2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

))fena kokuyor ama vitaminli oluyor afiyet olsun bebişlerimize köfteyi nasıl yiyor tatlım parça parça mı veriyorsun blendirdan mı geçiyoriyorsun:26:

walla cok mutlu oldum ya bunlar gittikce tatlılasıyolar Allahım isteyipte olmayanlarada ver anne olmak nekadar güzel bi duygu

))fena kokuyor ama vitaminli oluyor afiyet olsun bebişlerimize köfteyi nasıl yiyor tatlım parça parça mı veriyorsun blendirdan mı geçiyoriyorsun:26:

ewet iyidir sarımsak antioksidan vucütta antibiyotik görevi görür
ilk defa bugün yaptım cnm ezdim catalla elimle parca parca verdim benimki sert seyleri yiyebiliyo dişi yok ama
haftada 1 vericem artık.artık sofralardada tattırıyorum kendi yemeklerimizden pilavda veriyorum

benim kv kp eskipazarda. bi akrabalık çıkabilir işin sonunda

ahmet de tepiyo topa ama gülmüyo, ilk arabam almıştım fotoğrafı da var ama onunla gitmeyi bilemiyo korkuyo. kamyon mu alsam ki.
tutunup gidicek bişey arıyo çünkü

ben öp anneyi diyorum yanağımı uzatıyorum başlarda ağzına sokuyodu şimdi ağzı açık şekilde değip geri çekiliyo gülüyo kendince
çok şükür anneliği de tattık bence de çok güzel bişey

3k aşısı kızamık kızamıkçık kabakulak ciddi salgın varmış
Kırmızı alarm şeklinde yazı gelmiş komşu annelerden duydum

bu salgın zaten uzun zamandır vardı bizim daha 6.ayda yapacaklardı biz yaptırmamıştık demek dahada artmış:18:haziranda yapıcaklar

evet bize 9. ay bitince gelin dediler aile hk.'den
bu ay sonu gidicez :18:

bizde haziranın ilk haftası gidicez.

maşallah emire

burdayım cnm eylülle ugrasıyorum bir yandan ilgi cekmeye calısıyo öpücügü ögrendi teyzesi annesini öpüyo içim gidiyo walla
masallah cnm bi günleri bigünlerini tutmuyo benimki günde 2 kere 1 saat uyuyo

maşallah eylüle öpücük veriyo demek bizimkide beni öpüyor ama öpmekten çok yalıyor suratımı
çok tatlılar çok annelik çok başka

stress yavru kuşum çok özledim seni nerelerdesin
işlaa her şey yolundadır işlaa

burdayım cnm eylülle ugrasıyorum bir yandan ilgi cekmeye calısıyo öpücügü ögrendi teyzesi annesini öpüyo içim gidiyo walla
masallah cnm bi günleri bigünlerini tutmuyo benimki günde 2 kere 1 saat uyuyo
AHMETTE UZUN ZAMANDIR ÖPÜYOR sarılp ağzıyla saldırıyo daha doğrusu

güzel olmuş sevimli.
hayırdır avatar yine değişmiş ne iş

uhhh uhhh bacım nerdesin ağaç oldum kök salıyorum seni beklemekten gelince bir su dök sevabına

karamda gelmedi hayırdır herkesten önce gelirdi bugünkü topik bekçisi benim
tek başına yazmakta sıkıcı oluyor

ooh geldin mi sonunda bacım kahven buz oldu
karam gelirse onada ikram edicem benim yedek fincanlarım var

mert akıllımıydı bugün ahmet tam formundaydıda

çok yorgunum sıcak olan herşeyi içebilirim sağol marji

yoo değildi canım az önce ıkına sıkına kakasını yaptı şimdi azcık duruldu gece yarısına doğru performansını arttırır.

yoo değildi canım az önce ıkına sıkına kakasını yaptı şimdi azcık duruldu gece yarısına doğru performansını arttırır.
ahmette 2 gündür kahvaltıdan sonra kusuyor 2 saat sonra felan çok azda veriyorum aslında
hemde 1 saat sürdü sonrada tabi hep huysuzlandı bikaçgün vermiycemde sütümde yok ne versem acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…