 2 kere. sürekli geziyo evde. tam olarak emekliyo artık herşeye uzanmaya çalışıyo koltuğa yetişemiyo ama elini uzatıyo kalkmaya çalışırken düşüyo.
ben bilgisayarın başına otururdum o yerde oyalanırken şimdi beni odada bırakıp gidiyo yalnız bırakamıyorum. evi elden geçiricem ona göre düzenlicem ama ne yapsam bilemedim düşünme aşamasındayım daha.
yazmışsınız işimiz gittikçe zorlaşıyo diye, odada geziyo kafasını vuruyo diyodum şimdi evin her yerinde gezyo odadayken rahatmış. bi de yürürse düşünemiyorum halimi
yemek yapamadım bugün
hah döktüm içimi gece gece.

günaydın
topiği hem kapattım hem açıyorum
sabah 6:30 da uyandı oğlan. gayet de enerjik hala. gece milyon kere kalktı burnu akıyo biraz hava değişimi çarptı heralde ben de aynıyım. bi sürü iş var yapılcak ne ara yapıcaksam

iiyi geceler kızlar kolay gelsin
ben de gidiyim bi çamaşır asayım gece gece
Hiç uyuyamadı derin uykusu olmadı kuzumun

Günaydın canım biz de 105 kere kalktı efe
Terliyorlar ya ondan bence burun akıntısı efede de var o napacam bilmiyorum
İçine kısa kol çıtçıtlı giydirsem terini çeker mi acaba:44:

sırtına bez sokup çıkarmaktan hoş oldum ama işe yaramıyo o ter sırtında soğuyo bi kere.
evet beni bıraktı koridora çıktı ağlıyo şimdi orda nerdesin diye
hayırlı işler bana

herkese günaydın gece hiç uyumadım oğlum sabaha kadar mızmızlandı ağladı galiba karnı ağırıyordu sabah kakasını yapınca rahatladı tabi ben uykusuz uykusuz işe geldim

sırtına bez sokup çıkarmaktan hoş oldum ama işe yaramıyo o ter sırtında soğuyo bi kere.
evet beni bıraktı koridora çıktı ağlıyo şimdi orda nerdesin diye
hayırlı işler bana

Ben telden baglanıyorum o uyanıklen seyyar seyyar geziyoruz
Bence de ter üstlerinde soguyor havluyla hapşurup duruyor sonumuz hayrola soguktan korkmam
Sıcaktan korktugum kadar

Blissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…