kızlar az önce karşımıza kamyonunmuzu aldık 1 metre gerisine geçtik.oğlumun tek elinden tuttum kamyonuna kadar yürüdü.
maşallah oğluşuma yavaş yavaş cesaret edebiliyo
hay maşallah kaana 200 ml neresine yiyor kudurukhayırlı olsun canım dişiniz
canım yapmadığımız şey yok yerlerde yuvarlanıyoruz top tepiyoruz yürütece biniyoruz.tırımızla oynuyoruz.kucakta koklaşıyoruz zıplıyoruz.ellerinden tutup bi oraya bi buray koşturuyoruz.yani akşama kadar canımız çıkıyo yani benim onun hiç yorulduğu yok.
maşallah canım efeye büyüyo galiba annesi bağırsakları düzene girmiştir belki.belkide dediğin gibi yoğurttandır.hergün veriyormuydun yoğurdu önceden.
akşam misafirliğe gidemiyopruz canım biz bizimki akşam saatleri uyku saatleri yaklaşınca terminatör gibi oluyo.gündüzde hareketli ama mızırdamıyo akşam saatleri mızır mızır saatleri bizimkinin.
canım inşallah gribe falan çevirmez.belki üst dişler geliyordur.bazı bebekler diş çıkaırken böle burun akıntısı oluyormuş.
dün sağlık ocağıan gittim orada bi kadın oğluyla gelmiş çocuk büyük baya yürüyo koşuya falan 2 yaşında falan sanırım.her diş çıkarışında burnu akarmış başka bi huzursuzluğu olmazmış sadece burun akıntısı olurmuş.
gayet iyi gibi canım az değil bence zaten artık dahada çoğalır bu ölçüler.
biz kahvaltıyı bi gün yumurta sarısı peynir pekmez reçel pekmezle reçele ekmek ufalıyorum.bunları yiyoruz karıştırmıyorum artık.ama ertesi gün tahıllı mama veriyorum kahvaltıda.
öğlen çorba ne kadar yerse veriyorum bazen 150 ml bazen 200 ml yiyor bazen dahada istiyor ama vermiyorum
akşamda meyveli muhallebi aynı ölçülerde.
arada yoğurt verirsem veriyorum.
bizim süt gündüzleri azaldı baya o yüzden miktarlar fazla size göre.ilk önce emziriyorum 2 saat sonra ek gıda 2 saat sonrada emmiyor yine.
çorbadan sonra muhallebiye kadar sürekli emziriyoeum.
bide benim oğlan 200 ml muhallebi içse bile 1 saat sonra uyumadan 20 dk falan emebiliyor neresine yiyor bazen şaşırıyorum.
canım geçmiş olsun.hamileliğin zor geçmiş ama geçmiş şükür şimdi evlatların yanında allaha şükür.
bizde 8 ay olmadı doktor herşey normal dediği halde bide ben 23 yaşımdaydım ama allah vermeyince olmuyor 8 ay sonra hamile kaldım.
afiyet olsun canım bizdede dün vardı biber dolması
maşallah canım oğluna
bende yediriyorum bazen yiyor bazen diğer yediklerinide çıkrıyore böğüre böğüre.yediği şeye göre değişiyo galiba
canım eğer yoğurttansa peyniri çoğaltabilirsin şimdilik yoğurt yerine.büyüdükçe gaz sorunu falan olmaz zaten
bizimki baba aşığı yanlız sıkıntısı olunca bana geliyor yoksa babanın kucağında maymun gibi etrafı seyrediyorrahim ağzı yetmezliği mi vardı hiç yazmadın mı daha önce hamileyken falan. zor olmuştur ya ama sonu güzel olmuş çok şükür.
bizde de çeşitli sorunlar vardı allaha şükür nasip oldu annelik.
