karama yakışır ama
seninki uyanmış benimki hiç uyumuyor ki uykusu var direniyor sıpafıldır fıldır
benimkide uzun bi di,renişin ardından uyudu umarım mert paşada artık sızar kalır.
ah canım ah sorma büyüdükçe düzeliceğine dahada çoşuyor gecenin bir bucuğunda buna bir enerji geliyor kuş gibi uçmaya çalışıyoruykusu gitgide azalıyor ne olucak bilmiyorum ben değilde eşim uykusuz işe gidiyor o kötü
işim dolu gideyimde yapayım görüşürüz
efe de şişeye bayılıyor içine mercimek koyuyorum ben kırmızı mercimek daha hoşuna gidiyorbenim oğlan uyandı pet su şişesi kemiriyor şimdi
kafiyeye bakkarama yakışır ama
analık işteçok feci gök gürültüsü var :18:korkuyorum ama efeye çaktırmıyorum
ince bi sargı örtüyodum üstüne kışın, battaniyeyi de yatağo kenarlarından dışına sarkıtıp örtüyodum dönse üstü açılsa da battaniye yukarda duruyodu iyi oluyodu. şimdi tek ince bişey örtüyorum çok açıyo görürsem örtüyorum görmezsem uyuyo öyle zaten çok sıcakgece mert çok üzerini açıyor kızlar sizinkilerde açıyor mu ayaklarıyla debeleye debeleye açıyor soğukken kalın battaniyeyi o kadar açamıyordu ama şimdi ince örtüyorum her kalktığımda üstü açık tutmuyor üstünde.
aynen benim göbeğim geçen sene bu zamanki hali gibi aynı[SUP][/SUP]2013 eylül analarının topigine gidiyom arada göbüş resimlerini koymuşlar
ey gidi günler ey 18 haftalık olanların göbegine baktım aynı benim göbüş hiç dogurmamşım gibi
emmeye diye uyanıyo ama oyalanmaz ki. ama artık yiyo herşeyden acıkmaması lazım alışkanlık yaptı demek kicanım evet alışkanlıktan emiyolarmış açlıktan değil artık.çünkü eğer karnı düzgünce doyduysa uyumadan önce gece 6-7 saat acıkmamaları laızmmış.bizimki acıkmıyor ama gazdan kalktığı çok oluyor bazen.
sende kolay oturtursun düzene belli seninoğlanda uykuyu seviyor.aç olmadığına eminsen bi süre kalktığında emzirmeden kucağına al senin kokunu hissetsin pışpışla yerine koy hem gazı varsa çıkar daha rahat uyur.kolay alışır bence
teşekkürler canım mert abisine göre baya geç kaldık ama çıktı sonunda
canım benimkininde gazı olduğu zaman böyle değil uykumuz gece 10 kere kalkar bi ara sabaha kadar sallıyordum ama bizimkinin çok şiddetli kolik diyebileceğimiz gaz olayı olmadı.bi ara azdı sonra yine geçti hala ara ara oluyo ya ona yedirdiğimden ya kendim yediğimden yada ayağını falan üşütüyo bilmiyorum
canım benimki kışın bile üstünde koymadı ne battaniye ne yorgan ayaklarını bile çıkarıyodu yani üstünde hiçbişey kalmıyordu.kışın bende kundak yapar gibi ince penye battaniyeyi doluyordum tabi kollar dışarda.üstüne battaniye yada yorgan atıyordum .en azından altta o kalıyordu.çok korktum hasta olucak diye ama şükür hasta olmadı daha bi ara burun akıntısı vardı oda hemen geçti ilerlemeden.
şimdi içinede battaniye sarmıyorum yine açıyo üstünü farkedrsem kalkıp örtüyorum ama ben farkedene kadar baya açık kalıyo sanırım.evin ısısı iyi diye hasta olmuyo sanırım
tontikkk toonntiik elma dersem çık armut dersem çıkma ; elmaaatontigi de kaçırdılar işte
canım iştahsızlık o şişlik döneminde oldu yani 3-4 gün önce sanırım.kakasıda dün baya sıvıydı ishal gibide değilde baya katılaşmıştı son zamnlarda ama 2 gündür daha sıvı.ishal yok şuan bizde.
o şişlik az sürdü bizde şişlikten 3 gün sonra falan çıktı.diğerde mesela dün şişti bugün çukurlaşmış grileşmiş.
benimkide kucak istiyordu sürekli.
canım anlattıklarından bana diş yakınmış gibi geldi.
uyku düzenimiz yok gibi bir şey, şimdi uyuttum geldim baktım odadan sesi geliyor 5 dk uyuduyok kız kalırmıyım orda hiç annem kalıcak bende.
