2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar dişimiz patladı bizim nihayet.parmağımla kontrol ediyordum dün yine bi baktım parmağıma geldi sonra çay kaşığıyla baktım çıt çıt ses geldiçok sevindik dün eşimle yaaa kesiyo bile parmağımızı

diğerinin şişide inmiş grileşmiş oda bugün yarın patlar galiba.buda patlamadan önce şişi inmiş grileşmişti.

ve hiç korktuğum gibi olmadı aksine dün herzamankinden daha uysaldı.dünden önceki bi kaçgün biraz iştahsızlık ve kucağa düşkünlük olmuştu ama dün gayet normaldi.

kızlar bu diş ne zaman uzar acaba

dün akşamda gelemedim gezmedeydik bi geçmiş yapayım ben kızlar

hayırlı olsun dişinizcanım bizim bir buçuk ay önce patladı şuan tam uzamış ama tam olarak kaç günde uzadı hatırlamıyorum

hayırlı olsun dişiniz, helal lokmalar yesin hep
2 haftaya baya uzuyolar

maşallah canım kızına anlıyo tabi artık mamma yapılıyo.

eliföykü ne gzel dışarı ççıkıyorsunuz yemeğe mi

yok canım çarşıya çıktık şöle bi gezdik kv lere gittik eşim pazartesi gidioya 5 günlüğüne annesigile sölemeye gitti.tabi ben evden çıkarken oraya gideceğimizi bilmiyordum

iyim cnm saol bende kurabiye yaptım evde kakolu krem şanti varmış benimkide kakaolu oldu Eki Görüntüle 707293

kız seninki daha güzel olmuş sanki ağızda dağılır cinsden duruyo.nasıl oldu canım tadı tek paket kremşanti kullandın dimi sen

ellerine sağlık bende yapmak istedim ama krem şantim yok

mooncum evet topiğimiz hamarat maaşallah
merak ettim yemek yapmayı bilmeyen var mı laf aramızda

sağol canım sonra denersin sende

KAram sen kremsantiyle kurabiye tarifi ver bizdee zayıflıcaz diye uğraşalim gelde yapma gelde yeme

Cnm bende güzel yemek yapRim

bide ebn yapmadım der bizi baştan çıkaran kendisi

selam canım
maşallah oğluşa kemire kemire bitiriyor demek

canım benim oğlan yattıktan sonra 6-7 saat emmiyo bayadır yani emmek için kalkmıyor.yatırıyorum ilk 1 saat falan tamamen dalmasını bekliyorum yani arada uyanıyo geri uyutuyorum falan.gece uykusuna geçtikten sonrada kalkmıyor.
ama bütün gece nasıl emzirmiycez.benimki 5 gibi falan kalkar emer gece onudamı emzirmiycekmişiz.
o 6-7 saat içinde kalksada emzirmem mesela acıkmadığını bilirim gazdan kalkıtığını bilirim kucağıma alır gazını çıkarır geri koyarım uyur geri zaten.
gündüz 4 saat anca dayanır açlığa ama gece bi aktivite olmadığı için acıkmıyolar sanırım

Biraz daha iyiyim ama kırılıyor her yerim bol meyve yemem lazım
Herkese günaydınnn

günaydın herkese

günaydın kızlar

karam bende nasıl oldun diye sorucaktım.aman dikkat et kendine hava yine birden bozdu bol bol meyve ye ıhlamur falan iç boğaza iyi geliyor yumuşatıyo

hayırlı olsun dişinizcanım bizim bir buçuk ay önce patladı şuan tam uzamış ama tam olarak kaç günde uzadı hatırlamıyorum

teşekkürler canım gördüm senin oğlanın dişlerini maşallah size

oleyy oleyyy sonunda bir incimiz daha geldii :119::119::119::119:

sen bayagı gözlemlemiştin öykü hangi aşamalardan geldiniz bu güne ben takipteyim

eliföykü sen söyledin diye ben de söylyim tontikinki tarife uygun görünüyor benimkilerde böyleydi pammuk gibiydi
sade yaptıydım ben

oleyy oleyyy sonunda bir incimiz daha geldii :119::119::119::119:

sen bayagı gözlemlemiştin öykü hangi aşamalardan geldiniz bu güne ben takipteyim
canım çok teşekkürler evet hergün gözlüyordum.ilk önce o 3. aydan beri olan ortadaki beyazlık değilmiş diş diye gözlediğim.ortadaki diş çizgisinin ilk önce bi yanında ertesi gün bi yanında beyaz tire şeklinde hafif içe doğru beyazlık farkettim.sonra şişlik oldu sonrada şişlik indi orada çöküntü gibi grilik belirdi.diş baya gözüküyodu yani.sonraa dün dişi hissettim.bunların hepsi hemen hemen 1 hafta içinde oldu sanırım.buraya yamzıştım ilk beyazlığı gördüğüm zaman.
beyazlıkları ben geç farketmişte olabilirim bikaç gün falan.bırakmıştım dişi beklemeyi

