2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

aslında bend einanmıyorum erkek kız ayrımına bu konularda.benim erkek karedeşlerimde benim gibi erken yürümüş.

ayy aklıma şimdi geldi kısss

bizim kaynana dediki erkek çocukları geç yürür sonra bizim oğlanı gördü erken yürüycek falan dedi benim annemde annbeside erken yürüdü dayılarıda dedi.kaynanamda hemen diyoki ahmette erken yürümüştü babasına çekmiş.halbuki daha önce erkek çoucklarının geç yürüyeceğini söylemişti.
artık pess dedim başkada bişey demedim.

geçende işte Ahmet dedi oğluma kamyon aldım falan kaynanada dediki ne gerek var falan bende dedim çok güzel oynuyo çok sevdi.hemen diyoki babasına çekmiş oda oyuncakları severdi.hayyy allahım yaaa oyuncak sevmeyen bebemi olur.delirtcek bu kadın bigün benide.artık duymamazlıktan geliyorum.sadece oyuncak sevmeyen çocukmu olur dedim.

biraz karizma..
biraz stil..
sağlam bir duruş..
ve etkileyici ses tonu..

o biiirrr diye gidermiş..engin altan düzyatan...

sacma sapan bi giriş yaptım neyse

merhaba kızlar selamlar melamlar..(bugün sacmalama günümdeyim:)))
binadaki son gününmüz vardı ona gittim geldim tabagımıda sildim süpürdüm kızımıda uyuttum ohh kk basına geldimm

benim kaynanada bu anlattığın modele benziyor benzetme konusunda değilde lafı çevirme konusunda

söylim mi söylimm mii söyle
ibo napıyor ya biliyor musunuz aklıma geldi şimdi

kızı olmuştu geçenlerde

benim kvalidem bal kaymaktır ama efe konusunda her şeyi x menime benzetir neleri mi örnek:
1 efe sacına karışılmasından hoşlanmyor eliyle tutup çekiyor elini diyor ki aynı babası
2 uykusu gelince gözünü kaşır diyor ki aynı babası
3 totosu açılınca şarkı söylü bacaklarını çekiyor diyor ki aynı babası
yani ben bunda ark niyet aramıyorum ama sizin ilişki farklı tabi

bizde ilerde öyle oluruz belki aynı babası deriz torunlar için

mert şuan çok fena kokuttu
gideyimde altını alayım bağırıp çağırıyor

karamcım ev almıssınız canım hayırlı ugurlu olsun Allah huzurlu mutlu yasamayı nasip etsin ve olmayanlarada versin insallah

merhaba kızlar selamlar melamlar..(bugün sacmalama günümdeyim:)))
binadaki son gününmüz vardı ona gittim geldim tabagımıda sildim süpürdüm kızımıda uyuttum ohh kk basına geldimm
ohhh yine günmü vardı bitti demek gününz niye kız yaz geldi diyemi.
ohh ye bacım kısırlar sarmalar olsade bende yesem

canım benimki tamamen art niyetli
suan sayfada reklamı var kız sende yokmiii?

yok kız bende

sekoscum hivdanın bagırmalarından sinilerinden bahsetmişssin cnm gittin mi doktora
bizim kızda cok sinirli kendini sıkıyor böyle dewam ederse bende nörolojı doktoruna götürmeyi düşünüyorum

bizim ev filli boya kum beji
beyaz krem arası ferah oluyor ama tabi kiri gösteriyor çok ama silinmesi kolay heralde

psikolojik rahatlık sağlıyorya ondandır
yapamadım sadece lavaboları yıkayabildim, kızım uyanmıştı burdan çıkınca::))
şimdi yaptım temmizlik öncesinde spor, şimdi de yemek yapayım dedim mutfağa girersem çıkamam bi bakayım demiştim am sayfalar ilerleyince geçmiş yapamadan slm diyim dedim herkese merhabbaaaaa

taktigin çok ilginçmiş
temizle açıl

gittik dr adam güldü ya bizeee:26:
o sizi çözmüş ilgi istiyor bağırarak çok zekiler dedi izin vermeyin dedi,biz ilk çocukta yaptık siz yapmayın dedi . bakalım kucağa almadan geçiriyoruz..
hıı bi de 4 dişi de aynı anda gelecek gibi duruyor dediiiiiii:18::18::18::18:

ohhh yine günmü vardı bitti demek gününz niye kız yaz geldi diyemi.
ohh ye bacım kısırlar sarmalar olsade bende yesem

canım benimki tamamen art niyetli

yok kız bende

aynen dediklerin vardı cnm kısır sarma fln yedim walla napımmm mecburrr:))
ewet cnm yaz geldi ara vermek lazım tatil fln herkes biyerde olcak cünkü.
bizde var kocamdan sonra yakısıklı yüzü görüyorum(saka bi yana kocam görse cok bozulur yazdıgımı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…