2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimkide uzun bi di,renişin ardından uyudu umarım mert paşada artık sızar kalır.

ah canım ah sorma büyüdükçe düzeliceğine dahada çoşuyor gecenin bir bucuğunda buna bir enerji geliyor kuş gibi uçmaya çalışıyor uykusu gitgide azalıyor ne olucak bilmiyorumben değilde eşim uykusuz işe gidiyor o kötü
işim dolu gideyimde yapayım görüşürüz

uyumayan bebek zor canım ya allah kolaylık versin.benimki arada öyle yapıyo herzaman yapsa zor dayanırım heralde.inşallah en kısa zamanda bi uyku düzenine kavuşursunuz.

sabah erkende kalkıyo geç kalksa ondan uyumuyodur diycem.ama erkende kalkıyormuş mert paşa gaz çok rahatsız ediyo demekki.

görüşürüz canım

çok feci gök gürültüsü var :18:korkuyorum ama efeye çaktırmıyorum
analık işte

ince bi sargı örtüyodum üstüne kışın, battaniyeyi de yatağo kenarlarından dışına sarkıtıp örtüyodum dönse üstü açılsa da battaniye yukarda duruyodu iyi oluyodu. şimdi tek ince bişey örtüyorum çok açıyo görürsem örtüyorum görmezsem uyuyo öyle zaten çok sıcak

[SUP][/SUP]2013 eylül analarının topigine gidiyom arada göbüş resimlerini koymuşlar
ey gidi günler ey 18 haftalık olanların göbegine baktım aynı benim göbüş hiç dogurmamşım gibi
aynen benim göbeğim geçen sene bu zamanki hali gibi aynı

emmeye diye uyanıyo ama oyalanmaz ki. ama artık yiyo herşeyden acıkmaması lazım alışkanlık yaptı demek ki

karamın dediği gibi ana kokusu arıyodur belki.

tontigi de kaçırdılar işte
tontikkk toonntiik elma dersem çık armut dersem çıkma ; elmaaa

demekki yakıındır ha incilerimiz

uyku düzenimiz yok gibi bir şey, şimdi uyuttum geldim baktım odadan sesi geliyor 5 dk uyudu

evet evet kesinlikle alışkanlık, sanırım kesene kadar da uyanacaz, ya hayır ben uyanayım bölünsğün benim ki ama onunki bölünmesin

çok feci gök gürültüsü var :18:korkuyorum ama efeye çaktırmıyorum

ayyy ben çook korkarımm, geçen gece buraya bir yere düştü sanırım ben sıçradım , kız ayağımdaydı ben kızım kulağını kapattım, eşimde benim
karam senin memlekette gördüm ben gök gürültüsünü şimşeği ve alışamadım, inş. kızım alışır

günaydın seboş
Tunaydin cnm biraz gec oldu ama
Hayirli olsun inciniz cnm darisi basimiza
oleyy oleyyy sonunda bir incimiz daha geldii :119::119::119::119:

sen bayagı gözlemlemiştin öykü hangi aşamalardan geldiniz bu güne ben takipteyim
Kiz o avatar ne marjim nasil da bulmus
Ben de isterim bana ne
olmaz inşzaten birinci zorlu çıkıyormuşbir de azılar
bugday yapacan mı bizimki çıksa hemen yapacam inş
Ben de yapicam insallah kiz
Pudra sekeri serpsen ustune tamamdir cnm

Masallah tosuna benimki en az on kere uyaniyo gece

Ben de regl olmusum bugun oglen tatli yedim
Bizim bi adet stresimiz olacakti

teşekkürler canım darısı başınıza inşallah.
benimkide bazen kalkıyor en az 10 kere ama bazen yani gazlı olduğu günler

kız karam kalplerimiz eşitlenmiş benimki 2 ye çıkmış seninkide 2 de kalmış.

eyvahhh delirircek yine karamm

çocuk yetiştirme ile ilgili kitap diyodum ya A101 e gelmiş 5 liraya, kitap kitapdır dedim aldım
fena değil aslında kitap ama çevirisini beğenmedim, ucuz ya illa bişeyi çıkar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…