pamukçuk da deniyor ağzının içi dili dudakları beyaz pamuk gibi oluyor
bugün araştırdım rahatsızlık verirmiş ağrı iştahsızlık yaparmış
bende bekliyorumki geçsin neyse ilaç aldık geçer inşallah
Iyi geceler hanimlar nasilsinizz ? Biz biraz üsüttük üstünede devamli mide siskinligi kusuyor üst dislerse yolda galibageceleri üc gündür bas bas bagiriyor uykunun icinde hickira hickira agliyor avutulmuyorda hemen anlamafim nesi varr bir disi ciksin rahatlar dediler bence alakasi yok ilk disinde buhkadar degildi sanki ! Bunlarin haricinde biz iyiiz giremedim bir kac gündür gecmis de yapamadim umarim sizlerde keyfleryerindedir hannimlar ve onlarin tatli kuzulari
ahmette 2 gündür kahvaltıdan sonra kusuyor 2 saat sonra felan çok azda veriyorum aslında
hemde 1 saat sürdü sonrada tabi hep huysuzlandı bikaçgün vermiycemde sütümde yok ne versem acaba:26:
oğlanı ellerinden tutuyorum yürütüyorum ayağınada futbol topu koyuyorum önüne.bayılıyor topa tepince top gidince basıyor kahkahayı.hele karşısında bbası varsa da karşısından topa vurup oğlana yolluyosa bayılıyor.her geçen gün dahada sert vuruyor maşallah.biraz büyüsün futbol kulübüne yazdırıcam oğlanı.
birde hep kamyonunu sürerdi ama ben oğlanı tutardım.bugün ilk defa tutmadım kendi sürebiliyor büyük kamyonunu.ben kamyonu tutuyorum tabi hızla kayıp gitmesin diye.ama hızlansa bile emirde hzılanıyo.oyunlarımız baya yorucu oluyo artık.ben yoruluyorum oğlan yorulmuyor anlamıyorum bu enerjiyi nerden buluyor.
Günaydin hanimlarrr eylül bugun sabah 5 dogru yine aglayarak bagirarak uyandinormalde bunu gece12-01arasi yapardi erteledi bu defa zor zahmet 6-7arasi uyudu zor sakinlesiyor anlamadim gitti disdenmi üsüttügündenmi burnu akior hiril hiril birde gözleri capaklaniyor üstüne üstük iki gün kaka yapamadi dünde zorla benim yardimmila yapti yoksa minik minik cok afedersiniz zeytin cekirdegi gibi yapip birakiyordu o mu rahatsiz ediyor cöze,edim insaallah düzelir yine allahin izniyle!
Sizde keyfler nasil geceniznasil gecti
ege kim ki?Egenin uyku işine de el atın dx bari tam olsun çok dua ederiz sülalecek
uyuduysan ne güzel umarım almıssındır uykunu,eylülünde dün gece basladı burun akıntısı serum fizyolojike acıyorum aspiratörle cekiyorum ama tam acılmıyor nefes alamıyor yavrucumHadi ya agzında aft olmuş ya belki ondan kusturuyordur kendini
Kızlar dün 9.30 da uyudu efe kendi tarzıyla uyuyor yalnız ben de çok yorgundum
Eşim git yat deyince gittim yattım burun akıntısı var efenin gece başladı terden tahmini
Ama stresin tavsiyesi üzerine havlu koydum hamaga ve terlemiyor paşam
Ve ve ve polar bataniyeyle yogurt yapıyorum taş gibi oluyor hepsini burdan sizden ögrendim
Çok teşekkürrr ederimm
günaydın cnmgünaydın herkese
canım bizdede var burun akıntısı nefes alamayınca hiçbişiden tat alamazlar yavrucaklarGünaydin hanimlarrr eylül bugun sabah 5 dogru yine aglayarak bagirarak uyandinormalde bunu gece12-01arasi yapardi erteledi bu defa zor zahmet 6-7arasi uyudu zor sakinlesiyor anlamadim gitti disdenmi üsüttügündenmi burnu akior hiril hiril birde gözleri capaklaniyor üstüne üstük iki gün kaka yapamadi dünde zorla benim yardimmila yapti yoksa minik minik cok afedersiniz zeytin cekirdegi gibi yapip birakiyordu o mu rahatsiz ediyor cöze,edim insaallah düzelir yine allahin izniyle!
