- 19 Haziran 2012
- 30.174
- 38.361
- 598
- 35
alışmaks evmekten daha zorrrrr geliyorrrr
bagır çagır şarkı söyleyesim var
öyle diyorlar ama bu her çoçuk için geçerli değil canım ben 9,buçuk aylıkken erkek kardeşimde 10 aylıkken yürümüş.
bizim akrabalardada var mesela erkek olan 10 aylıkken yürüdü kız olan 1 yaşında çoçuktan çoçuğa değişiyor bu işler.
söyle biz dinleriz
ziyaretçi :94::94:
biraz karizma..
biraz stil..
sağlam bir duruş..
ve etkileyici ses tonu..
o biiirrr diye gidermiş..engin altan düzyatan...
sacma sapan bi giriş yaptım neyse
aslında bend einanmıyorum erkek kız ayrımına bu konularda.benim erkek karedeşlerimde benim gibi erken yürümüş.
ayy aklıma şimdi geldi kısss
bizim kaynana dediki erkek çocukları geç yürür sonra bizim oğlanı gördü erken yürüycek falan dedi benim annemde annbeside erken yürüdü dayılarıda dedi.kaynanamda hemen diyoki ahmette erken yürümüştü babasına çekmiş.halbuki daha önce erkek çoucklarının geç yürüyeceğini söylemişti.
artık pess dedim başkada bişey demedim.
geçende işte Ahmet dedi oğluma kamyon aldım falan kaynanada dediki ne gerek var falan bende dedim çok güzel oynuyo çok sevdi.hemen diyoki babasına çekmiş oda oyuncakları severdi.hayyy allahım yaaa oyuncak sevmeyen bebemi olur.delirtcek bu kadın bigün benide.artık duymamazlıktan geliyorum.sadece oyuncak sevmeyen çocukmu olur dedim.
söylim mi söylimm mii söyle
ibo napıyor ya biliyor musunuz aklıma geldi şimdi
aslında bend einanmıyorum erkek kız ayrımına bu konularda.benim erkek karedeşlerimde benim gibi erken yürümüş.
ayy aklıma şimdi geldi kısss
bizim kaynana dediki erkek çocukları geç yürür sonra bizim oğlanı gördü erken yürüycek falan dedi benim annemde annbeside erken yürüdü dayılarıda dedi.kaynanamda hemen diyoki ahmette erken yürümüştü babasına çekmiş.halbuki daha önce erkek çoucklarının geç yürüyeceğini söylemişti.
artık pess dedim başkada bişey demedim.
geçende işte Ahmet dedi oğluma kamyon aldım falan kaynanada dediki ne gerek var falan bende dedim çok güzel oynuyo çok sevdi.hemen diyoki babasına çekmiş oda oyuncakları severdi.hayyy allahım yaaa oyuncak sevmeyen bebemi olur.delirtcek bu kadın bigün benide.artık duymamazlıktan geliyorum.sadece oyuncak sevmeyen çocukmu olur dedim.
ne izliyorsun kız tv de nerden aklına geldi bunlar.
biraz karizma..
biraz stil..
sağlam bir duruş..
ve etkileyici ses tonu..
o biiirrr diye gidermiş..engin altan düzyatan...
sacma sapan bi giriş yaptım neyse
ne izliyorsun kız tv de nerden aklına geldi bunlar.
benim kvalidem bal kaymaktırama efe konusunda her şeyi x menime benzetir neleri mi örnek:
1 efe sacına karışılmasından hoşlanmyor eliyle tutup çekiyor elini diyor ki aynı babası
2 uykusu gelince gözünü kaşır diyor ki aynı babası
3 totosu açılınca şarkı söylü bacaklarını çekiyor diyor ki aynı babası
yani ben bunda ark niyet aramıyorum ama sizin ilişki farklı tabi
ohhh yine günmü vardı bitti demek gününz niye kız yaz geldi diyemi.merhaba kızlar selamlar melamlar..(bugün sacmalama günümdeyim:)))
binadaki son gününmüz vardı ona gittim geldim tabagımıda sildim süpürdüm kızımıda uyuttum ohh kk basına geldimm
benim kvalidem bal kaymaktırama efe konusunda her şeyi x menime benzetir neleri mi örnek:
1 efe sacına karışılmasından hoşlanmyor eliyle tutup çekiyor elini diyor ki aynı babası
2 uykusu gelince gözünü kaşır diyor ki aynı babası
3 totosu açılınca şarkı söylü bacaklarını çekiyor diyor ki aynı babası
yani ben bunda ark niyet aramıyorum ama sizin ilişki farklı tabi
suan sayfada reklamı var kız sende yokmiii?
yapamadım sadece lavaboları yıkayabildim, kızım uyanmıştı burdan çıkınca::))bizim ev filli boya kum beji
beyaz krem arası ferah oluyor ama tabi kiri gösteriyor çok ama silinmesi kolay heralde
psikolojik rahatlık sağlıyorya ondandır
taktigin çok ilginçmiş
temizle açıl
ohhh yine günmü vardı bitti demek gününz niye kız yaz geldi diyemi.
ohh ye bacım kısırlar sarmalar olsade bende yesem
canım benimki tamamen art niyetli
yok kız bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?