2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ahmet barış emekliyormuş maşallahbizimkide yerlerde yuvarlanırken kafayı vuruyor çok korkuyorum 1 dk durduğu yok ki işimiz zor

geçmiş olsun canım allah korumuş benimkide yürüteçindeyken çok tehilkeli geçen peşimden mutfağa geldi keettlen fişi tezgahtan sarkmış bir baktım onu çekiyoriçindede kaynar su var hemen kaptım verilmiş sadakamız varmış:18:

kızlarrrr sorularımla geldim
oğlumun kafasının arkası düzleşmiş hep sırt üstü yatmaktan başka türlü yatmak istemiyo ben cevirdikçe aglıyor
ve kulagı sanki kepçe olmuş :26:
düzelir mi acaba :44: offf ya cahillik işte

daha yeni yeni alışıyor desteksiz oturmaya 2-3 dk anca oraya buraya saldırıp dengesini kaybediyor oturmayı sevmiyor anca dönecek yada ayakta durcak enerjik zıpır oğlum benim

bi dene çıtçıtlıyı o zaman
gelsin yırtsın başka türlü bitmeyecek

ben sıkılırdım evrak işindene napcann mecbuurrrr
ben ögrencilerimin kafasına vurmadan onlara takılmadan
tenefüslerde de dedikodu yapmadan duramam
bazen ondan da sıkılıyorum gidiyorum müdürle dedikodu yapıyorum

duyduk duymadık demeyinnn mattika nın albümü çıkmışş
hiç de söylemiyor
kız söylemeye fırsat bulamadan çıktım. mız mız ediyodu

geçmiş olsun canımm aman dikkat yürüteçlere.
evet emekliyo şu anda beni odada bıraktı koridorda oynadı biraz tuvaletin kapısında ağlıyo, göremeyince oraya girdim diye düşündü heral

bizim kulaklar genetik kepçe zaten. sen farklı yatırırsan düzelir kafası da bence daha büyüyolar

marji nasıl oldun dinlendin mi biraz

sağol canım dün geceye göre iyi sayılırım.

allah korumuş gerçekten

benimki de öyle canım kepçelik bence ırsi büyük dedeleri kepçe efenin ondandır
kafası evet bizim suçumuzama napayım hamakta yan yatıramazdım üç ay yan yatışta yatırdık sag sol ama olmadı somun kafa oldu

daha yeni yeni alışıyor desteksiz oturmaya 2-3 dk anca oraya buraya saldırıp dengesini kaybediyor oturmayı sevmiyor anca dönecek yada ayakta durcak enerjik zıpır oğlum benim

sen ilk ne zaman oturttun merti alışamadı daha demek ki.
6 ay dolunca artık oturması lazım diye bütün gün yanında oturdum oyuncak oynadık 2 haftada tam oturmaya başladı canı istemezse atıyo yine kendini tabi. sen de otur yanına takılın bikaç gün hemen alışır bak

albüme gezi fotolarını ekledim kızlar koşun bakın

işte haber verdim karamm

Son düzenleme:

ben merti 6.aydan sonra günde 5 dk oturttum anca istemiyordu oturmayı direniyordu bide oraya buraya ayaklarına saldırıp düşüyordu.
benimde suçum var bu konuda senin gibi yapmalıyım demekki bugünde biraz oturdu desteksizde azcık oturdu ama sonra sıkıldı ağladı kendi geriye attı şimdi oturtmaya çalıştım bacaklarını geriyor oturmuyor çok inatçı bakalım öyle öyle alışıcak

ilgisini çekicek bişeyler olsa oturur belki. ahmet de durmuyo çok yanında oturmayınca. 1-2 gün erken ya da geç hepsi oturcak

ben yapıyorum bakayım ne olacak
albüme gezi fotolarını ekledim kızlar koşun bakın

işte haber verdim karamm

merhaba kızlar sabah sabah baya sayfa ilerlemiş baya alıntı oldu herhal
masallah önde gidiyo oglusun bide elif öykünün
yalnız bırakmaya gelmiyo cnm sen artık sürekli peşinde cnm

off geceleri 40 defada biz kalkıyoruz 105 den yine az ama
ben kolsuz cıtcıtlı ve badi giydiriyorum üstüne tek yarım kollu cıtcıtlıya gecicem yakında yavas yavas yapım hasta olmasın diye

Allah korumus aryam ewet cok dikkat aynıymıs benimki 1 tane cekmeceye uzanıyo ama tam asamıyo cöp kovasına takmıs durumdayız:)

bİllscim Allah yardımcınız olsun cnm cok zor insallah kanda cıkmazda bu sıkı diyete uymak zorunda kalmassınız

canım alerjinin ne oldugu yada alerji oldugu kesin mi bak bakalım yedirdiklerine takip et cok gecmiş olsun bu arada bizde diş cıkartmadık

marjicim Allah korumus mertosumu seninki elektonik esyalara cok ilgisi var kayınpederi gibi benim eşimde öylededikkat et canım mertosu öp benim için

merhAba cnm benim kzıımnda kepce gibi büyüynce düzelir insallah

kızlar bizde gece cok uyandık gaz mahvetti kızımı gecmek bilmiyo
gazlı seylerde yiyip içmiyorum arada kacıyoda tabi cnm kola isteyip duruyo içeniniz varmı?
sabah kızıma omlet ve portakal suyu verdim güzel yaptık kahvaltımızı birazdanda yogurt sonra köfte(bugün ilk defa köfte yapıcam kızıma)kızlar ben yogurdu aksam üzeri vermiyorum gaz yapmasın diye ögle öğünü gibi veriyorum içine meyve katarak 2,5 saat sonra corbasını veriyorum 5 gibi nasıl yapıyorum sizce bide daha az emmek istiyo beni

bide konu gecmişken yazayım benim kız az az sürüne sürüne öne gitmeye basladı 15 güne kadar emekler herelda yere bi battaniye serdim onun üzerinde döne döne oynuyoruz kesinlikle oyuncakla oynamıyo zaten 1 sene oyuncak almıcam artık:)kumanda tek dostumuz,
mutfakta mama sandalyesindede konserve kapakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…