iyi geceler kızlar herkes dağılmış yetişemedim.
ahmet de 8 de uyku moduna geçti daha yeni daldı ağladı durdu.
bi de ev çok sıcak terliyo sürekli napıcaz bu yaz bilmiyorum. uykusunda su verdim nasıl içti.
hiç giremez oldum gündüz uykusu diye bişey kalmadı en fazla yarım saat uyuyo o da 2 kere. sürekli geziyo evde. tam olarak emekliyo artık herşeye uzanmaya çalışıyo koltuğa yetişemiyo ama elini uzatıyo kalkmaya çalışırken düşüyo.
ben bilgisayarın başına otururdum o yerde oyalanırken şimdi beni odada bırakıp gidiyo yalnız bırakamıyorum. evi elden geçiricem ona göre düzenlicem ama ne yapsam bilemedim düşünme aşamasındayım daha.
yazmışsınız işimiz gittikçe zorlaşıyo diye, odada geziyo kafasını vuruyo diyodum şimdi evin her yerinde gezyo odadayken rahatmış. bi de yürürse düşünemiyorum halimi
yemek yapamadım bugün
hah döktüm içimi gece gece.
kızlar yürüteçteyken bebelere çok dikkat edin geçen benim oğlan salıncağını üzerine devirdi ben mutfaktayken sen git salıncağı üzerine devir bi çığlık attı gittim baktım salıncak üzerinde Allahtan kafasına denk gelmemiş çok korktum o da çok korkmuştu
kız marji mert daha oturmuyomu benimki oturuyor ama merak etme oturur oda benimki de emeklemiyor ya ben emeklemesini çok istiyom sırf onun için evin içinde ben emekliyom ama oğlumda tık yokyüzükoyun bırakınca olduğu yerde çırpınıyor hiç emeklemeye niyeti yok gibi
bi dene çıtçıtlıyı o zaman
gelsin yırtsın başka türlü bitmeyecek
kız söylemeye fırsat bulamadan çıktım. mız mız ediyoduduyduk duymadık demeyinnn mattika nın albümü çıkmışş
hiç de söylemiyor
geçmiş olsun canımm aman dikkat yürüteçlere.ahmet barış emekliyormuş maşallahbizimkide yerlerde yuvarlanırken kafayı vuruyor çok korkuyorum 1 dk durduğu yok ki işimiz zor
geçmiş olsun canım allah korumuş benimkide yürüteçindeyken çok tehilkeli geçen peşimden mutfağa geldi keettlen fişi tezgahtan sarkmış bir baktım onu çekiyoriçindede kaynar su var hemen kaptım verilmiş sadakamız varmış:18:
bizim kulaklar genetik kepçe zaten. sen farklı yatırırsan düzelir kafası da bence daha büyüyolarkızlarrrr sorularımla geldim
oğlumun kafasının arkası düzleşmiş hep sırt üstü yatmaktanbaşka türlü yatmak istemiyo ben cevirdikçe aglıyor
ve kulagı sanki kepçe olmuş :26:
düzelir mi acaba :44: offf ya cahillik işte
tek kısa kolla üşümüyor terliyor bile sırtı özellikle uyanıkken bile ter hele kolu teri üstünde soguyor buz gibi
oluyor sonraçıtçıtlı giyse diyorum teri çeker mi:44:yardıma gelek efe bütün kagıtları yırtar sen de rahat edersin efe de :111:
marji nasıl oldun dinlendin mi biraz
allah korumuş gerçektenahmet barış emekliyormuş maşallahbizimkide yerlerde yuvarlanırken kafayı vuruyor çok korkuyorum 1 dk durduğu yok ki işimiz zor
geçmiş olsun canım allah korumuş benimkide yürüteçindeyken çok tehilkeli geçen peşimden mutfağa geldi keettlen fişi tezgahtan sarkmış bir baktım onu çekiyoriçindede kaynar su var hemen kaptım verilmiş sadakamız varmış:18:
kızlarrrr sorularımla geldim
oğlumun kafasının arkası düzleşmiş hep sırt üstü yatmaktanbaşka türlü yatmak istemiyo ben cevirdikçe aglıyor
daha yeni yeni alışıyor desteksiz oturmaya 2-3 dk anca oraya buraya saldırıp dengesini kaybediyor oturmayı sevmiyor anca dönecek yada ayakta durcakenerjik zıpır oğlum benim
sen ilk ne zaman oturttun merti alışamadı daha demek ki.
6 ay dolunca artık oturması lazım diye bütün gün yanında oturdum oyuncak oynadık 2 haftada tam oturmaya başladı canı istemezse atıyo yine kendini tabi. sen de otur yanına takılın bikaç gün hemen alışır bak
albüme gezi fotolarını ekledim kızlar koşun bakın
işte haber verdim karamm
ben merti 6.aydan sonra günde 5 dk oturttum anca istemiyordu oturmayı direniyordu bide oraya buraya ayaklarına saldırıp düşüyordu.
benimde suçum var bu konuda senin gibi yapmalıyım demekki bugünde biraz oturdu desteksizde azcık oturdu ama sonra sıkıldı ağladı kendi geriye attı şimdi oturtmaya çalıştım bacaklarını geriyor oturmuyor çok inatçı bakalım öyle öyle alışıcak
baktım çok güzel yerler sizde anaoğul çok tatlısınız.
ben yapıyorum bakayım ne olacaksen ilk ne zaman oturttun merti alışamadı daha demek ki.
