2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bugün kabi çalan yarın arkadaşlarını da çalar olma boş yere arkadaş markadaş
olacam inadına eylül anaları hadi hepimiz arkadaş olalım birbbirimizi görelimmm inadına inadına

neyse kız uyumuşken bende evi toparlayım
hadiyin görüşürükkkk

kvde de mi kalcaksın yoksa

şimdi benim oğlan 8-9 gibi uyuyo 7 de uyuduğu günler de oluyo gündüz uykusunu toptan bıraktı, sadece sabah erken kaltığı için öğleden önce uyuyo öğleden sonra belki yarım saat. gece uyuduktan onra 12-1 gibi emmeye kalkıyo sonra da 5-6 gibi emiyo en son 7 de uyanıyo erkenciyiz.
en uzun 4-5 saat uyuyo yani okuduğuma göre bunu uzatmak lazımmış.
bu düzen herşey yolundaysa tabi.

canım iştahsızlık o şişlik döneminde oldu yani 3-4 gün önce sanırım.kakasıda dün baya sıvıydı ishal gibide değilde baya katılaşmıştı son zamnlarda ama 2 gündür daha sıvı.ishal yok şuan bizde.
o şişlik az sürdü bizde şişlikten 3 gün sonra falan çıktı.diğerde mesela dün şişti bugün çukurlaşmış grileşmiş.
benimkide kucak istiyordu sürekli.

canım anlattıklarından bana diş yakınmış gibi geldi.

yok kız kalırmıyım orda hiç annem kalıcak bende.

bizimde herşey yolundaysa yani gazı falan yoksa 10 da yatıyo 4-5 gibi kalkıyo emiyo 9 dada tamamen uyanıyo emiyo.

bazen 1 gidi uyandırmadan emziriyorum sabah 8 gibi falan kalkıyo o zaman.

ben de özlemem diyodum burda yaşayınca özlemiyorum tabi

benimki de emmeye uyandıysa ağzı kocaman açıyo kucağımda memeyi çıkarana kadar sabredemiyo aa oo bağırıyo. ama ne bileyim takıldım bu konuya

bizim oğluşlar benziyo seninkinin düzen daha iyiymiş. daha uzun uyuyo maşallah. işte alışkanlık olurmuş gece emmesi acıktığından değil alışkanlıktan emermiş o yüzden düşündüm bu konuyu

emme güdüsü dürtülüyor bir de anneyi özlüyor daha çok bence

hayırlı olsun emirin incisi

bugün kabi çalan yarın arkadaşlarını da çalar olma boş yere arkadaş markadaş

maşallah emirin uyku düzenineah ah bizde o günleri görebilsek

gece mert çok üzerini açıyor kızlar sizinkilerde açıyor mu ayaklarıyla debeleye debeleye açıyor soğukken kalın battaniyeyi o kadar açamıyordu ama şimdi ince örtüyorum her kalktığımda üstü açık tutmuyor üstünde.

bende çok korkarım gök gürültüsünden efe korkmuyor mu sesten
kuzum gözünü ayırıp bakıyor dışarı anlamadım korkuyor mu şaşırıyor mu

biz devamlı başında nöbet tuttugumuz için öyle bir sorunumuz yok her daim uyanık biri başında

[SUP][/SUP]2013 eylül analarının topigine gidiyom arada göbüş resimlerini koymuşlar
ey gidi günler ey 18 haftalık olanların göbegine baktım aynı benim göbüş hiç dogurmamşım gibi

canım evet alışkanlıktan emiyolarmış açlıktan değil artık.çünkü eğer karnı düzgünce doyduysa uyumadan önce gece 6-7 saat acıkmamaları laızmmış.bizimki acıkmıyor ama gazdan kalktığı çok oluyor bazen.

sende kolay oturtursun düzene belli seninoğlanda uykuyu seviyor.aç olmadığına eminsen bi süre kalktığında emzirmeden kucağına al senin kokunu hissetsin pışpışla yerine koy hem gazı varsa çıkar daha rahat uyur.kolay alışır bence

hayırlı olsun emirin incisi

maşallah emirin uyku düzenineah ah bizde o günleri görebilsek

teşekkürler canım mert abisine göre baya geç kaldık ama çıktı sonunda

canım benimkininde gazı olduğu zaman böyle değil uykumuz gece 10 kere kalkar bi ara sabaha kadar sallıyordum ama bizimkinin çok şiddetli kolik diyebileceğimiz gaz olayı olmadı.bi ara azdı sonra yine geçti hala ara ara oluyo ya ona yedirdiğimden ya kendim yediğimden yada ayağını falan üşütüyo bilmiyorum

canım benimki kışın bile üstünde koymadı ne battaniye ne yorgan ayaklarını bile çıkarıyodu yani üstünde hiçbişey kalmıyordu.kışın bende kundak yapar gibi ince penye battaniyeyi doluyordum tabi kollar dışarda.üstüne battaniye yada yorgan atıyordum .en azından altta o kalıyordu.çok korktum hasta olucak diye ama şükür hasta olmadı daha bi ara burun akıntısı vardı oda hemen geçti ilerlemeden.
şimdi içinede battaniye sarmıyorum yine açıyo üstünü farkedrsem kalkıp örtüyorum ama ben farkedene kadar baya açık kalıyo sanırım.evin ısısı iyi diye hasta olmuyo sanırım

kuzum gözünü ayırıp bakıyor dışarı anlamadım korkuyor mu şaşırıyor mu

biz devamlı başında nöbet tuttugumuz için öyle bir sorunumuz yok her daim uyanık biri başında

korkmuyor demekki annesi ne olduğunu anlamaya çalışıyordur belkide

ne güzel beyin fırtınası oluyor işte
canım sıkıldı değiştirdim yine

kız bu güzel avatar resimlerini nerden buluyon hepsi birbirinden hoş.şu elinde şemsiyemi vardı uzaktan bi kadının ne bundan önceki çok hoştu gizemliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…