kızlar dişimiz patladı bizim nihayet.parmağımla kontrol ediyordum dün yine bi baktım parmağıma geldi sonra çay kaşığıyla baktım çıt çıt ses geldiçok sevindik dün eşimle yaaa kesiyo bile parmağımızı
diğerinin şişide inmiş grileşmiş oda bugün yarın patlar galiba.buda patlamadan önce şişi inmiş grileşmişti.
ve hiç korktuğum gibi olmadı aksine dün herzamankinden daha uysaldı.dünden önceki bi kaçgün biraz iştahsızlık ve kucağa düşkünlük olmuştu ama dün gayet normaldi.
kızlar bu diş ne zaman uzar acaba
dün akşamda gelemedim gezmedeydik bi geçmiş yapayım ben kızlar
kızlar dişimiz patladı bizim nihayet.parmağımla kontrol ediyordum dün yine bi baktım parmağıma geldi sonra çay kaşığıyla baktım çıt çıt ses geldiçok sevindik dün eşimle yaaa kesiyo bile parmağımızı
diğerinin şişide inmiş grileşmiş oda bugün yarın patlar galiba.buda patlamadan önce şişi inmiş grileşmişti.
ve hiç korktuğum gibi olmadı aksine dün herzamankinden daha uysaldı.dünden önceki bi kaçgün biraz iştahsızlık ve kucağa düşkünlük olmuştu ama dün gayet normaldi.
kızlar yemek yaparken eşim kucağında hivdayı getirdi. baktık ağzını şapırdatıyooooyemek yaptığımı sen nereden anladın boncuğumm dedim güldükkdaha çiğ pişmemiş bile hey allahım nasıl bi böcük yaaa
eliföykü ne gzel dışarı ççıkıyorsunuz yemeğe mi
iyim cnm saol bende kurabiye yaptım evde kakolu krem şanti varmış benimkide kakaolu oldu Eki Görüntüle 707293
ellerine sağlık bende yapmak istedim ama krem şantim yok
mooncum evet topiğimiz hamarat maaşallah
merak ettim yemek yapmayı bilmeyen var mı laf aramızda
KAram sen kremsantiyle kurabiye tarifi ver bizdee zayıflıcaz diye uğraşalimgelde yapma gelde yeme
Cnm bende güzel yemek yapRim
selam canımselam millet
2 gündür misafirim vardı gelemedim şimdi oturdum inat ettim tüm geçmişi okudum ama ne okudun derseniz uyku bastı hatırlamıyorum
yemek ve kurabiye muhabbeti dönmüş onu hatırlıyorum tabiki
en son elma olayını hatırladım bak bi de
ben oğlana vermiceksem yanında yemiyorum, ben başka şey yerken ona yoğurt veriyosam eğilip eğilip benim tabağa bakıyo ağlayıp istemesi yakındır
elmayı dilimleyip veriyorum eline kemire kemire bitiriyo. arada büyük parça koparıp ögg yapıyo ama yine de vermiyo ağzındaki lokmayı. tabi dişi var benimkinin, kaç aydır veriyorumeline elma armut daha yeni yeni becermeye başladı bu işi
selam nasılsın canım
geçmişi okudum bitirdim ödevini yapmış öğrenci rahatlığındayım
uykum geldi gidip yatayım iyi geceler
bu arada herkese bi soru artık gece beslenmesini bırakmaları gerekiyomuş, uykularının kalitesi düşermiş vs okudum. ne düşünüyosunuz
5 gibi çorba verdim ahmete, 7 buçuk gibi bizimle sofrada yoğurt yedi 9 da bi güzel emdi uyudu.okuduklarıma göre ek gıdayı güzelce yediği için başka bi derdi yoksa uyanmaması lazımmış uyansa bile emzirmemem lazımmış. 7-8 saat uyuması lazımmış deliksiz. mış mış.
pek olcak bişey değil gibi ama sorayım dedim.
bi de ahmet uyku sorunu olan bi çocuk değil bi derdi yoksa. uyar mı ona bu anlatılan
Biraz daha iyiyim ama kırılıyor her yerim bol meyve yemem lazım
Herkese günaydınnn
günaydın herkese
Gunaydin millet
hayırlı olsun dişinizcanım bizim bir buçuk ay önce patladı şuan tam uzamış ama tam olarak kaç günde uzadı hatırlamıyorum
hayırlı olsun dişiniz, helal lokmalar yesin hep
2 haftaya baya uzuyolar
canım çok teşekkürler evet hergün gözlüyordum.ilk önce o 3. aydan beri olan ortadaki beyazlık değilmiş diş diye gözlediğim.ortadaki diş çizgisinin ilk önce bi yanında ertesi gün bi yanında beyaz tire şeklinde hafif içe doğru beyazlık farkettim.sonra şişlik oldu sonrada şişlik indi orada çöküntü gibi grilik belirdi.diş baya gözüküyodu yani.sonraa dün dişi hissettim.bunların hepsi hemen hemen 1 hafta içinde oldu sanırım.buraya yamzıştım ilk beyazlığı gördüğüm zaman.oleyy oleyyy sonunda bir incimiz daha geldii :119::119::119::119:
sen bayagı gözlemlemiştin öykü hangi aşamalardan geldiniz bu güne ben takipteyim
eliföykü sen söyledin diye ben de söylyim tontikinki tarife uygun görünüyor benimkilerde böyleydi pammuk gibiydi
sade yaptıydım ben
canım çok teşekkürler evet hergün gözlüyordum.ilk önce o 3. aydan beri olan ortadaki beyazlık değilmiş diş diye gözlediğim.ortadaki diş çizgisinin ilk önce bi yanında ertesi gün bi yanında beyaz tire şeklinde hafif içe doğru beyazlık farkettim.sonra şişlik oldu sonrada şişlik indi orada çöküntü gibi grilik belirdi.diş baya gözüküyodu yani.sonraa dün dişi hissettim.bunların hepsi hemen hemen 1 hafta içinde oldu sanırım.buraya yamzıştım ilk beyazlığı gördüğüm zaman.
