herkese günaydın gece hiç uyumadım oğlum sabaha kadar mızmızlandı ağladı galiba karnı ağırıyordu sabah kakasını yapınca rahatladı tabi ben uykusuz uykusuz işe geldim
Günaydın canım bu karın agrıları hiç bitmeyecek zaten
Sen nasıl giydiriyorsun gündüz gece sıcak buralar efe terliyor
Hele emerken sanırsın banyo yapmış su içinde kalıyor saçı başı
kızlar yürüteçteyken bebelere çok dikkat edin geçen benim oğlan salıncağını üzerine devirdi ben mutfaktayken sen git salıncağı üzerine devir bi çığlık attı gittim baktım salıncak üzerinde Allahtan kafasına denk gelmemiş çok korktum o da çok korkmuştu
Az önce efe de çamaşır askılıgını üzerine düşürmeye çalışıyordu
Çekirge gibi şıçradım tazı gibi koştum kurtadım oglumu
Bliss geçmiş yapıyorsun da begen butonu çalışmıyor heralde
Ben hepinizi begeniyotum diz beni begenmiyor musunuz
Cok dikkat bundan sonra, ucuz atlatnissiniz canimkızlar yürüteçteyken bebelere çok dikkat edin geçen benim oğlan salıncağını üzerine devirdi ben mutfaktayken sen git salıncağı üzerine devir bi çığlık attı gittim baktım salıncak üzerinde Allahtan kafasına denk gelmemiş çok korktum o da çok korkmuştu
Aynen oyle karam, gecmisteydim az bi sey kaldiBliss geçmiş yapıyorsun da begen butonu çalışmıyor heralde
Ben hepinizi begeniyotum diz beni begenmiyor musunuz
Gunaydiiinn
Cok dikkat bundan sonra, ucuz atlatnissiniz canim
Bizimki de oyuncaklari birakti artik, ben bunlarla kandiramazsiniz der gibi
Onun disinda her yere el atmak istiyo :s
e artık koca adam oldular oyuncakta neymiş
efe de oturamıyor ne olmuş yanikız marji mert daha oturmuyomu benimki oturuyor ama merak etme oturur oda benimki de emeklemiyor ya ben emeklemesini çok istiyom sırf onun için evin içinde ben emekliyom ama oğlumda tık yokyüzükoyun bırakınca olduğu yerde çırpınıyor hiç emeklemeye niyeti yok gibi
ben de seni begenmedim işteGunaydiiinn
Cok dikkat bundan sonra, ucuz atlatnissiniz canim
Bizimki de oyuncaklari birakti artik, ben bunlarla kandiramazsiniz der gibi
Onun disinda her yere el atmak istiyo :s
Aynen oyle karam, gecmisteydim az bi sey kaldi
Ask olsun, begenmemelk olar mi hic
Cogu mesaji begenmem lazim, bi da tikladgim anda olmadigi icin gecmiste yavaslamak demek
Sirf o nedenden yaniii
kız sen beğenilmeyecek kadın mısın bak senin için geçmişe döndüm beğendim seni
ee neyle beslenecek çocuk o zaman o yok bu yokKisaca dunu anlatayim ben de bu arada
Dun bi arkadasimin yogun israrlari uzerine bi alerji doktoruna kontrole gittik.
Daha once duzenli gittimiz hastanedeki alerji doktoru, alerjimizin cok azaldigini, sace sut ve sut urnlerini ayda bir deneyerek kizariklik yapiyosa vazgecmemizi soylemisti. Gercekten de kizarikliklar yok denecek kadar az, ama yogurt yedirirsem artiyo o yuzden yedirmiyorum. 1-2 yasina kadar o da duzelir, durumu com iyi demisti. Ben de nasil rahatladim tabi..
Ama dun gittigimiz deriden test yapti. Yumurta aki, sarisi, bugday, sut ve sut urunleri kesinlikle yasak hatta sen de yeme dedi. Soya supheli.
Bana da ogluma da sıkı diyet verdi.
Cok moralim bozuldu. Hastanede diyorum bunlari kizlara anlatayim, sonra diyorum hicbi sey yapasim kalmadi, topicte yazasim bile kalmadi
Bugu biraz daha alistim duruma...
Bi de kan aldilar... bugun bekliyoruz sonucunu, insallah deri yaniltmstir da sevindirici bi sonuc cikar..
günaydın kızlar moralim çok bozuk((8
kızımın vücudunda kırmızı lekeler çıktı önce kızamık oldu diye çok korktuk ama alerji imiş...
ama çok kötü sürekli kaşıyor.uykusundan uyanıyor ne yapacağımızı şaşırdıkk
birde benim kız hala dişlerini çıkartmadı ...çocuğu diş çıkartmayan varmı????
bizimkindemi problem var acaba:44:
Kisaca dunu anlatayim ben de bu arada
Daha once duzenli gittimiz hastanedeki alerji doktoru, alerjimizin cok azaldigini, sace sut ve sut urnlerini ayda bir deneyerek kizariklik yapiyosa vazgecmemizi soylemisti. Gercekten de kizarikliklar yok denecek kadar az, ama yogurt yedirirsem artiyo o yuzden yedirmiyorum. 1-2 yasina kadar o da duzelir, durumu com iyi demisti. Ben de nasil rahatladim tabi..
Ama dun gittigimiz deriden test yapti. Yumurta aki, sarisi, bugday, sut ve sut urunleri kesinlikle yasak hatta sen de yeme dedi. Soya supheli.
Cok moralim bozuldu. Hastanede diyorum bunlari kizlara anlatayim, sonra diyorum hicbi sey yapasim kalmadi, topicte yazasim bile kalmadi
Bi de kan aldilar... bugun bekliyoruz sonucunu, insallah deri yaniltmstir da sevindirici bi sonuc cikar..
bilisl canım geçmiş olsun...
benim kızımdada kızarıklar var ..sen hangi hastaneye götürüyorsun testi nasıl yapıyorlar
Kisaca dunu anlatayim ben de bu arada
Cok iyi ifade etmissin karam aynen katiliyorum ama insan bunu bile bile uygulayamiyo bazencanım marjimm enerjim bitti deme inanki beyin öyle alıyor ve bitiyorsunbeni ve eşimi düşün 8 aydır uyku nedir tv nedir beraber yemek yenek kahvaltı etmek sohbet etmek nedir nedirler bitmiyor canım ama ben napıyorum bu bir süreç geçeçek diyorum ve kendimi bırakmıyorum dün bak bunalıma girer gibiydim ne oldu evde bütün işler aksadı canım hiç bişi yapmak istemiyordu her yer her yerdeydi kalk karam dedim böyle olmaz ve toparladım kendimi napalım ara ara geliyor çok haklısın ama en az zararla atlatırız inş
biliyom olanlar olacakların teminatıdır
Canim tam benim gundemimle ilgili sormussungünaydın kızlar moralim çok bozuk((8
kızımın vücudunda kırmızı lekeler çıktı önce kızamık oldu diye çok korktuk ama alerji imiş...
ama çok kötü sürekli kaşıyor.uykusundan uyanıyor ne yapacağımızı şaşırdıkk
birde benim kız hala dişlerini çıkartmadı ...çocuğu diş çıkartmayan varmı????
bizimkindemi problem var acaba:44:
Ya ben seni optum o kadar niye hih yapiyosuuuunefe de oturamıyor ne olmuş yanihava mı atıyorsun tırşıkçi
ben de seni begenmedim işte
degil mi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?