evet bize 9. ay bitince gelin dediler aile hk.'den3k aşısı kızamık kızamıkçık kabakulak ciddi salgın varmış
Kırmızı alarm şeklinde yazı gelmiş komşu annelerden duydum
onu bilmiyorum işteama dişler damakları patlatıyordur heralde evet canlarının açıdığı kesin patlayınca anlarsın merak etme mert parmağımı kapıp orayı kaşımaya çalışınca farketmiştim bide memeyi ısırıyordu.
3k aşısı kızamık kızamıkçık kabakulak ciddi salgın varmış
merhaba annişler bahar geldi beni çarptı herhal bu aralar uğrayamıyorum umarım herkes iyidir
ya ben bu salgından cok korkuyorum dısarı cıkarmıyayım ası olana kadar diyorum sonrada ewde patlarız sıkıntıdan dıyorum haftaya salı kontrolumuz var aile hk.de ası zamanını söylerler bizede3k aşısı kızamık kızamıkçık kabakulak ciddi salgın varmış
oğlanı ellerinden tutuyorum yürütüyorum ayağınada futbol topu koyuyorum önüne.bayılıyor topa tepince top gidince basıyor kahkahayı.hele karşısında bbası varsa da karşısından topa vurup oğlana yolluyosa bayılıyor.her geçen gün dahada sert vuruyor maşallah.biraz büyüsün futbol kulübüne yazdırıcam oğlanı.
birde hep kamyonunu sürerdi ama ben oğlanı tutardım.bugün ilk defa tutmadım kendi sürebiliyor büyük kamyonunu.ben kamyonu tutuyorum tabi hızla kayıp gitmesin diye.ama hızlansa bile emirde hzılanıyo.oyunlarımız baya yorucu oluyo artık.ben yoruluyorum oğlan yorulmuyor anlamıyorum bu enerjiyi nerden buluyor.
merhaba annişler bahar geldi beni çarptı herhal bu aralar uğrayamıyorum umarım herkes iyidir
oğlanı ellerinden tutuyorum yürütüyorum ayağınada futbol topu koyuyorum önüne.bayılıyor topa tepince top gidince basıyor kahkahayı.hele karşısında bbası varsa da karşısından topa vurup oğlana yolluyosa bayılıyor.her geçen gün dahada sert vuruyor maşallah.biraz büyüsün futbol kulübüne yazdırıcam oğlanı.
birde hep kamyonunu sürerdi ama ben oğlanı tutardım.bugün ilk defa tutmadım kendi sürebiliyor büyük kamyonunu.ben kamyonu tutuyorum tabi hızla kayıp gitmesin diye.ama hızlansa bile emirde hzılanıyo.oyunlarımız baya yorucu oluyo artık.ben yoruluyorum oğlan yorulmuyor anlamıyorum bu enerjiyi nerden buluyor.
hala ısırıyormu canımm üsttende çıkarsa emzirmek baya zorlaşır herlde.şimdilik benim oğlanın memeyi ısırma gibi bi huyu yok ama dişleri çıkınca olurmu bilmiyorum.
evet canım bayadır var salgın hazirandada bizim aşımız var.
oğluşun çorbasına sarımask koymuştum sanki kelle paça yemiş gibi kokuyorya:)))))))
canım bende ne zaman sarımsak soğan koysam kokuyor.ilk koyduğumda bu çoucğun ağzı neden kokuyor diye endişelenmiştim akşama.sonra aklıma geldi sarımsak soğan koymuştum çorbasına ondandır diye.
ağız kokusu demişken tamamen emmeyi bıraktığında o emdikten sonraki ağız kokusunu çok özlüycem.süt kokulu kuzum diye seviyorum emzirir emzirmez koklarım hep içime çeke çeke
aynen ya.bazen çabuk büyümesin hep benim olsun istiyorumsüt kokulu meleklr
canım bende ne zaman sarımsak soğan koysam kokuyor.ilk koyduğumda bu çoucğun ağzı neden kokuyor diye endişelenmiştim akşama.sonra aklıma geldi sarımsak soğan koymuştum çorbasına ondandır diye.
ağız kokusu demişken tamamen emmeyi bıraktığında o emdikten sonraki ağız kokusunu çok özlüycem.süt kokulu kuzum diye seviyorum emzirir emzirmez koklarım hep içime çeke çeke
sorma canım o nası bi koku oluyo ya benimkide suan öyle köftesine sogan sarımsak koydum gel bakalım sarımsak kokulum diyorumoğluşun çorbasına sarımask koymuştum sanki kelle paça yemiş gibi kokuyorya:)))))))
arzuuu
geçmişmi yapıyosun kız hiç ses vermiyorsun
burdayım cnm eylülle ugrasıyorum bir yandan ilgi cekmeye calısıyo öpücügü ögrendi teyzesi annesini öpüyo içim gidiyo wallabugün benim oğlan 2 kere 1.5 1.5 3 saat uyudu.şuan hala uykuda.şaşırdım valla bu bir ilk.dün gece düzgün uyuyamadı sürekli uyandı ondanmı acaba.
2 kere yarımşar saat uyurdu normalde.
burdayım cnm eylülle ugrasıyorum bir yandan ilgi cekmeye calısıyo öpücügü ögrendi teyzesi annesini öpüyo içim gidiyo walla
masallah cnm bi günleri bigünlerini tutmuyo benimki günde 2 kere 1 saat uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?