bugün kabi çalan yarın arkadaşlarını da çalar olma boş yere arkadaş markadaş4 kişi içerde 2sinin yanında + var tontikcan sen de neden yokk:44:
hadiiii sende de olsunn
olacam inadınabugün kabi çalan yarın arkadaşlarını da çalar olma boş yere arkadaş markadaş
kvde de mi kalcaksın yoksayok canım çarşıya çıktık şöle bi gezdik kv lere gittik eşim pazartesi gidioya 5 günlüğüne annesigile sölemeye gitti.tabi ben evden çıkarken oraya gideceğimizi bilmiyordum
canım benim oğlan yattıktan sonra 6-7 saat emmiyo bayadır yani emmek için kalkmıyor.yatırıyorum ilk 1 saat falan tamamen dalmasını bekliyorum yani arada uyanıyo geri uyutuyorum falan.gece uykusuna geçtikten sonrada kalkmıyor.
ama bütün gece nasıl emzirmiycez.benimki 5 gibi falan kalkar emer gece onudamı emzirmiycekmişiz.
o 6-7 saat içinde kalksada emzirmem mesela acıkmadığını bilirim gazdan kalkıtığını bilirim kucağıma alır gazını çıkarır geri koyarım uyur geri zaten.
gündüz 4 saat anca dayanır açlığa ama gece bi aktivite olmadığı için acıkmıyolar sanırım
valla özlemem diyordum, şimdi aklıma gelince güzelmiş bee diyorum
diş varsa kemirir, yoksa yalanırbir de vermiyor haa süpemişş alma annesi o oğluşununnn
zamane veletleri işte
vallahi biz o lazımmışşş lara uymayız, illa emecek zaten yatağından çıkartmak için kucağına aldığında eşim, ağız açılıyor gözler kapanıyor, benim kucağıma gelince de ağlar gibi ağız açık ahhıı ahııı yapııyorr
karam da çene var kapar yine merak etme
dikkat et kendine
günaydın canımm
günaydın canımm
hadi yaa hayırlı olsunn ohhh çookk sevindirik oldum valla
ben de heyecanla bekliyorum o sesi, diş çıkınca sanki büyüyecekler gibi geliyor dgülüşü değişecek, kemirebilecek , memecik ısırılacak, parmak kol ısırılacak,
ama yaa bak şimdi ozman bizim daha yolumuz var mıııdamak şişmiş baya ve sürekli çığlık atıyor kucak isiyor. bir şey soracam ishal oldu mu?
kızım katı kaka yaparken bu aralar kayısı kıvamında yapıyor ilerlyen günlerde acaba ishale mi dönecek acaba, iştahsızlık var zoorrrlaaa iki lokma bir şey verioruz, meme istiyor hep(dişlenmi alakalı bilmem)
kvde de mi kalcaksın yoksa
şimdi benim oğlan 8-9 gibi uyuyo 7 de uyuduğu günler de oluyo gündüz uykusunu toptan bıraktı, sadece sabah erken kaltığı için öğleden önce uyuyo öğleden sonra belki yarım saat. gece uyuduktan onra 12-1 gibi emmeye kalkıyo sonra da 5-6 gibi emiyo en son 7 de uyanıyo erkenciyiz.
en uzun 4-5 saat uyuyo yani okuduğuma göre bunu uzatmak lazımmış.
bu düzen herşey yolundaysa tabi.
ben de özlemem diyodum burda yaşayınca özlemiyorum tabivalla özlemem diyordum, şimdi aklıma gelince güzelmiş bee diyorum
diş varsa kemirir, yoksa yalanırbir de vermiyor haa süpemişş alma annesi o oğluşununnn
zamane veletleri işte
vallahi biz o lazımmışşş lara uymayız, illa emecek zaten yatağından çıkartmak için kucağına aldığında eşim, ağız açılıyor gözler kapanıyor, benim kucağıma gelince de ağlar gibi ağız açık ahhıı ahııı yapııyorr
karam da çene var kapar yine merak etme
dikkat et kendine
günaydın canımm
günaydın canımm
hadi yaa hayırlı olsunn ohhh çookk sevindirik oldum valla
ben de heyecanla bekliyorum o sesi, diş çıkınca sanki büyüyecekler gibi geliyor dgülüşü değişecek, kemirebilecek , memecik ısırılacak, parmak kol ısırılacak,
ama yaa bak şimdi ozman bizim daha yolumuz var mıııdamak şişmiş baya ve sürekli çığlık atıyor kucak isiyor. bir şey soracam ishal oldu mu?
