2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benim eşim de 12sinde şehirdışına gidecek, 3 gün yok
ben annemlere giderim
gece oğlumla kalmaya cesaretim yok benim

sağol marji
mert ishal oldugunda ateşi çıkmamıştı di mi??

kız sende ankaradaydın dimi.senin eşinlemi gidecek acaba benim eşim bi iş arkadaşıyla gideceklerde aynı gün olunca acabamı dedim.
değildir ama tesadüf işte.

tabi canım mecbur kalınca öyle annene sizde kalsa olur tabi kalabilirse
hayırlı olsun kıyafetlerin düğünden sonra fotoğrafları atarsın.

kız sende ankaradaydın dimi.senin eşinlemi gidecek acaba benim eşim bi iş arkadaşıyla gideceklerde aynı gün olunca acabamı dedim.
değildir ama tesadüf işte.
gel eşleri beraber gönderip bi gün sizde bi gün bizde kalalım, birbirimize arkadaş oluruz :))

benim eşim de 12sinde şehirdışına gidecek, 3 gün yok
ben annemlere giderim
gece oğlumla kalmaya cesaretim yok benim

sağol marji
mert ishal oldugunda ateşi çıkmamıştı di mi??

yok çıkmamıştı ama 20 gn sürmüştü hastanede yatmıştı serum yemişti

evet canım eskisi gibi değil ama her emzirdiğimde hala kokluyorum çok özlüycez bu kokuyu

cocuk kendi kulagını sacını cekince noluyomus kızlar karam dedide diş cıkıncamı yapıyomus öyle seyler
bizimki 1,5 aydır yapıyo gecen kendi babaanneme gösterdim diyoki eylül kulagını cekiyodamı kulagı böyle oldu(biraz kepce gibi acılıyo:))
yok dedim babaanne o hep öyleydi

kız benimkide sürekli kulaklarını çekiştirir saçlarını çeker bende diyorum oğlum çekme kulaklarını zaten kepçesin iyice kepçeleştirme kulakları diye

kız benimkide sürekli kulaklarını çekiştirir saçlarını çeker bende diyorum oğlum çekme kulaklarını zaten kepçesin iyice kepçeleştirme kulakları diye

dimi ya iyice kepcelestirecekler
kızıma corba içerireyim geleyim kızlar(karnıbahar,patates.havuc,kabak,bezelye,irmik)zengin bi karısım oldu

bide aksama ne yapıcam hala onu düşünüyorum

önerisi olan?

Öyle olurmuş bazı bebeklerde canım diş çıkarırken
Çekiştirirmiş orasını burasını
Eliföykü güle güle giy ben nişanımda giydigim elbiseyi ablama verdim bana olmuyor
O giyecek benim de elbiseye el atmam lazım vakit daraldı

kızıma corba içerireyim geleyim kızlar(karnıbahar,patates.havuc,kabak,bezelye,irmik)zengin bi karısım oldu

önerisi olan?

Yarasın eylülüme
Ben bugün radikal bir karar aldım yemeklerimizi ben yapacam normal insanlar gibi
İlk yemegimi yaptım kıymalı makarna salata
Pratiklerle başladım hayırlı olsun

önerisi olan?

afiyet olsun eylüle.pratik birşey yapacakasan sende makarna yapevdepatlıcan varsa karnı yarık yaparsın,bide cacık oh

Yarasın eylülüme
Ben bugün radikal bir karar aldım yemeklerimizi ben yapacam normal insanlar gibi

eline sağlık afiyet olsun.

önerisi olan?

afiyet bal şeker olsun elifime.
bende yayla çorbası yapıcam hem oğlana hem bize dünden nohut vardı yanınada bulgur pilavı cacık yaparım tamam
canım buzlukta tavuk falan varsa patatesle falan fırına atabilirsin yanına pilavla.yada dolapta sebze varsa ki kıza yapmışsın çorba var herşey içinde maşallah.onlardan yapabilirsin karnabahar kızartması olabilir.kabak dolması olabilir.mücver olabilir fırında kızında yer yarın.yada bezelye pilav yapabilirsin.

Yarasın eylülüme
ohh ne güzel oğlun seni yemek yaparken görerek büyüsün kız babaanneye yemeğe gider sonra.o büyüyene kadar kendini geliştirirsin hem yemek konusunda.
pratiklerle başladım deyince böyle yazdım sen yemek yapmayı bilmiyomusun yoksa oğlandanmı fırsat bulup yapmıyordun.yazından bilmyosunda yeni yeni yapıyomuşsun gibi anladım

ohh ohh ne güzel oğlun snei yemek yaparken g

afiyet olsun eylüle.pratik birşey yapacakasan sende makarna yapevdepatlıcan varsa karnı yarık yaparsın,bide cacık oh

eline sağlık afiyet olsun.

bende pazartesi karnıyarık pilav cacık yaptım ohh ne özlemişim oğlandan fırsat bulup yapamıyorum ayda 1 kere falan anca.genelde oturtma yapıyorum daha koılay oluyo

karnıyarık mııııı
ne büyük işler yapıyosunuz ya, valla helal olsun bacılarıma

ben yapmayı planlamayı bile aklımdan geçirmiyorum

bende pazartesi karnıyarık pilav cacık yaptım ohh ne özlemişim oğlandan fırsat bulup yapamıyorum ayda 1 kere falan anca.genelde oturtma yapıyorum daha koılay oluyo

bende pazartesi yaptım ne tesadüfçok severim arada yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…