2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende ütü yapacam bugün allahtan pek biriktirmiyorum az var yemek yapacam taza fasulye yanına tavuklu pilav
görüşürüz kızlar

karnıyarık mııııı
ne büyük işler yapıyosunuz ya, valla helal olsun bacılarıma

ben yapmayı planlamayı bile aklımdan geçirmiyorum

Kız karnıyarıkta ne var patlıcanlar kızarırken içini
Hazırla tavada doldur at fırına
Eliföykü yemegin alasını bilirim tezimi ünideyken bitirdim
Tam master yapacaktım ki efe dogdu o zamandan beri kvalidem yapar ya da dışardan yerdik
Özlemişim yemek yapmayı

kızlar dün bi prof konuşuyordu tv de akşam haberlerinde bebeklerinizn beslenmesinde kesinlikle kemik suyu kullanın diyordu.kanser önlemede bile çok faydalıymış.bide paça çorbası paça çorbası yedirmemde.kemik suyu vericem bundna sonra.ben kıyma yediriyorum haftada 3 kere diye hiç kemik suyu yapmıyordum.

4-5 saat kaynatın diyordu prof.hafif etli kemik alayımda kaynatayım böleyim atayım buzluğa.ben kasaplardan falan et alamıyorum güvenmiyorum et balık kurumundan alıyorum orda kemik satıyorlarmıdır acaba hiç dikkat etmemiştim.

Ben de kıyma kapatır diye düşünmüştüm
Benim sıpa çorba yemiyor tek yedigi şehriye çorbası

bende ütü yapacam bugün allahtan pek biriktirmiyorum az var yemek yapacam taza fasulye yanına tavuklu pilav
görüşürüz kızlar
bende çamaşır asıcam ya kanepe örtülerini filan yıkamıştım bitti heralde makine

görüşürüz canım

bende çalışıyodunya bebekten önce gezmeyi falanda çok seviyosun gerçi kim sevmez uğraşmadın yemekle falan diye düşündüm.
ben çok severim ya yemek yapmayı ayrı bi motive ediyo beni rahatlatıyor
Kandırıyor adamı demek

demekki

öylemi bak bilmıyodum yeni bişey daha ögrenmiş oldum

Yarasın eylülüme
Ben bugün radikal bir karar aldım yemeklerimizi ben yapacam normal insanlar gibi
İlk yemegimi yaptım kıymalı makarna salata
Pratiklerle başladım hayırlı olsun
saol teyzesi
daha önceden kım yapıyodu kız
eline saglık banada gönder su yemek yapma işini daha dogrusu düşünme işini hiç sewmiyorummmm

afiyet olsun eylüle.pratik birşey yapacakasan sende makarna yapevdepatlıcan varsa karnı yarık yaparsın,bide cacık oh

eline sağlık afiyet olsun.
saol teyzesi makarna olabilir patlıcan yok cnm

elif kim kız arada dewreler karısıyo sende elif öykü sebosdan hatırladım
canım cok güzel öneriler sunmussun
benim koca biraz secicidir kabak dolma karnıbahar fln yemez mücver yapayım dedim yesil sogan yok tavugu yeni yaptım fırında pataele yaparım cok güzel olur

karam makarnayı nası yaptın anlat hele.yogurtlu üzerine kıymamı?

Pratik kurabiye tarifi çok güzel oluyor
1 pk toz kremşantiyi kaba dök sonra 1 su bardagı yag ve alabildigine un yogur at fırına ben yaptım 2 tane yedim eşime diyecem görür evden

7 de kalkan efe şu saate kadan sadece 20 dakika uyumuş

benimkide bazen 5 saatte bi yarım saat falan uyuyor yani toplamda 10 saatte yarım saat uyumuş oluyır.bu ara 3-4 saatte bi yarım saat uyuyor.dün ilk defa 1.5 saat uyudu devamı gelir dedim.ama az önce uyudu yarım saatte kalktı

Ben de kıyma kapatır diye düşünmüştüm
Benim sıpa çorba yemiyor tek yedigi şehriye çorbası

şehriyesine koyuvarirsin annesi.ben et sulu pek sevmem şehriyeyi tavuk sulu severim ama bebelere yaparız artık

Eliföykü avatarın benim pc de kayıtlı stres şuanki avatarımı begenmeseydi onu koyacaktım
Çok yakışmış

bende sevdim teşekkürler canım bende senin mikilerin farklı bi pozunu bulmuştum sana göndericektim unutmuşum kaydetmeyi

elifcim kemik suyu kış için çk iyide yazın ağır gelmezmi acaba denemek lazım bende alıcam bakalım ilikli bulursam :)))))

Ben artık bir liste yapacam ona göre gidecem buzdolabına yapıştıracam
Bilmedigim noktalarda siz ne güne duruyorsunuz size soracam
Soganlı kıymalı bebem maydanoz bir de yanına da salata yaptım gel yiyelim

elifmi yazmışım canım ya yeni farkettim eylül diyecektim oluyo bende bazen böle kuusruma bakma canım.
bende mücveri çok severim fırındada kızartmasınıda.ben yeşil soğan koymuyorum canım mücvere kuru soğan maydonoz koyuyorum peynirsiz patates ve kabakla yapıyorum

Bu efe alem yan komşunın çocuklarının sesini duymuş
Kapının önüne gitmiş onlara bagırıyor kapı kapalı yalnız bir de el kol hareketi yapıyo çok komik ya

Pratik kurabiye tarifi çok güzel oluyor
1 pk toz kremşantiyi kaba dök sonra 1 su bardagı yag ve alabildigine un yogur at fırına ben yaptım 2 tane yedim eşime diyecem görür evden

ay güzel olduysa kesin deniycem kremşanti yok alayımda ben çok severim kurabiyeyi çayla.canım yağ sıvı yağmı erimiş margarinmi.

elifcim kemik suyu kış için çk iyide yazın ağır gelmezmi acaba denemek lazım bende alıcam bakalım ilikli bulursam :)))))

canım bende bugüne kadar ağır gelir diye vermek istemedim.tamamiyle kemik suyu değilde suyla sulandırırsak belki ağır gelmez canım.uzman kemik suyu bebeğin hemen hemen bütün ihtiyaçlarını karşılayabilir diyordu.kemikleir kırılan hastalara kanser hastalarına falan hep önerirlermiş.içindeki bi maddeden dolayı söledide aklımda kalmamış

Yarınki menüm belli oldu fırında köfte patates
karamcım bıgünü bitirmiş yarını düşünüyor maşallah sana

eylülcüm kızınada allah şifa versin dişten dolayı olabilir çapaklanma yoğunsa rüzgarda kalmışta olabilir cnm dışarı çıktıysan.serum fizyolojik yada papatya suyuyla silebilirsin

vala hatırlayamadığım hasta bebişler varsa rabbim şifa versin kuzulara

Yarınki menüm belli oldu fırında köfte patates

ohh ohhh salçalımı yapcan bende çok severim.izmir köftemi yapcan.

Bu efe alem yan komşunın çocuklarının sesini duymuş
Kapının önüne gitmiş onlara bagırıyor kapı kapalı yalnız bir de el kol hareketi yapıyo çok komik ya

kız bebelere bayılıyo bunlar bende bazen cama yada balkona falan çıkarıyorum onlara toplarına falan bağırıyor.

efecik görmeden sesinden anlamış maşallah yaşına girsinler evde tutamıycaz heralde bunları bizim burda yaşıtıda yok napcaz bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…