2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yatagın altına bişey koymalı kızların dediği gibi.

evet farketmiştim. ilk diş çıktı yanındaki beyaz ve tümsekti 2 hafta sonra çıktı

heh hemşeri çıktı babanla eşim
nerde yaşıyolar peki

sünger süper fikir bak.

pamuk yatagı var ince ama rahat gibi altına yorgan katlasam koysam. bi deneyeyim olmazsa süngerciye
ben de almıcam artık oyuncak, hediye alıyolar bi de her yer araba oldu.

kendime ktap alcam çocuk yetiştirme ile ilgili. siz aldınız mı okudunuz mu

elifoyku ben egeliyim bizim sülalede dişler 1 yaşında çıkıyo, bebekler 10 aydan önce emeklemez vs. eşimin sülalesi hızlı ama oğlan da babasına çekmiş. akşam senin paşanın fotolarını eşime gösterdim keltoş papyonlu çok tatlıydı dedim bizimki gibi yürücem diye tutturuyomuş hızlı bebeklerden dedim. şimdi de ortaya çıktı ki hemşo sayılırlarmış genetik demek ki o taraflarda bu hızlılık

Ben on tane falan okumuşumdur ama gelde uygulamaya bak hiç uyuşmadı biz de teorikle pratik

ben hiç okumadım. ama bebek bakımı demiyorum çocuk eğitimi diyorum. artık bi okusam iyi olur
neler okudun beğendiklerin tavsiye edeceklerin?

ben bikaç tane okudum
tracy hogg ve adem güneş
tracy'yi baya beğendim, beklentimin üzerindeydi

efe benim evrakları da yırtabilir mi karam??
bebe yapmış derim kızamazlar ona

cnm kolanın gazını alıp iç çok canın çekiyorsa içine birtane küp şeker at

ben kaçtım akşam geçmiş yapıcam:2:

ben bikaç tane okudum
tracy hogg ve adem güneş

tracy yi ben de okudum şöyle, ben araştırayım bakalım alırsam size yazarım. artık bebeklikten çıkıyolar okumak lazım diye düşündüm

ben bikaç tane okudum
tracy hogg ve adem güneş

Yırtar kız hem de zevklenbeş dakikada tamamdır
cnm kolanın gazını alıp iç çok canın çekiyorsa içine birtane küp şeker at

ben kaçtım akşam geçmiş yapıcam:2:

Öyle kola mı içilir be asitleri yanagına orana burana degecek balon balon olcak ohh

merhaba canım patlayınca uçlarını görebiliyorsun damaklar açılıyor.

insallah cnm
baktım dünürüm fotolara cok tatlı damadım masallah 41 kere tütütü
ewet avatarlarda yakıyo walla:)

sağol dünürüm maşallah hepsi çok tatlı bebeklerimizin hepsine
evet avatarlara sardım bu ara zırt pırt değiştiriyorum.

Ben de almayacam fok bakıgını mama sandalyesinden ata ata kırdı ee
Digerlerinin yüzüne bakmıyor dün şekilleri ögreniyorum oyuncagı aldı üç yıl bizi atar bu :111:

bende almıycam diyorum daha geçen yine aldım ilk aldığımızda hevesleniyor sonra hiç ilgilenmiyor oyuncaklarla.

işteyim ya sistem bana sormadan beni kk'dan atıyo kafasına göre
aaaaaaaa bu ne cürrrreet

müdürler okurmuş bi de bunu
efenim şeyyy ben kk okumuyorum, çalışıyodum ben kem küm

demek 2 haftası var çokmuş canım bende hemen bekliyorum belki çıkar diye çouğu taciz edip duruyorum bakıp duruyorum.

ben en son tracy hogg okumuştum çouk gelişimiyle ilgili bi kitap görmüştüm ama almamıştım araştırayım diye.erkek ve kız çocukları için ayrı kitap çıkarmışlar.makromarkette görmüştüm sanırım.

bende hep eşime gösteririm canım fotoları falan.bende kardeşlerimde 10 aylıkken yürümüşüz 2 erkek kardeşim var.
oğlunda sarışın mavi gözlüya karedenizli olduğunuzu anlamıştım.bende sarı saçlı mavi gözlüyüm babaannem falan babamın halaları falanda öle biz,im oralarda nedense çok oluyo.
babamlar burda canım köyde kimsecikler yok Karabük merkezde halalarım falan var.
bizim bebeler akraba çıkarmış bide

ben bikaç tane okudum
tracy hogg ve adem güneş

tracy bende okudum ve çok beendim ve bana çokta yaraı oldu hamileyken okumuştum.ama bitirmedim.tuvalet eğitimi falanda vardı ama oraları sonra okurum daha çok var dedim.

işteyim ya sistem bana sormadan beni kk'dan atıyo kafasına göre
aaaaaaaa bu ne cürrrreet

müdürler okurmuş bi de bunu
efenim şeyyy ben kk okumuyorum, çalışıyodum ben kem küm b

senin müdürler atıyomuş bide siteden seni

damakları kendiliğinden mi açılıyoki dişlermi yırtıyorki.dişler yırtıyorsa çok acır yaa kıyamam

damakları kendiliğinden mi açılıyoki dişlermi yırtıyorki.dişler yırtıyorsa çok acır yaa kıyamam

onu bilmiyorum işteama dişler damakları patlatıyordur heralde evet canlarının açıdığı kesin patlayınca anlarsın merak etme mert parmağımı kapıp orayı kaşımaya çalışınca farketmiştim bide memeyi ısırıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…