2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet canım ilgisi çok var demek kayınpederindede var iyi anlaşırlar ozaman babası elektronikçide ona çekmiş sanırım kurcalamadığı elekttronikli alet kalmadıöptüm senin için sende benim prenses gelinimi öp

Son düzenleme:

maşallahprenses gelinime

maşallahprenses gelinime
babasıda elektronikci demek e cok normal damadımda büyük bi eloktronik firmasının ceo su olur insallah
saol cnm

canım artık her geçen gün daha fazla yorulacağız sanırım.bu bebeleri hiçbişey kesmiyor artık yürüteç falan.sürekli yeni şeyler olucak.

maşallah canım oğluşuna emekliyo demek topiğin ilk emekliyen bebesi senin oğlan oldu galiba.emekliyosa yakında tutunur kalkar annesi.benimki yürüyo yani biz yürütüyoruz ama emeklemediğinden nasıl tutunup kendi kalkıp yürümeyi öğrenecek bilmiyorum.
ben devamlı içirmeye çalışıyorum su çok terliyorlar dediğin gibi bu yaz nasıl geçicek bakalım.

ahh ahh o yürüteç kazaları dikkat etmek lazım gerçekten.allah korumuş yavrunu.

canım benimde küçükken yumurtya falan alerjim varmış ama zamanla geçmiş.inşallah senin oğlanın alerjiside kısa sürede geçer canım.bazı doktorlar verilmesini buna alışmasını savunuyo.senin doktor diyet vermiş.inşallah diyetinede dikkat ederek düzelir alerji sorununuz.bu doktorların hepsi birbirinden ayrı okullarda okudu galiba anlayamıyorum birinin ak dediğine biri kara diyo insanın aklı karışıyor.

eliföykünün yanında seninki de hava mı bee emir yürüyor maaşallahh ne diyosun sen
benim efe kuduruklukta birinci

kız senin mesajı görende sahiden yürüyo sanıcak oğlumu

canım istersen içine atlet gibi sıfır kol çıtçıtlardan giydir hem terini alır.ben içişne sıfır kol çıtçıtlı üstüne kıs kol giydiriyorum

canım bizimkide bi ara öleydi asla sağa sola yüzüstü falkan yatmazdı.hep sırüstü.haliyle kafası düzdüzdü.artık heryöne kendi dönüp yatıyo kafası düzeldi sanki.
benim oğlanda kepçük babasıda kepçükmüş.ama büyüdükçe geçmiş.bizimkininde hafiflemesini umuyorum.
önceden hiç farketmemiştim bebekken kafası üşümesin diye şapka giydiriyorudm oda kulağnı tuttuğu için kepçe değildi.şapkayı bıraktım kepçeleşmeye başladı.
bence bölede çok tatlılar ama ilerde kendine sorun eder diye çok korkuyorum.

ahh canım ahh bizde sürekli kalktık bide sürekli mızır mızır kalktı.
benimkide daha az emiyo gündüzleri.ama artık normal galiba 8 aylık oldular.

bende omlet denemiştim çok sevdi ama daha köfte denemedim inşallah senin kız sever canım.
gaz yapıyosa gayet iyi bence canım erken vermen ben hergün vermiyorum yoğurdu bazen sıra gelmiyor

oyy maşallah kuzuya tam olarak emekler yakında snein kızda canım

kız benim eşimde otamosyoncu aynı zamanda elektirik elektronikçi

benim oğlanda çok ilgili bulaşık makinesi kumanda cep telefonu ütü bilgisayar

ben anca çene yapıyorum gideyim çamaşırları asayım bulaşık yıkayım uğrarım yine görüşürüz kızlar.

merhabalar kızlar

dün gece bizde çok zor uyuduk ve çok kalktık mızırmıızr uykusunda bile.

bu arada alttaki ortadaki diş çizgisinin yanında çıktı demiştimya beyazlık tire şeklinde bugünde diğer yanında çıktı.acaba ne zmana patlarlar patlasalar belli olur heralde.

bebekten bebeğe değişir ama 1-2 haftaya kalmaz. hele iştahsızlık da var dedin baya yakın dişin gelmesi.

kızlar park yatağı alt kademeye aldım eğil kalk zor oluyo hele bu gece sürekli uyandı. yatagının altına bişey koysam az yükseltsem ne olabilir.

her bebek farklı sürünüyo ahmet 4 ayak üstüne kalkıp ileri doğru atıyodu kendini seninki nasıl yapıyo. geçen bi bebek gördüm koluyla çekiyodu kendini
her yer oyuncak oldu bizim de. gereksiz yere alıyolar diye kınamıştım bi de başkalarını

elifoyku eşim karabüklü, safranbolu değil de başka ilçesinden. her gittiğimizde geziyoz safranboluyu lokum alıyoz o camlı teras da yeni açılmış.

zor olur gerçekten ya sürekli ordan alıp koymak.bende ayırıcam odasını bidahaki aya park yatakta yatıcak ben napıcam bakalım

canım nasıl olur bilmiyorum ama benim aklıma şu geldi hani yukarıdaki kademeyi asıyosunya o asılan yerdeki kumaşlara parça ekletsen kademeyi düşürtsen olmazmı.yani dahada aşağı sarkıtsan o parçayı

canım sen farketmişmiydim beyazladığını direk çıkıncamı farkettin.çıkmıştı demi senin oğlanınki

elifoyku eşim karabüklü, safranbolu değil de başka ilçesinden. her gittiğimizde geziyoz safranboluyu lokum alıyoz o camlı teras da yeni açılmış.

bizde Safranbolulu değiliz annem eflani babam eskipazarlı
senin eşin neresinden canım

kızlar nasılsınız*sayflar çok ilerlemiş ben girmeyeli..geçmiş yapamadım..yapmaya kalksam yağız uyanır

Sünger kestirebilirsin canım mobilyacılardan yada evdeki silikon çift kişilik
Yorganı dörde katlayabilirsin:44:
Ben de yogurdu erkene çektim brşten sonra da sadece muhallebi ve anne sütü veriyorum
Biz de oyuncak dışında her şeyle oynanıyor
Bitmiş havlu peçete borusu bitmiş streç flim kutusu
Çöp poşetleri çöplüklerle ugrsşıyor çöpe gitmeden oynar ve çöpe gider
bu avatar sana gelsin bak eteğeuçuş uçuş

Bu daha güzel olmuşkırmızı elbiseli kadın
Gözüm gönlüm açıldı :111:

benimkide aynı eliföykü alt iki diş yeri beyaz cizgi ama diş felan yok

mattikacım annem parkyatagın içine yatagı gibi yünden döşek yapmıstı ilk aylar biraz yumusak olsun diye 2 ay onu kullandık simdi o dösegi altına yatagınıda üste koyduk biraz yükseldi tabi
4 ayak üstüne ileride atıyo ama az o zaman sert oluyo biliyo kendine koluyla sürünerek gidiyo simdi
oyuncaga gelincede almıcam artık yeni aldım piyano seklinde bez oyuncak müzik calıyo notalara basınca ama onuda eline alınca agzına götürüyo almıcam artık baya bi zaman gereksiz oluyo kınarsan basına gelirmiş derler:)

Ben de almayacam fok bakıgını mama sandalyesinden ata ata kırdı ee
Digerlerinin yüzüne bakmıyor dün şekilleri ögreniyorum oyuncagı aldı üç yıl bizi atar bu :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…