- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
elinden tutunca yürüyo top tepiyo sen yazınca öğrettimdimi canım ya yazın genelde akşam gezilir daha serin diye bunlarla nasıl gezilir bilemem bizimde 8 de evde olammız lazım yoksa mahvediyor bizi dışarda.
benimkide cesaret edemiyordu canım bugün eilk defa tek elini tutarak yürüdü.an meselesi yani ne zaman yapacağı belli olmaz.artık düşebileceğinide biliyor.mesela kamyonunun içinden bi oyuncak alıyordu bırakıyordu iki elini birden bi süre sonra dengesini kaybediyordu düşüodu yani ben tutuyodum.ama artık iki elinide bırakıcaksa kendini yaslıyo kamyonuna.
senin oğlanda yürüyodu dimi canım destekle emekliyorduda benimkinde hala emekleme yok.ellerini kullanamıyo
bilmem ki genelde evde benle duruyo uzak olunca akraba vs. yok. dönemsel diye düşündüm ben çünkü yeni başladı yapmaya.mattika işin zor canım ahmet sana bagımlı olmuş anlattıgına göre biraz sensiz oynamasına takılmasına izin ver
onla konuş gelecem annecigim de beş dk sonra geldim işte de biliyorum teorikte anlatmak gibi kolay olmuyor pratik
ama böyle devam ederse büyüdükçe etegine yapışıp gezecek senden bagımsız olamayacak gibi
babannesigilde fln acıkıp uykusu gelince beni arıyodu 2 gündür ayrı bi nazı var
ahmet kim kızzzz dedim ama babasıymışaslında bend einanmıyorum erkek kız ayrımına bu konularda.benim erkek karedeşlerimde benim gibi erken yürümüş.
ayy aklıma şimdi geldi kısss
bizim kaynana dediki erkek çocukları geç yürür sonra bizim oğlanı gördü erken yürüycek falan dedi benim annemde annbeside erken yürüdü dayılarıda dedi.kaynanamda hemen diyoki ahmette erken yürümüştü babasına çekmiş.halbuki daha önce erkek çoucklarının geç yürüyeceğini söylemişti.
artık pess dedim başkada bişey demedim.
geçende işte Ahmet dedi oğluma kamyon aldım falan kaynanada dediki ne gerek var falan bende dedim çok güzel oynuyo çok sevdi.hemen diyoki babasına çekmiş oda oyuncakları severdi.hayyy allahım yaaa oyuncak sevmeyen bebemi olur.delirtcek bu kadın bigün benide.artık duymamazlıktan geliyorum.sadece oyuncak sevmeyen çocukmu olur dedim.
her bebeğin yaptığı şeyleri aynı babası demezler mibenim kvalidem bal kaymaktırama efe konusunda her şeyi x menime benzetir neleri mi örnek:
1 efe sacına karışılmasından hoşlanmyor eliyle tutup çekiyor elini diyor ki aynı babası
2 uykusu gelince gözünü kaşır diyor ki aynı babası
3 totosu açılınca şarkı söylü bacaklarını çekiyor diyor ki aynı babası
yani ben bunda ark niyet aramıyorum ama sizin ilişki farklı tabi
ama benim oğlan her yönüyle aynı babası eliföykü seninki sana benziyo boşver onlar benzetmesin
hmm demek ilgi için yapıyomuş. emir kaan ın da 4 diş bi arada çıkıyo oluyomuş demek kiyapamadım sadece lavaboları yıkayabildim, kızım uyanmıştı burdan çıkınca::))
şimdi yaptım temmizlik öncesinde spor, şimdi de yemek yapayım dedim mutfağa girersem çıkamam bi bakayım demiştim am sayfalar ilerleyince geçmiş yapamadan slm diyim dedim herkese merhabbaaaaa
gittik dr adam güldü ya bizeee:26:
o sizi çözmüş ilgi istiyor bağırarak çok zekiler dedi izin vermeyin dedi,biz ilk çocukta yaptık siz yapmayın dedi . bakalım kucağa almadan geçiriyoruz..
hıı bi de 4 dişi de aynı anda gelecek gibi duruyor dediiiiiii:18::18::18::18:
Son düzenleme: