- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
bende çok severim ya eşimde çok sever tadları aynı olmasına rağmen oturtma yaptım derim bişi demez karnıyarık yaptım derim ohhhh der bayılır
karnıyarık mııııı
ne büyük işler yapıyosunuz ya, valla helal olsun bacılarıma
ben yapmayı planlamayı bile aklımdan geçirmiyorum
bende çok severim ya eşimde çok sever tadları aynı olmasına rağmen oturtma yaptım derim bişi demez karnıyarık yaptım derim ohhhh der bayılır
kızlar dün bi prof konuşuyordu tv de akşam haberlerinde bebeklerinizn beslenmesinde kesinlikle kemik suyu kullanın diyordu.kanser önlemede bile çok faydalıymış.bide paça çorbası paça çorbası yedirmemde.kemik suyu vericem bundna sonra.ben kıyma yediriyorum haftada 3 kere diye hiç kemik suyu yapmıyordum.
4-5 saat kaynatın diyordu prof.hafif etli kemik alayımda kaynatayım böleyim atayım buzluğa.ben kasaplardan falan et alamıyorum güvenmiyorum et balık kurumundan alıyorum orda kemik satıyorlarmıdır acaba hiç dikkat etmemiştim.
bende çamaşır asıcam ya kanepe örtülerini filan yıkamıştım bitti heralde makinebende ütü yapacam bugün allahtan pek biriktirmiyorum az var yemek yapacam taza fasulye yanına tavuklu pilav
görüşürüz kızlar
Kız karnıyarıkta ne var patlıcanlar kızarırken içini
Hazırla tavada doldur at fırına
Eliföykü yemegin alasını bilirim tezimi ünideyken bitirdim
Tam master yapacaktım ki efe dogdu o zamandan beri kvalidem yapar ya da dışardan yerdik
Özlemişim yemek yapmayı
Kandırıyor adamı demek
öylemi bak bilmıyodum yeni bişey daha ögrenmiş oldum
Öyle olurmuş bazı bebeklerde canım diş çıkarırken
Çekiştirirmiş orasını burasını
Eliföykü güle güle giy ben nişanımda giydigim elbiseyi ablama verdim bana olmuyor
O giyecekbenim de elbiseye el atmam lazım vakit daraldı
saol teyzesiYarasın eylülüme
Ben bugün radikal bir karar aldım yemeklerimizi ben yapacam normal insanlar gibi
İlk yemegimi yaptım kıymalı makarna salata
Pratiklerle başladım hayırlı olsun
saol teyzesi makarna olabilir patlıcan yok cnmafiyet olsun eylüle.pratik birşey yapacakasan sende makarna yapevdepatlıcan varsa karnı yarık yaparsın,bide cacık oh
eline sağlık afiyet olsun.
elif kim kız arada dewreler karısıyo sende elif öykü sebosdan hatırladımafiyet bal şeker olsun elifime.
bende yayla çorbası yapıcam hem oğlana hem bize dünden nohut vardı yanınada bulgur pilavı cacık yaparım tamam
canım buzlukta tavuk falan varsa patatesle falan fırına atabilirsin yanına pilavla.yada dolapta sebze varsa ki kıza yapmışsın çorba var herşey içinde maşallah.onlardan yapabilirsin karnabahar kızartması olabilir.kabak dolması olabilir.mücver olabilir fırında kızında yer yarın.yada bezelye pilav yapabilirsin.
ohh ne güzel oğlun seni yemek yaparken görerek büyüsün kız babaanneye yemeğe gider sonra.o büyüyene kadar kendini geliştirirsin hem yemek konusunda.
pratiklerle başladım deyince böyle yazdım sen yemek yapmayı bilmiyomusun yoksa oğlandanmı fırsat bulup yapmıyordun.yazından bilmyosunda yeni yeni yapıyomuşsun gibi anladım
ohh ohh ne güzel oğlun snei yemek yaparken g
7 de kalkan efe şu saate kadan sadece 20 dakika uyumuş
Ben de kıyma kapatır diye düşünmüştüm
Benim sıpa çorba yemiyor tek yedigi şehriye çorbası
Eliföykü avatarın benim pc de kayıtlı stres şuanki avatarımı begenmeseydi onu koyacaktım
Çok yakışmış
öylemi bak bilmıyodum yeni bişey daha ögrenmiş oldum
saol teyzesi
daha önceden kım yapıyodu kız
eline saglık banada gönder su yemek yapma işini daha dogrusu düşünme işini hiç sewmiyorummmm
saol teyzesi makarna olabilir patlıcan yok cnm
elif kim kız arada dewreler karısıyo sende elif öykü sebosdan hatırladım
canım cok güzel öneriler sunmussun
benim koca biraz secicidir kabak dolma karnıbahar fln yemez mücver yapayım dedim yesil sogan yok tavugu yeni yaptım fırında pataele yaparım cok güzel olur
karam makarnayı nası yaptın anlat hele.yogurtlu üzerine kıymamı?
Pratik kurabiye tarifi çok güzel oluyor
1 pk toz kremşantiyi kaba dök sonra 1 su bardagı yag ve alabildigine un yogur at fırına ben yaptım 2 tane yedim eşime diyecem görür evden
elifcim kemik suyu kış için çk iyide yazın ağır gelmezmi acaba denemek lazım bende alıcam bakalım ilikli bulursam :)))))
karamcım bıgünü bitirmiş yarını düşünüyor maşallah sanaYarınki menüm belli oldu fırında köfte patates
Yarınki menüm belli oldu fırında köfte patates
Bu efe alem yan komşunın çocuklarının sesini duymuş
Kapının önüne gitmiş onlara bagırıyor kapı kapalı yalnız bir de el kol hareketi yapıyo çok komik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?