2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yapayım kız bugün canım çok çekti içine az da kakao koyayım olur dimi.

hatta yapınca foto çekeyim koyayım

yapayım kız bugün canım çok çekti içine az da kakao koyayım olur dimi.

hatta yapınca foto çekeyim koyayım

olur damla çikolata neyim varsa da olur artık özgünleştirmek sizin elinizde
koy kız tadı kötü olursa biliyorsun özel mesaja
güzel olursa ana sayfaya
fotosunu bekliyoruzz o zaman :118:

yok kız o kadan degil ama kendimce pazarlık ve indirim ve yüzsüzlük hallerim de yok degil
sen nasılsın

ben çok tutumluydum eskiden pek gezip tozmazdım dışarda yemek yemezdim sürekli biriktirirdim çoçukken bile harçlık biriktirirdim dünya param vardı köşedeama kıyafet ayakkabı bunlara harcıyordum paraları
bir hamile kaldım hep dışarlara çıkıp yemek yemeye başladım gezmek tozmak
hiç o eski tutumlu halim kalmadı merte hele hiç cimrilik yapmam gerekli gereksiz ne varsa alırım
ama oldum olası pazarlık kabiliyetim yok

canım kremşanti kaç gr olucak paketin içindne 2 tane 75 gr çıktı yani toplamda 150 gr
tek paketimi ikşisini birdenmi yapayım:26::26:

GEÇMİŞ YAPA YAPA GELDİM KIZDAN FIRSAT BULDUKÇA okumaya çalıştım, ben yazana kadar herkes kaybolmuş kızımda uyuamadı zatenn off pufff
geçen oğlumu kontrole götürdüm kilo 8.800 boy 72 cm hemşire iyi dedi ama sanki birz ufak benim oğlum zaten millette bu çocuk gelişmiyor dedikçe benim gözüme hepten ufak görünüyor

ah o millet yok mu ahh
takmayacaksın canım ben de zmanında çok üzülmüştüm ama allahtan bana 20 den fazla kg aldım neden 3200 doğdu demediler:) şanslıyım o konuda ama sonradan zyıf yaramıyor sütün demişlerdi, çok şükür sağlıklı ve emziriyorum

marjinal hafızan süperrr maş.

aa elif öykücüm benim de kızda elimi sürünce bi şişlik geliyor bugün daha da bi şişmişşş, özellikle sağ
çookkk heyecanlıyımm ayyyy merakla bekleniyor incileri, aklıma gelince orda iki diş görünecek diyince alıyorum öpüyorum öpüyorum kalbimm pırr pırrr oluyor..

karammsormuştum kaç derece de pişiyor diye kimse cvp vermemiştiii

yaptım kızlar kurabiyeyi

buda resmi

çok güzel gerçekten karam pratk ve çok harika bi tat

ama ben biraz yaktım alt tarafı bi kaç tnesinin yandı neyseki

tekrar yaptığımda daha az pişiricem

birde karam bunun hamuru çok birleşmiyor demi başta korktum aman yine yapamadım diye ama baktım yuvarladım pişirdim oldu

ay canım sorma bende çok heycanlıyım sürekli ağzına bakıyorum ısırılacağız falan ama nedense çıksın istiyorum büyüdüğünümü görmek istiyoruz acaba içten içe.
senin kızınkide yakın demekki canım

1 paketle 15,20 tane çıkıyor ölçüyü arttırıp 40 tane yapabilirsin

ikisini birden yaptım valla canım 150 gramla 1 su bardağı sıvı yağ unu ne kadar kattım hiç bilmiyorum

bende kaçıyorum yemek yapyım görüşürüz kızlar

görüşürüz canım

ne var bugün menüde

bende oğluma tutumlu olamıyorum yaa herşeyi olsun istiyorum acayip özeniyorum seviniyorum ona alışveriş yaparken.kendime bişey alırkende kır kere düşünürüm

[video=youtube;Zhdf9Y70rtg]http://www.youtube.com/watch?v=Zhdf9Y70rtg[/video]

elifcim güzel olmuş gözüküyor eline sağlık

Ben artık bir liste yapacam ona göre gidecem buzdolabına yapıştıracam
Bilmedigim noktalarda siz ne güne duruyorsunuz size soracam
Soganlı kıymalı bebem maydanoz bir de yanına da salata yaptım gel yiyelim
ya valla billa süper fikir
ben arada yapayım diyorum ama o iş bende yalan oluyo, sen yap karam. ben yapamadım sen yap bacımm :)

elifoyku ben de bayılırım bisküvi-çay veya kurabiye-çay veya kek-çay :))
benim eşim gidiyo bu akşam. daha önce de dedim bak sen de eşin gidince gel bize pasta olcak evde, sen de kurabiyeni getir. ohhh misssss

ben hep düşünen, inceleyen, evhamlı, stresli biriyim normalde ama senin bu felsefeni benimsemek için ugraşıyorum son zamanlarda. arada söyle böyle karam ya, iyi geliyo enerji bombası :)

yaylayı yaptım baktım nane yok neyse şimdi nanesiz oğlana yedirecek akşama eşime söleyimde alsın.

bide buğdayla yaptım rondodan çektim.keşkek gibi olmuş tadı bilirmisiniz bilmem.
keşkekkkk, bayılırııımmmmmmm
süper pişmiş nohut, bugday, et di mi :)

tam çaylık görünüyo
sizin de güzel katkılarınızla az önce binadaki kantin benzeri şeye gidip poaça aldım. evet itiraf ediyorum, yedim
teşekkür ederim tüm yemek muhabbeti için canım arkadaşlarım, cumartesinin 50 gr'ı sizden ona göre

ben sana anlatayım pazarlık taktiklerini adam üstüne para koyar sana veriri ürünü
sen bana sor annemmmgörmemişimdir

off öykü canım çekti beaa kakaolu dimi yanık degil yani
evet canım yapışmıyor pogaça hamuru gibi degil yani
afiyet olsun begendin dimi ohh yanına çay kahve götürr

konuşunca acıktın dimi hep bunlar böyle yapıyorbenim bir suçum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…