kızlar bizimki de huzursuz bu ara
dün ishal oldu
akşam ateşi vardı biraz
gece ateş arttı
ateş düşürücü verdik, biraz rahatladı ama sabaha etkisi geçince tekrar arttı ateş
gece çok panikledim ya insanın aklına hep kötü şeyler geliyo
bi de kafasını arada sağa sola sallıyo
diş mi acaba
bugun azalmazsa doktora gitcez
annem acile götürmemize sıcak bakmadı, bebektir olur diyo
:18:
diş çıkarırken benzer şeyleri yaşayan var mı aramızda??
ege kim ki?
dün ishal oldu
akşam ateşi vardı biraz
gece ateş arttı
ateş düşürücü verdik, biraz rahatladı ama sabaha etkisi geçince tekrar arttı ateş
diş mi acaba
ege kim ki?
biz iyiyiz canım bayadır gelemiyorsun doğru.sen nasılsın bebiş nasıl.
canım bende ne zaman sarımsak soğan koysam kokuyor.ilk koyduğumda bu çoucğun ağzı neden kokuyor diye endişelenmiştim akşama.sonra aklıma geldi sarımsak soğan koymuştum çorbasına ondandır diye.
ağız kokusu demişken tamamen emmeyi bıraktığında o emdikten sonraki ağız kokusunu çok özlüycem.süt kokulu kuzum diye seviyorum emzirir emzirmez koklarım hep içime çeke çeke
burdayım cnm eylülle ugrasıyorum bir yandan ilgi cekmeye calısıyo öpücügü ögrendi teyzesi annesini öpüyo içim gidiyo walla
masallah cnm bi günleri bigünlerini tutmuyo benimki günde 2 kere 1 saat uyuyo
benim kv kp eskipazarda. bi akrabalık çıkabilir işin sonunda
ahmet de tepiyo topa ama gülmüyo, ilk arabam almıştım fotoğrafı da var ama onunla gitmeyi bilemiyo korkuyo. kamyon mu alsam ki.
tutunup gidicek bişey arıyo çünkü
ben öp anneyi diyorum yanağımı uzatıyorum başlarda ağzına sokuyodu şimdi ağzı açık şekilde değip geri çekiliyo gülüyo kendince
çok şükür anneliği de tattık bence de çok güzel bişey
Günaydin hanimlarrr eylül bugun sabah 5 dogru yine aglayarak bagirarak uyandinormalde bunu gece12-01arasi yapardi erteledi bu defa zor zahmet 6-7arasi uyudu zor sakinlesiyor anlamadim gitti disdenmi üsüttügündenmi burnu akior hiril hiril birde gözleri capaklaniyor üstüne üstük iki gün kaka yapamadi dünde zorla benim yardimmila yapti yoksa minik minik cok afedersiniz zeytin cekirdegi gibi yapip birakiyordu o mu rahatsiz ediyor cöze,edim insaallah düzelir yine allahin izniyle!
dün ishal oldu
akşam ateşi vardı biraz
gece ateş arttı
diş mi acaba
ege kim ki?
