sizi gidi kadın milletiiniye 33 e yuvarlayım kız 32 ye yuvarlarım o zaman
bu yaşta bu enerji hayret diyosun yani
ayne oyle cnm ben söyleyip de gözlerini korkutmak istemedim ama sen acımadın maşallah
konuşmaya başlayınca sakinleşiylar biraz yanlız bu önemli bi detaydıcanım marjimm enerjim bitti deme inanki beyin öyle alıyor ve bitiyorsunbeni ve eşimi düşün 8 aydır uyku nedir tv nedir beraber yemek yenek kahvaltı etmek sohbet etmek nedir nedirler bitmiyor canım ama ben napıyorum bu bir süreç geçeçek diyorum ve kendimi bırakmıyorum dün bak bunalıma girer gibiydim ne oldu evde bütün işler aksadı canım hiç bişi yapmak istemiyordu her yer her yerdeydi kalk karam dedim böyle olmaz ve toparladım kendimi napalım ara ara geliyor çok haklısın ama en az zararla atlatırız inş
biliyom olanlar olacakların teminatıdır
canım marjimm enerjim bitti deme inanki beyin öyle alıyor ve bitiyorsunbeni ve eşimi düşün 8 aydır uyku nedir tv nedir beraber yemek yenek kahvaltı etmek sohbet etmek nedir nedirler bitmiyor canım ama ben napıyorum bu bir süreç geçeçek diyorum ve kendimi bırakmıyorum dün bak bunalıma girer gibiydim ne oldu evde bütün işler aksadı canım hiç bişi yapmak istemiyordu her yer her yerdeydi kalk karam dedim böyle olmaz ve toparladım kendimi napalım ara ara geliyor çok haklısın ama en az zararla atlatırız inş
biliyom olanlar olacakların teminatıdır
bu yaşta bu enerji hayret diyosun yani
ayne oyle cnm ben söyleyip de gözlerini korkutmak istemedim ama sen acımadın maşallah
bizimkide pek farklı değil canım doğru dürüst gece uykusu nedir bilmiyoruz bende eşimde herzaman sabrediyorum ama bugece çok bunaldım bazen böyle oluyor insanın enerjisi birden bitiyor.
sizi gidi kadın milletii
tokat gibi geçirdi lafı
acıktımı ki efe annesi niye uyandı:26:
iyi geceler cnmsağolun canlar hepimizinkini bağışlasın bizimkide öyle zırlıyorki şuan mecburen kaçıyorum görüşürüz
yok kız emmedi sarıldım gazı var gibi ayakları dikip duruyor ıgk mık ediyor
en kısa zamanda dr dr gezecem
ben kaçıyorum kızlar ahmet zırt pırt ağlayıp uyanıyor meme istiyor belli bi sıkıntısı var
üpüyorum hepinizi
bu gece uzun olacak belliaglıyor ben çıkıyorum
Hiç uyuyamadı derin uykusu olmadı kuzumuniiyi geceler kızlar kolay gelsin
ben de gidiyim bi çamaşır asayım gece gece
günaydın
topiği hem kapattım hem açıyorum
sabah 6:30 da uyandı oğlan. gayet de enerjik hala. gece milyon kere kalktı burnu akıyo biraz hava değişimi çarptı heralde ben de aynıyım. bi sürü iş var yapılcak ne ara yapıcaksam
Hiç uyuyamadı derin uykusu olmadı kuzumun
Günaydın canım biz de 105 kere kalktı efe
Terliyorlar ya ondan bence burun akıntısı efede de var o napacam bilmiyorum
İçine kısa kol çıtçıtlı giydirsem terini çeker mi acaba:44:
sırtına bez sokup çıkarmaktan hoş oldum ama işe yaramıyo o ter sırtında soğuyo bi kere.
evet beni bıraktı koridora çıktı ağlıyo şimdi orda nerdesin diye
hayırlı işler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?