2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim efe geceleri uyusaydı yapmıştım bir tane ahanda buraya yazıyorum bu halde bile 1 yaşa gelince yapayım diyorum
ama kendi kendime kocanın haberi yok hain planlarımdan
Bu yorgunluk bitkinlikle nasil dusunebiliyosun, valla bravo bacim
Ben cok cocuk isterim ama bu aralar bu fikir baya uzak gelmeye basladi, yetisemem gibi geliyo

zor canım valla hep aynı mama eee ne zaman son bulurmuş bu durum
1-2 yasta bitermis genellikle

helal olsun sana karamanam sen bi yolunu bulur kocanı kandırır ikinciyi yaparsın valla

kız karam geçen günde dedim sen görmedin herhalde ben de antep ünv.mezunuyum 2010 da mezun oldum

sen görmemişsin ben de dedimki 2008 mezunuyum ama kiliste okudum size baglıydık yani şenliklere göbek atmaya
gezmeye gelirdik oraya

Bu yorgunluk bitkinlikle nasil dusunebiliyosun, valla bravo bacim
Ben cok cocuk isterim ama bu aralar bu fikir baya uzak gelmeye basladi, yetisemem gibi geliyo

1-2 yasta bitermis genellikle

inş 1 yaşta biter çok uzamaz
yetişirsin insan isteyince her şeye yetişir
sizin yerinizde olsaydım kesin ve ne yapardım ben ama işte efenin durumu malum
eninde sonunda allahın izniyle yapacaz zaten ee tam rahata kavuşacam sonra sil baştan yok yok o zaman dellenirim
unumu eleyip asarım kahve içerim günlerde

sen görmemişsin ben de dedimki 2008 mezunuyum ama kiliste okudum size baglıydık yani şenliklere göbek atmaya
gezmeye gelirdik oraya

demk ki ben görmemişim bizde bi ara kilise geldik eğlence vardı bayağı eğlendik bizim şenlikler çok güzel geçerdi çok eğlenirdik bak şimdi o günleri hatırladım

yakında kanepeye tutunup yürücek bu zamandan sonra almayayım artık. almayı geçtim onu nereye koycam sonra.
ben yemek yapamıyorum zaten kendini oyalıyo emeklediği için ama gözün üstünde olmalı hep

emekliyorsa doğrudur sana yapışmaz e benim oğlum emeklemiyor daha o yüzden yürüteç iyi bizim için

demk ki ben görmemişim bizde bi ara kilise geldik eğlence vardı bayağı eğlendik bizim şenlikler çok güzel geçerdi çok eğlenirdik bak şimdi o günleri hatırladım

neye geliyordunuz kilise tövbeeantepte rahat batıyordu heralde
ben çıkıyorum efeyle ilgilenmece

sen akıllanmazsın kız
yap bari battı balık yan gider
e ne yiycek peki bu bebe

Az önce efe de çamaşır askılıgını üzerine düşürmeye çalışıyordu
Çekirge gibi şıçradım tazı gibi koştum kurtadım oglumu

tek kısa kol bodyle üşürmü ki:26:
seboşun geldigi ne belli begeniyor beni hem de çok

seboş sana arkadaşlık yolladım umarım yine yanlış kişiye yollamamışımdır

kabul ediyorum şimdi canım

kızlar işlerim öyle çok birikti ki batmış durumdayım

tek kısa kolla üşümüyor terliyor bile sırtı özellikle uyanıkken bile ter hele kolu teri üstünde soguyor buz gibi
oluyor sonraçıtçıtlı giyse diyorum teri çeker mi:44:yardıma gelek efe bütün kagıtları yırtar sen de rahat edersin efe de :111:

bi dene çıtçıtlıyı o zaman
gelsin yırtsın başka türlü bitmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…