beyazlıkları ben geç farketmişte olabilirim bikaç gün falan.bırakmıştım dişi beklemeyi
doğruya doğru kız ben becerememişim
senin elin bolmuş canım 2 pk harcadın
ben de yanlış iz üzerindeyim o zaman başka yerde tire bekliyeyim ben de
ne güzel rahat çıkardı emirimmemüşlere dikkatt
evet canım bu tireler daha içe doğru benim ilk beklediğim yer tam ortada tek çizgi ve daha uçtaydı.
evet şükür ama şimdiden sonra skıntı olurmu bilmiyorum
olmaz inşzaten birinci zorlu çıkıyormuş bir de azılar
bugday yapacan mıbizimki çıksa hemen yapacam inş
857 ye 1 kalp 4400 e 2 kalp adalet bunun neresinde
konyaya okumaya geldim evlenip yerleştim atandımkonyalı oldum gitti
gel beklerim bebüşlerle gezeriz beraber
selam millet
2 gündür misafirim vardı gelemedim şimdi oturdum inat ettim tüm geçmişi okudum ama ne okudun derseniz uyku bastı hatırlamıyorum
yemek ve kurabiye muhabbeti dönmüş onu hatırlıyorum tabiki
en son elma olayını hatırladım bak bi de
ben oğlana vermiceksem yanında yemiyorum, ben başka şey yerken ona yoğurt veriyosam eğilip eğilip benim tabağa bakıyo ağlayıp istemesi yakındır
elmayı dilimleyip veriyorum eline kemire kemire bitiriyo. arada büyük parça koparıp ögg yapıyo ama yine de vermiyo ağzındaki lokmayı. tabi dişi var benimkinin, kaç aydır veriyorumeline elma armut daha yeni yeni becermeye başladı bu işi
zamane veletleri iştebu yavrular böyle maşallahları varbüyümüşte küçülmüşler hergün bizi şaşırtıyorlar.
selam nasılsın canım
geçmişi okudum bitirdim ödevini yapmış öğrenci rahatlığındayım
uykum geldi gidip yatayım iyi geceler
bu arada herkese bi soru artık gece beslenmesini bırakmaları gerekiyomuş, uykularının kalitesi düşermiş vs okudum. ne düşünüyosunuz
5 gibi çorba verdim ahmete, 7 buçuk gibi bizimle sofrada yoğurt yedi 9 da bi güzel emdi uyudu.okuduklarıma göre ek gıdayı güzelce yediği için başka bi derdi yoksa uyanmaması lazımmış uyansa bile emzirmemem lazımmış. 7-8 saat uyuması lazımmış deliksiz. mış mış.
pek olcak bişey değil gibi ama sorayım dedim.
bi de ahmet uyku sorunu olan bi çocuk değil bi derdi yoksa. uyar mı ona bu anlatılan
karam da çene var kapar yine merak etmekaram bu kalp işine çok üzülücek
dikkat et kendineBiraz daha iyiyim ama kırılıyor her yerim bol meyve yemem lazım
Herkese günaydınnn
günaydın canımmGunaydin millet
inş. bende yapacam, bizim orda buğday nohut olurmuş, içine ceviz de ekleyebilirmişizolmaz inşzaten birinci zorlu çıkıyormuş bir de azılar
bugday yapacan mıbizimki çıksa hemen yapacam inş
kalpsizlikkk857 ye 1 kalp 4400 e 2 kalp adalet bunun neresinde
canım güzel oldu ama biraz şekersiz geldi bana
Topikte kurabiye fırtınası devam ediyor ellerine saglık tontikcan
Nasıl oldu hiç söylemiyorsunkakaoluyu merak ettim ben de
Ama bugün tatlı olayını abarttım bir iki hafta ara verdim
marji sende yap koy fotosunu biz yiyelimde kg alalımeline sağlık totikcan güzel olmuş bu kurabiye karam sayesinde topikte trend oldu bende yapsam iyi olucak
yaş günüyle de birleştirebilirsin olmadıyok canım şimdilik öyle bi planım yok zaten bidahaki hafta pazar düğünümüz var.herkezin telaşı ayrı bide bunu çıkarmayım.
belki düğünden sonra kafama eserse yapabilirim
hayırdır kız sizin kalpler nerde allah allah
bi yanlışlık oldu heralde site güncelleştirmesi sırasında.programlamada bi hata yapmış olabilirler düzeltirler belki.
bu programlamada bu kalpler bi sayıya bakıyo şu kadar mesajı olana bu kadar kalp diye kodlarını giriyorlar.orda bi hata olumuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?