2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tecrübenin gözünü seveyim strescimm, 2. de ben de inş. zırt pırt götürmem dr, daha esnek olurum inş.
okumuştum ama sonradan

hıı iyiyymiş ben de çilek alerji falan yapar mı diye meyvesini veremiyordum, alayım bakalım eliföykü hangi markaydı canım benim hiç gözüme çarpmadı..
olmadı ben mi reçel yapsam çilekler çıkmışken
hamileyken yaptığım ilk reçelim çok güzel olmuştu.bir daha da yapmadım

ee reçelde şeker yok mu şeker de yasak her şey yasak
tuz salça şeker

efe nöbeti eşimdeydi 5 kere uyanmış
sallamış yatmış ve aglamamış
1 inde emzirdim
galiba bir tık bagırsakları gelişti

saol canımamin bayagı meşakatli am güzel bir telaştayız

ee reçelde şeker yok mu şeker de yasak her şey yasak
tuz salça şeker
çilek dedik iyi ki e haa hemen çilek reklamı devrede
evet ya şeker varrrrr aman ne bilim ya artık büyüdüler, bizimm dr. vediği kitapçıkta 9. ayın sonunda sofraya oturur dior, ark. gitmiş başka birine adam yaşlı 6 aylık bebeği, 7. 8. ayda oturtabilirsin sofraya, şimdi kahvaltı falan her şeyi ver demiş..
off anlamak zor zaten ben bu ay kont. götürmedim
tuzu da çoookk az atıyorumm. çorbasını da günlük yapamıyorum, diğer günde veriyorum..
evt salça vermedim daha şeker de vermedim ama artık büyümediler mi yaa..
gerçi dün mercimek çorbası yapmıştım 2 3 mama kaşığıyla içine ekmek koyarak verdim yedi kuzum ama gece sancılarla uyandı gazı oldu, demekki daha erkenmiş dedim..
büyümediler mi yahuuuuu

Son düzenleme:
bana göre büyüdüler 8,9 aylık oldular yeter bene zamana kadar şurda 1 yaşa ne kaldı ki
abartmadan her şeyden verecem ama çuku şeker vermeyecem niye zararlı diye mi
hayır çok şekere alışmasın sonra tuzluları yemez
ben veriyom artık koy verdim gitti anası bilir en iyisini ee ben anayım boru mu
anam sen diye diye nazar etçen çocuğun uykusunu bir yerlerini çimdikle

maaşallahh aryam ama efenin durum çok kritikti alışkanlık huysuzluk diyordum da degil
gibi yoksa 2 gündürbayagı düzeldi

valla ben oğlumun çorbalarına az tuz atıyorum şehriye çorbasını da salçalı yapıyorum ama az tabi hiç bişey olmaz büyüdüler artık
bizm bi akraba 2 yaşına kadar çocuğuna hiç tuzlu şeyler yedirmemişiçocuğun şuan kemikleri çok güçsüz fizik tedaviye gidiyor hatta doktor siz hiç mi tuzlu yedirmemişsiniz bu çocuğa demiş bence az bişey koymak lazım çorbalarına

he ben de öyle yapıyormaz salça koyuyom zaten ek gidaya 2 ayda anca alıştıı e üç ayda da onlara alışsın
zaten kk olmasaydı,net olmasaydı çocugu anam babam usulü büyütmeyecek miydim
gerekli önlemleri alıyom koyuyom işte

günaydın kızlar.nasılsınız?...ya yağız 3 gündür ishal gibi...öyle çok cıvık değil..günde 2-3 kere çıkıyor.ateş falan yok..ek gıdaya başlamadan önce nasıl emzirirken cıvık oluyordu ya öle işte kakası yani su gibi değil..bu ara .ok emzirdim ek gıdayı az verdim ondan mı acaba?diş desem dişleri zaten çıktı..sizce doktora götürmeli miyim?

aynı benim oğlanı tarif etmişin canımavuçlarını sıka sıka bağırıyor bize

bence normal canım efenin de öyle oluyor o gün sütüm bolsa tazyikliyse sulu oluyor
ama az olunca sütüm o zaman çamur gibi oluyor
biraz daha bekle geçmezse götürürsün
kaç kere yapıyor günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…