2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım neden oldu acaba ya çok rahatsızlık vermiyordur inşallah.

iyi geceler canım geçmiş olsun diş çıkaran bebeklerin hasta olabileceğini okumuştum bünyeleri zayıf düştüğü için belki ondandır canım.inşallah hastalığıda geçer dişide çıkar kuzunun

ne zaman açsam şu netbooku size baksam uyanıyo bu çouk uyuttum geldim siz gitmişsiniz.

iyi geceler hanımlar bende kaçayım uyanacak galiba yine.

ahmette 2 gündür kahvaltıdan sonra kusuyor 2 saat sonra felan çok azda veriyorum aslında
hemde 1 saat sürdü sonrada tabi hep huysuzlandı bikaçgün vermiycemde sütümde yok ne versem acaba:26:

Hadi ya agzında aft olmuş ya belki ondan kusturuyordur kendini
Kızlar dün 9.30 da uyudu efe kendi tarzıyla uyuyor yalnız ben de çok yorgundum
Eşim git yat deyince gittim yattım burun akıntısı var efenin gece başladı terden tahmini
Ama stresin tavsiyesi üzerine havlu koydum hamaga ve terlemiyor paşam
Ve ve ve polar bataniyeyle yogurt yapıyorum taş gibi oluyor hepsini burdan sizden ögrendim
Çok teşekkürrr ederimm

kız aynen benim oğlanda elinden tutuyom önüne top koyuyom topa vura vura bütün evi geziyoruz.dışarda bile topu gördüğü yerde çığlığı basıyor ben de oğlum büyüyünce futbolcu olacak diyom

Günaydin hanimlarrr eylül bugun sabah 5 dogru yine aglayarak bagirarak uyandi normalde bunu gece12-01arasi yapardi erteledi bu defa zor zahmet 6-7arasi uyudu zor sakinlesiyor anlamadim gitti disdenmi üsüttügündenmi burnu akior hiril hiril birde gözleri capaklaniyor üstüne üstük iki gün kaka yapamadi dünde zorla benim yardimmila yapti yoksa minik minik cok afedersiniz zeytin cekirdegi gibi yapip birakiyordu o mu rahatsiz ediyor cöze,edim insaallah düzelir yine allahin izniyle!
Sizde keyfler nasil geceniznasil gecti

çok geçmiş olsun diş çıkarırken üşüttüklerini duymuştum ama kakası kabızlıga işaret zyagı kayısı yedirsen armut erik de duymuştum:44: gazdan da aglıyor olabiliri efe hep öyle sürekli aglar uykuda

kızlar bizimki de huzursuz bu ara
dün ishal oldu
akşam ateşi vardı biraz
gece ateş arttı
ateş düşürücü verdik, biraz rahatladı ama sabaha etkisi geçince tekrar arttı ateş
gece çok panikledim ya insanın aklına hep kötü şeyler geliyo

bi de kafasını arada sağa sola sallıyo
diş mi acaba

bugun azalmazsa doktora gitcez
annem acile götürmemize sıcak bakmadı, bebektir olur diyo
:18:

diş çıkarırken benzer şeyleri yaşayan var mı aramızda??

Egenin uyku işine de el atın dx bari tam olsun çok dua ederiz sülalecek
ege kim ki?

uyuduysan ne güzel umarım almıssındır uykunu,eylülünde dün gece basladı burun akıntısı serum fizyolojike acıyorum aspiratörle cekiyorum ama tam acılmıyor nefes alamıyor yavrucum

günaydın herkese
günaydın cnm

canım bizdede var burun akıntısı nefes alamayınca hiçbişiden tat alamazlar yavrucaklar
Allah acil sifalar versin bebeklerimize.kakaya gelince benimkide arada öyle yapıyo kabız oluyo demekki kayısı püresi zeytinyagı işe yarıyo

canım gecmiş olsun diş ates yaparmıs ama 38 altı ates eslik edermiş onun altındaysa acile gitmeye gerek yok bence ates düşürücüde vermişssin soy biraz cok ateslenirse ellerine ve ayaklarına 4 kat corabı ıslatıp koyunca ates düşüyomus bunuda biyerden okumusutum

Yunan askerlerinin adıefe kız tanımadın mı benim kuduruk
Diş gibi canım kulagını saçını çekiyor mu:44:

biz iyiyiz canım bayadır gelemiyorsun doğru.sen nasılsın bebiş nasıl.