uyuduysan ne güzel umarım almıssındır uykunu,eylülünde dün gece basladı burun akıntısı serum fizyolojike acıyorum aspiratörle cekiyorum ama tam acılmıyor nefes alamıyor yavrucum
günaydın cnm
canım bizdede var burun akıntısı nefes alamayınca hiçbişiden tat alamazlar yavrucaklar
Allah acil sifalar versin bebeklerimize.kakaya gelince benimkide arada öyle yapıyo kabız oluyo demekki kayısı püresi zeytinyagı işe yarıyo
canım gecmiş olsun diş ates yaparmıs ama 38 altı ates eslik edermiş onun altındaysa acile gitmeye gerek yok bence ates düşürücüde vermişssin soy biraz cok ateslenirse ellerine ve ayaklarına 4 kat corabı ıslatıp koyunca ates düşüyomus bunuda biyerden okumusutum
kız aynen benim oğlanda elinden tutuyom önüne top koyuyom topa vura vura bütün evi geziyoruz.dışarda bile topu gördüğü yerde çığlığı basıyor ben de oğlum büyüyünce futbolcu olacak diyom
Hadi ya agzında aft olmuş ya belki ondan kusturuyordur kendini
Eşim git yat deyince gittim yattım burun akıntısı var efenin gece başladı terden tahmini
Ve ve ve polar bataniyeyle yogurt yapıyorum taş gibi oluyor hepsini burdan sizden ögrendim
Çok teşekkürrr ederimm
dün ishal oldu
akşam ateşi vardı biraz
gece ateş arttı
diş mi acaba
ege kim ki?
Bilmece:ben giderim o gider arkamda tin tin eder?
Cevap: efe
Hadi ya agzında aft olmuş ya belki ondan kusturuyordur kendini
Çok teşekkürrr ederimm
dün ishal oldu
akşam ateşi vardı biraz
gece ateş arttı
diş mi acaba
ege kim ki?
dün gece bizde iyi uyuduk şükür bende 6-7 saat uyudum uykumu aldım.
minik afacanımla akşama kadar kudurabilirim artık.
ayy bide eşim ayın 12 sinde 5 gün istanbula gidicek.görevlendirme almış.napıcam tek başıma hiç bilmiyorum.18 19 undada düğünümüz var tam denk geldi.gerçi 17 sinde dönücem diyor ama bilmiyorum
ateşini 38,5 ölçtük gece yarısı.uyuduysan ne güzel umarım almıssındır uykunu,eylülünde dün gece basladı burun akıntısı serum fizyolojike acıyorum aspiratörle cekiyorum ama tam acılmıyor nefes alamıyor yavrucum
canım bizdede var burun akıntısı nefes alamayınca hiçbişiden tat alamazlar yavrucaklar
Allah acil sifalar versin bebeklerimize.kakaya gelince benimkide arada öyle yapıyo kabız oluyo demekki kayısı püresi zeytinyagı işe yarıyo
canım gecmiş olsun diş ates yaparmıs ama 38 altı ates eslik edermiş onun altındaysa acile gitmeye gerek yok bence ates düşürücüde vermişssin soy biraz cok ateslenirse ellerine ve ayaklarına 4 kat corabı ıslatıp koyunca ates düşüyomus bunuda biyerden okumusutum
tanıdım yaaa efeyi ege de olsa tanırım :)Yunan askerlerinin adıefe kız tanımadın mı benim kuduruk
Diş gibi canım kulagını saçını çekiyor mu:44:
ay tin tin edişini yesinlerBilmece:ben giderim o gider arkamda tin tin eder?
Cevap: efe
dün gece bizde iyi uyuduk şükür bende 6-7 saat uyudum uykumu aldım.
minik afacanımla akşama kadar kudurabilirim artık.
ayy bide eşim ayın 12 sinde 5 gün istanbula gidicek.görevlendirme almış.napıcam tek başıma hiç bilmiyorum.18 19 undada düğünümüz var tam denk geldi.gerçi 17 sinde dönücem diyor ama bilmiyorum
sağol marjibizde seni merak ettik.
bizimkide öyle kaka yaptı dün akşam kapkatı geceleride hep ağlayarak uyanıyor zaten gazdan, belki onunda karnı ağrıyordur.
geçmiş olsun
geçmiş olsun bizimki diş çıkardıktan sonra ishal olmuştu geçmezse doktora gidersiniz içinde patates olan sebze püresi yedir iyi gelir ishale.geçen yine ishal olmuştu bir günde kendiliğinden iyileşti çok şükür.
yanlızlık zor annenlerde kal ben bir gece bile kalamıyorum çok korkuyorum evde tek başıma eşim mesaiden gece 4-5te gelse o saate kadar uyumuyorum onu bekliyorum çıt sesine fırlıyorum çok korkağım:18:
düğünede az kalmış kıyafetini aldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?