ben buraya yazarken elimde elma kemiriyorum
efe yürütecinde geziniyor bir baktım çıglık atıyor eli ayagı titriyor agzının suyu akmış benden
elma istiyor parmagımla ezdim verdim hala kedinin cigere baktıdgı gibi bakıyor
kış piş diyom ama gitmiyor aldım rendeyi elime yaptım bir püre verdim kaşıkla cıkk
istemiyor len eşşek sıpası az önce peşimden ayrılmıyordun ne oldu şimdi
sen şantiyi çok koymuşsunyoksa agızda dagılıyor eskiden balık kurabiyeler vardı paketin içinde
satılırdı bizim zamanımızda aynen öyle oluyortarifime laf yok
ay ne bilim ne ben elmadan anladım ne de okız o kemirmek istemiştir senle beraber elmayı birazda ona tutaydın yada yutamayacağı kadar büyük bi parça kesip vereydin kemirmeye çalışsaydı
kız tarifine lafmı ettik
kurabiyede bi el ayarı vardıro bende yok.kurabiye konusunda biraz zayıfım benle alakalıdır kesin
aynen cnm .benim oğluşta elmayı çok seviyor teyzesi.püre yapınca niye yemediaşka yürek gerek moonn
teşekkürler canım gel beraber olsun
ay ne bilim ne ben elmadan anladım ne de o
bundan sonra ögrendim direk eline verecem kontrollü tabi gözümü dikecem
takılıyorum canımunu az koyacaksın püf noktası bu ben hem az koyarım ve yumuşcak(bu nasıl kelimeyse bir de türkçe ögretmeniyim nasıl örnek oluyom topigee )olurr
eliföykü eline sağlık güzel görünüyo
karam ilkkez bu tarifi duydum bende deniycem üşünmezsem yapıp koyarım resmini
kızlar nasılsnz ne var ne yok
elleirne sağlık ben de deneyeyim barii..yaptım kızlar kurabiyeyi
Eki Görüntüle 706981
buda resmi
çok güzel gerçekten karam pratk ve çok harika bi tat
ama ben biraz yaktım alt tarafı bi kaç tnesinin yandı neyseki
tekrar yaptığımda daha az pişiricem
birde karam bunun hamuru çok birleşmiyor demi başta korktum aman yine yapamadım diye ama baktım yuvarladım pişirdim oldu
ben buraya yazarken elimde elma kemiriyorum
efe yürütecinde geziniyor bir baktım çıglık atıyor eli ayagı titriyor agzının suyu akmış benden
elma istiyor parmagımla ezdim verdim hala kedinin cigere baktıdgı gibi bakıyor
kış piş diyom ama gitmiyor aldım rendeyi elime yaptım bir püre verdim kaşıkla cıkk
istemiyor len eşşek sıpası az önce peşimden ayrılmıyordun ne oldu şimdi
kızlar yemek yaparken eşim kucağında hivdayı getirdi. baktık ağzını şapırdatıyooooyemek yaptığımı sen nereden anladın boncuğumm dedim güldükkdaha çiğ pişmemiş bile hey allahım nasıl bi böcük yaaa
çook çok maşallah.. zamane bebeleri bizi parmaklarında oynatacaklar, az öncede yanındaki kırlenti kaldırıyorbir elle, alttan yana uzanıyor bir eliyletam cimcimemiş:))))))))çok zekiler maşallah yavrulara
çook çok maşallah.. zamane bebeleri bizi parmaklarında oynatacaklar, az öncede yanındaki kırlenti kaldırıyorbir elle, alttan yana uzanıyor bir eliyle
daha neler görecez bakalımmhepsine
ayne hemde ne oynatcaklar bizi:)))))))) benimkide ben öksürdüm demin oda öksürme numarası yapıyor gülüyor bide sıpa
iyim cnm saol bende kurabiye yaptım evde kakolu krem şanti varmış benimkide kakaolu olduiyiyiz canım oğlana ytemek yedirdim hazırlıyorum babamız aradı hazırlanın dışarı çıkalım dedi.çantasını falan hazırladım kendim hazırlanıyordum.
ben burda olmasam bile evde iş falan yaparken açık bırakıyrum genelde
sen napıyosun canım
ellerine sağlık bende yapmak istedim ama krem şantim yokiyim cnm saol bende kurabiye yaptım evde kakolu krem şanti varmış benimkide kakaolu oldu Eki Görüntüle 707293
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?