- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
bide konu gecmişken yazayım benim kız az az sürüne sürüne öne gitmeye basladı 15 güne kadar emekler herelda yere bi battaniye serdim onun üzerinde döne döne oynuyoruz kesinlikle oyuncakla oynamıyo zaten 1 sene oyuncak almıcam artık:)kumanda tek dostumuz,
mutfakta mama sandalyesindede konserve kapakları
evet canım ilgisi çok var demek kayınpederindede var iyi anlaşırlar ozamanbabası elektronikçide ona çekmiş sanırım kurcalamadığı elekttronikli alet kalmadı öptüm senin için sende benim prenses gelinimi öp
babasıda elektronikci demek e cok normal damadımda büyük bi eloktronik firmasının ceo su olur insallahmaşallahprenses gelinime
babasıda elektronikci demek e cok normal damadımda büyük bi eloktronik firmasının ceo su olur insallah
saol cnm
yeni fotolar yüklenmiş gidimde bi bakayım kızların albümlerine
moralim çok bozuk kızlar bu mert beni bitiriyor günden güne bir dk durmuyor şuandaa o kadar yorgunum ki uyumuyor uyumuyor
dönüp duruyor evin içine fırıldak gibi 2 dk ilgilenmesem çığlık kıyamet inanırmısınız bilmem ama daha geçen aldığım beli 28 beden jean bol geliyor bana sinir hastası olucam sanırım.biyandan ev işleri çok zor çok
iyi geceler kızlar herkes dağılmış yetişemedim.
ahmet de 8 de uyku moduna geçti daha yeni daldı ağladı durdu.
bi de ev çok sıcak terliyo sürekli napıcaz bu yaz bilmiyorum. uykusunda su verdim nasıl içti.
hiç giremez oldum gündüz uykusu diye bişey kalmadı en fazla yarım saat uyuyo o da 2 kere. sürekli geziyo evde. tam olarak emekliyo artık herşeye uzanmaya çalışıyo koltuğa yetişemiyo ama elini uzatıyo kalkmaya çalışırken düşüyo.
ben bilgisayarın başına otururdum o yerde oyalanırken şimdi beni odada bırakıp gidiyo yalnız bırakamıyorum. evi elden geçiricem ona göre düzenlicem ama ne yapsam bilemedim düşünme aşamasındayım daha.
yazmışsınız işimiz gittikçe zorlaşıyo diye, odada geziyo kafasını vuruyo diyodum şimdi evin her yerinde gezyo odadayken rahatmış. bi de yürürse düşünemiyorum halimi
yemek yapamadım bugün
hah döktüm içimi gece gece.
kızlar yürüteçteyken bebelere çok dikkat edin geçen benim oğlan salıncağını üzerine devirdi ben mutfaktayken sen git salıncağı üzerine devir bi çığlık attı gittim baktım salıncak üzerinde Allahtan kafasına denk gelmemiş çok korktum o da çok korkmuştu
Kisaca dunu anlatayim ben de bu arada
Dun bi arkadasimin yogun israrlari uzerine bi alerji doktoruna kontrole gittik.
Daha once duzenli gittimiz hastanedeki alerji doktoru, alerjimizin cok azaldigini, sace sut ve sut urnlerini ayda bir deneyerek kizariklik yapiyosa vazgecmemizi soylemisti. Gercekten de kizarikliklar yok denecek kadar az, ama yogurt yedirirsem artiyo o yuzden yedirmiyorum. 1-2 yasina kadar o da duzelir, durumu com iyi demisti. Ben de nasil rahatladim tabi..
Ama dun gittigimiz deriden test yapti. Yumurta aki, sarisi, bugday, sut ve sut urunleri kesinlikle yasak hatta sen de yeme dedi. Soya supheli.
Bana da ogluma da sıkı diyet verdi.
Cok moralim bozuldu. Hastanede diyorum bunlari kizlara anlatayim, sonra diyorum hicbi sey yapasim kalmadi, topicte yazasim bile kalmadi
Bugu biraz daha alistim duruma...
Bi de kan aldilar... bugun bekliyoruz sonucunu, insallah deri yaniltmstir da sevindirici bi sonuc cikar..
eliföykünün yanında seninki de hava mı bee emir yürüyor maaşallahh ne diyosun sen
benim efekuduruklukta birinci
tek kısa kolla üşümüyor terliyor bile sırtı özellikle uyanıkken bile ter hele kolu teri üstünde soguyor buz gibi
oluyor sonraçıtçıtlı giyse diyorum teri çeker mi:44:yardıma gelek efe bütün kagıtları yırtar sen de rahat edersin efe de :111:
kızlarrrr sorularımla geldim
oğlumun kafasının arkası düzleşmiş hep sırt üstü yatmaktanbaşka türlü yatmak istemiyo ben cevirdikçe aglıyor
ve kulagı sanki kepçe olmuş :26:
düzelir mi acaba :44: offf ya cahillik işte
kızlar bizde gece cok uyandık gaz mahvetti kızımı gecmek bilmiyo
gazlı seylerde yiyip içmiyorum arada kacıyoda tabi cnm kola isteyip duruyo içeniniz varmı?
