2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

2 3 demişsin yeni gördüm bence normal efenin 4,5 yaptıgı günler de oluyor ve dr bize
demişti ki kusmayla beraber sulu kakadan korkun yoksa önemi yok dediydi

saol canımamin bayagı meşakatli am güzel bir telaştayız
aa geçmişe bakamdım cnm eviniz hayırlı olsun kahkahalarızla dolsun mutlu mesut yaşayın inşallah

cnm keyfi yerindeyse götürme azıcık muz ver patetes ver hemen normale döner

aa geçmişe bakamdım cnm eviniz hayırlı olsun kahkahalarızla dolsun mutlu mesut yaşayın inşallah

cnm keyfi yerindeyse götürme azıcık muz ver patetes ver hemen normale döner
sagol canım iyi dileklerin için
karammmmmmmmmmmmm siz nerden ev aldınız yani hangi semt

niye bize mi geleceksin villaların karşısı

karam geçen hafta sonu avm deydim(ninova) millete dikkatli dikkatli bakıyom seni görürüm diyeama tüm çabalarıma rağmen yakalayamadım seni

bizde ikiz olduk ozaman canımbu arada eviniz hayırlı olsun canım..geçmiş yapmadım ama son sayfada okudum..güle güle oturun inşallah...

sagoıl canıımmmptesi taşınıyoruz allahın izniyle
yeşim biz seni görmedik şöyle süslen püslen bir foyto koy yahu
yagızı da koymuyon hiçalbüme atıyoz çekiyoz slogan bu

karam geçen hafta sonu avm deydim(ninova) millete dikkatli dikkatli bakıyom seni görürüm diyeama tüm çabalarıma rağmen yakalayamadım seni

ilk defa bu haftasonu gitmedik oraya ha analar günü dolayısıyla kalabalıktır dedik megaya gitti
ama hediye alamadık orası da çok kalabalıktı halim de yoktu çiçek aldık çıktık
sonra da inzivaya çekildik
ben de gidince seni arıyor gözüm rüzgarı arıyor diyom yakalayayım foto çekek atak kk havamızı atalım

sagoıl canıımmmptesi taşınıyoruz allahın izniyle
yeşim biz seni görmedik şöyle süslen püslen bir foyto koy yahu
yagızı da koymuyon hiçalbüme atıyoz çekiyoz slogan bu

tamm koyarım canımnasıl konuyo anlatın hele bakim..koyayım şimdi 1-2 tane..yeni çekilmiş değil ama 1 ay önceki falan

biliyom oraları neyse iyi etmişiniz otogarın oraları çok ters zaten yollar berbat orda e artık kimse seni tutmaz iyi gezersin
he kız hiç sorma ilerisi madogider tarafta buket attorkahvaltıcı zart zurt
her şey elimin altında ama borçlandık ekonomi yapacaz eşimle
haftada bir limit var
efeye de wc egitimi vermeye başlayacam az zıçsın sıpa
başka ne gibi önlemler alabilirim var mı aklınıza gelen

tamm koyarım canımnasıl konuyo anlatın hele bakim..koyayım şimdi 1-2 tane..yeni çekilmiş değil ama 1 ay önceki falan

kullanıcı kontrol paneli özel albüm yap tıkla sonra foto yükle var canım orda merakla bekliyoz
sen beni görmüş müydün görmedigin kim var söyle de gösterek sana kendimiz
görgüsüz kalmayak

kız daha ne yapasın elinin altındaki onca yere rağmen haftada bir helal olsun sonra efeye tuvalet eğitimi çok güzel fikirha bide artık her yere yürüyerek git yol parasından kurtul gez bak ama bişey alma tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…