benim eşim de 12sinde şehirdışına gidecek, 3 gün yok
ben annemlere giderim
gece oğlumla kalmaya cesaretim yok benim
sağol marji
mert ishal oldugunda ateşi çıkmamıştı di mi??
canım bende oğlan doğana kadar kendim kalmaya korkuyordum.kalamazdım eşim sabah gelse sabaha kadar tv açık onu beklerdim gelincede beraber yatardık.
eşim otamasyoncu halkbankasının genel müdürlük binasında koca bina gecede sistemler kontrol ediliyor falan ayda 5-6 kez gece çalışıyor.oğlan doğunca alıştırdm artık kendimi mecbur.ama 5 gün çok fazla ya annemlere giderim yada annem geceleri bana gelir.5 gün başka bi evde çocukla zor olur diye düşünüyorum canım ya annem gelse daha iyi sanki
aldım canım abiye değilde abiye biçimli diz üstü ceketli pantolonlu takım aldım.kuaförlede konuştum eşarbımı makyajımı yapıcak.kınayada kendi nişanımda giydiğim takımı giycem
gel eşleri beraber gönderip bi gün sizde bi gün bizde kalalım, birbirimize arkadaş oluruz :))kız sende ankaradaydın dimi.senin eşinlemi gidecek acaba benim eşim bi iş arkadaşıyla gideceklerde aynı gün olunca acabamı dedim.
değildir ama tesadüf işte.
benim eşim de 12sinde şehirdışına gidecek, 3 gün yok
ben annemlere giderim
gece oğlumla kalmaya cesaretim yok benim
sağol marji
mert ishal oldugunda ateşi çıkmamıştı di mi??
ben de kızım da iyi allaha şükür bu aralar sürekli kucakta turlamak istiyoruz
ahh o koku yok mu o koku ek gıdaya geçince azaldı ama eşim diyor dünyanın en güzel kokusu bu bencede öyle
benim kızım da beni öpüyor birde ben öperken öpücük sesi çıkarıyorum o da ses çıkarıyor öperken
canım geçmiş olsun kimi bebek diş çıkarırken üşütmüş gibi hasta olurmuş umarım önemli birşey değildir topralar biran önce kendinş
geçmiş olsun canım bizim ateşimiz olmadı diş çıkarırken ateşi devam ederse götür bence doktora
geçmiş olsun canım ne oluyor bu bebelere
stress ahmette pamukçuk olmuş geçmiş olsun canım karbonatla silmek iyi geliyor diye biliyorum gerçi ilaç kullanıyorsun ama aklında bulunsun
gel eşleri beraber gönderip bi gün sizde bi gün bizde kalalım, birbirimize arkadaş oluruz :))
cocuk kendi kulagını sacını cekince noluyomus kızlar karam dedide diş cıkıncamı yapıyomus öyle seyler
bizimki 1,5 aydır yapıyo gecen kendi babaanneme gösterdim diyoki eylül kulagını cekiyodamı kulagı böyle oldu(biraz kepce gibi acılıyo:))
yok dedim babaanne o hep öyleydi
kız benimkide sürekli kulaklarını çekiştirir saçlarını çeker bende diyorum oğlum çekme kulaklarını zaten kepçesin iyice kepçeleştirme kulakları diye
cocuk kendi kulagını sacını cekince noluyomus kızlar karam dedide diş cıkıncamı yapıyomus öyle seyler
bizimki 1,5 aydır yapıyo gecen kendi babaanneme gösterdim diyoki eylül kulagını cekiyodamı kulagı böyle oldu(biraz kepce gibi acılıyo:))
yok dedim babaanne o hep öyleydi
dimi ya iyice kepcelestirecekler
kızıma corba içerireyim geleyim kızlar(karnıbahar,patates.havuc,kabak,bezelye,irmik)zengin bi karısım oldu
bide aksama ne yapıcam hala onu düşünüyorum
önerisi olan?
kızıma corba içerireyim geleyim kızlar(karnıbahar,patates.havuc,kabak,bezelye,irmik)zengin bi karısım oldu
önerisi olan?
Yarasın eylülüme
Ben bugün radikal bir karar aldım yemeklerimizi ben yapacam normal insanlar gibi
İlk yemegimi yaptım kıymalı makarna salata
Pratiklerle başladım hayırlı olsun
önerisi olan?
ohh ne güzel oğlun seni yemek yaparken görerek büyüsün kız babaanneye yemeğe gider sonra.o büyüyene kadar kendini geliştirirsin hem yemek konusunda.Yarasın eylülüme
Ben bugün radikal bir karar aldım yemeklerimizi ben yapacam normal insanlar gibi
İlk yemegimi yaptım kıymalı makarna salata
Pratiklerle başladım hayırlı olsun
afiyet olsun eylüle.pratik birşey yapacakasan sende makarna yapevdepatlıcan varsa karnı yarık yaparsın,bide cacık oh
eline sağlık afiyet olsun.
bende pazartesi karnıyarık pilav cacık yaptım ohh ne özlemişim oğlandan fırsat bulup yapamıyorum ayda 1 kere falan anca.genelde oturtma yapıyorum daha koılay oluyo
karnıyarık mııııı
ne büyük işler yapıyosunuz ya, valla helal olsun bacılarıma
ben yapmayı planlamayı bile aklımdan geçirmiyorum
karnıyarık mııııı
ne büyük işler yapıyosunuz ya, valla helal olsun bacılarıma
ben yapmayı planlamayı bile aklımdan geçirmiyorum
canım sen çalışmıyomusun ne ara yapıcaksın biz evdeyiz ondan
bende pazartesi yaptım ne tesadüfçok severim arada yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?