kızım katı kaka yaparken bu aralar kayısı kıvamında yapıyor ilerlyen günlerde acaba ishale mi dönecek acaba, iştahsızlık var zoorrrlaaa iki lokma bir şey verioruz, meme istiyor hep(dişlenmi alakalı bilmem)
bizim oğluşlar benziyoyok kız kalırmıyım orda hiç annem kalıcak bende.
bizimde herşey yolundaysa yani gazı falan yoksa 10 da yatıyo 4-5 gibi kalkıyo emiyo 9 dada tamamen uyanıyo emiyo.
bazen 1 gidi uyandırmadan emziriyorum sabah 8 gibi falan kalkıyo o zaman.
ben de özlemem diyodum burda yaşayınca özlemiyorum tabi
benimki de emmeye uyandıysa ağzı kocaman açıyo kucağımda memeyi çıkarana kadar sabredemiyo aa oo bağırıyo. ama ne bileyim takıldım bu konuya
bizim oğluşlar benziyoseninkinin düzen daha iyiymiş. daha uzun uyuyo maşallah. işte alışkanlık olurmuş gece emmesi acıktığından değil alışkanlıktan emermiş o yüzden düşündüm bu konuyu
kızlar dişimiz patladı bizim nihayet.parmağımla kontrol ediyordum dün yine bi baktım parmağıma geldi sonra çay kaşığıyla baktım çıt çıt ses geldiçok sevindik dün eşimle yaaa kesiyo bile parmağımızı
diğerinin şişide inmiş grileşmiş oda bugün yarın patlar galiba.buda patlamadan önce şişi inmiş grileşmişti.
ve hiç korktuğum gibi olmadı aksine dün herzamankinden daha uysaldı.dünden önceki bi kaçgün biraz iştahsızlık ve kucağa düşkünlük olmuştu ama dün gayet normaldi.
kızlar bu diş ne zaman uzar acaba
dün akşamda gelemedim gezmedeydik bi geçmiş yapayım ben kızlar
bugün kabi çalan yarın arkadaşlarını da çalar olma boş yere arkadaş markadaş
yok kız kalırmıyım orda hiç annem kalıcak bende.
bizimde herşey yolundaysa yani gazı falan yoksa 10 da yatıyo 4-5 gibi kalkıyo emiyo 9 dada tamamen uyanıyo emiyo.
bazen 1 gidi uyandırmadan emziriyorum sabah 8 gibi falan kalkıyo o zaman.
çok feci gök gürültüsü var :18:korkuyorum ama efeye çaktırmıyorum
kuzum gözünü ayırıp bakıyor dışarı anlamadım korkuyor mu şaşırıyor mubende çok korkarım gök gürültüsünden efe korkmuyor mu sesten
gece mert çok üzerini açıyor kızlar sizinkilerde açıyor mu ayaklarıyla debeleye debeleye açıyor soğukken kalın battaniyeyi o kadar açamıyordu ama şimdi ince örtüyorum her kalktığımda üstü açık tutmuyor üstünde.
kuzum gözünü ayırıp bakıyor dışarı anlamadım korkuyor mu şaşırıyor mu
biz devamlı başında nöbet tuttugumuz için öyle bir sorunumuz yokher daim uyanık biri başında
[SUP][/SUP]2013 eylül analarının topigine gidiyom arada göbüş resimlerini koymuşlar
ey gidi günler ey 18 haftalık olanların göbegine baktım aynı benim göbüş hiç dogurmamşım gibi
ağlamadığına göre korkmuyor demek ki.
avatar sapıgırahat dur kız her seferinde diyorum bu kim yeni mi düştü
ben de özlemem diyodum burda yaşayınca özlemiyorum tabi
benimki de emmeye uyandıysa ağzı kocaman açıyo kucağımda memeyi çıkarana kadar sabredemiyo aa oo bağırıyo. ama ne bileyim takıldım bu konuya
bizim oğluşlar benziyoseninkinin düzen daha iyiymiş. daha uzun uyuyo maşallah. işte alışkanlık olurmuş gece emmesi acıktığından değil alışkanlıktan emermiş o yüzden düşündüm bu konuyu
hayırlı olsun emirin incisi
maşallah emirin uyku düzenineah ah bizde o günleri görebilsek
gece mert çok üzerini açıyor kızlar sizinkilerde açıyor mu ayaklarıyla debeleye debeleye açıyor soğukken kalın battaniyeyi o kadar açamıyordu ama şimdi ince örtüyorum her kalktığımda üstü açık tutmuyor üstünde.
kuzum gözünü ayırıp bakıyor dışarı anlamadım korkuyor mu şaşırıyor mu
biz devamlı başında nöbet tuttugumuz için öyle bir sorunumuz yokher daim uyanık biri başında
ne güzel beyin fırtınası oluyor işte
canım sıkıldı değiştirdim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?