2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

diş meselesi genetik canım bizimki 6.ayını bitirdi 1-2 güne patladı dişleri bizimde öyle olmuş ha geç çıkmış ha erken birşey farketmiyor sadece siması değişiyor bide heryeri ısırıyor
bizimki doğdundan beri kundağa girmedi hayatta durmaz kıyamet kopar bide yaz kış eller dışarda uyuyor battaniyenin altına sokamıyoruz yoksa ağlıyor uyumuyor.neyse artık havalar ısındı ama yinede gece serin oluyor üşütür diye korkuyorum.

benimki yine baya uyudu maşallah.şaşırtıyo bu oğlan beni bu ara.mutfağı topladım bulaşıkları mamkineye attım kurabiye tepsisini yıkadım.yıkanmış çamaşırları astım.geldim size llaf yetiştiriyorum hala uyanmadı.gözlerim yaşardı

balondu o evet güzeldi bundan sıkılınca onu yaparım yine canım sende değiştir sıkıldıysan çok hoş avatarlar var

bizim daha dişler göxükmediğinden bişey anlamadım canım.
bizimkide kundakta durmuyor zaten bebekken kundak hiç yapmadım ben sevmiyorum.kışın üstünü açmaya başlayınca sarmaya başlaıdsm ama eller dışarda sadece sıkmadan sarıyordum battaniyeye

maaşallahh efe öyle uyusa sıkıntıdan patlardım yeminlen
alışmışım kudurukla ugraşmaya rahatlık batar

maşallah deannedende nazar değermiş

15 güne uzarlar biraz 1 ayada gülünce herkes farkeder şirin oluyorlar tavşan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…