kızlar nasılsınız*sayflar çok ilerlemiş ben girmeyeli..geçmiş yapamadım..yapmaya kalksam yağız uyanır
yatagın altına bişey koymalı kızların dediği gibi.zor olur gerçekten ya sürekli ordan alıp koymak.bende ayırıcam odasını bidahaki aya park yatakta yatıcak ben napıcam bakalım
canım nasıl olur bilmiyorum ama benim aklıma şu geldi hani yukarıdaki kademeyi asıyosunya o asılan yerdeki kumaşlara parça ekletsen kademeyi düşürtsen olmazmı.yani dahada aşağı sarkıtsan o parçayı
evet farketmiştim. ilk diş çıktı yanındaki beyaz ve tümsekti 2 hafta sonra çıktıcanım sen farketmişmiydim beyazladığını direk çıkıncamı farkettin.çıkmıştı demi senin oğlanınki
bizde Safranbolulu değiliz annem eflani babam eskipazarlı
senin eşin neresinden canım
sünger süper fikir bak.Sünger kestirebilirsin canım mobilyacılardan yada evdeki silikon çift kişilik
Yorganı dörde katlayabilirsin:44:
Ben de yogurdu erkene çektim brşten sonra da sadece muhallebi ve anne sütü veriyorum
Biz de oyuncak dışında her şeyle oynanıyor
Bitmiş havlu peçete borusu bitmiş streç flim kutusu
Çöp poşetleri çöplüklerle ugrsşıyor çöpe gitmeden oynar ve çöpe gider
Bu daha güzel olmuşkırmızı elbiseli kadın
Gözüm gönlüm açıldı :111:
pamuk yatagı var ince ama rahat gibi altına yorgan katlasam koysam. bi deneyeyim olmazsa süngerciyebenimkide aynı eliföykü alt iki diş yeri beyaz cizgi ama diş felan yok
mattikacım annem parkyatagın içine yatagı gibi yünden döşek yapmıstı ilk aylar biraz yumusak olsun diye 2 ay onu kullandık simdi o dösegi altına yatagınıda üste koyduk biraz yükseldi tabi
4 ayak üstüne ileride atıyo ama az o zaman sert oluyo biliyo kendine koluyla sürünerek gidiyo simdi
oyuncaga gelincede almıcam artık yeni aldım piyano seklinde bez oyuncak müzik calıyo notalara basınca ama onuda eline alınca agzına götürüyo almıcam artık baya bi zaman gereksiz oluyo kınarsan basına gelirmiş derler:)
Ben on tane falan okumuşumdur ama gelde uygulamaya bak hiç uyuşmadı biz de teorikle pratik
benimkide aynı eliföykü alt iki diş yeri beyaz cizgi ama diş felan yok
mattikacım annem parkyatagın içine yatagı gibi yünden döşek yapmıstı ilk aylar biraz yumusak olsun diye 2 ay onu kullandık simdi o dösegi altına yatagınıda üste koyduk biraz yükseldi tabi
4 ayak üstüne ileride atıyo ama az o zaman sert oluyo biliyo kendine koluyla sürünerek gidiyo simdi
oyuncaga gelincede almıcam artık yeni aldım piyano seklinde bez oyuncak müzik calıyo notalara basınca ama onuda eline alınca agzına götürüyo almıcam artık baya bi zaman gereksiz oluyo kınarsan basına gelirmiş derler:)
ben bikaç tane okudum
tracy hogg ve adem güneş
tracy'yi baya beğendim, beklentimin üzerindeydi
efe benim evrakları da yırtabilir mi karam??
bebe yapmış derim kızamazlar ona
Yırtar kız hem de zevklenben bikaç tane okudum
tracy hogg ve adem güneş
cnm kolanın gazını alıp iç çok canın çekiyorsa içine birtane küp şeker at
ben kaçtım akşam geçmiş yapıcam:2:
merhabalar kızlar
dün gece bizde çok zor uyuduk ve çok kalktık mızırmıızr uykusunda bile.
bu arada alttaki ortadaki diş çizgisinin yanında çıktı demiştimya beyazlık tire şeklinde bugünde diğer yanında çıktı.acaba ne zmana patlarlar patlasalar belli olur heralde.
insallah cnm
baktım dünürüm fotolara cok tatlı damadım masallah 41 kere tütütü
ewet avatarlarda yakıyo walla:)
Ben de almayacam fok bakıgını mama sandalyesinden ata ata kırdı ee
Digerlerinin yüzüne bakmıyor dün şekilleri ögreniyorum oyuncagı aldı üç yıl bizi atar bu :111:
bende almıycam diyorum daha geçen yine aldım ilk aldığımızda hevesleniyor sonra hiç ilgilenmiyor oyuncaklarla.
işteyim ya sistem bana sormadan beni kk'dan atıyo kafasına göre
aaaaaaaa bu ne cürrrreet
müdürler okurmuş bi de bunu
efenim şeyyy ben kk okumuyorum, çalışıyodum ben kem küm
Ben de öglen aynısını yaşadım ama kk bakıma girmiş ondan
ben ilk girdiğimde girmişti bakıma 10 dk filan sürdü sanırım.
yatagın altına bişey koymalı kızların dediği gibi.
evet farketmiştim. ilk diş çıktı yanındaki beyaz ve tümsekti 2 hafta sonra çıktı
heh hemşeri çıktı babanla eşim
nerde yaşıyolar peki
sünger süper fikir bak.
pamuk yatagı var ince ama rahat gibi altına yorgan katlasam koysam. bi deneyeyim olmazsa süngerciye
ben de almıcam artık oyuncak, hediye alıyolar bi de her yer araba oldu.
kendime ktap alcam çocuk yetiştirme ile ilgili. siz aldınız mı okudunuz mu
elifoyku ben egeliyim bizim sülalede dişler 1 yaşında çıkıyo, bebekler 10 aydan önce emeklemez vs. eşimin sülalesi hızlı ama oğlan da babasına çekmiş. akşam senin paşanın fotolarını eşime gösterdim keltoş papyonlu çok tatlıydı dedim bizimki gibi yürücem diye tutturuyomuş hızlı bebeklerden dedim. şimdi de ortaya çıktı ki hemşo sayılırlarmışgenetik demek ki o taraflarda bu hızlılık
ben bikaç tane okudum
tracy hogg ve adem güneş
işteyim ya sistem bana sormadan beni kk'dan atıyo kafasına göre
aaaaaaaa bu ne cürrrreet
müdürler okurmuş bi de bunu
efenim şeyyy ben kk okumuyorum, çalışıyodum ben kem kümb
merhaba canım patlayınca uçlarını görebiliyorsun damaklar açılıyor.
sağol dünürüm maşallah hepsi çok tatlı bebeklerimizin hepsine
evet avatarlara sardım bu ara zırt pırt değiştiriyorum.
damakları kendiliğinden mi açılıyoki dişlermi yırtıyorki.dişler yırtıyorsa çok acır yaa kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?