haklısın canım biz evdeyiz zor yetişiyoruz sen nasıl yetişeceksin.
şanslısın annenin yardımcı olması çok iyi benimde annem öyledir çok fedekardır ben hamileyken her hafta bize gelip temizlğimi yapardı.
ben hamile halimle yorulmayım diye 9 ay temizlik nedir bilmedim hemde kendisi çalışıyor hem bana hem kendi evine yetişti tatil nedir bilmedi,lohusaykende öyle sarmayı çok severim sarmaya vaktim olmuyor diye tencere tencere sarıp getiriyor sağolsun.
tabi canım, sen bi şey demedinkonuşunca acıktın dimi hep bunlar böyle yapıyorbenim bir suçum yok
ah canım anneler, benim canım anneler :)
nasıl kutliycaz ya anneler gününüü?? pahalı olmalı demiyorum çok güzel olmalı diyorummm
tabi canım, sen bi şey demedin
hep bu kızlar, ah ah
karam sarmayı iyi kapat sen, bak açılıyomuş
fıstık içlerini de ayıkla, eşine sun güzelce
ben eşime dedim gece nöbet tut ben uyuyayım 10 a kadar en güzel hediye bu dedim o
bu kadar zahmetli hediyeyi beklemiyordu
bir dahakine bantlayacam kapagı
fıstık içi her daim sunuma hazır
bizimkini demiyorum anacım, ben annemi nasıl kutlicam diyorum
sen de beceriklsiin işte bacım, hem düzenli yemek yapıyosun artık hem fıstık içi her daim hazır
ya valla billa süper fikir
ben arada yapayım diyorum ama o iş bende yalan oluyo, sen yap karam. ben yapamadım sen yap bacımm :)
elifoyku ben de bayılırım bisküvi-çay veya kurabiye-çay veya kek-çay :))
benim eşim gidiyo bu akşam. daha önce de dedim bak sen de eşin gidince gel bize pasta olcak evde, sen de kurabiyeni getir. ohhh misssss
ben hep düşünen, inceleyen, evhamlı, stresli biriyim normalde ama senin bu felsefeni benimsemek için ugraşıyorum son zamanlarda. arada söyle böyle karam ya, iyi geliyo enerji bombası :)
keşkekkkk, bayılırııımmmmmmm
süper pişmiş nohut, bugday, et di mi :)
tam çaylık görünüyo
sizin de güzel katkılarınızla az önce binadaki kantin benzeri şeye gidip poaça aldım. evet itiraf ediyorum, yedim
teşekkür ederim tüm yemek muhabbeti için canım arkadaşlarım, cumartesinin 50 gr'ı sizden ona göre
ben sana anlatayım pazarlık taktiklerini adam üstüne para koyar sana veriri ürünü
sen bana sor annemmmgörmemişimdir
off öykü canım çekti beaa kakaolu dimi yanık degil yani
evet canım yapışmıyor pogaça hamuru gibi degil yani
afiyet olsun begendin dimi ohh yanına çay kahve götürr
konuşunca acıktın dimi hep bunlar böyle yapıyorbenim bir suçum yok
tarifi özgünleştir dedik sen yeni tarif yazmışsın kız öykü
2 pakete 1 su bardagımı yag:44:
uzanıyor derken?sönmeye tabi tutma:efeyi uzatıyorum mık mık yapıyor ara ara ama kaldırmıyorum birkaç gündür ve
efe artık 20 dk uzanıyoryavaş yavaş arttıracam
yanımızdahe anladımm:44:yanınızda mı degil mi önce onu söyle hele
[video=youtube;Zhdf9Y70rtg]http://www.youtube.com/watch?v=Zhdf9Y70rtg[/video]
elifcim güzel olmuş gözüküyor eline sağlık
ohh ye bacık götür bişi olmaz.
kız benim koca gidene kadar seninki gelir galiba 3 gün demiştin.benimki pazar gidio.yalnızmı olucan canım
kakaolu canım 1-2 tansinin altını yaktım ama
tabi canım kara suçsuz
kız ben bi baketin içinden 2 paket çıkınca hepsini koyayım dedim.sende yoktun o ara koydum gitti 150 gr oldu sen 75 gramlıkmı yapmıştın.yanlışmı yaptım yaneee
tadı güzel ama ben paket farkı vardır diye düşündüm
bakmadım kız hiç 1 paket kullandım gitti 2 li satılıyor ya tekini kullandım gram falan bilmedim :44:
uzanıyor derken?
uyuyo mu?
yanımızda
hımm anladım canım ebnde benimki ikili diye ikisini koydum sen tek koymuşsun yane yanlış yapmışım.
neyse bidahakine tek paketle deneyim bende
niye ağladın bacım atsaydın fırçayı münasebetsizlere onlar ağlasaydıbak birden aklıma lohusa günlerim geldi dahada sinirlendim şimdioğlum 37 haftalık 2.200 doğdu ben sezaryanlıyım canım acıyor göğsümün ucu çok küçük oğlum tutamıyor süt içemiyor ben de psikoloji berbat bide her gelen bu çocuk niye bu kadar küçük niye emmiyor niye sürekli uyuyor kesin hasta yok sarılık olmuş yok cart yok curt ve sonuç bi gece sabaha kadar ağladım kimse bu kadın lohusa üstüne gitmeyelim demedi
helal karam arkandayım cnmseboş gibi ben içiyorum sütü deseydin
hangi anne istemez ki bebegi anne sütü alsın onlarınki de boş laf
millet bana da diyor saalamaya alıştırmışınsın tövbee sanki kendileri nasıl uyutuyormuş görmek isterdim
off valla milletten fenalık gelyor artık
ben eskisi gibi takmamakla yine de zaman zaman üzüyorum kendimi
ama bildigimi okuyom kvalideye bile taviz yok
neler olmuş öyle ben de bilmyorum hiçallah allah ya insanlara bak doğum yapmş kadına edilecek laflarmıymış bunlar.nasıl insanlar var yaa allahım korusun bölelerinden.
bende hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hergün takip ediyorum ama çok az yazdım.çok aktif değildim.arada bi yazardım devamlı okurdum.streste arada yazardı hatırlıyorum sanki.
eskilerden aktif olan kimse yok şimdi bi süksük geliyor oda arada.ama belliydi zaten çok sorunlar oldu topikte.
sanada güzel günler inşallah canım.
Geçmiş olsun canım
Ben de hafif üşütmüşüm heralde her yerim agrıyor bogazım batıyor bu havalar bizi mahvetti
Efeninde burnu dolu otribebeyi görünce çıflık atıyor
evini nası temizliim ya ben evimde toz alamıom :)yok canım ne uyuması kucakçı ya sırtı yer görsün diye yapıyorum
himm eksigi varsa alabilirirsin hamam sauna olurevini git temizle kadın rahat etsin sabah da güzel kahvaltı hazırla
evini nası temizliim ya ben evimde toz alamıom :)
ama hamam sauna çok iyi fikir, oğlumu taşımaktan beli ağrıdı anacıgımın..
marjii yapsın tek paketle hele bir bakalım kaç grammış:44:kafama takıldı :44:
tadı güzel oldu diyrosun ama agızda eriyor dimi
yapınca bakalım canım çokta ağzıda erimiyo ama tadı çok güzel.o benim hamurumun kıvamıyla yada pişirme süremle alakalı olabilir.dedimya bikaçtanesinin altını yakmışım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?