2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese günaydın gece hiç uyumadım oğlum sabaha kadar mızmızlandı ağladı galiba karnı ağırıyordu sabah kakasını yapınca rahatladı tabi ben uykusuz uykusuz işe geldim

Günaydın canım bu karın agrıları hiç bitmeyecek zaten
Sen nasıl giydiriyorsun gündüz gece sıcak buralar efe terliyor
Hele emerken sanırsın banyo yapmış su içinde kalıyor saçı başı

Günaydın canım bu karın agrıları hiç bitmeyecek zaten
Sen nasıl giydiriyorsun gündüz gece sıcak buralar efe terliyor
Hele emerken sanırsın banyo yapmış su içinde kalıyor saçı başı

canım valla ben de şaşırıyom ne giydireceğime burası zaten şimdiden cehennem sabahları halama bırakıyoruz serin olur diye uzun kollu giydiriyorum sonra öğlen olunca eve gidene kadar terliyor evde kısa kol giydiriyom yatıncada kısa giydiriyom zaten çok sıcak benim oğlum bu zsamana kadar hiç terlemezdi ama bir kaç gündür çok terliyor

kızlar yürüteçteyken bebelere çok dikkat edin geçen benim oğlan salıncağını üzerine devirdi ben mutfaktayken sen git salıncağı üzerine devir bi çığlık attı gittim baktım salıncak üzerinde Allahtan kafasına denk gelmemiş çok korktum o da çok korkmuştu

Az önce efe de çamaşır askılıgını üzerine düşürmeye çalışıyordu
Çekirge gibi şıçradım tazı gibi koştum kurtadım oglumu

Az önce efe de çamaşır askılıgını üzerine düşürmeye çalışıyordu
Çekirge gibi şıçradım tazı gibi koştum kurtadım oglumu

valla çok dikkat etmek gerekiyor benimki ayakkabıları hepsini yere atıyor çöp kutusunu deviriyor ben bulaşıkları makinadan çıkarırken bana yardım ediyorçekmeceleri açmaya çalışıyor ama eli yetişmiyor

kız marji mert daha oturmuyomu benimki oturuyor ama merak etme oturur oda benimki de emeklemiyor ya ben emeklemesini çok istiyom sırf onun için evin içinde ben emekliyom ama oğlumda tık yokyüzükoyun bırakınca olduğu yerde çırpınıyor hiç emeklemeye niyeti yok gibi

Gunaydiiinn

Cok dikkat bundan sonra, ucuz atlatnissiniz canim
Bizimki de oyuncaklari birakti artik, ben bunlarla kandiramazsiniz der gibi
Onun disinda her yere el atmak istiyo :s

Bliss geçmiş yapıyorsun da begen butonu çalışmıyor heralde
Ben hepinizi begeniyotum diz beni begenmiyor musunuz
Aynen oyle karam, gecmisteydim az bi sey kaldi
Ask olsun, begenmemelk olar mi hic
Cogu mesaji begenmem lazim, bi da tikladgim anda olmadigi icin gecmiste yavaslamak demek
Sirf o nedenden yaniii

Kisaca dunu anlatayim ben de bu arada
Dun bi arkadasimin yogun israrlari uzerine bi alerji doktoruna kontrole gittik.
Daha once duzenli gittimiz hastanedeki alerji doktoru, alerjimizin cok azaldigini, sace sut ve sut urnlerini ayda bir deneyerek kizariklik yapiyosa vazgecmemizi soylemisti. Gercekten de kizarikliklar yok denecek kadar az, ama yogurt yedirirsem artiyo o yuzden yedirmiyorum. 1-2 yasina kadar o da duzelir, durumu com iyi demisti. Ben de nasil rahatladim tabi..
Ama dun gittigimiz deriden test yapti. Yumurta aki, sarisi, bugday, sut ve sut urunleri kesinlikle yasak hatta sen de yeme dedi. Soya supheli.
Bana da ogluma da sıkı diyet verdi.
Cok moralim bozuldu. Hastanede diyorum bunlari kizlara anlatayim, sonra diyorum hicbi sey yapasim kalmadi, topicte yazasim bile kalmadi

Bugu biraz daha alistim duruma...
Bi de kan aldilar... bugun bekliyoruz sonucunu, insallah deri yaniltmstir da sevindirici bi sonuc cikar..

günaydın kızlar moralim çok bozuk((8
kızımın vücudunda kırmızı lekeler çıktı önce kızamık oldu diye çok korktuk ama alerji imiş...
ama çok kötü sürekli kaşıyor.uykusundan uyanıyor ne yapacağımızı şaşırdıkk

birde benim kız hala dişlerini çıkartmadı ...çocuğu diş çıkartmayan varmı????
bizimkindemi problem var acaba:44:

efe de oturamıyor ne olmuş yanihava mı atıyorsun tırşıkçi
ben de seni begenmedim işte
kız sen beğenilmeyecek kadın mısın bak senin için geçmişe döndüm beğendim seni

degil mi kız

ee neyle beslenecek çocuk o zaman o yok bu yok
alerji testi için kan veriliyor dimi her hastane yapıyor mu onu:44:
gerçekten kötü bir şeyy ha bir de efe gibi mi huzursuz mu devalmı ve sallanıyor mu

var canım çogumuzunki eylül ve marjinin merti çıkardı ha bir de mattikaydı sanırım:44:
elif öykü de çizgiyi görmüştü
siz napacaksınız anneler gününde

bilisl canım geçmiş olsun...
benim kızımdada kızarıklar var ..sen hangi hastaneye götürüyorsun testi nasıl yapıyorlar

canım inşallah sonuç istediğin gibi çıkar allah yardımcınız olsun üzme kendini

Cok iyi ifade etmissin karam aynen katiliyorum ama insan bunu bile bile uygulayamiyo bazen
Boyle hatirlatan topicdaslar lazim

Canim tam benim gundemimle ilgili sormussun
Biz kasinti icin nemlendirici ve ilacli bi krem kullaniyoruz ama once bi doktora goturup neden oldugunu anlamaniz iyi olur bence.
Belki sadece sicaktan, terden olmustur. O zaman ilaca gerek kalmaz. Sık banyo yaptirip cildini nemlendirmen yeterli olur.
Son gunlerde yeni bi sey yedirdin mi bi de onu dusun.
Bizimkinin de disi yok. Benim 11 aylikken cikmis, o yuzden genetiktir diyip bekliyorum. Zaten bingildagi da ta kapanmadi, sanirim kemik gelisimi cok hizli degil. Doktorlar normal oldugunu soyluyo. Bol guneslendir ve dvit i ihmaltme diyorlar.

efe de oturamıyor ne olmuş yanihava mı atıyorsun tırşıkçi

ben de seni begenmedim işte

degil mi kız
Ya ben seni optum o kadar niye hih yapiyosuuuun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…