aa geçmişe bakamdım cnm eviniz hayırlı olsun kahkahalarızla dolsun mutlu mesut yaşayınsaol canımamin bayagı meşakatli am güzel bir telaştayız
günaydın kızlar.nasılsınız?...ya yağız 3 gündür ishal gibi...öyle çok cıvık değil..günde 2-3 kere çıkıyor.ateş falan yok..ek gıdaya başlamadan önce nasıl emzirirken cıvık oluyordu ya öle işte kakası yani su gibi değil..bu ara .ok emzirdim ek gıdayı az verdim ondan mı acaba?diş desem dişleri zaten çıktı..sizce doktora götürmeli miyim?
sagol canım iyi dileklerin içinaa geçmişe bakamdım cnm eviniz hayırlı olsun kahkahalarızla dolsun mutlu mesut yaşayıninşallah
cnm keyfi yerindeyse götürme azıcık muz ver patetes ver hemen normale döner
karammmmmmmmmmmmm siz nerden ev aldınız yani hangi semt
günaydın kızlar.nasılsınız?...ya yağız 3 gündür ishal gibi...öyle çok cıvık değil..günde 2-3 kere çıkıyor.ateş falan yok..ek gıdaya başlamadan önce nasıl emzirirken cıvık oluyordu ya öle işte kakası yani su gibi değil..bu ara .ok emzirdim ek gıdayı az verdim ondan mı acaba?diş desem dişleri zaten çıktı..sizce doktora götürmeli miyim?[/QUO
benim oğlumda bi ara günde 4-5 defa cıvık kaka yapıyordu ishal olmadığı için ben doktora götürmedim sonra düzeldi şim di de çok katı yapıyor valla sürekli bi değişim içerisindeyiz
hıı anladım canım yok çok cıvık su gibi değil..sadece ilk doğduğu zaman nasılsa şimdide ölerengi falan
2 3 demişsin yeni gördüm bence normal efenin 4,5 yaptıgı günler de oluyor ve dr bize
demişti ki kusmayla beraber sulu kakadan korkun yoksa önemi yok dediydi
yok canım çok şükür kusma falan..çokta sulu değil..dün 2 kere yaptı ondan önceki gün 3 kere bakalım bugün nasıl olcak az önce emziriyordum bi yandan emziriyom bi yandaAN o yapıogerçi bende 2 gündür ishaldim benden geçmiş olabilir mi?
aa geçmişe bakamdım cnm eviniz hayırlı olsun kahkahalarızla dolsun mutlu mesut yaşayıninşallah
cnm keyfi yerindeyse götürme azıcık muz ver patetes ver hemen normale döner
hıı muz vereyim doğru diyosun canım ii hatırlattın..patates vermiştim dün haşladım püre yaptım..ama muz daha iyi...sağol canımm
sagol canım iyi dileklerin için
niye bize mi geleceksinvillaların karşısı
yeşim evet emzirince ikiz oluyoruz ben ne zaman kabız olsam o da kabız ben ishal olsam o da ishal
evet bekle beni geliyomkız hangi villa gökkuşağımı hamravat mı yoksa diclekent villalarımı
bizde ikiz olduk ozaman canım bu arada eviniz hayırlı olsun canım..geçmiş yapmadım ama son sayfada okudum..güle güle oturun inşallah...
yazdım canım diger sayfada unutmuşum diclekent
karam geçen hafta sonu avm deydim(ninova) millete dikkatli dikkatli bakıyom seni görürüm diyeama tüm çabalarıma rağmen yakalayamadım seni
sagoıl canıımmmptesi taşınıyoruz allahın izniyle
yeşim biz seni görmedikşöyle süslen püslen bir foyto koy yahu
yagızı da koymuyon hiçalbüme atıyoz çekiyoz slogan bu
he kız hiç sorma ilerisi madobiliyom oraları neyse iyi etmişiniz otogarın oraları çok ters zaten yollar berbat orda e artık kimse seni tutmaz iyi gezersin
tamm koyarım canım nasıl konuyo anlatın hele bakim..koyayım şimdi 1-2 tane..yeni çekilmiş değil ama 1 ay önceki falan
he kız hiç sorma ilerisi madogider tarafta buket attor kahvaltıcı zart zurt
her şey elimin altındaama borçlandık ekonomi yapacaz eşimle
haftada bir limit var
efeye de wc egitimi vermeye başlayacam az zıçsın sıpa
başka ne gibi önlemler alabilirim var mı aklınıza gelen
kullanıcı kontrol paneli özel albüm yap tıkla sonra foto yükle var canım orda merakla bekliyoz
sen beni görmüş müydün görmedigin kim var söyle de gösterek sana kendimiz
görgüsüz kalmayak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?