harbi efe level atladı şuan 2.uykusunda ve 45 dk sallanmadan uyuyro kızlar nasıl mutlu oluyorum bilemezsinizz
maşallah efeye annesi dedim büyüyor efe artık bugünde yoğurt vermiştin demekki yoğurttan değil bacım.
bağırsakları düzene giriyor yavrucağın inşallah hep böyle olur.
kızlar üçüncü dişimizde alttan patlamış şimdi farkettim
uzasınlar hemen fotğraf koyucam
Açtım tv yi efe seyrediyor tv dediysem çamaşır makinesi en az yarım saat orda
Oyalanırstress al sana degişik oyun
hiç sıkılmadan pür dikkat izliyor hemi de
gel annecigim :94: diyorum yok gelmiyor
aynen bu hava iştahımı açıyor
yok bea canım hiç o arkadaşımı çekmiyorgeliyor mıy mıyy dıyy dıyy
uyuşuk bir tiphava da uyuşuk böyle daha iyi kk
kız yazık deme öyle arkadaşına mıy mıy demek
iyi demişsin canım eşin getirir akşam
düzelttik sayılır canım bugün çok kez aradı bende uzatmadım fazla
canım adım atmaya korkuyordu o şekil tek elinen tutunca bugün ilk kez yürüdü bu şekilde ondan dedim yavaş yavaş diye.cesaret ederse 10 aylıkken falan yürür gibi geliyor banada ama tabi belli olmaz birden yürümeye merakı gidebilir.
bu ara konuşmaya merakı gitti konuşmaktan çok bağırıyor böğürüyor.
uyuşuk muyuşuk kaptın içli köfteyi
bende 3-4 gün önce yedim
marrjjiii
öyle ama napimmbeni düşünmüş aklına gelmişim bana da yaranamıyor dimi
kahvemi yaptım içiyorum sizle sohbet ediyorum oglum uyuyor daha ne isterimm
iki de bir nefes kontrolü yapıyorum
o uyku mızlaması başlayınca ne gezmeye gidilir ne dışarı çıkılır. yaz günü 8 de uyuyo sonra biz napıcaz bilmem. kendi koydu bu düzeni inş ileri gider birazcanım akşamları 10 da uyutuyorum ama tabi bazen şaşıyor son uykusundan gece uykusuna kadar mız mız oluyo evde olsa daha iyide bide dışardaysak hiç çekilmiyor.çok yoruluyorlar gerçekten hem yorgun hem uykusuz olunca hemen uyutmak lazım yoksa daha kötü oluyor.
canım geçmiş olsun o zaman hemencecik geçer umaırm havalar çok dengesizleşti yine bebelerde etkileniyor tabi.
heryeri sümük oluyo demek
bizimkide uykusu varken yemek yedirmeye çalışınca ağzının bulaşığını yüzüne sıvıyo
bana yapışık olmak istiyo babayla oynuyosa da ben odada olcam. odadan çıktığımı görürse ağlıyo:26:Süt ürünleri alerjisi degil diyo eşim o iyi biliyor bunu
Ama ben yaptıracam alerji testi hayırlısıyla şu evin işler taşınma dügün bir bitse
Oyy dişlerini kullanıyormuş da ya maaşallahh uzasın hemen foto
Mattika efe babasıyla da gayet iyi oynuyor halaları teyzeleriyle de tek
Hoşlqnmadıgı aynı anda üç beş kişinin üstüne gidip sevmesi
O an deli oluyor
Eliföykü yogurdu her gün vermeye çalışıyorum çok istisna bir durum yoksa
Az önce de verdim
az önce peşimden geldi banyoya makine çalışıyodu baktı baktı korkup ağlamaya başladı, aklıma sen geldinAçtım tv yi efe seyrediyor tv dediysem çamaşır makinesi en az yarım saat orda
Oyalanırstress al sana degişik oyun
maşallahkızlar az önce karşımıza kamyonunmuzu aldık 1 metre gerisine geçtik.oğlumun tek elinden tuttum kamyonuna kadar yürüdü.
