yakında kanepeye tutunup yürücek bu zamandan sonra almayayım artık. almayı geçtim onu nereye koycam sonra.
ben yemek yapamıyorum zaten kendini oyalıyo emeklediği için ama gözün üstünde olmalı hep
karam al sana diş albüme bak yeni foto ekledim bi daha da oğlumun dişlerini unutma ha
Bu yorgunluk bitkinlikle nasil dusunebiliyosun, valla bravo bacimbenim efe geceleri uyusaydı yapmıştım bir tane ahanda buraya yazıyorum bu halde bile 1 yaşa gelince yapayım diyorum
ama kendi kendime kocanın haberi yok hain planlarımdan
1-2 yasta bitermis genelliklezor canım valla hep aynı mama eee ne zaman son bulurmuş bu durum
helal olsun sana karamanam sen bi yolunu bulur kocanı kandırır ikinciyi yaparsın valla
kız karam geçen günde dedim sen görmedin herhalde ben de antep ünv.mezunuyum 2010 da mezun oldum
Bu yorgunluk bitkinlikle nasil dusunebiliyosun, valla bravo bacim
Ben cok cocuk isterim ama bu aralar bu fikir baya uzak gelmeye basladi, yetisemem gibi geliyo
1-2 yasta bitermis genellikle
sen görmemişsin ben de dedimki 2008 mezunuyum ama kiliste okudum size baglıydık yani şenliklere göbek atmaya
gezmeye gelirdik oraya
yakında kanepeye tutunup yürücek bu zamandan sonra almayayım artık. almayı geçtim onu nereye koycam sonra.
ben yemek yapamıyorum zaten kendini oyalıyo emeklediği için ama gözün üstünde olmalı hep
demk ki ben görmemişim bizde bi ara kilise geldik eğlence vardı bayağı eğlendik bizim şenlikler çok güzel geçerdi çok eğlenirdik bak şimdi o günleri hatırladım
kim yapıyor yemekleri
neye geliyordunuz kilise tövbeeantepte rahat batıyordu heralde
ben çıkıyorum efeyle ilgilenmece
sen akıllanmazsın kızbenim efe geceleri uyusaydı yapmıştım bir tane ahanda buraya yazıyorum bu halde bile 1 yaşa gelince yapayım diyorum
ama kendi kendime kocanın haberi yok hain planlarımdan
olsun ben hatırladım çok güzel oluyorlar sırıtınca maaşallah onlara
e ne yiycek peki bu bebeKisaca dunu anlatayim ben de bu arada
Dun bi arkadasimin yogun israrlari uzerine bi alerji doktoruna kontrole gittik.
Daha once duzenli gittimiz hastanedeki alerji doktoru, alerjimizin cok azaldigini, sace sut ve sut urnlerini ayda bir deneyerek kizariklik yapiyosa vazgecmemizi soylemisti. Gercekten de kizarikliklar yok denecek kadar az, ama yogurt yedirirsem artiyo o yuzden yedirmiyorum. 1-2 yasina kadar o da duzelir, durumu com iyi demisti. Ben de nasil rahatladim tabi..
Ama dun gittigimiz deriden test yapti. Yumurta aki, sarisi, bugday, sut ve sut urunleri kesinlikle yasak hatta sen de yeme dedi. Soya supheli.
Bana da ogluma da sıkı diyet verdi.
Cok moralim bozuldu. Hastanede diyorum bunlari kizlara anlatayim, sonra diyorum hicbi sey yapasim kalmadi, topicte yazasim bile kalmadi
Bugu biraz daha alistim duruma...
Bi de kan aldilar... bugun bekliyoruz sonucunu, insallah deri yaniltmstir da sevindirici bi sonuc cikar..
Az önce efe de çamaşır askılıgını üzerine düşürmeye çalışıyordu
Çekirge gibi şıçradım tazı gibi koştum kurtadım oglumu
tek kısa kol bodyle üşürmü ki:26:Hiç uyuyamadı derin uykusu olmadı kuzumun
Günaydın canım biz de 105 kere kalktı efe
Terliyorlar ya ondan bence burun akıntısı efede de var o napacam bilmiyorum
İçine kısa kol çıtçıtlı giydirsem terini çeker mi acaba:44:
seboşun geldigi ne belli begeniyor beni hem de çok
seboş sana arkadaşlık yolladım umarım yine yanlış kişiye yollamamışımdır
sen akıllanmazsın kız
yap bari battı balık yan gider
e ne yiycek peki bu bebe
tek kısa kol bodyle üşürmü ki:26:
kabul ediyorum şimdi canım
kızlar işlerim öyle çok birikti ki batmış durumdayım
tek kısa kolla üşümüyor terliyor bile sırtı özellikle uyanıkken bile ter hele kolu teri üstünde soguyor buz gibi
oluyor sonraçıtçıtlı giyse diyorum teri çeker mi:44:yardıma gelek efe bütün kagıtları yırtar sen de rahat edersin efe de :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?