sabah kızıma omlet ve portakal suyu verdim güzel yaptık kahvaltımızı birazdanda yogurt sonra köfte(bugün ilk defa köfte yapıcam kızıma)kızlar ben yogurdu aksam üzeri vermiyorum gaz yapmasın diye ögle öğünü gibi veriyorum içine meyve katarak 2,5 saat sonra corbasını veriyorum 5 gibi nasıl yapıyorum sizce bide daha az emmek istiyo beni
bide konu gecmişken yazayım benim kız az az sürüne sürüne öne gitmeye basladı 15 güne kadar emekler herelda yere bi battaniye serdim onun üzerinde döne döne oynuyoruz kesinlikle oyuncakla oynamıyo zaten 1 sene oyuncak almıcam artık:)kumanda tek dostumuz,
evet canım ilgisi çok var demek kayınpederindede var iyi anlaşırlar ozamanbabası elektronikçide ona çekmiş sanırım kurcalamadığı elekttronikli alet kalmadı öptüm senin için sende benim prenses gelinimi öp
hadi inşallah babasını çalıştığı şirketin genel müdürü filan olur inşallah
bu avatar sana gelsin bak eteğeuçuş uçuş
merhabalar kızlar
dün gece bizde çok zor uyuduk ve çok kalktık mızırmıızr uykusunda bile.
bu arada alttaki ortadaki diş çizgisinin yanında çıktı demiştimya beyazlık tire şeklinde bugünde diğer yanında çıktı.acaba ne zmana patlarlar patlasalar belli olur heralde.
bebekten bebeğe değişir ama 1-2 haftaya kalmaz. hele iştahsızlık da var dedin baya yakın dişin gelmesi.
kızlar park yatağı alt kademeye aldım eğil kalk zor oluyo hele bu gece sürekli uyandı. yatagının altına bişey koysam az yükseltsem ne olabilir.
bebekten bebeğe değişir ama 1-2 haftaya kalmaz. hele iştahsızlık da var dedin baya yakın dişin gelmesi.
kızlar park yatağı alt kademeye aldım eğil kalk zor oluyo hele bu gece sürekli uyandı. yatagının altına bişey koysam az yükseltsem ne olabilir.
elifoyku eşim karabüklü, safranbolu değil de başka ilçesinden. her gittiğimizde geziyoz safranboluyu lokum alıyozo camlı teras da yeni açılmış.
Sünger kestirebilirsin canım mobilyacılardan yada evdeki silikon çift kişilikbebekten bebeğe değişir ama 1-2 haftaya kalmaz. hele iştahsızlık da var dedin baya yakın dişin gelmesi.
Ben de yogurdu erkene çektim brşten sonra da sadece muhallebi ve anne sütü veriyorumkızlar bizde gece cok uyandık gaz mahvetti kızımı gecmek bilmiyo
gazlı seylerde yiyip içmiyorum arada kacıyoda tabi cnm kola isteyip duruyo içeniniz varmı?
sabah kızıma omlet ve portakal suyu verdim güzel yaptık kahvaltımızı birazdanda yogurt sonra köfte(bugün ilk defa köfte yapıcam kızıma)kızlar ben yogurdu aksam üzeri vermiyorum gaz yapmasın diye ögle öğünü gibi veriyorum içine meyve katarak 2,5 saat sonra corbasını veriyorum 5 gibi nasıl yapıyorum sizce bide daha az emmek istiyo beni
Biz de oyuncak dışında her şeyle oynanıyorbide konu gecmişken yazayım benim kız az az sürüne sürüne öne gitmeye basladı 15 güne kadar emekler herelda yere bi battaniye serdim onun üzerinde döne döne oynuyoruz kesinlikle oyuncakla oynamıyo zaten 1 sene oyuncak almıcam artık:)kumanda tek dostumuz,
bu avatar sana gelsin bak eteğeuçuş uçuş
merhabalar kızlar
dün gece bizde çok zor uyuduk ve çok kalktık mızırmıızr uykusunda bile.
bu arada alttaki ortadaki diş çizgisinin yanında çıktı demiştimya beyazlık tire şeklinde bugünde diğer yanında çıktı.acaba ne zmana patlarlar patlasalar belli olur heralde.
her bebek farklı sürünüyo ahmet 4 ayak üstüne kalkıp ileri doğru atıyodu kendini seninki nasıl yapıyo. geçen bi bebek gördüm koluyla çekiyodu kendini
her yer oyuncak oldu bizim de. gereksiz yere alıyolar diye kınamıştım bi de başkalarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?