ben de kızım da iyi allaha şükür bu aralar sürekli kucakta turlamak istiyoruz

ahh o koku yok mu o koku ek gıdaya geçince azaldı ama eşim diyor dünyanın en güzel kokusu bu bencede öyle

burdayım cnm eylülle ugrasıyorum bir yandan ilgi cekmeye calısıyo öpücügü ögrendi teyzesi annesini öpüyo içim gidiyo walla
masallah cnm bi günleri bigünlerini tutmuyo benimki günde 2 kere 1 saat uyuyo

benim kızım da beni öpüyor birde ben öperken öpücük sesi çıkarıyorum o da ses çıkarıyor öperken

canım geçmiş olsun kimi bebek diş çıkarırken üşütmüş gibi hasta olurmuş umarım önemli birşey değildir topralar biran önce kendinş

geçmiş olsun canım bizim ateşimiz olmadı diş çıkarırken ateşi devam ederse götür bence doktora

geçmiş olsun canım ne oluyor bu bebelere

stress ahmette pamukçuk olmuş geçmiş olsun canım karbonatla silmek iyi geliyor diye biliyorum gerçi ilaç kullanıyorsun ama aklında bulunsun

aynen canım top oynayan çocukları görünce çığlık atarak bağırıyor onlara.babası karşıdan ona top atıyoya onlarada banada atın diyor galiba.bizimkiler futbolcu olacak anlaşılan

canım inşallah devamı gelmez akıntının giribe nezleye çevirmez.

canım kaka yapamadığından ağlayarak uyanıyordur rahatsız oluyordur tabi.bide gazı varsa daha çok rahatsız ediyordur.

canım umarım diştendir devam etmemiştir ateşi.doktora gidersen haberini bekliyorum

Bilmece:ben giderim o gider arkamda tin tin eder?
Cevap: efe

dün gece bizde iyi uyuduk şükür bende 6-7 saat uyudum uykumu aldım.
minik afacanımla akşama kadar kudurabilirim artık.

ayy bide eşim ayın 12 sinde 5 gün istanbula gidicek.görevlendirme almış.napıcam tek başıma hiç bilmiyorum.18 19 undada düğünümüz var tam denk geldi.gerçi 17 sinde dönücem diyor ama bilmiyorum

bizde seni merak ettik.

bizimkide öyle kaka yaptı dün akşam kapkatı geceleride hep ağlayarak uyanıyor zaten gazdan, belki onunda karnı ağrıyordur.
geçmiş olsun

geçmiş olsun bizimki diş çıkardıktan sonra ishal olmuştu geçmezse doktora gidersiniz içinde patates olan sebze püresi yedir iyi gelir ishale.geçen yine ishal olmuştu bir günde kendiliğinden iyileşti çok şükür.

yanlızlık zor annenlerde kal ben bir gece bile kalamıyorum çok korkuyorum evde tek başıma eşim mesaiden gece 4-5te gelse o saate kadar uyumuyorum onu bekliyorum çıt sesine fırlıyorum çok korkağım:18:

düğünede az kalmış kıyafetini aldın mı?

ateşini 38,5 ölçtük gece yarısı.
ama pek güvenemedim o alete açıkçası. çünkü benimkini de 34,8 ölçtü
dediğin gibi ıslak bez koyduk alnına, o da rahatlattı gibi

Yunan askerlerinin adıefe kız tanımadın mı benim kuduruk
Diş gibi canım kulagını saçını çekiyor mu:44:
tanıdım yaaa efeyi ege de olsa tanırım :)
kulagına el atıyor evet, kulak deliğine parmağını sokmaya çalışıyo
öğlen dişine bakayım dedim, ağzına el sürdürtmedi
annem zorla baktı ama bas bas bağırdı ağladı
diş etleri mi acıyo acaba??

Bilmece:ben giderim o gider arkamda tin tin eder?
Cevap: efe
ay tin tin edişini yesinler
tam ısırma isteği uyandırcak şekilde sormuşsun

bizimki ya ağlıyo ya da mahsun mahsun başını omzumuza koyup oturuyo
insanın içi gidiyo yaaa
ne tatlı şeyler bunlar
yerim yerim yerimmmmm

benim eşim de 12sinde şehirdışına gidecek, 3 gün yok
ben annemlere giderim
gece oğlumla kalmaya cesaretim yok benim

sağol marji
mert ishal oldugunda ateşi çıkmamıştı di mi??

canım bende oğlan doğana kadar kendim kalmaya korkuyordum.kalamazdım eşim sabah gelse sabaha kadar tv açık onu beklerdim gelincede beraber yatardık.

eşim otamasyoncu halkbankasının genel müdürlük binasında koca bina gecede sistemler kontrol ediliyor falan ayda 5-6 kez gece çalışıyor.oğlan doğunca alıştırdm artık kendimi mecbur.ama 5 gün çok fazla ya annemlere giderim yada annem geceleri bana gelir.5 gün başka bi evde çocukla zor olur diye düşünüyorum canım ya annem gelse daha iyi sanki

aldım canım abiye değilde abiye biçimli diz üstü ceketli pantolonlu takım aldım.kuaförlede konuştum eşarbımı makyajımı yapıcak.kınayada kendi nişanımda giydiğim takımı giycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…