2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

herkese günaydın gece hiç uyumadım oğlum sabaha kadar mızmızlandı ağladı galiba karnı ağırıyordu sabah kakasını yapınca rahatladı tabi ben uykusuz uykusuz işe geldim
bişey oldu bunlara bu aralar, çabuk düzelir inş. uykuları

Ben telden baglanıyorum o uyanıklen seyyar seyyar geziyoruz
Bence de ter üstlerinde soguyor havluyla hapşurup duruyor sonumuz hayrola soguktan korkmam
Sıcaktan korktugum kadar

Blissss
yazdırmıyo telefondan elinden tutup yürütmemi istiyo ya da garip yerlere sokuluyo anca okuyorum telefondan

Günaydın canım bu karın agrıları hiç bitmeyecek zaten
Sen nasıl giydiriyorsun gündüz gece sıcak buralar efe terliyor
Hele emerken sanırsın banyo yapmış su içinde kalıyor saçı başı
aynen emerken kafasından su dökmüş gibi oluyo

geçmiş olsun ben yürüteç almadım bazen alsa mıydım diyorum da iyi yapmışım gibi. yerdeyken zor yetişiyorum

kimi çocuk emeklemeden yürüyo biraz da genetik bu işler. benimki emekliyo ama işim zorlaştı tuvaletin kapısına vuruyo tuvaletteyken bağırıyo bi yandan

bu doktorlar aynı şeyi söylemez zaten hiç. kısa zamanda düzelir inş.

diş çıkarmayan çok daha yaşına kadar yolu var.
geçmiş olsun ne alerjisiymiş

çıktı bizim dişler altta iki tane gülünce foto çekmeye çalışıyorum yakalayamadım bi türlü.

yürüteçe kurtardı beni bel agrılarımda azaldı çok şükür tosunu taşımam çok zor
al tuvalete ben öyle yapıyorum geçen banyoya bile beraber girdik napayım durmuyor durmuyor

karam benimki hala diş çıkartmadı ama dişleri çok kaşınıyorr...
offf...zaten alerji yüzünden moralim bozuk

anneler gününü filan takmıyorummm bileee
çocuğum sağlıklı olsun yeter

Ay hic sorma karam
Ben de sinir oldum, ne yiycek u cocuk diye
Ozel bi mama verdiler, gunde 4 ogun ondan vercekmisim
Ama ben mamayla beslemek istemiyorum yaaa
Ne guzeher sabah 1 yumurta sarisi yiyodu, tam bugday ekmegiyle
Yemeklerine irmik koyuyodum
Onlardan mahrum kalmasini istemiyorum yaaa

Sallanmadan uyumuyo ama o aliskanlik oldu artik
Ayaktan indirinca de hemen uynaiyo
Uykuya dalarken alnina, kulagina el atiyo sık sık, sanirim bi seylemesgul olmayinca kasintiyi hatirliyo..

Anneler gunu icin acilen cok orjinal fikre ihtiyacim var
Ogluma annem bakiyo, o yuzden her zamankinden daha guzel olsun istiyorum
Aklina guzel bi sey gelen?

ay kızlar ben hamile kalmaktan ne kadar korkuyorsam artık rüyalarımda hep hamile olduğumu görüyom
benim efe geceleri uyusaydı yapmıştım bir tane ahanda buraya yazıyorum bu halde bile 1 yaşa gelince yapayım diyorum
ama kendi kendime kocanın haberi yok hain planlarımdan
çıktı bizim dişler altta iki tane gülünce foto çekmeye çalışıyorum yakalayamadım bi türlü.

olsun ben hatırladım çok güzel oluyorlar sırıtınca maaşallah onlara

mattika valla yürüteç benim de kurtarıcım yoksa ne yemek yapabilirim ne temizlik ama bundan sonra çok dikkat etmek gerekiyor o ayrı

foto yüklicektim küçültmeye uğraşırken vakit geçti paçama yapışmış bi oğlum var şu an
güzel bi duygu yaa

bi dön bak bakem benim fotolara kırmızılı fotoda görünüyo orda daha bi tane var bi de hafızam kuvvetli diyo
belki görmedim belki hızlı geçtim belki efeye döndüm bakıp olamaz mı

karam benimki hala diş çıkartmadı ama dişleri çok kaşınıyorr...
offf...zaten alerji yüzünden moralim bozuk

anneler gününü filan takmıyorummm bileee
çocuğum sağlıklı olsun yeter

geçen sormuştun ya dedim kesin bunun güzel fikri var ondan sormuştum

helal olsun sana karamanam sen bi yolunu bulur kocanı kandırır ikinciyi yaparsın valla

mattika valla yürüteç benim de kurtarıcım yoksa ne yemek yapabilirim ne temizlik ama bundan sonra çok dikkat etmek gerekiyor o ayrı

yakında kanepeye tutunup yürücek bu zamandan sonra almayayım artık. almayı geçtim onu nereye koycam sonra.
ben yemek yapamıyorum zaten kendini oyalıyo emeklediği için ama gözün üstünde olmalı hep

zor canım valla hep aynı mama eee ne zaman son bulurmuş bu durum
benimkide oturmada birinci ayrıcana yaramazlıkta ayrıcana baba anne dede diyo hıhhhhhhhhhhhhhhhhh

foto yüklicektim küçültmeye uğraşırken vakit geçti paçama yapışmış bi oğlum var şu an
güzel bi duygu yaa

yükle yaa efe ye de yürüteçteyken gel oglum diyorum peşimden geliyor çok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…