bizimde herşey yolundaysa yani gazı falan yoksa 10 da yatıyo 4-5 gibi kalkıyo emiyo 9 dada tamamen uyanıyo emiyo.
bazen 1 gidi uyandırmadan emziriyorum sabah 8 gibi falan kalkıyo o zaman.
evet evet kesinlikle alışkanlık, sanırım kesene kadar da uyanacaz, ya hayır ben uyanayım bölünsğün benim ki ama onunki bölünmesinben de özlemem diyodum burda yaşayınca özlemiyorum tabi
benimki de emmeye uyandıysa ağzı kocaman açıyo kucağımda memeyi çıkarana kadar sabredemiyo aa oo bağırıyo. ama ne bileyim takıldım bu konuya
bizim oğluşlar benziyoseninkinin düzen daha iyiymiş. daha uzun uyuyo maşallah. işte alışkanlık olurmuş gece emmesi acıktığından değil alışkanlıktan emermiş o yüzden düşündüm bu konuyu
çok feci gök gürültüsü var :18:korkuyorum ama efeye çaktırmıyorum
benimki yine baya uyudu maşallah.şaşırtıyo bu oğlan beni bu ara.mutfağı topladım bulaşıkları mamkineye attım kurabiye tepsisini yıkadım.yıkanmış çamaşırları astım.geldim size llaf yetiştiriyorum hala uyanmadı.gözlerim yaşardı
Tunaydin cnm biraz gec oldu amagünaydın seboş
Hayirli olsun inciniz cnm darisi basimiza
kızlar dişimiz patladı bizim nihayet.parmağımla kontrol ediyordum dün yine bi baktım parmağıma geldi sonra çay kaşığıyla baktım çıt çıt ses geldiçok sevindik dün eşimle yaaa kesiyo bile parmağımızı
diğerinin şişide inmiş grileşmiş oda bugün yarın patlar galiba.buda patlamadan önce şişi inmiş grileşmişti.
ve hiç korktuğum gibi olmadı aksine dün herzamankinden daha uysaldı.dünden önceki bi kaçgün biraz iştahsızlık ve kucağa düşkünlük olmuştu ama dün gayet normaldi.
kızlar bu diş ne zaman uzar acaba
dün akşamda gelemedim gezmedeydik bi geçmiş yapayım ben kızlar
Kiz o avatar ne marjim nasil da bulmusoleyy oleyyy sonunda bir incimiz daha geldii :119::119::119::119:
sen bayagı gözlemlemiştin öykü hangi aşamalardan geldiniz bu güne ben takipteyim
Ben de yapicam insallah kizolmaz inşzaten birinci zorlu çıkıyormuş bir de azılar
bugday yapacan mıbizimki çıksa hemen yapacam inş
Pudra sekeri serpsen ustune tamamdir cnmslm hanımlar
canım güzel oldu ama biraz şekersiz geldi bana
tatlıyı çok severimde
marji sende yap koy fotosunu biz yiyelimde kg alalım
hayrlı olsun dişiniz cnmbizimki çıkalı tam 1 ay oldu şuan nerdeye hepsi çıkmış gibi
2 dişimiz var 1i tam 1i yarım ççok şeker
eliföykü kurabiyeyide tek şantiden yaptım üstünde 80gr yazıyodu
yok kız kalırmıyım orda hiç annem kalıcak bende.
bizimde herşey yolundaysa yani gazı falan yoksa 10 da yatıyo 4-5 gibi kalkıyo emiyo 9 dada tamamen uyanıyo emiyo.
bazen 1 gidi uyandırmadan emziriyorum sabah 8 gibi falan kalkıyo o zaman.
teşekkürler canım darısı başınıza inşallah.Tunaydin cnm biraz gec oldu ama
Hayirli olsun inciniz cnm darisi basimiza
Kiz o avatar ne marjim nasil da bulmus
Ben de isterim bana ne
Ben de yapicam insallah kiz
Pudra sekeri serpsen ustune tamamdir cnm
Masallah tosuna benimki en az on kere uyaniyo gece
Ben de regl olmusum bugun oglen tatli yedim
Bizim bi adet stresimiz olacakti
noluyo bu kalplere 2 aldılar 1 vermişlerkız karam kalplerimiz eşitlenmiş benimki 2 ye çıkmış seninkide 2 de kalmış.
eyvahhh delirircek yine karamm
güzel görünüyor elleirne sağlık,KaraaaaaaaaaaamEki Görüntüle 708187
efe de şişeye bayılıyor içine mercimek koyuyorum ben kırmızı mercimek daha hoşuna gidiyor
kafiyeye bak
yapacam bunu çok begendim dur yapayım
oldu mu bakam biii
kız karam kalplerimiz eşitlenmiş benimki 2 ye çıkmış seninkide 2 de kalmış.
eyvahhh delirircek yine karamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?