maşallah oğluşuma yavaş yavaş cesaret edebiliyo
kalabalık olur gibi geliyo mutfakta. ama gözün de tutmamış şmdiyeni evimizin mutfagı ankastre ama benim gözüm tutmadı eski tip fırına alışmışım ben yapamam gibi
şimdi diyom ki onu iptal edebilir miyiz benim fırınımı kullanabilir miyiz bilen gören varsa gelsin :94:
maşallah efeye aman hep böyle devam etsin.harbi efe level atladı şuan 2.uykusunda ve 45 dk sallanmadan uyuyro kızlar nasıl mutlu oluyorum bilemezsinizz
salça değil de domatesli yapıyorum şehriye çorbasını. hem de bayadıriçer inşallah canım siz salça vermeye başladınızmı kızlar bebelere vakti geldimi bende koyayım çorbalara bari tat verir
canım mutfak büyükse ayrı biyere koyabilirsin fırınını.ölçüler tutarsa iptalde edebilirsin sanıyorum.
ohh afiyet olsun un çorbası deyince anlamaıştım ama ben onu domates çorbası diye yapıyordum kışın salçayla.içine erişte yada şehriye atabilirsin hatta yeşil mercimekte koyabilirsin naneleyip güzel olur.
benimki öle bi böğürüyoki boğazı acıycak diye korkuyorum oyun etti kendine.
doğru diyorsun canım biyerdede okumuştum sölediklerini.her zamna farklı şeylere yöneliyorlar.günü gününü tutmuyo bu bebelerin
inş eliföykü yagerçekten müthiş bir şeymiş bu
hala uyuyor ve 2.uykusuve arada sıçramaları bagırmaları da kalmadı
son ses müzik 100 de 100 de 25 e düştü azaldı volume ve 1 saat sallamıyorum 20 dakika bugün ikinci inş inşş hep böyle olurr
maşallah yürür bu gidişle emir, ben bir yaşından önce mertin yürüyeceğini sanmıyorum.
evet uyuşuk ama iyi içli köfte yapıyor demek ki
sabah ezanında kalkımıştır o onu yapmak içinmaşallah yürür bu gidişle emir, ben bir yaşından önce mertin yürüyeceğini sanmıyorum.
evet uyuşuk ama iyi içli köfte yapıyor demek ki
mert uyurken bende hala yapıyorum.ilk zamanlar uyumaz onu izlerdim nefes alıyor mu diye
canım benimki çok nadir yarım saatten fazla uyuyo gündüzleri uyursa 1.5 saat uyuyor bazen ama bazen gerçekten insan nefes alıyor o ara.bazen yarım saat sonra uyanıyor ben kendim geri uyutuyorum falan değişiyo yani.
inşallah efe paşa hep böyle devam eder.
belli olmaz canmım ya gerçi erkek çocukları geç yürür derler bizimkide yürümez belki.cesaret işi bu biz tutarken yürüyoda önemli olan keni kendine ne zaman yürüyebilecek.
o uyku mızlaması başlayınca ne gezmeye gidilir ne dışarı çıkılır. yaz günü 8 de uyuyo sonra biz napıcaz bilmem. kendi koydu bu düzeni inş ileri gider biraz
bana yapışık olmak istiyo babayla oynuyosa da ben odada olcam. odadan çıktığımı görürse ağlıyo:26:
az önce peşimden geldi banyoya makine çalışıyodu baktı baktı korkup ağlamaya başladı, aklıma sen geldin
yerden bakınca korkunç mu göründü ki
maşallahben de deniyorum da duramıyo daha iki el tutunmadan
kalabalık olur gibi geliyo mutfakta. ama gözün de tutmamış şmdi
maşallah efeye aman hep böyle devam etsin.
salça değil de domatesli yapıyorum şehriye çorbasını. hem de bayadır
sabah ezanında kalkımıştır o onu yapmak için
ne bilem alışık degilim sürekli kıpırdar sallarım ama bu bir ilk
şimdi mıkırdanıyor sallıyorum 10 dakikaya kalkarr e toplamda 1 saat oldu yine
gece bizi ayaga dikmesin
mattika niye korktu kız yanlış yerde denk gelmiş köpürtme sahnesine bayılıyor efe
haklısın canım alışık değilsin böyle sessizliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?