eliföykü sen söyledin diye ben de söylyim tontikinki tarife uygun görünüyor benimkilerde böyleydi pammuk gibiydi
sade yaptıydım ben

doğruya doğru kız ben becerememişim

senin elin bolmuş canım 2 pk harcadın
ben de yanlış iz üzerindeyim o zaman başka yerde tire bekliyeyim ben de
ne güzel rahat çıkardı emirimmemüşlere dikkatt

senin elin bolmuş canım 2 pk harcadın
ben de yanlış iz üzerindeyim o zaman başka yerde tire bekliyeyim ben de
ne güzel rahat çıkardı emirimmemüşlere dikkatt

evet canım bu tireler daha içe doğru benim ilk beklediğim yer tam ortada tek çizgi ve daha uçtaydı.
evet şükür ama şimdiden sonra skıntı olurmu bilmiyorum

olmaz inşzaten birinci zorlu çıkıyormuşbir de azılar
bugday yapacan mı bizimki çıksa hemen yapacam inş

yok canım şimdilik öyle bi planım yok zaten bidahaki hafta pazar düğünümüz var.herkezin telaşı ayrı bide bunu çıkarmayım.
belki düğünden sonra kafama eserse yapabilirim

857 ye 1 kalp 4400 e 2 kalp adalet bunun neresinde

hayırdır kız sizin kalpler nerde allah allah

bi yanlışlık oldu heralde site güncelleştirmesi sırasında.programlamada bi hata yapmış olabilirler düzeltirler belki.

bu programlamada bu kalpler bi sayıya bakıyo şu kadar mesajı olana bu kadar kalp diye kodlarını giriyorlar.orda bi hata olumuş olabilir

konyaya okumaya geldim evlenip yerleştim atandım konyalı oldum gitti
gel beklerim bebüşlerle gezeriz beraber

valla özlemem diyordum, şimdi aklıma gelince güzelmiş bee diyorum

diş varsa kemirir, yoksa yalanır bir de vermiyor haa süpemişş alma annesi o oğluşununnn

bu yavrular böyle maşallahları varbüyümüşte küçülmüşler hergün bizi şaşırtıyorlar.
zamane veletleri işte

vallahi biz o lazımmışşş lara uymayız, illa emecek zaten yatağından çıkartmak için kucağına aldığında eşim, ağız açılıyor gözler kapanıyor, benim kucağıma gelince de ağlar gibi ağız açık ahhıı ahııı yapııyorr

karam bu kalp işine çok üzülücek
karam da çene var kapar yine merak etme

Biraz daha iyiyim ama kırılıyor her yerim bol meyve yemem lazım
Herkese günaydınnn
dikkat et kendine
günaydın canımm

günaydın canımm

hadi yaa hayırlı olsunn ohhh çookk sevindirik oldum valla
ben de heyecanla bekliyorum o sesi, diş çıkınca sanki büyüyecekler gibi geliyor dgülüşü değişecek, kemirebilecek , memecik ısırılacak, parmak kol ısırılacak,
ama yaa bak şimdi ozman bizim daha yolumuz var mıııdamak şişmiş baya ve sürekli çığlık atıyor kucak isiyor. bir şey soracam ishal oldu mu?
kızım katı kaka yaparken bu aralar kayısı kıvamında yapıyor ilerlyen günlerde acaba ishale mi dönecek acaba, iştahsızlık var zoorrrlaaa iki lokma bir şey verioruz, meme istiyor hep(dişlenmi alakalı bilmem)

slm hanımlar

Topikte kurabiye fırtınası devam ediyor ellerine saglık tontikcan
Nasıl oldu hiç söylemiyorsun kakaoluyu merak ettim ben de
Ama bugün tatlı olayını abarttım bir iki hafta ara verdim
canım güzel oldu ama biraz şekersiz geldi bana
tatlıyı çok severimde

eline sağlık totikcan güzel olmuş bu kurabiye karam sayesinde topikte trend oldu bende yapsam iyi olucak
marji sende yap koy fotosunu biz yiyelimde kg alalım

hayrlı olsun dişiniz cnm bizimki çıkalı tam 1 ay oldu şuan nerdeye hepsi çıkmış gibi
2 dişimiz var 1i tam 1i yarım ççok şeker
eliföykü kurabiyeyide tek şantiden yaptım üstünde 80gr yazıyodu

4 kişi içerde 2sinin yanında + var tontikcan sen de neden yokk:44:
hadiiii sende de olsunn

yok canım şimdilik öyle bi planım yok zaten bidahaki hafta pazar düğünümüz var.herkezin telaşı ayrı bide bunu çıkarmayım.
belki düğünden sonra kafama eserse yapabilirim
yaş günüyle de birleştirebilirsin olmadı

yeni uygulama heralde alacaktınız neye verdiniz sabah gözümü bir açtım kalp yok kapadım açtım yine yok
yaşadıgım şokun cevabını kim verecek bana
kalp hırsızını bulun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…