2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

harbi efe level atladı şuan 2.uykusunda ve 45 dk sallanmadan uyuyro kızlar nasıl mutlu oluyorum bilemezsinizz

maşallah efeye annesi dedim büyüyor efe artık bugünde yoğurt vermiştin demekki yoğurttan değil bacım.
bağırsakları düzene giriyor yavrucağın inşallah hep böyle olur.

salça yasak canım ama ben arada veriyorum napayım :26:8 aylık oldular bence bir mahsuru yok
tuz da bir çimdik atıyorumşehriye ve yeni favorimiz un çorbası içmedi daha ama bakalım
ben aştım kendimi aslında baya baya tattırıyorum her şeyden

benim oğlan coştu yine uyutmayı deneyim en iyisi kulakları çekiştirip burnunu gözünü kaşıyo

maşallah efeye annesi dedim büyüyor efe artık bugünde yoğurt vermiştin demekki yoğurttan değil bacım.
bağırsakları düzene giriyor yavrucağın inşallah hep böyle olur.

inş eliföykü ya gerçekten müthiş bir şeymiş bu
hala uyuyor ve 2.uykusu ve arada sıçramaları bagırmaları da kalmadı
son ses müzik 100 de 100 de 25 e düştü azaldı volume ve 1 saat sallamıyorum 20 dakika bugün ikinci inş inşş hep böyle olurr

kızlar üçüncü dişimizde alttan patlamış şimdi farkettim
uzasınlar hemen fotğraf koyucam

maşallah kaana hepsini birden çıkarıyor deme ki

Açtım tv yi efe seyrediyor tv dediysem çamaşır makinesi en az yarım saat orda
Oyalanır stress al sana degişik oyun

maşallah efeyene güzel oyalanıyor bizimkide hep maninenin yanına gidiyor ama ya kapağını açıp kapatmaya çalışıyor yada düğmelere basıyorprogramı karıştırıyor sıpa makine çalışırken

hiç sıkılmadan pür dikkat izliyor hemi de
gel annecigim :94: diyorum yok gelmiyor

maşallah yürür bu gidişle emir, ben bir yaşından önce mertin yürüyeceğini sanmıyorum.

uyuşuk muyuşuk kaptın içli köfteyi
bende 3-4 gün önce yedim

evet uyuşuk ama iyi içli köfte yapıyor demek ki

o uyku mızlaması başlayınca ne gezmeye gidilir ne dışarı çıkılır. yaz günü 8 de uyuyo sonra biz napıcaz bilmem. kendi koydu bu düzeni inş ileri gider biraz

bana yapışık olmak istiyo babayla oynuyosa da ben odada olcam. odadan çıktığımı görürse ağlıyo:26:

Açtım tv yi efe seyrediyor tv dediysem çamaşır makinesi en az yarım saat orda
Oyalanır stress al sana degişik oyun
az önce peşimden geldi banyoya makine çalışıyodu baktı baktı korkup ağlamaya başladı, aklıma sen geldin
yerden bakınca korkunç mu göründü ki

kızlar az önce karşımıza kamyonunmuzu aldık 1 metre gerisine geçtik.oğlumun tek elinden tuttum kamyonuna kadar yürüdü.
maşallah oğluşuma yavaş yavaş cesaret edebiliyo
maşallah ben de deniyorum da duramıyo daha iki el tutunmadan

kalabalık olur gibi geliyo mutfakta. ama gözün de tutmamış şmdi

harbi efe level atladı şuan 2.uykusunda ve 45 dk sallanmadan uyuyro kızlar nasıl mutlu oluyorum bilemezsinizz
maşallah efeye aman hep böyle devam etsin.

salça değil de domatesli yapıyorum şehriye çorbasını. hem de bayadır

canım benimki çok nadir yarım saatten fazla uyuyo gündüzleri uyursa 1.5 saat uyuyor bazen ama bazen gerçekten insan nefes alıyor o ara.bazen yarım saat sonra uyanıyor ben kendim geri uyutuyorum falan değişiyo yani.

inşallah efe paşa hep böyle devam eder.
maşallah yürür bu gidişle emir, ben bir yaşından önce mertin yürüyeceğini sanmıyorum.

belli olmaz canmım ya gerçi erkek çocukları geç yürür derler bizimkide yürümez belki.cesaret işi bu biz tutarken yürüyoda önemli olan keni kendine ne zaman yürüyebilecek.

sabah ezanında kalkımıştır o onu yapmak için
mert uyurken bende hala yapıyorum.ilk zamanlar uyumaz onu izlerdim nefes alıyor mu diye

ne bilem alışık degilim sürekli kıpırdar sallarım ama bu bir ilk
şimdi mıkırdanıyor sallıyorum 10 dakikaya kalkarr e toplamda 1 saat oldu yine
gece bizi ayaga dikmesin

mattika niye korktu kız yanlış yerde denk gelmiş köpürtme sahnesine bayılıyor efe

öyle diyorlar ama bu her çoçuk için geçerli değil canım ben 9,buçuk aylıkken erkek kardeşimde 10 aylıkken yürümüş.
bizim akrabalardada var mesela erkek olan 10 aylıkken yürüdü kız olan 1 yaşında çoçuktan çoçuğa değişiyor bu işler.

dimi canım ya yazın genelde akşam gezilir daha serin diye bunlarla nasıl gezilir bilemem bizimde 8 de evde olammız lazım yoksa mahvediyor bizi dışarda.
benimkide cesaret edemiyordu canım bugün eilk defa tek elini tutarak yürüdü.an meselesi yani ne zaman yapacağı belli olmaz.artık düşebileceğinide biliyor.mesela kamyonunun içinden bi oyuncak alıyordu bırakıyordu iki elini birden bi süre sonra dengesini kaybediyordu düşüodu yani ben tutuyodum.ama artık iki elinide bırakıcaksa kendini yaslıyo kamyonuna.
senin oğlanda yürüyodu dimi canım destekle emekliyorduda benimkinde hala emekleme yok.ellerini kullanamıyo

haklısın canım alışık değilsin böyle sessizliğe

mattika işin zor canım ahmet sana bagımlı olmuş anlattıgına göre biraz sensiz oynamasına takılmasına izin ver
onla konuş gelecem annecigim de beş dk sonra geldim işte de biliyorum teorikte anlatmak gibi kolay olmuyor pratik
ama böyle devam ederse büyüdükçe etegine yapışıp gezecek senden bagımsız olamayacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…