2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

karam hala yok bak merak ettim efe çok coştu galiba
coşsada girerdi bi görünürdü
bende merak ettim

ne yapsın canım kaşınıyor demekki diş konusunda birşey yapamaz ki genetik.belki ahmetin erken gelir.
inşallah canım

o müdürle değil müfettişle bile yapar anacım karam işte
ciddi ciddi açmısın
ahmette hep terliyor kısa kolluydu ama yatarken uzun kol giydirdim ama belli bunalıyor hep üstü açık

En guzeli o aslinda da yapmis bulundum cnm
Pamukcuk niye cikmis yavrumda mamadan mi ki
bilmiyorum mamadan olurmuki

Iyi geceler hanimlar nasilsinizz ? Biz biraz üsüttük üstünede devamli mide siskinligi kusuyor üst dislerse yolda galiba geceleri üc gündür bas bas bagiriyor uykunun icinde hickira hickira agliyor avutulmuyorda hemen anlamafim nesi varr bir disi ciksin rahatlar dediler bence alakasi yok ilk disinde buhkadar degildi sanki! Bunlarin haricinde biz iyiiz giremedim bir kac gündür gecmis de yapamadim umarim sizlerde keyfleryerindedir hannimlar ve onlarin tatli kuzulari

belki ya biryere gitmiştir yda misafiri vardır.

rabbim kolaylık versin canım yazık miniğim hastamı oldu geçmişler olsun
üst dişler daha zor çıkar diye biliyorum

Gayet ciddiyim cnm
Buyuk ihtimalle mamadan

merhaba canım geçmiş olsun bizimkininkilerde çok yakın üst dişleri rahatsızlık veriyor belli.

Sagolun arkadaslar burayida özledim ama simdi cikmaliyim eylül uyandi hepinize iyi geceler allaha emanet olun stress canim sizede gecmis olsun ahmet pamukcukmu oldu?

Sagolun arkadaslar burayida özledim ama simdi cikmaliyim eylül uyandi hepinize iyi geceler allaha emanet olun stress canim sizede gecmis olsun ahmet pamukcukmu oldu?
evet canım ilk defa oldu hemde 8 aylıkken çok garip gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…