2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

elinden tutunca yürüyo top tepiyo sen yazınca öğrettim

bilmem ki genelde evde benle duruyo uzak olunca akraba vs. yok. dönemsel diye düşündüm ben çünkü yeni başladı yapmaya.
babannesigilde fln acıkıp uykusu gelince beni arıyodu 2 gündür ayrı bi nazı var

ahmet kim kızzzz dedim ama babasıymış D okuyunca anladım

her bebeğin yaptığı şeyleri aynı babası demezler mi
ama benim oğlan her yönüyle aynı babası eliföykü seninki sana benziyo boşver onlar benzetmesin

hmm demek ilgi için yapıyomuş. emir kaan ın da 4 diş bi arada çıkıyo oluyomuş demek ki

Son düzenleme:
kız kkde reklamı var ya sen görmedin mi bende hep var şuan gözümün önünde

yok kız bi ben göremedim

merhaba canım sen yazınca demiştim ilgi çekmek için yapıyo bizimkide böğürüp duruyo akşama kadar.
bizimkininde hepsi birden geldiya heralde dişi daha gelmeyen bebelerin dişleri gelince hepsi birden çıkıcak.

kız ben bunu desem eşimde duysa valla küser bana konuşmaz bidaha çok kıskançtır kendisi.ben olsam bi kadına güzel dese bende bozulurum ama

benim kocciş kız Ahmet
benim oğlanda babayada benziyo banada.ama kv diyori sana hiç benzemiyor hep oğluma benziyor ben ona kızıyorum.benim adamda anasına benziyo yani dolaylı olarak diyorki torun bana bezniyor.
ayy sana benziyor deyince bi sevindim sağol canım.
daha 3 dişimiz çıktı ama 4. de gelsinde bari hepsi birden uzasın artık.zaten çok şükür bi sıkıntımız olmadı diş çıkarma döneminde.

doktor bana demiştiki ilk köpek dişini çıkaran çocuklar bile var önemli dğeil dedi.

kız dn sana boya ismi dedimya Marshall dediydim.bugün balkonda gördümde polisanmış.aklımda kalmasın söliiyim dedim

selamlar hatunlarr uzuuuunn bi aradan sonra tekrar burdayım, maşalalh bebeler 8 aylık oldular diş çıkaranlar bile var, benim kızz yine çıtıpıtı bişey boy 70,5 cm kilo 7,500 kg ama hiç diş belirtisi yok bu gidişte 1 yaşında anca çıkarır gibi geliyo :26: ama bir sürünüyo nasıl hızına yetişilmiyo bikaçgündür biyerlerden tutunup dizüstü duruyo

buna şükür strescimm oğlanların seninle allah onlara kaza bela vermeye.
ya arkadaşlar aklıma geldi bu reçeli nasıl veriyorsunuz? ben anlamadım
ben sabah bebe ekmeği, yarımdan az y. sarısı, azıcık köy peyniri,fındık kadar terayğ (bazen),sıkıldım artık bunları vermekten değişik olarak reçell olabilir mi ki
reçel ev yapımmı mı? hazır mı ne reçeli?
kızlar üçüncü dişimizde alttan patlamış şimdi farkettim
uzasınlar hemen fotğraf koyucam
koyy koyyy ayyy çook sevindimm aferin emir'e hemi de anesinii üzmeden kendisini hırpalamadan çok fazla, tütüüü maşallah...

kızlar az önce karşımıza kamyonunmuzu aldık 1 metre gerisine geçtik.oğlumun tek elinden tuttum kamyonuna kadar yürüdü.
maşallah oğluşuma yavaş yavaş cesaret edebiliyo

harbi efe level atladı şuan 2.uykusunda ve 45 dk sallanmadan uyuyro kızlar nasıl mutlu oluyorum bilemezsinizz

