ewet cnm ya tarhana corbasında koyuyorum ben
sade anne sütü aldıkları dönemde daha bi ayrıydı kokusu öyle bi koku üstüne tanımam esim diyoduki cok güzel kokuyo agzı gel bi kokla:)
mis kokulu onların her yeri
sorma canım o nası bi koku oluyo ya benimkide suan öyle köftesine sogan sarımsak koydum gel bakalım sarımsak kokulum diyorum
oyy oyyy oyyy eylül kuzu öpücüğüdemi öğrenmiş.ne güzel ya benimki beni öle bi öpse içim gider valla.maşallah eylüle emir anca elleriyle yüzümü tutup ağzına sokacak yer arıyo bazen çenem bazen burnum yanağım nersi denk gelirse.bende öpülmek istiyorum ya oğluşum öpsün benide
))fena kokuyor ama vitaminli oluyor afiyet olsun bebişlerimize köfteyi nasıl yiyor tatlım parça parça mı veriyorsun blendirdan mı geçiyoriyorsun:26:
İlerler tabi seni mi bekleyecez
Keyfin halin nasıl yagız nasıl
Anangiller nasıl
benim kv kp eskipazarda. bi akrabalık çıkabilir işin sonundademek 2 haftası var çokmuş canım bende hemen bekliyorum belki çıkar diye çouğu taciz edip duruyorum bakıp duruyorum.
ben en son tracy hogg okumuştum çouk gelişimiyle ilgili bi kitap görmüştüm ama almamıştım araştırayım diye.erkek ve kız çocukları için ayrı kitap çıkarmışlar.makromarkette görmüştüm sanırım.
bende hep eşime gösteririm canım fotoları falan.bende kardeşlerimde 10 aylıkken yürümüşüz 2 erkek kardeşim var.
oğlunda sarışın mavi gözlüya karedenizli olduğunuzu anlamıştım.bende sarı saçlı mavi gözlüyüm babaannem falan babamın halaları falanda öle biz,im oralarda nedense çok oluyo.
babamlar burda canım köyde kimsecikler yok Karabük merkezde halalarım falan var.
bizim bebeler akraba çıkarmış bide
tracy bende okudum ve çok beendim ve bana çokta yaraı oldu hamileyken okumuştum.ama bitirmedim.tuvalet eğitimi falanda vardı ama oraları sonra okurum daha çok var dedim.
senin müdürler atıyomuş bide siteden seni
ahmet de tepiyo topa ama gülmüyo, ilk arabam almıştım fotoğrafı da var ama onunla gitmeyi bilemiyo korkuyo. kamyon mu alsam ki.oğlanı ellerinden tutuyorum yürütüyorum ayağınada futbol topu koyuyorum önüne.bayılıyor topa tepince top gidince basıyor kahkahayı.hele karşısında bbası varsa da karşısından topa vurup oğlana yolluyosa bayılıyor.her geçen gün dahada sert vuruyor maşallah.biraz büyüsün futbol kulübüne yazdırıcam oğlanı.
birde hep kamyonunu sürerdi ama ben oğlanı tutardım.bugün ilk defa tutmadım kendi sürebiliyor büyük kamyonunu.ben kamyonu tutuyorum tabi hızla kayıp gitmesin diye.ama hızlansa bile emirde hzılanıyo.oyunlarımız baya yorucu oluyo artık.ben yoruluyorum oğlan yorulmuyor anlamıyorum bu enerjiyi nerden buluyor.
3k aşısı kızamık kızamıkçık kabakulak ciddi salgın varmış
Kırmızı alarm şeklinde yazı gelmiş komşu annelerden duydum
evet bize 9. ay bitince gelin dediler aile hk.'den
bu ay sonu gidicez :18:
oğlanı ellerinden tutuyorum yürütüyorum ayağınada futbol topu koyuyorum önüne.bayılıyor topa tepince top gidince basıyor kahkahayı.hele karşısında bbası varsa da karşısından topa vurup oğlana yolluyosa bayılıyor.her geçen gün dahada sert vuruyor maşallah.biraz büyüsün futbol kulübüne yazdırıcam oğlanı.
birde hep kamyonunu sürerdi ama ben oğlanı tutardım.bugün ilk defa tutmadım kendi sürebiliyor büyük kamyonunu.ben kamyonu tutuyorum tabi hızla kayıp gitmesin diye.ama hızlansa bile emirde hzılanıyo.oyunlarımız baya yorucu oluyo artık.ben yoruluyorum oğlan yorulmuyor anlamıyorum bu enerjiyi nerden buluyor.
ayy bende avatarımı değiştiricem özendim size
burdayım cnm eylülle ugrasıyorum bir yandan ilgi cekmeye calısıyo öpücügü ögrendi teyzesi annesini öpüyo içim gidiyo walla
masallah cnm bi günleri bigünlerini tutmuyo benimki günde 2 kere 1 saat uyuyo
stress yavru kuşum çok özledim seni nerelerdesin
işlaa her şey yolundadır işlaa
AHMETTE UZUN ZAMANDIR ÖPÜYORburdayım cnm eylülle ugrasıyorum bir yandan ilgi cekmeye calısıyo öpücügü ögrendi teyzesi annesini öpüyo içim gidiyo walla
masallah cnm bi günleri bigünlerini tutmuyo benimki günde 2 kere 1 saat uyuyo
hayırdır avatar yine değişmiş ne işgüzel olmuş sevimli.
AHMETTE UZUN ZAMANDIR ÖPÜYORsarılp ağzıyla saldırıyo daha doğrusu
hayırdır avatar yine değişmiş ne iş
mert akıllımıydı bugün ahmet tam formundaydıdabir iş yok canım öyle değişiklik yapıyorum bugün sen yokken yine bir kaç kere değiştirdim onlarda güzeldi
çok yorgunum sıcak olan herşeyi içebilirim sağol marji
ben 1- da geldimde yazan yoktu senide görmedim kudurma topiğindemiydinkaramda gelmedi hayırdır herkesten önce gelirdi bugünkü topik bekçisi benim
tek başına yazmakta sıkıcı oluyor
mert akıllımıydı bugün ahmet tam formundaydıda
çok yorgunum sıcak olan herşeyi içebilirim sağol marji
karamda var bi iş yoksa bu saate kalmazdıooh geldin mi sonunda bacım kahven buz oldu
karam gelirse onada ikram edicem benim yedek fincanlarım var
ahmette 2 gündür kahvaltıdan sonra kusuyor 2 saat sonra felan çok azda veriyorum aslındayoo değildi canım az önce ıkına sıkına kakasını yaptı şimdi azcık duruldu gece yarısına doğru performansını arttırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?