pütür konusu kesinlikle genetik, elma kemirirken büyük parça koparıyo gözleri yaşarsa da yutuyo onu çıkarmak yok. bir de sulu çorbaları hiç sevmiyo, pütürsüz çorba yemiyo hatta
canı sıkılınca arkaya atıyo ahmet kendini
ben de soruyorum neyle oyalıyosunuz. bana düşkünlük başladı bizim ben yoksam babaya bile pas vermiyo sizde de öyle mi
sebze çorbası ben de içiremiyorum. bence gayet iyi yediriyosun az da değil çok da değil. doymasa fazlasını ister zaten öğün atlamazsın ozaman. ben de 2 öğün veriyodum en fazla 1 haftadır 3 öğünü kesin yapıyo bazen 4 e gidiyo. zamanı gelince istiyolar yani
kızlar üçüncü dişimizde alttan patlamış şimdi farkettim
uzasınlar hemen fotğraf koyucam
benimki yarım saat biryere bakıcak rüyamda görsem inanmamAçtım tv yi efe seyrediyor tv dediysem çamaşır makinesi en az yarım saat orda
Oyalanırstress al sana degişik oyun
kızlar az önce karşımıza kamyonunmuzu aldık 1 metre gerisine geçtik.oğlumun tek elinden tuttum kamyonuna kadar yürüdü.
maşallah oğluşuma yavaş yavaş cesaret edebiliyo
bende güya ahmedi gezditecektim bu havada evde patladık ye iç otur oldu resmenhava kasvetliben daha kasvetli
arkadaşım aradı napıyorsun dedi :26:bana gelecek sandımçok yorgunum efe huysuz dedim
hadi ya öyle mi ben de diyecektim atla taksiyebize gel içli köfte yaptım sen seversin
içimde kaldı dedim bıldırcınım alır sen payımı ayır nasıl am
banyoya giriyor ama hiç bakmadı makineye gerçi bizim makine dolap içindedenedim mi stress banyoda güvenlik önlemlerini al koy önüne bakalım ne yapacak:94:
bende güya ahmedi gezditecektim bu havada evde patladık ye iç otur oldu resmen
vay uyanık vay
niye istemedin arkadaşını iki laflardınız bacım
iyi demişsin canım eşin getirir akşamarkadaşım aradı napıyorsun dedi :26:bana gelecek sandımçok yorgunum efe huysuz dedim
hadi ya öyle mi ben de diyecektim atla taksiyebize gel içli köfte yaptım sen seversin
içimde kaldı dedim bıldırcınım alır sen payımı ayır nasıl am
hay maşallah kaana 200 ml neresine yiyor kuduruk
eşinden ne haber elif arayı düzelttinizmi
bizimki baba aşığı yanlız sıkıntısı olunca bana geliyor yoksa babanın kucağında maymun gibi etrafı seyrediyor
birden patlatıyor demek hadi darısı bize
benimki yarım saat biryere bakıcak rüyamda görsem inanmam
ahmet bişeyden anlamıyor sadece kucakta tur atsın bide abisini izlemeyi o oynarken onun peşine gitmeyi seviyor onun dışında
hiçbişey umrunda değil
kız ne yavaş yavaşıçocuğu rahat bıraksanız çantayı kapıp okula gidecek
hey maşallah
uyuşuk muyuşuk kaptın içli köfteyiaynen bu hava iştahımı açıyor
yok bea canım hiç o arkadaşımı çekmiyorgeliyor mıy mıyy dıyy dıyy
uyuşuk bir tiphava da uyuşuk böyle daha iyi kk
hayatımda ilk defa yaptım kıvamsız oldu sanki biraz arpa şehriye atacaktım unuttum atarım birazdandolmanın yanına un çorbası yaptım ben de stress ekmegi batırdım efeye yedirdim sevdi uyanınca çorba olarak verecem bakalım içecek mi
ahmet böğürmeyi kesti bugün anca cız cız zırladıiyi demişsin canım eşin getirir akşam
düzelttik sayılır canım bugün çok kez aradı bende uzatmadım fazla
canım adım atmaya korkuyordu o şekil tek elinen tutunca bugün ilk kez yürüdü bu şekilde ondan dedim yavaş yavaş diye.cesaret ederse 10 aylıkken falan yürür gibi geliyor banada ama tabi belli olmaz birden yürümeye merakı gidebilir.
bu ara konuşmaya merakı gitti konuşmaktan çok bağırıyor böğürüyor.
canım gelişim nöbetleşedir yani bir gelişimi gösterirken digeri geriye çekilir onu ögrenince ikisini de yapar ve daha profesyonel döneriyi demişsin canım eşin getirir akşam
düzelttik sayılır canım bugün çok kez aradı bende uzatmadım fazla
canım adım atmaya korkuyordu o şekil tek elinen tutunca bugün ilk kez yürüdü bu şekilde ondan dedim yavaş yavaş diye.cesaret ederse 10 aylıkken falan yürür gibi geliyor banada ama tabi belli olmaz birden yürümeye merakı gidebilir.
bu ara konuşmaya merakı gitti konuşmaktan çok bağırıyor böğürüyor.
uyuşuk muyuşuk kaptın içli köfteyi
bende 3-4 gün önce yedim
yeni evimizin mutfagı ankastre ama benim gözüm tutmadı eski tip fırına alışmışım ben yapamam gibi
şimdi diyom ki onu iptal edebilir miyiz benim fırınımı kullanabilir miyiz bilen gören varsa gelsin :94:
siz kızartıyorsunuz ben haşlama seviyorum bide dış hamur sadece bulgur olacak kıyma koyulunca sevmiyorumcanım gelişim nöbetleşedir yani bir gelişimi gösterirken digeri geriye çekilir onu ögrenince ikisini de yapar ve daha profesyonel döner
efe de 2 hafta alkışı unutur gibi oldu ama o ara hece üretmeye başladı heceleri ögrendi şimdi alkışı daha güzel yapıyor
he valla kaptım
biz de oruk derler o daha güzel
ununu az koymuşsun yapa yapa elin alışır cicimmhayatımda ilk defa yaptım kıvamsız oldu sanki biraz arpa şehriye atacaktım unuttum atarım birazdan
bide küp küp ekmek fırında kızartıcam üstüne serper serper yerim bide makarna tabi
ahmet böğürmeyi kesti bugün anca cız cız zırladı
annem de diyor kullana kullana ögrenirsin diye iyidir diye bilmiyorum ne yapayımbenimkide ankastre ben yaka yaka öğrendim ama heralde en iyisi şu davul fırınlar
siz kızartıyorsunuz ben haşlama seviyorum bide dış hamur sadece bulgur olacak kıyma koyulunca sevmiyorum
dolmanın yanına un çorbası yaptım ben de stress ekmegi batırdım efeye yedirdim sevdi uyanınca çorba olarak verecem bakalım içecek mi
yeni evimizin mutfagı ankastre ama benim gözüm tutmadı eski tip fırına alışmışım ben yapamam gibi
şimdi diyom ki onu iptal edebilir miyiz benim fırınımı kullanabilir miyiz bilen gören varsa gelsin :94:
ohh afiyet olsun un çorbası deyince anlamaıştım ama ben onu domates çorbası diye yapıyordum kışın salçayla.içine erişte yada şehriye atabilirsin hatta yeşil mercimekte koyabilirsin naneleyip güzel olur.hayatımda ilk defa yaptım kıvamsız oldu sanki biraz arpa şehriye atacaktım unuttum atarım birazdan
bide küp küp ekmek fırında kızartıcam üstüne serper serper yerim bide makarna tabi
ahmet böğürmeyi kesti bugün anca cız cız zırladı
canım gelişim nöbetleşedir yani bir gelişimi gösterirken digeri geriye çekilir onu ögrenince ikisini de yapar ve daha profesyonel döner
efe de 2 hafta alkışı unutur gibi oldu ama o ara hece üretmeye başladı heceleri ögrendi şimdi alkışı daha güzel yapıyor
he valla kaptım
biz de oruk derler o daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?