darısı her güne
sekoscum hivdanın bagırmalarından sinilerinden bahsetmişssin cnm gittin mi doktora
bizim kızda cok sinirli kendini sıkıyor böyle dewam ederse bende nörolojı doktoruna götürmeyi düşünüyorum
geçen ay kendini sıkarakağlıyordu, dr götürmüştük yazmışım röntgen çektirdik gaz dedi, şimdi de hast. götürmek istemedim özle old. halde sıra bekliyorum hastalıkların mikropların içinde hal böyle olunca sağlık ocağına götürdüm, dr sizi deniyor dedi, bide önceden dediklerimi dedi
ilgi için olabilir mi acaba?
hıı bir de ağlamıyorsa derdi yok dedi alıştırmayın hocam dedibana bakarak hemide,
gözünden yaş geliyorsa sıkıntısı vardır deriz dedi

sağlıklı olsun da takma sen kilosuna... nerelerdesin hiç yazmıyordun?

herkese benden selam olsun:2:
dün geceden beri boğazım şiş çok acıyor ağrı eksici falan alıyorum ılık bişeyler içiyorum iyi geliyor:2:gibi geçmezse bana dr yolu gözüktü

geçmiş yapamadım

canım ben reçel veriyorum ama az 1 tatlı kaşığı anca ekmek ufalıyorum içine.annem yapmıştı reçeli.hazır organik reçeller var markette bebek mamalarının yanında görmüştüm ondanda alabilirsin.

teşekkürler canım bir bir çıkardı gerçekten darısı diğer bebişlere inşallah.

doğru demiş doktor canım ya bizi deniyorlar resmen hiç bakmassam susuyor bakarsam dahada arttırıyor mesela tonunu.

canım bol bol meyve ye ıhlamur zencefil limon kuşburnu bal karışımı iç ben eşimede banada yapıyorum hastalık başladığında hemen geçiri,yor

ben salça değilde bazen küçük bir domates koyuyorum

biraz karizma..
biraz stil..
sağlam bir duruş..
ve etkileyici ses tonu..

o biiirrr diye gidermiş..engin altan düzyatan...

sacma sapan bi giriş yaptım neyse
herkes yan yatan engin altan düzyatan beyaz show da çıkmıştıda bunlar gözümden yaş gelmişti öff be

bendede hep engin altan düzyatan var
alala bende yok:44:

ben sana bunun için dr gidilirmi yazdım okudunmu bilmem ayrıca geçenlere okudum ses çıkaran çocuk asla susturulmamalıymış sadece dikkatini dağıtabilirsin

sağol canım cümlemizinkine
reçel bi kavanoz kayısı reçeli almıştım ekşi çıktı veremedim
geçen gün teyzem bir kavanoz çilek reçeli getirmiş onun suyundan 2 defa koydum çileğindende 1 tane atıp blendrdan geçirdim bişey olmadı şükür

çok geçmiş olsun canım boğaz ağrısını çok iyi bilirim
benimde ara ara hep şişiyor yutkunamıyorum bile tavsiyem boğazına bişey sar sıcak dursun ılık şeyler iç kurumasın

iyi akşamlar anneler naber bebeler nasıl.ben şimdi oğlanı uyutucam birazdan annaannesiyle oynuyorlar annem işten geldide oynasınlar diye daha yatırmadım.

yatırdım ben cocuklarıda ahmet zırt pırt ağlayıp uyanıyor diş geliyodur inşallah yoksa bu huzursuzluğun bir anlamı yok

canım inşallah bu huzursuzluktan sonra gelir diş.bende uyuttum bakalım uyancakmı

hiç canım burdayım profilime baktım kurcaladım biraz
bugün kimse yok bende kaçarım zaten
evet kimse yok bu gece geç gelicek millet galiba

herkeşlere günaydındün bahar temizliğimi yaptım her yeri dip bucak temizlettirdim
burda hava çok kötü şimşek gök gürültüsü yağmur hava da çok soğuk içim sıkıldı kimseciklerde yok ki iki lafın belini kırak

karam hemşom ev almışsın hayırlı olsun sağlıkla oturun
kızlar benim oğlumda sürekli bağırıyor hatta sinirleniyor her iki avucunu sıkıp bize bağırıyor o hali çok tatlı gerçi bu aralar unuttu gibi yapmıyor ama bence korkacak bişey yok kendi seslerini tanımaya çalışıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…