2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kız o kemirmek istemiştir senle beraber elmayı birazda ona tutaydın yada yutamayacağı kadar büyük bi parça kesip vereydin kemirmeye çalışsaydı

sen şantiyi çok koymuşsunyoksa agızda dagılıyor eskiden balık kurabiyeler vardı paketin içinde
satılırdı bizim zamanımızda aynen öyle oluyor tarifime laf yok

kız tarifine lafmı ettik
kurabiyede bi el ayarı vardır o bende yok.kurabiye konusunda biraz zayıfım benle alakalıdır kesin

kız o kemirmek istemiştir senle beraber elmayı birazda ona tutaydın yada yutamayacağı kadar büyük bi parça kesip vereydin kemirmeye çalışsaydı
ay ne bilim ne ben elmadan anladım ne de o
bundan sonra ögrendim direk eline verecem kontrollü tabi gözümü dikecem
kız tarifine lafmı ettik
kurabiyede bi el ayarı vardır o bende yok.kurabiye konusunda biraz zayıfım benle alakalıdır kesin

takılıyorum canımunu az koyacaksın püf noktası bu ben hem az koyarım ve yumuşcak(bu nasıl kelimeyse bir de türkçe ögretmeniyim nasıl örnek oluyom topigee )olurr

eliföykü eline sağlık güzel görünüyo
karam ilkkez bu tarifi duydum bende deniycem üşünmezsem yapıp koyarım resmini

ver annesi ver
haklısın canım ununu daha z koysaydım senin dediğin gibi olurdu.bnen korktum hamur birleşmeyince unu ekledikçe ekledim ondan oldu ama yinede tadı çok güzel

eliföykü eline sağlık güzel görünüyo
karam ilkkez bu tarifi duydum bende deniycem üşünmezsem yapıp koyarım resmini

yap kız 5 dk da oluyo hemencecikte pişiyo

kızlar nasılsnz ne var ne yok

iyiyiz canım oğlana ytemek yedirdim hazırlıyorum babamız aradı hazırlanın dışarı çıkalım dedi.çantasını falan hazırladım kendim hazırlanıyordum.

ben burda olmasam bile evde iş falan yaparken açık bırakıyrum genelde

sen napıyosun canım

elleirne sağlık ben de deneyeyim barii..
gerçi fırınım buranın elektriğinden randımanlı çalışmıyorum en çok sevdiğim pasta kek yapmaktı ama yalan oldu yemeğe sardım o da yalan oldu kızdan:44: ne yapıyormuşum ben yaa

yoo gerçi bugün kızıma ve hiiçç halimin olmamasına rağmen fırında patıcan kebabı yaptım pilav ayran turşu mmmm
indirdim mideye çook severim güzel de yaparımmm

öyle oluyor karamcım elma yerken bakıyor ağzına sürüyorum kemirmeye çalışıyor rendelersem yemiyor ben de bıcakla küçük küçük çizikler atıyorum ağzına elma tanecikleri girince istekli yemiyooo ama ne kadar yerse artık diyorumm

kızlar yemek yaparken eşim kucağında hivdayı getirdi. baktık ağzını şapırdatıyoooo yemek yaptığımı sen nereden anladın boncuğumm dedim güldükkdaha çiğ pişmemiş bile hey allahım nasıl bi böcük yaaa

bi eliföykü vardı artık o da yok, yemeğe gitti galiba.. ben de çıkayım da in cin top oynasın bariii

tam cimcimemiş:))))))))çok zekiler maşallah yavrulara

tam cimcimemiş:))))))))çok zekiler maşallah yavrulara
çook çok maşallah.. zamane bebeleri bizi parmaklarında oynatacaklar, az öncede yanındaki kırlenti kaldırıyorbir elle, alttan yana uzanıyor bir eliyle
daha neler görecez bakalımmhepsine

çook çok maşallah.. zamane bebeleri bizi parmaklarında oynatacaklar, az öncede yanındaki kırlenti kaldırıyorbir elle, alttan yana uzanıyor bir eliyle
daha neler görecez bakalımmhepsine

ayne hemde ne oynatcaklar bizi:)))))))) benimkide ben öksürdüm demin oda öksürme numarası yapıyor gülüyor bide sıpa

ayne hemde ne oynatcaklar bizi:)))))))) benimkide ben öksürdüm demin oda öksürme numarası yapıyor gülüyor bide sıpa

aynen canım su içerken öksürüyor biz helal dedikçe öksürüyor oyy oyyy diyoz öhüü deyip bide bakarak gülüyor artık boğazı ağrayacak diye unuturmaya çalışıyoruz yoksa ne desek öhüü öhğüü
gülüşlerini yerim onların yahuuu bu kadar tatlı kimse olamaz

mattika
nabrsin?
hep söyleyecem unutuyorum sen konyalımıydın canım ?
ben de selçukta okudum konya güzel şehir özledim yaa

iyim cnm saol bende kurabiye yaptım evde kakolu krem şanti varmış benimkide kakaolu oldu

maşallah çok hamarat gördüm topiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…