ellerine sağlık bende yapmak istedim ama krem şantim yok
mooncum evet topiğimiz hamarat maaşallah
merak ettim yemek yapmayı bilmeyen var mı laf aramızda
iyim cnm saol bende kurabiye yaptım evde kakolu krem şanti varmış benimkide kakaolu oldu Eki Görüntüle 707293
KAram sen kremsantiyle kurabiye tarifi ver bizdee zayıflıcaz diye uğraşalimgelde yapma gelde yeme
Cnm bende güzel yemek yapRim
Arada yapak yiyek bir kereden bişi olmaz gııı
Benim her yerim dökülüyor bogazım yanıyor eşim sen hasta olma
Düşme tamamen dedi nöbete o geçtim yavrum uyuyorsa da en fazla iki saat uyuyorsur bölük
Börçük inş efe düzene girer de uyuruz hepimiz
Ben uyuyacam çokk öpüldünüz canlarr cananlarr
mattika
nabrsin?
hep söyleyecem unutuyorum sen konyalımıydın canım ?
ben de selçukta okudum konya güzel şehir özledim yaa
yaptım kızlar kurabiyeyi
Eki Görüntüle 706981
buda resmi
çok güzel gerçekten karam pratk ve çok harika bi tat
ama ben biraz yaktım alt tarafı bi kaç tnesinin yandı neyseki
tekrar yaptığımda daha az pişiricem
birde karam bunun hamuru çok birleşmiyor demi başta korktum aman yine yapamadım diye ama baktım yuvarladım pişirdim oldu
iyim cnm saol bende kurabiye yaptım evde kakolu krem şanti varmış benimkide kakaolu oldu Eki Görüntüle 707293
kızlar yemek yaparken eşim kucağında hivdayı getirdi. baktık ağzını şapırdatıyooooyemek yaptığımı sen nereden anladın boncuğumm dedim güldükkdaha çiğ pişmemiş bile hey allahım nasıl bi böcük yaaa
selam millet
2 gündür misafirim vardı gelemedim şimdi oturdum inat ettim tüm geçmişi okudum ama ne okudun derseniz uyku bastı hatırlamıyorum
yemek ve kurabiye muhabbeti dönmüş onu hatırlıyorum tabiki
en son elma olayını hatırladım bak bi de
ben oğlana vermiceksem yanında yemiyorum, ben başka şey yerken ona yoğurt veriyosam eğilip eğilip benim tabağa bakıyo ağlayıp istemesi yakındır
elmayı dilimleyip veriyorum eline kemire kemire bitiriyo. arada büyük parça koparıp ögg yapıyo ama yine de vermiyo ağzındaki lokmayı. tabi dişi var benimkinin, kaç aydır veriyorumeline elma armut daha yeni yeni becermeye başladı bu işi
slm canım
bizimkide kopararak yiyor herşeyi öyle seviyor dişine gelince hoşuna gidiyor.
selam nasılsın canım
geçmişi okudum bitirdim ödevini yapmış öğrenci rahatlığındayım
uykum geldi gidip yatayım iyi geceler
bu arada herkese bi soru artık gece beslenmesini bırakmaları gerekiyomuş, uykularının kalitesi düşermiş vs okudum. ne düşünüyosunuz
5 gibi çorba verdim ahmete, 7 buçuk gibi bizimle sofrada yoğurt yedi 9 da bi güzel emdi uyudu.okuduklarıma göre ek gıdayı güzelce yediği için başka bi derdi yoksa uyanmaması lazımmış uyansa bile emzirmemem lazımmış. 7-8 saat uyuması lazımmış deliksiz. mış mış.
pek olcak bişey değil gibi ama sorayım dedim.
bi de ahmet uyku sorunu olan bi çocuk değil bi derdi yoksa. uyar mı ona bu anlatılan
Kaçırmışım ben ya aksiyonubak taksit taksit hatırlayıp yazıyorum
ben de eskilerindenim topiğin ama gerginlikler oldukça yazmıyodum pek. eylül 21 de doğum yaptım herkes 6-7 sine kadar doğurdu biz bekle bekle şişmiştik. yeşim falan. o bekleyenler de kayboldu
Ben gece 1 kere bir kerede 5 6 gibi emziririm bence acıkıyor sıpamselam nasılsın canım
geçmişi okudum bitirdim ödevini yapmış öğrenci rahatlığındayım
uykum geldi gidip yatayım iyi geceler
bu arada herkese bi soru artık gece beslenmesini bırakmaları gerekiyomuş, uykularının kalitesi düşermiş vs okudum. ne düşünüyosunuz
5 gibi çorba verdim ahmete, 7 buçuk gibi bizimle sofrada yoğurt yedi 9 da bi güzel emdi uyudu.okuduklarıma göre ek gıdayı güzelce yediği için başka bi derdi yoksa uyanmaması lazımmış uyansa bile emzirmemem lazımmış. 7-8 saat uyuması lazımmış deliksiz. mış mış.
pek olcak bişey değil gibi ama sorayım dedim.
bi de ahmet uyku sorunu olan bi çocuk değil bi derdi yoksa. uyar mı ona bu anlatılan
Evet ya şuan bilmiyorum kaç kalbim. Var yazayım da göreyimkaram bu kalp işine çok üzülücek
Ben çalmadım:18:imdattttt kalplerim çalınmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?