6 ay dolunca artık oturması lazım diye bütün gün yanında oturdum oyuncak oynadık 2 haftada tam oturmaya başladı canı istemezse atıyo yine kendini tabi. sen de otur yanına takılın bikaç gün hemen alışır bak
albüme gezi fotolarını ekledim kızlar koşun bakın
işte haber verdim karamm
masallah önde gidiyo oglusun bide elif öykününiyi geceler kızlar herkes dağılmış yetişemedim.
ahmet de 8 de uyku moduna geçti daha yeni daldı ağladı durdu.
bi de ev çok sıcak terliyo sürekli napıcaz bu yaz bilmiyorum. uykusunda su verdim nasıl içti.
hiç giremez oldum gündüz uykusu diye bişey kalmadı en fazla yarım saat uyuyo o da 2 kere. sürekli geziyo evde. tam olarak emekliyo artık herşeye uzanmaya çalışıyo koltuğa yetişemiyo ama elini uzatıyo kalkmaya çalışırken düşüyo.
ben bilgisayarın başına otururdum o yerde oyalanırken şimdi beni odada bırakıp gidiyo yalnız bırakamıyorum. evi elden geçiricem ona göre düzenlicem ama ne yapsam bilemedim düşünme aşamasındayım daha.
yazmışsınız işimiz gittikçe zorlaşıyo diye, odada geziyo kafasını vuruyo diyodum şimdi evin her yerinde gezyo odadayken rahatmış. bi de yürürse düşünemiyorum halimi
yemek yapamadım bugün
hah döktüm içimi gece gece.
off geceleri 40 defada biz kalkıyoruz 105 den yine az amaHiç uyuyamadı derin uykusu olmadı kuzumun
Günaydın canım biz de 105 kere kalktı efe
Terliyorlar ya ondan bence burun akıntısı efede de var o napacam bilmiyorum
İçine kısa kol çıtçıtlı giydirsem terini çeker mi acaba:44:
kızlar yürüteçteyken bebelere çok dikkat edin geçen benim oğlan salıncağını üzerine devirdi ben mutfaktayken sen git salıncağı üzerine devir bi çığlık attı gittim baktım salıncak üzerinde Allahtan kafasına denk gelmemiş çok korktum o da çok korkmuştu
Allah korumus aryam ewet cok dikkat aynıymıs benimki 1 tane cekmeceye uzanıyo ama tam asamıyo cöp kovasına takmıs durumdayız:)valla çok dikkat etmek gerekiyor benimki ayakkabıları hepsini yere atıyor çöp kutusunu deviriyor ben bulaşıkları makinadan çıkarırken bana yardım ediyorçekmeceleri açmaya çalışıyor ama eli yetişmiyor
bİllscim Allah yardımcınız olsun cnm cok zor insallah kanda cıkmazda bu sıkı diyete uymak zorunda kalmassınızKisaca dunu anlatayim ben de bu arada
Dun bi arkadasimin yogun israrlari uzerine bi alerji doktoruna kontrole gittik.
Daha once duzenli gittimiz hastanedeki alerji doktoru, alerjimizin cok azaldigini, sace sut ve sut urnlerini ayda bir deneyerek kizariklik yapiyosa vazgecmemizi soylemisti. Gercekten de kizarikliklar yok denecek kadar az, ama yogurt yedirirsem artiyo o yuzden yedirmiyorum. 1-2 yasina kadar o da duzelir, durumu com iyi demisti. Ben de nasil rahatladim tabi..
Ama dun gittigimiz deriden test yapti. Yumurta aki, sarisi, bugday, sut ve sut urunleri kesinlikle yasak hatta sen de yeme dedi. Soya supheli.
Bana da ogluma da sıkı diyet verdi.
Cok moralim bozuldu. Hastanede diyorum bunlari kizlara anlatayim, sonra diyorum hicbi sey yapasim kalmadi, topicte yazasim bile kalmadi
Bugu biraz daha alistim duruma...
Bi de kan aldilar... bugun bekliyoruz sonucunu, insallah deri yaniltmstir da sevindirici bi sonuc cikar..
canım alerjinin ne oldugu yada alerji oldugu kesin mi bak bakalım yedirdiklerine takip et cok gecmiş olsun bu arada bizde diş cıkartmadıkgünaydın kızlar moralim çok bozuk((8
kızımın vücudunda kırmızı lekeler çıktı önce kızamık oldu diye çok korktuk ama alerji imiş...
ama çok kötü sürekli kaşıyor.uykusundan uyanıyor ne yapacağımızı şaşırdıkk
birde benim kız hala dişlerini çıkartmadı ...çocuğu diş çıkartmayan varmı????
bizimkindemi problem var acaba:44:
marjicim Allah korumus mertosumu seninki elektonik esyalara cok ilgisi var kayınpederi gibi benim eşimde öyledeahmet barış emekliyormuş maşallahbizimkide yerlerde yuvarlanırken kafayı vuruyor çok korkuyorum 1 dk durduğu yok ki işimiz zor
kızlarrrr sorularımla geldim
marjiden avatar çılgınlıgı
resimdeki kız sana benziyor yaprak yerine etegi uçaydı iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?